2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
günaydın ,benımde çok bulanıyo ne yesem çıkarıyorum

yasal olarak 1 saat çalışmama hakkın var ,bunu kullanıyormusun

Sağolsunlar çok yardımcı oluyolar izin konusunda hiç sıkıntım yok.

Ama evde daha da kötü oluyorum.Mesela Çamaşır yıkadım asamadım kokusundan , yemek yapamıyorum ama inşallah atlatıcaz allah bebeğimize sağlık versin biz katlanırız her türlü. Yeterki onlar iyi olsun.

Hay Allah, en kötüsü bu bulantılarmış galiba..Allah yardımcınız olsun kızlar. keşke elimden bir şey gelse
geçicek inş. bu günlerde ,bununda tadını çıkaralım :) senın bulantın olmuyomu canım gerçi 7 .haftadan sonra başladı benım bulantılarım

amin canım amin,bende mutfaga gıremıyorum ,elimi yıkadığım sabun bile beni benden alıyo
mide bulantımı limon yiyerek bastırıyorum ben ,gerçi şu sıra o bile fayda etmıyoo :)

geçicek inş. bu günlerde ,bununda tadını çıkaralım :) senın bulantın olmuyomu canım gerçi 7 .haftadan sonra başladı benım bulantılarım

henüz yok canım. biraz yanma ve tokluk hissi var. uykudan bahsetmiyorum bile :)
neyse canım, bugünlerin keyfini çıkaralım..hepsi geçici nasıl olsa.
benim ki tüp olduğu için her anın tadını çıkartmaya çalışıyorum :)
öptüm seni

çok geçmiş olsun yaa...en dikkat edilmesi gereken dönemde neler yaşamışsın allah seni bebeğini ve evladını korusun. bende bulantı hiç yok kio vermeye başlamışım ama anlamadım neden acaba az yemek yiyorum ve faydalı olmasına dikkat ediyorum yarın dr gideceğim bende, kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorumgöğüsağrım ve gece uykusuzluklarım dışında

ben de hiç kusmazdım midemi üşütmediysem eger.sadece cok acıktıgımda yanardı.simdi bi acaip gene.kustugum yok da bişi yedirmiyo.dört gözle gecmesini bekliyorum bu rahatsız edici durumun

GÜNAYDIN EYLÜL MELEKLERİNİN ANNELERİ
kızlar benimki şuan 6 haftalık falan ve yarın otobüsle 8 saat yolculuk yapacagım 1 hafta kayınvalidemdeyim size şunu soracam bulantılar ne zaman başlıyo bende şuan sabah migde yanması dışında aşırı bişey yok çok şükür bu hafta başlarmı acep başlarsa yandım ev sobalı buz gibi gir çık öksürükten yeni kurtuldum zaten mahvolurum

canım çok geçmiş olsun ALLah yardımcın olsun bi de miniğin var senin

toksoplazma olabilir mi acaba test? çig etten kedi köpek dıskısından mı ne bulasıyomus ?

Çok midem bulanıyo canım hiç birşey istemiyor, Bugün işe zor geldim.

akşamları resmen strese girıyorum yarın işe bu halde nasıl gitcem diye.Allah yardımcımız olsun.bugun de gececek diye diye gunu bitirmeye çalışıyorum ben de.

günaydın ,benımde çok bulanıyo ne yesem çıkarıyorum

yasal olarak 1 saat çalışmama hakkın var ,bunu kullanıyormusun

nasıl bi izin benim haberm yok kotu oldugumda az daha dayanayım diyerek bekliyorum.kamuda çalışıyorum ben

benim 18 subatta randevum var,acep cinsiyeti gözükürmü?? bazilarinda 10 ile 11.ci haftada belli olmusda:)) bende cok merak ediyorumm

hmm bende ayni durumdayim su dahi icemiyorum,simdi korkmaya basladim bisey olurmu diye susuz falan kalirsa ne bilim artik yaa

Bende dün gittim pır pırımı gördüm:)) herşey yolunda şükür haftaya tekrar çağırdı. progestan ve bebek aspirine devam dedi.aranızda hala kullanan varmı?

ben de hiç kusmazdım midemi üşütmediysem eger.sadece cok acıktıgımda yanardı.simdi bi acaip gene.kustugum yok da bişi yedirmiyo.dört gözle gecmesini bekliyorum bu rahatsız edici durumun

Geciyo yaa.. 12. haftadan sonra kalniyo pek bisey diyolar.. ben 10. Haftaya geldim bile.. zaman cok hizli geciyo :)) bi de ben belirti yasadikca seviniyirum ya :))

kızlar gunaydın bugun cok kötuyum kolumu kaldıracak halım yok yatıyorum dunden berı kahverengı akıntım var doktoru aradım koyulaşma olursa gel dedı korkuyorum hıc agrım yok ama mıdem kotu ve halsızım

benim 18 subatta randevum var,acep cinsiyeti gözükürmü?? bazilarinda 10 ile 11.ci haftada belli olmusda:)) bende cok merak ediyorumm

Pek muhtemel degil ama doktorun gozu mu artik makine kslitesi mi bilemem ama 11 -12 deogreneb var evet :) benim de 10 subatta randevum 11+2 olcaz o gun.. 12. haftanin icinde olcaz yani, benimde aklimda bu soru var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…