CANIMdaha foruma bakmadım ama inş iyisindir inan çok üzüldüm
Allah bağışlasın canım tam vaktidir senin bana kalırsa.. yavaş yavaş sosyalleşmesi lazım miniğin de.. bizimki fazla sosyal bi yere gitti mi acıkana susayana kdr beni hayatta aramaz büyük bi derdi yoksa.. oğlan ya belki de ondan bilmiyom ki..
toksoplazma olabilir mi acaba test? çig etten kedi köpek dıskısından mı ne bulasıyomus ?
Bende dün gittim pır pırımı gördüm:)) herşey yolunda şükür haftaya tekrar çağırdı. progestan ve bebek aspirine devam dedi.aranızda hala kullanan varmı?
Sabah kahverengi lekelenmelerim başladı şimdi de pembeye döndü.. Of offf..
Çok midem bulanıyo canım hiç birşey istemiyor, Bugün işe zor geldim.
nasıl bi izin benim haberm yok kotu oldugumda az daha dayanayım diyerek bekliyorum.kamuda çalışıyorum ben
Bende dün gittim pır pırımı gördüm:)) herşey yolunda şükür haftaya tekrar çağırdı. progestan ve bebek aspirine devam dedi.aranızda hala kullanan varmı?
:):) benım seviniyorum ,midem bulandıkça kuzucugum kendını hissettirıyor bana diye düşünüyorum,ne kadar güzel bir duygu değilmi :):)Geciyo yaa.. 12. haftadan sonra kalniyo pek bisey diyolar.. ben 10. Haftaya geldim bile.. zaman cok hizli geciyo :)) bi de ben belirti yasadikca seviniyirum ya :))
Ben de jel ve aspirine devam ediyorum canım. Sanırım 13. haftaya kadar kullanacağım.
Canim 5 haftalikken kalp atisi kesinlikle duyulmaz yaa... vajinal olarak alttan ultrasona girmistir oda cok tehlikeli bebege..
Kaynanayin lafinada aldirma.. eskiler biraz cahiller..
Kızlar bende bugün Dr a gıttım bebısım 12 haftalık çıktı bende Dr bey ben 10 haftalık bılıyordum dedım yok yok fazlası var eksıgı yok deyıp gulumsedı ve hemen ıkısı teste yonlendırdı cunku haftası geçmesın dedı hemen yaptır dedı neyse yaptırdım kanı tahlili artı usg yaptık ve sonuc lar cok guzel çıktı ve Dr tahmını doğdun tarihi 15 Ağustos gıbı çıkıyor dedı daha da erken olabılır dedı ılkıde normal olduğu ıcın bebek ne zaman gelır bılınmez dedı.cınsıyet tahmını yapamadı cunku pozısyona gırmedı ben oğlumda on haftalıkken Dr lar erkeğe benzetmıstı Dr bey dedım bıraz daha baktı yok dedı pozısyona gormedı küçücük bısey zaten bende gördüm ekranda bu ılk cocuğun gıbı oynak degıl bellı sanırım daha uslu olcak teyzelerı.
Selam arkadaslarr .. simdi bebeklerimi gordum cok şükür iyilermiss ..kipir kipir hareket etmeye baslamislar bileeama dr normalde eylül basi dogmalari gerekiyor dedi ama seninkiler ikiz olduğu icin ağustos basinda gelirler dedi.. ins. Bi sorun cikmaz zamaninda saglikla gelir bebeklerim
kızlar ben doktora gıttımmiğimin kalp atısarını gordum :) o kadar heyecanlandım kı anlatamam :) yazarken bile aglıyorum.. tansıyonum 14 olmustu ızlerken :) ben kaybettıgım bebegımde hıc boyle olmamıstım.. cok heyecanlıyım kalbım dısarda atıyo gıbıydı :) allahım mınıgımı kucagıma almama ızın ver rabbım yalvarıyorum.. doktorum 17 eylulde bu ıs bıter dedı bende 6,5 aylık dogum yapmıs bırı olarak agustosu gorsem kafi dedim kendımce :) inş hersey yolunde gıdecek bu sefer ınanıyorum... rabbım ısteyen herkese nasıp etsın hamıle olan arkadaslrımızında kucaklarına almaları nasıp olsun ...
selam kızlar
Bu gün dr kontorolune gittim ve şok olarak geri geldim.
