canım bizim okulun memuru eğer erken doğum yaparsan doktorun rapor da belirtsin demişti şöyle ....sebepten erken doğum olmuştur 8+3 kullanması uygundur diyeÖĞRETMEN arkadaşlarım 37.hafta çalışamaz raporumu aldığım gün doğum yaptım 38 39 40. haftalarımı yani 3 haftayı doğum sonrasına aktarabileceğimi söyleyen olmuştu...memur a anlatamadım derdimi yardımcı olurmusunuz... 8 eylüldü doğumum 37artı 0 dı ve okulda açıktı yani yardımcı olun lütfen ya....
canım karışmak istemem ama yeni doğanlara biberondan çok kaşıkla verin mamayı biberondan çok geldiği için bida meme almakta zorluk oluyo deişti bize medipol deki hemşireler eğitim deEvet canım beş dakika kaynattım ben soğuyunca da hastane çantasına yerleştirdim
ÖĞRETMEN arkadaşlarım 37.hafta çalışamaz raporumu aldığım gün doğum yaptım 38 39 40. haftalarımı yani 3 haftayı doğum sonrasına aktarabileceğimi söyleyen olmuştu...memur a anlatamadım derdimi yardımcı olurmusunuz... 8 eylüldü doğumum 37artı 0 dı ve okulda açıktı yani yardımcı olun lütfen ya....
Benim de 40+0 di bugün. Yarin kontrolüm var. Ayni şekilde acilma yok. Kanala girmeye calisiyormus. Bundan sonra girmez demedi bana. Son ana kadar girebilir dedi ama yine de sezeryan önerdi bana da. Kafa capindan ötürü zor doğum olur diyor. Sezeryanda spinal de epidural de yapiliyor. Tabi genel anestezi de.Merhaba arkadaşlar ;
Bugun 40+1 im doktorum çatımın çok uygun olduğunu fakat bebeğimin kanala girmediğini bu dakıkadan snrada girmiceğini söyledi
Ne açılma nede sancım var
Bebeğimin kilosuda 3850 doğurabılırsın ama kanala girmedi haftalardır dedi ,girmesi gerekirmiş
Bekleyerek riske atamam dedi ,bebeğin gelişimi tamamlandı ,kakasını yapma ihtimali çok dedi
Sizden fikir almak istiyorum
SeZeryanda spinal anestezimi yoksa epidural anestezimi yapılıyor
Koy cnm ben hepsini koymştm eşime o kadr göstermeme ragmn yine aldırmşlr yalancı meme cok işime yaradı mutlaka olmalı cantada birde iç camasrlrını bol koyun ve üç dört beden büyük olsun 4 takım geceliğin hepsni kullandım keske bi kaç takım daha koysaymışım dedimsağol cnm şimdi kaynatıcaz. çantada bulunsun nolur nolmaz
Canım ilk etapta herkesin göğsü yara oluyo. Benimde parça kopmuştu. Korkmadan sağ yada emzir sütün boşalsın bi. Çünkü kanallarda süt kalırsa bende öyle oldu. Mastit oluyorsun kanallar tıkanıyo, taş gibi oluyo göğsün ateş yapıyo. Buna engel ol. Dğzenli olarak memendeki sütü boşalt.Kızlarr biz eve geldik bugün süt sorunumz var hastanede iki gün boyunca mama takviyesi yaptılar emzirdim ama ucu olmadıgı için çok zorlndm suan sagarken kanıyr korkudan evdede mama veriyrm.birde abimn esinin 1 yasnda kızı var oda emzrdi içim rahat diil ama mamadan iyidr die düşünyrm yanlış mı yapıyrm bilmyrm
Bu süt işinde rahat olacaksın. Benim gibi olursan varolanda gider.olursa olur olmazsa olmaz de fışkırır inş :)Kızlarr biz eve geldik bugün süt sorunumz var hastanede iki gün boyunca mama takviyesi yaptılar emzirdim ama ucu olmadıgı için çok zorlndm suan sagarken kanıyr korkudan evdede mama veriyrm.birde abimn esinin 1 yasnda kızı var oda emzrdi içim rahat diil ama mamadan iyidr die düşünyrm yanlış mı yapıyrm bilmyrm
Arkadaslar dün öğlen olmaz demişti doktorum perşembe sezeryan ol dedi, gece 5 de su ve nişan geldi hastanedeyım dusm 2 cm sçıklıgım var alahh yardım etsın dua edin lütfenBenim de 40+0 di bugün. Yarin kontrolüm var. Ayni şekilde acilma yok. Kanala girmeye calisiyormus. Bundan sonra girmez demedi bana. Son ana kadar girebilir dedi ama yine de sezeryan önerdi bana da. Kafa capindan ötürü zor doğum olur diyor. Sezeryanda spinal de epidural de yapiliyor. Tabi genel anestezi de.
