2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
canım bizim okulun memuru eğer erken doğum yaparsan doktorun rapor da belirtsin demişti şöyle ....sebepten erken doğum olmuştur 8+3 kullanması uygundur diye

canım karışmak istemem ama yeni doğanlara biberondan çok kaşıkla verin mamayı biberondan çok geldiği için bida meme almakta zorluk oluyo deişti bize medipol deki hemşireler eğitim de

bende memurum. 32. haftamda raporumu aldim ve dilekce ile birlikte verdim mudurluge. dilekcemde de her durumu belirttim erken dogum olursa onuda kullanabilmem diye. eger oyle birsey yapmadiysan dr. undan erken dogum olduguna dair bir rapor alarak tekrar dilekce ile birlikte ver. zaten kanunu var bunun mecburlar vermeye iznini.

Benim de 40+0 di bugün. Yarin kontrolüm var. Ayni şekilde acilma yok. Kanala girmeye calisiyormus. Bundan sonra girmez demedi bana. Son ana kadar girebilir dedi ama yine de sezeryan önerdi bana da. Kafa capindan ötürü zor doğum olur diyor. Sezeryanda spinal de epidural de yapiliyor. Tabi genel anestezi de.

Kızlarr biz eve geldik bugün süt sorunumz var hastanede iki gün boyunca mama takviyesi yaptılar emzirdim ama ucu olmadıgı için çok zorlndm suan sagarken kanıyr korkudan evdede mama veriyrm.birde abimn esinin 1 yasnda kızı var oda emzrdi içim rahat diil ama mamadan iyidr die düşünyrm yanlış mı yapıyrm bilmyrm

sağol cnm şimdi kaynatıcaz. çantada bulunsun nolur nolmaz
Koy cnm ben hepsini koymştm eşime o kadr göstermeme ragmn yine aldırmşlr yalancı meme cok işime yaradı mutlaka olmalı cantada birde iç camasrlrını bol koyun ve üç dört beden büyük olsun 4 takım geceliğin hepsni kullandım keske bi kaç takım daha koysaymışım dedim

Canım ilk etapta herkesin göğsü yara oluyo. Benimde parça kopmuştu. Korkmadan sağ yada emzir sütün boşalsın bi. Çünkü kanallarda süt kalırsa bende öyle oldu. Mastit oluyorsun kanallar tıkanıyo, taş gibi oluyo göğsün ateş yapıyo. Buna engel ol. Dğzenli olarak memendeki sütü boşalt.
Daha yeni doğum yaptın sütün artar benim 17. Gün hla artsın diye uğraşıyırum. Ama benimki artmıyo. Bende mamayla dvm ediyorum. Vicdan azabı duyma olursa dütümüz bolca veririz. Olmazsa mamayla gideriz.sakın bu konuyu takıntı yapma benim gibi ben bu mesele yüzünden doğum depresyona girdim. Herkes süt süt başımı yedi. Daha 2 gündür ağlamıyorum. Düşün bendeki vicdanı.

Bu süt işinde rahat olacaksın. Benim gibi olursan varolanda gider.olursa olur olmazsa olmaz de fışkırır inş :)
Uykusuz anneler grubumuza sende hoşgeldin

Herkese hayırlı uykular
Lohusalik dönemimde panik atak yaşadim ve malesef bu yüzden altı günlük lohusaligimi sürekli ağlayarak ve kaygılar ile geçirdim. Üstüne bu gece bebeğim sarılık yüzünden hastanede şimdi de inanılmaz derecede göz ve Bas ağrısı çekiyorum. Çıkan ucuklar da cabasi... arkadaslar özellikle gözlerim için rahatlatıcı ne yapabilirim. Göz yaşı damlası alsam rahatlar miyim

Arkadaslar dün öğlen olmaz demişti doktorum perşembe sezeryan ol dedi, gece 5 de su ve nişan geldi hastanedeyım dusm 2 cm sçıklıgım var alahh yardım etsın dua edin lütfen

canım karışmak istemem ama yeni doğanlara biberondan çok kaşıkla verin mamayı biberondan çok geldiği için bida meme almakta zorluk oluyo deişti bize medipol deki hemşireler eğitim de

Canım kaşıkla beslemek çok zor çünkü sadece emme refleksi olduğundan kaşığı da emmeye kalkıyo yarısı dökülüyo yarısı ağzına gidiyo derken ne ne kadar yedirdiğini anlıyosun ne de üstü başı kalıyo anne göğsüyle uyumlu biberonlar var onlardan kullanıyorum ben bişey olmuyo

Bende siringa ve kadikla denedim yok imkansiz bisey bebegi doyurmak.

Neyse artik sut ve mama dvm. Sen mamayi nasil veriuosun duzeniniz nedir cnm?

Canım çok geçmiş olsun inan bende iik günlerde deliriyorum sandım. Şimdi daha iyiyim. Kaç günlül bebişin.canım uçuğun için bi ilaç al bence...

Bende siringa ve kadikla denedim yok imkansiz bisey bebegi doyurmak.

Neyse artik sut ve mama dvm. Sen mamayi nasil veriuosun duzeniniz nedir cnm?
Şırıngayla kaşıkla vermek doğru evet ama olmuyo malesef.
Ben biberonla veriyorum artık.
Geçenlerde gittiğim bi doktor birimemene mamayı damlatsıno şelildebebek yesin dşyo bi öğün bi günde anca biter herhalde.
Ben mamaların arkasındaki ölçülrre göre gidiyırum. Sütüm çok az 30cc belki 40 günde.
Zaten rengide beyaza döndü light düt gibi oldu. Tamamen kesilecek herhalde. Takmıyotum artık apim. Kısmet. O kadar üzüldüm ki elimden bişigelmedi.

ben avent yenidoğan biberonla veriyorum memeden falan vazgeçmedi. bu psikolojik bir durum sanırım. hatta diyebilirim ki biberon sayesinde memeyi daha sıkı kavrayabiliyor ve meme ucumla çok sorun yaşamamıza rağmen emebiliyor.
bulabildin mi bir doktor sen?

Doğum hikayemi destanmı demeliydim yoksa okuyabilirsiniz kızlar hikayelere ekledim.

Bu arada avent anne göğsü biberonu bende kullanıyorum klavuzuna bol gelmeye başladı sanırım çıkarıp takmaktan aynı sorunu yaşayan var mı? Ilk başta çok güzel oturuyordu acaba çok sterize ettiğim için buhardan gevşedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…