2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Saol canim hepimizin cocuklafirni allah bagislasin.bizim oturdugumz semtte cccocuk kulubu var yas guruplarina ayimislar haftadA iki kere gidiyoruz ama yok hala sosyallesmedi.bizim sitede hic coculu aile yok olanlarda buyututmus onunda etkisi var.ailedede tek torun paylasmayida bilmiyor bayagi zor cocuk .esimi yanima oturtmuyor beni cok kiskaniyor.aslinda bizde vaktidir dedik.3 yas ideal ama.sabah anneme soylexim bayagj bi uzuldu nasil bakicaksin daha oteki buyumedi .yipranirsin zorlanirsin daha yasin 23 acelen ne falan bayagi uzuldm.sonrada ben senin icinn icin diyodum bosunami okudun hani is hayatina atilicaktin falan dedi ama biraz kirildim ....sonra dusundum herkesin yavrusu.sonrada bebisin ilk hediyesini almis gelmis:)hakkimzda hayirlisi....anneye duskunmu senin oglun yoksa babacimi

toksoplazma olabilir mi acaba test? çig etten kedi köpek dıskısından mı ne bulasıyomus ?

Test yaptirmadim ama bulundugum yerde hic hayvan yok yasak zaten sitede kedi bile yok..cig et desen imkansiz ben iyice npisirmeden asla yemem.ama olucagi varsa ne kadar dikkat etsekte olur.ins yoktur .daha ben bebisi gormeye bile gitmedim tam 8 haftalikken gidicem drumu aradim 8 haftada gel dedi.kizimin hamileligindede dr oydu .artik iyice tanis olduk .icime kurt dustu gidince yaptirim ...

Bende dün gittim pır pırımı gördüm:)) herşey yolunda şükür haftaya tekrar çağırdı. progestan ve bebek aspirine devam dedi.aranızda hala kullanan varmı?

Ben de jel ve aspirine devam ediyorum canım. Sanırım 13. haftaya kadar kullanacağım.

Çok midem bulanıyo canım hiç birşey istemiyor, Bugün işe zor geldim.

tahmin edebiliyorum canım, bende yataktan sürünerek kalktım :) çalışana zor valla, ben daha işyerindekilere söylemedim bide içime içime atıyorum
nasıı gecicekse 9 ay böyle :)

nasıl bi izin benim haberm yok kotu oldugumda az daha dayanayım diyerek bekliyorum.kamuda çalışıyorum ben

günlük 1 saat çalışmama hakkın var ,ister sabah geç gel ister erken çık ,ister öğle molanı 2 saat ya gibi kendın ayarlıyorsun o 1 saat süreni ,ayrıca tahlil test v.s yaptırman gereken durumlarda ücretli izin vermek zorunlulugu var ,tabi muayene sonunda hastaneye gıttıgıne dair bir yazı alıp insan kaynaklarına iletiyorsun ,sanırım 2013 te çıkan zorunlu bir yasa ,bence ınsan kaynaklarına danış canım ,neden bılgılendırme yapmadılarkı sana,sonucta bız her gun değişen yasaları takip etmiyoruz,ama tabı çalıştıgın yerde biliyorlarmı hamile oldugunu ,

Bende dün gittim pır pırımı gördüm:)) herşey yolunda şükür haftaya tekrar çağırdı. progestan ve bebek aspirine devam dedi.aranızda hala kullanan varmı?

Geciyo yaa.. 12. haftadan sonra kalniyo pek bisey diyolar.. ben 10. Haftaya geldim bile.. zaman cok hizli geciyo :)) bi de ben belirti yasadikca seviniyirum ya :))
:):) benım seviniyorum ,midem bulandıkça kuzucugum kendını hissettirıyor bana diye düşünüyorum,ne kadar güzel bir duygu değilmi :):)
Ben de jel ve aspirine devam ediyorum canım. Sanırım 13. haftaya kadar kullanacağım.

güzel anne adayları bu dedığiniz ;progestan ve bebek asprini ve jel ,ne işe yarıyor ,benım doktorum folik asit dışında bi ilaç vermedi kullanmam için

Merhaba eylül anneleri

Nasip olursa bende eylul annesi olucam insallah. Sat 15 aralik. 7. Haftamin icindeyim ve cook heyecanliyim. Ilk bebegim olucak ins :)) hepinize hayirli hamilelikler diliyorum

Arkadaşlar ilk sorum progesteron 200mg sabah akşam tablet içiyorum çok başdönmesi yapyo çook kotu jel fln dıosunuz o nası bas donmesı fln yapmıyomu detaylı açıklayabilirmisiniz birde mide bulantısı olan arkadaşlar 6.hafta başlamştı bnm suan 10. Haftadaym sabah aksam oluyodum kusa kusa her sabah klozete koşuyodm bnde kamuda çalışıyorm çok sukur son uc gundur kusmuyorum:))))üç gün önce bebişimin hareketlerini grdk belkide onla ilgilidir ama bn kusmalarm hiiç geçmiicek sanyodm premesis fln kullandm işe yaramamıştı

Canim 5 haftalikken kalp atisi kesinlikle duyulmaz yaa... vajinal olarak alttan ultrasona girmistir oda cok tehlikeli bebege..

