Günaydın eylül anneleri :)
Çok midem bulanıyo canım hiç birşey istemiyor, Bugün işe zor geldim.
günaydın ,benımde çok bulanıyo ne yesem çıkarıyorum
yasal olarak 1 saat çalışmama hakkın var ,bunu kullanıyormusun
geçicek inş. bu günlerde ,bununda tadını çıkaralım :) senın bulantın olmuyomu canım gerçi 7 .haftadan sonra başladı benım bulantılarımHay Allah, en kötüsü bu bulantılarmış galiba..Allah yardımcınız olsun kızlar. keşke elimden bir şey gelse
Sağolsunlar çok yardımcı oluyolar izin konusunda hiç sıkıntım yok.
Ama evde daha da kötü oluyorum.Mesela Çamaşır yıkadım asamadım kokusundan , yemek yapamıyorum ama inşallah atlatıcaz allah bebeğimize sağlık versin biz katlanırız her türlü. Yeterki onlar iyi olsun.
geçicek inş. bu günlerde ,bununda tadını çıkaralım :) senın bulantın olmuyomu canım gerçi 7 .haftadan sonra başladı benım bulantılarım
çok geçmiş olsun yaa...en dikkat edilmesi gereken dönemde neler yaşamışsın allah seni bebeğini ve evladını korusun. bende bulantı hiç yok kio vermeye başlamışım ama anlamadım neden acaba az yemek yiyorum ve faydalı olmasına dikkat ediyorum yarın dr gideceğim bende, kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorumkızlarr yaaa ben korkunç durumdayım..
herşeyi yiyordum birkaç gün öncesine kdr.. köye gittik geçmiş olsuna geçmişler oğlanla bana oldu...(((
geldik oğlanın üşütmekten gözleri bile akar oldu, orta kulak enf birleşti.
sütten kesmiştim hiç ağlamıyordu geceleri.. 1 gece sürdü sefam..
kaç gecedir memi diye gece gündüz yakama yapışıyor.
her gece ateş nöbetindeyiz. dün acil e gitmek zorunda kaldık..
bense hapşırık öksürük uykusuzluk bulantı ölüyom kısaca..
yetmiyormuş gb bir de saç dönmesi yaşıyorum dün artık ağrı kesici aldım öyle durabildim.
o saatten beri de mide ağrım hiç geçmedi.. gazdan mı bilmiyorum kalp çarpıntısı da oluyo.. walla hamile olmasam garanti kendimi hastaneye yatırırdım.. o kdr berbat haldeyim oğlana üzülmekten de halim kalmadı..
koca gün yediğim bir bardak süte iki kşık cornflakes.. midem hiçbi şeyi kaldırmıyor. o da sağlıklı değil biliyorum ama mutfakta kirli bulaşık gördüm mü midem kalkıyor. yıkanmayınca hiç giremiyorum.girsem komşuların mutfağından bütün apt ın ne pişirdiğini duyup gene yemek yapamıyorum. Allahtan annemlerdeyim canım annem hep kendi işini kendi görüyo..
önckinde bulantı sadece sabah vardı şimdi gece gündüz uyku uyanık hiç farketmiyo sabah akşam öğürüyorum kesintisiz..
herkes mi bu kdr berbat yaaa???
Yok canım 10 dk sonra normale döndüm zaten :)) takıldım öylesine. temizlik vardı evde. Dererjan kokuları etkiledi sanırım dün. Bugün gayet iyiyim. Kurt gibi açım hatta :)) bu arada ne kadar doğru bilmiyorum ama annemin bana hamileliğine aynı gidiyo benim hamileliğim. Bütün belirtiler yaşadıklarımız aynıymış. Denk mi geldi yoksa bu böyle mi bilemiyorum ama annem de çok rahatmış. Ben çok korkuyodum mide bulantısından. Çünkü çok bulanırdı benim normalde. Dışarda pis bi tuvalete girsem kusup çıkardım :)) köpüşüm kussa ben de kusardım. Çok şükür şimdi iyiyim :))
kızlarr yaaa ben korkunç durumdayım..
herşeyi yiyordum birkaç gün öncesine kdr.. köye gittik geçmiş olsuna geçmişler oğlanla bana oldu...(((
yetmiyormuş gb bir de saç dönmesi yaşıyorum dün artık ağrı kesici aldım öyle durabildim.
o saatten beri de mide ağrım hiç geçmedi.. gazdan mı bilmiyorum kalp çarpıntısı da oluyo.. walla hamile olmasam garanti kendimi hastaneye yatırırdım.. o kdr berbat haldeyim oğlana üzülmekten de halim kalmadı..
koca gün yediğim bir bardak süte iki kşık cornflakes.. midem hiçbi şeyi kaldırmıyor. o da sağlıklı değil biliyorum ama mutfakta kirli bulaşık gördüm mü midem kalkıyor. yıkanmayınca hiç giremiyorum.girsem komşuların mutfağından bütün apt ın ne pişirdiğini duyup gene yemek yapamıyorum. Allahtan annemlerdeyim canım annem hep kendi işini kendi görüyo..
önckinde bulantı sadece sabah vardı şimdi gece gündüz uyku uyanık hiç farketmiyo sabah akşam öğürüyorum kesintisiz..
.
Ben kiziminkini ilk testi 11 haftalikken ikincisinide 20 haftalikken yaptirmisim dosyasina baktim simdi.o hayvankillati ile olani hic duymadim.ben yaptirmam cwvremde hayvan yok zaten bizim burda kedi bile yok nerdeyse merak ettim arastircm bakalim.gece uyku problemi yasiyormusun uyuyamiyorum bulantidan uyusamda rahatsiz uyuyorum .kabuslarla uyaniyorum
Çok midem bulanıyo canım hiç birşey istemiyor, Bugün işe zor geldim.
kızlarr yaaa ben korkunç durumdayım..
ben de hiç kusmazdım midemi üşütmediysem eger.sadece cok acıktıgımda yanardı.simdi bi acaip gene.kustugum yok da bişi yedirmiyo.dört gözle gecmesini bekliyorum bu rahatsız edici durumun
benim 18 subatta randevum var,acep cinsiyeti gözükürmü?? bazilarinda 10 ile 11.ci haftada belli olmusda:)) bende cok merak ediyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?