Ben beişim 4+5 falan derken 6+5 olmuş.
Küçk fasulyemin kalp atımları başlamış.
Hafif kahvernği akıntım olduğunu söyledim. Normal görünüyor dedi altan muanneye ve ultrasona gerek görmedi proğoston başladık. Dikket et. fazla yürüme,ayakta kalma dedi.
Sonra kan ,idrar tahlili falan istedi yarın sabah aç karnına yaptıracağım.
Allahım hepimize sağlıcakla fasulyelrimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
merhaba kızlar:)) ben de eylül annesi olucam kısmetse.satım 20 aralık tahmini doğum 25 eylül civarı. Bu ikinci gebeliğim.4,5 yaşında bir oğlum var.5 haftalıkken ilk olarak ultrasonla bakıldı keseyi gördük şükür.doktor 15 gün sonra da kalp atışları için çağırdı.işte durumlar böyle:))
burası olmasa nasıl dayanılırdı bilmiyorum kızlar. herkesle herşey konuşulmuyor sadece yaşayan biliyor.
inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarız.
bu arada ben dün karlar kraliçesini izledim animasyon hüngür hüngür ağladım.
bu aralar herşeyden etkileniyorum ama kocaymış kaynanaymış umursamayacağım. bebeğimi de kendimi de strese sokmasına izin vermeyeceğim kimsenin
kızlarrr merhabauzun zamandır giremiyordum. Ben de dün kalp atışını duydum :) midem fenaaaaa bulanıyor helede sigara ıyyy...ben günde 1 paket içen sigaradan iğrendim şükürler olsun :)
Bu arada bir şey soracağım,sinirlerim cooook ama coook gergin ağlama gülme falan filan offf.Bu kadar sinirli olan var mı yoksa benimki psiklojik mi
Sabah kahverengi lekelenmelerim başladı şimdi de pembeye döndü.. Of offf..
kızlar gunaydın bugun cok kötuyum kolumu kaldıracak halım yok yatıyorum dunden berı kahverengı akıntım var doktoru aradım koyulaşma olursa gel dedı korkuyorum hıc agrım yok ama mıdem kotu ve halsızım
kızlarr yaaa ben korkunç durumdayım..
herşeyi yiyordum birkaç gün öncesine kdr.. köye gittik geçmiş olsuna geçmişler oğlanla bana oldu...(((
midem hiçbi şeyi kaldırmıyor. o da sağlıklı değil biliyorum ama mutfakta kirli bulaşık gördüm mü midem kalkıyor. yıkanmayınca hiç giremiyorum.girsem komşuların mutfağından bütün apt ın ne pişirdiğini duyup gene yemek yapamıyorum. Allahtan annemlerdeyim canım annem hep kendi işini kendi görüyo..
önckinde bulantı sadece sabah vardı şimdi gece gündüz uyku uyanık hiç farketmiyo sabah akşam öğürüyorum kesintisiz..
herkes mi bu kdr berbat yaaa???
Çok midem bulanıyo canım hiç birşey istemiyor, Bugün işe zor geldim.
GÜNAYDIN EYLÜL MELEKLERİNİN ANNELERİ
kızlar benimki şuan 6 haftalık falan ve yarın otobüsle 8 saat yolculuk yapacagım 1 hafta kayınvalidemdeyim size şunu soracam bulantılar ne zaman başlıyo bende şuan sabah migde yanması dışında aşırı bişey yok çok şükürbu hafta başlarmı acep başlarsa yandım ev sobalı buz gibi gir çık öksürükten yeni kurtuldum zaten mahvolurum
Ayy canim cok gecms olsun cok uzuldum ya.lutfen dikkat et .bebekle dahada zor hem yaninda hem karninda seni cok iyi anliyorum allah kolaylik versin .bol bol istirahat etmeye calis .ilk 3 ay bebek kanindan beslendigi icin bir sorun olmaz yiyemesende uzulme .yeterki yorgun dusme .kızlarr yaaa ben korkunç durumdayım..
