2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
merhaba taze anne adaylarıı bu foruma yazacağım hiç aklıma gelmezdi ama dğn test yaptım çift çıktııı :) ilk hamileliğim bakalım bi değişik hissediyorum burdaki paylaşımları takip ediceem

kızlar bu arada ben öğretmenim de eylülde olcak sanırım benim doğum ama nasıl hesaplayabilirim muhtemel tarihii doktora falan gitmedim daha

Hosgeldin Iyi yaptin canim.. Bende kizcemi uyuttum

Ayy aksama dogru karnim kaasigim falan nasil agridi benim.. birde gaz sancisi vardi off fenaydin dinlendim de gecti simdi..

Gaz için bi sağlık problemin yoksa yattığın yerden bi sağ dizini bi sol dizini karnına çekmeyi öneririm. Yani bisiklet çevirir gibi ama daha çok karına doğru :)) kasığının ağrımadı da iyi bişey sanırım. Rahim büyüyooo demek :)) benim mise bulantım yok. Tek belirtim ara sıra giren kasık ağrısı. Oldukça seviniyorum :))

arkadaşlar bütün sitelerde kitaplarda tarihim 7+3 çıkıyor doktor 6+4 dedi, bir terslik yoktur değil mi

ankarada doğum yapacak arkadaşlar varsa hastane doktor önerebilir mi Zübeyde ya da zekai tahirde

Yok ben de raziyim buna.. tek bulantim olmasinda.. diger iki gebeligimde 4 aya kadar acillere gittim.. bulanti mide yanmasi halsizLik..iyyy :2:

Allah korusun bir sorun cikarsa aldir diyecek doktorlar yada doguma Kadar uzuntulu gececek gunler o nedenle kararsizim. ins rabbim herkesn cocugunu saglikli sihhtli kucagina versin.
ben de ilk bebeğimde teste girmedim kendi dr um anlayışla karşıladı ama başka bi dr a gitmiştim kadın tutturdu test yapıcam diye 25 dk karnımı salladı ense ölçüsü alabilmek için.. alınca ne yapacaksınız ben istemiyorum dediğimde sen istemesen de hastaneden rapor çıkartıp alacağım ben bu çocuğu dedi kadın zaten 5 ay sonra özellikle tüp bebeklerde yaptığı hilelerden ve sebep olduğu ölü doğumlardan dolayı hapse girdi.. ne tarz bi dr a görüneceğin önemli ..gebeliğm 30 yaş üstü olsa baktırabilirdim ama hep şunu söylüyorum elimde mendil 8 ay gezmek istemiyorum. Mevladan gelene razıyım..

kuzummm başın sağolsun yiğidin cennette seni bekleyecek inş.. kaç yaşındaydı ki? hasta falan mıydı? Rabbim diğer evlatlarına versin onun ömrünü..
cinsiyet olarak ben ve kv erkek istiyoruz oğlum boğuşmayı seviyoo.. kız olursa ezer geçer diye korkuyorum.. annem de ben ölmeden kız doğur da ördüklerimi giysin bari diyor.. kendini hiç göstermiyor hamilelikte ağır galiba kız benimki.. şu an 9 sivilcem var ((

evt canım idrara sıkışık git,gerekirse vaj baktır. benim 3 dr da karından göremedi. geç döllenmeymiş. sonra aksi bi durumolmasın diye alttan bakmak için izin istediler..o zmn gördük kalp atışını..

sattan hesaplamak lazım zaten.. gerçi bizim bu sefer gününden hesaplanacak ama:)) ne yedin ne içtin kız bu kdr fark attı annesi?
benim de ilk 10 haftalık gözükmüştü oğlum.. bakalım bu gelenler ne olacak??

kızlar bu arada ben öğretmenim de eylülde olcak sanırım benim doğum ama nasıl hesaplayabilirim muhtemel tarihii doktora falan gitmedim daha
canım hesaplayıcılar var bi de belli olmaz bu işler belki eylül annesi olursun :))

arkadaşlar bütün sitelerde kitaplarda tarihim 7+3 çıkıyor doktor 6+4 dedi, bir terslik yoktur değil mi

ankarada doğum yapacak arkadaşlar varsa hastane doktor önerebilir mi Zübeyde ya da zekai tahirde

peki hangisi daha iyidir canım ben esertepe de oturuyorum Zübeyde çok yakın gidenlerde çok memnun ona mı başlayayım sen nereye gidiyorsun

kızlarr yaaa ben korkunç durumdayım..
herşeyi yiyordum birkaç gün öncesine kdr.. köye gittik geçmiş olsuna geçmişler oğlanla bana oldu...(((
geldik oğlanın üşütmekten gözleri bile akar oldu, orta kulak enf birleşti.
sütten kesmiştim hiç ağlamıyordu geceleri.. 1 gece sürdü sefam..
kaç gecedir memi diye gece gündüz yakama yapışıyor.
her gece ateş nöbetindeyiz. dün acil e gitmek zorunda kaldık..
bense hapşırık öksürük uykusuzluk bulantı ölüyom kısaca..
yetmiyormuş gb bir de saç dönmesi yaşıyorum dün artık ağrı kesici aldım öyle durabildim.
o saatten beri de mide ağrım hiç geçmedi.. gazdan mı bilmiyorum kalp çarpıntısı da oluyo.. walla hamile olmasam garanti kendimi hastaneye yatırırdım.. o kdr berbat haldeyim oğlana üzülmekten de halim kalmadı..
koca gün yediğim bir bardak süte iki kşık cornflakes.. midem hiçbi şeyi kaldırmıyor. o da sağlıklı değil biliyorum ama mutfakta kirli bulaşık gördüm mü midem kalkıyor. yıkanmayınca hiç giremiyorum.girsem komşuların mutfağından bütün apt ın ne pişirdiğini duyup gene yemek yapamıyorum. Allahtan annemlerdeyim canım annem hep kendi işini kendi görüyo..
önckinde bulantı sadece sabah vardı şimdi gece gündüz uyku uyanık hiç farketmiyo sabah akşam öğürüyorum kesintisiz..
herkes mi bu kdr berbat yaaa???

canım şifayı kapman kotu olmuş geçmiş olsun cokk ee bir de çocuk var tabi ilgilenmek zorunda olduğun.benim de cok midem bulanmakta aynen mutfakta bir koku olsa giremiyorum falan

canım geçmiş olsun,
9. haftanda buluntın başlamış şaşırıdım vallayi,demek ki ne olucagı belli olmuyo....
benimde bi oğlum var 4 buçuk yaşında
seniniki küçük demek allh yardımcn olsun zor oluyordur
bol bol dinlen dicem ama küçük çocukla imkansız
umarımçabuk atlatırsın:26:

benım 7.hafta başladı bulantım.

kızlar yaa sizce ben eylül mu ekim annesiyim sat 23 aralık bat 19ocak doktor 4haftalık dedi benim hesaplarım daha cok cıkıyor anlamadım bu işten:44:

Geçmiş olsun canım. Nasıl oldunuz? Umarım daha iyisinizdir.

Günaydın eylül anneleri :)

günaydın sana ve tüm annelerimize :):)

bu sabah huzurla uyandım ve rüyamda kızım vardı onunla oynuyordum
bu gün kontrolüm var.. inşallah bebişim sağlıklı iyidir.. her seferinde aynı heyecanı yaşıyorum...

Günaydın canım benim feci şekilde mide yanması var hiç birşey canım istemiyor ..
sürekli tok hissediyorum yemek yemek gelmiyor içimden ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…