Allah yardimcin olsun..tez zamanda kolaylikla bebegin elinde olur insallah...Arkadaslar dün öğlen olmaz demişti doktorum perşembe sezeryan ol dedi, gece 5 de su ve nişan geldi hastanedeyım dusm 2 cm sçıklıgım var alahh yardım etsın dua edin lütfen
canım karışmak istemem ama yeni doğanlara biberondan çok kaşıkla verin mamayı biberondan çok geldiği için bida meme almakta zorluk oluyo deişti bize medipol deki hemşireler eğitim de
Bende siringa ve kadikla denedim yok imkansiz bisey bebegi doyurmak.Canım kaşıkla beslemek çok zor çünkü sadece emme refleksi olduğundan kaşığı da emmeye kalkıyo yarısı dökülüyo yarısı ağzına gidiyo derken ne ne kadar yedirdiğini anlıyosun ne de üstü başı kalıyo anne göğsüyle uyumlu biberonlar var onlardan kullanıyorum ben bişey olmuyo
Canım çok geçmiş olsun inan bende iik günlerde deliriyorum sandım. Şimdi daha iyiyim. Kaç günlül bebişin.canım uçuğun için bi ilaç al bence...Herkese hayırlı uykular
Lohusalik dönemimde panik atak yaşadim ve malesef bu yüzden altı günlük lohusaligimi sürekli ağlayarak ve kaygılar ile geçirdim. Üstüne bu gece bebeğim sarılık yüzünden hastanedeşimdi de inanılmaz derecede göz ve Bas ağrısı çekiyorum. Çıkan ucuklar da cabasi... arkadaslar özellikle gözlerim için rahatlatıcı ne yapabilirim. Göz yaşı damlası alsam rahatlar miyim
Şırıngayla kaşıkla vermek doğru evet ama olmuyo malesef.Bende siringa ve kadikla denedim yok imkansiz bisey bebegi doyurmak.
Neyse artik sut ve mama dvm. Sen mamayi nasil veriuosun duzeniniz nedir cnm?
Canım güzel haberlerini bekliyorum.Arkadaslar dün öğlen olmaz demişti doktorum perşembe sezeryan ol dedi, gece 5 de su ve nişan geldi hastanedeyım dusm 2 cm sçıklıgım var alahh yardım etsın dua edin lütfen
Şırıngayla kaşıkla vermek doğru evet ama olmuyo malesef.
Ben biberonla veriyorum artık.
Geçenlerde gittiğim bi doktor birimemene mamayı damlatsıno şelildebebek yesin dşyobi öğün bi günde anca biter herhalde.
Ben mamaların arkasındaki ölçülrre göre gidiyırum. Sütüm çok az 30cc belki 40 günde.
Zaten rengide beyaza döndü light düt gibi oldu. Tamamen kesilecek herhalde. Takmıyotum artık apim. Kısmet. O kadar üzüldüm ki elimden bişigelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?