herşeyi yiyordum birkaç gün öncesine kdr.. köye gittik geçmiş olsuna geçmişler oğlanla bana oldu...(((
geldik oğlanın üşütmekten gözleri bile akar oldu, orta kulak enf birleşti.
sütten kesmiştim hiç ağlamıyordu geceleri.. 1 gece sürdü sefam..
kaç gecedir memi diye gece gündüz yakama yapışıyor.
her gece ateş nöbetindeyiz. dün acil e gitmek zorunda kaldık..
bense hapşırık öksürük uykusuzluk bulantı ölüyom kısaca..
yetmiyormuş gb bir de saç dönmesi yaşıyorum dün artık ağrı kesici aldım
öyle durabildim.
o saatten beri de mide ağrım hiç geçmedi.. gazdan mı bilmiyorum kalp çarpıntısı da oluyo.. walla hamile olmasam garanti kendimi hastaneye yatırırdım.. o kdr berbat haldeyim oğlana üzülmekten de halim kalmadı..
koca gün yediğim bir bardak süte iki kşık cornflakes.. midem hiçbi şeyi kaldırmıyor. o da sağlıklı değil biliyorum ama mutfakta kirli bulaşık gördüm mü midem kalkıyor. yıkanmayınca hiç giremiyorum.girsem komşuların mutfağından bütün apt ın ne pişirdiğini duyup gene yemek yapamıyorum. Allahtan annemlerdeyim canım annem hep kendi işini kendi görüyo..
önckinde bulantı sadece sabah vardı şimdi gece gündüz uyku uyanık hiç farketmiyo sabah akşam öğürüyorum kesintisiz..
herkes mi bu kdr berbat yaaa???
:):) benım seviniyorum ,midem bulandıkça kuzucugum kendını hissettirıyor bana diye düşünüyorum,ne kadar güzel bir duygu değilmi :):)
güzel anne adayları bu dedığiniz ;progestan ve bebek asprini ve jel ,ne işe yarıyor ,benım doktorum folik asit dışında bi ilaç vermedi kullanmam için
Arkadaşlar ilk sorum progesteron 200mg sabah akşam tablet içiyorum çok başdönmesi yapyo çook kotu jel fln dıosunuz o nası bas donmesı fln yapmıyomu detaylı açıklayabilirmisiniz birde mide bulantısı olan arkadaşlar 6.hafta başlamştı bnm suan 10. Haftadaym sabah aksam oluyodum kusa kusa her sabah klozete koşuyodm bnde kamuda çalışıyorm çok sukur son uc gundur kusmuyorum:))))üç gün önce bebişimin hareketlerini grdk belkide onla ilgilidir ama bn kusmalarm hiiç geçmiicek sanyodm premesis fln kullandm işe yaramamıştı
Canım jel progesteron sağlıyor ve bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor. Bende bir sıkıntı olmamasına rağmen sanırım yaşımdan dolayı doktorum tedbir amaçlı kullanmamı istedi. Bebe aspirini de bebeğe giden kanı incelterek daha iyi beslenmesini sağlıyor.
Slm kızlar ben salı günü gittim doktora
alttanda üstende baktı duyamadı bebeğimin kalp
atışlarınıgeç döllenme olabilir dedi zaten soğuk bir adamdı
sizinde benimle aynı haftada olup duymayınız varmı :44:
canım üzülme ,8.haftalık gebesin ama doktorun dediği gib geç döllenme olmuştur , kaç haftalık oldugu gerçeğini daha sonra öğrenıyormuşuz ,şuan sat göre değerlendiriyoruz cunku ,endişelenme moralini bozma ,allahın izniyle kucağımıza alıcaz bebişlerimizi,
peki bişi sorucam kesede göründümü bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?