Kaynanayin lafinada aldirma.. eskiler biraz cahiller..

Tehlikesi yok cnm yoksa dr lar yapmaz kiBenim ikinci gittiğim dr uzman ben vajinal ultrasonu daha çok seviyorum demişti

Tebrikler kızlarr darısı başımıza

Benim de ruh halim bazen gergin olabiliyoBi de tv de dokunaklı bişey gördüğüm zaman duygulanıyorum

Sabah kahverengi lekelenmelerim başladı şimdi de pembeye döndü.. Of offf..

Dinlenme imkanınız varsa dinlenin kızlar..Güzel haberlerle gelin inş

Geçmiş olsun cnmİnş iyileşirsin..

Çok midem bulanıyo canım hiç birşey istemiyor, Bugün işe zor geldim.

Çalışan hamiş olmak çok zordur eminim Allah kolaylık versin

Cnm bulantılar şu zaman başlıcak diye bişey yok..Erkenden başlayabilir bikaç haftadan sonra başlayabilir belki de hiç başlamayabilir..
Bende bulantı yok normal mı acaba diye sorduğumda ben hamileliğimde bulantı hiç bilmem diyen çok insan var etrafımda..Benimde bulantı sayılmaz ama hamileliğimin başlarında ıspanak çok yemiştim ..Şimdi hiçç yemek istemiyorum..Menemen yemiştim içindeki soğan iki gün midemi ekşitti..Onu da pek yiyesim yok..Öyle işte..

Maşallah o pırprılaraBende progestan kullanıyorum bakalım bidaha ki gittiğimde kullan dicek mi dr um..

Günaydın kızlarrYeni gelenler hoşgeldiniz

Merhaba canım bende hala kullanıyorum 2 hafta once kalp atisini gorduk yarın randevum var tam 8+1 olacagim bakalım senin ilk gebeligin de sorun mi vardı yada kanaman felan mı olmuş tu ins saglıklı sekilde kucagimiza almayi nasip etsin.

Ayy canim cok gecms olsun cok uzuldum ya.lutfen dikkat et .bebekle dahada zor hem yaninda hem karninda seni cok iyi anliyorum allah kolaylik versin .bol bol istirahat etmeye calis .ilk 3 ay bebek kanindan beslendigi icin bir sorun olmaz yiyemesende uzulme .yeterki yorgun dusme .

Canım jel progesteron sağlıyor ve bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor. Bende bir sıkıntı olmamasına rağmen sanırım yaşımdan dolayı doktorum tedbir amaçlı kullanmamı istedi. Bebe aspirini de bebeğe giden kanı incelterek daha iyi beslenmesini sağlıyor.

Ben jeli akşamları yatmadan önce kullanıyorum. Sonra da yatıyorum zaten. Herhangi bir yan etki olmadı bende.

alla alla benım doktorum nıye bana vermediki acaba :18:
cumartesı bebişimin kalp atışlarını duymak için gidicez acaba ozamanmı anlatıcak bunları ,
ilk gıttıgımde ultrasonda keseyi gördük ,günde 1 meyve ye fazla yeme dedi,2 hafta sonra kalp atıslarını duymak ıcın gelin dedi, bu kadar hiç bişey anlatmadı,bizde şaşkındık ozaman aklımızada bişey gelmedi sorucak

Son düzenleme:
Slm kızlar ben salı günü gittim doktora
alttanda üstende baktı duyamadı bebeğimin kalp
atışlarını geç döllenme olabilir dedi zaten soğuk bir adamdı
sizinde benimle aynı haftada olup duymayınız varmı :44:

canım üzülme ,8.haftalık gebesin ama doktorun dediği gib geç döllenme olmuştur , kaç haftalık oldugu gerçeğini daha sonra öğrenıyormuşuz ,şuan sat göre değerlendiriyoruz cunku ,endişelenme moralini bozma ,allahın izniyle kucağımıza alıcaz bebişlerimizi,
peki bişi sorucam kesede göründümü bebek

Sağol canım yaa bilmiyorum çok heveslenmiştim belkide ondan
bu kadar kötü hissettim sanırım kesin duyucam diye gitmiştim çünkü
keseyi gördük minicik bişey haftaya gel dedi ama bilmiyorum salı dedi ama
ben kesin olsun diye cuma falan gidiyim diyorum ama çok ta merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…