2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Yok ya bulamadım.
Tamamlayıcı sigorta yaptırdım kızıma.
Onun geçtiği hastanelerden seçicem artık.
-koru hastanesi
-akay hastanesi
-medicana hastanesi
-birde kudret international diye bi hastane yeni açılmış.

.
Arkadaslar dün öğlen olmaz demişti doktorum perşembe sezeryan ol dedi, gece 5 de su ve nişan geldi hastanedeyım dusm 2 cm sçıklıgım var alahh yardım etsın dua edin lütfen
Allah yardimcin olsun canim
Arkadaslar dün öğlen olmaz demişti doktorum perşembe sezeryan ol dedi, gece 5 de su ve nişan geldi hastanedeyım dusm 2 cm sçıklıgım var alahh yardım etsın dua edin lütfen
.

Bebeğin alması gereken minimum besin için ben çok araştırmıştım şöyle bir formül bulmuştum. bebeğin kilosu / 6. Bunuda kaç öğün besleniyorsa ona bölüyoruz. Mesela 3000 gr ise bebek 3000/6= 500 ml içmeli günlük toplamda. Bir öğününde ise 500/8=62,5 ml sür almalı yani her üç saat boyunca 62,5 ml içmesi yeterli beslenmesini sağlar

Kızlar bebişinizi hergün yıkıyor musunuz?
Benim evimde serin havada soğuyo o yüzden hergün yıkamıyorum,

hayırlı haberlele dön cnm.

allah yardımcın olsun cnmm.
haberlerini bekliyoruz

ınan suan bile sancim var. herşey kabus gibiydi gunahlarimizâ kefalet olur ınş. benim çok zor oldu birde üstüne ameliyattan sonra kanama çok oldu. tekrar ameliyat olacaktım rahmimi alacaklardı. neyseki olmadı. sezaryen kötü dgildi tabi ben son ana kadar normal doğumu istedim pişman oldum. mahvettiler beni.

burcum birsen mi kaldın doğurmayan, kimler var başka
allah sizleri de sağlıkla kurtarsın inşallah.

bikaç yorumlara baktım da dertler aynı: GAZ
internete gaz çıkarma teknikleri yazıp videolara falan bakın arkadaşlar
kolik değilse işe yarıyor gibi
inşallah da kolik olmazlar, doğumdan iki hafta sonra belli oluyormuş kolik olup olmadığı.
allah yardımcımız olsun. güzel bakışlı sağlıklı bebişler dileğiyle.

çok geçmiş olsun cnm. kanamanın çok olmasının nedeni neymiş? çok şükür rahmini almamışlar. böyle olmasının nedeni normal doğumda ısrar etmen miydi?

benle birlikte bi kaç arkadaş daha vardı canım. kapanışı ben yapıcam heralde.:)
yarın kontrole gidicem bakalım ne dicek

Bende varım 40+3 oldum hic dogum belirtisi yok. Bende kavuşmak istiyorum artık oğluma yaaa

Bu süt işinde rahat olacaksın. Benim gibi olursan varolanda gider.olursa olur olmazsa olmaz de fışkırır inş :)
Uykusuz anneler grubumuza sende hoşgeldin
Hoşbulduk cnm süt bebişim iyi olsunda razıyım uykusuzluga gözleri sarardı sanki sarılık olur die cok korkuyrm inş bugnlet gecerde bol sütlü günlet biran evvel gwlir

Canım bende 32 haftada calisamaz raporu aldım ve bir gün sonra dogum yaptom dktr 8 haftanin hepsini dogum sonrasina atto yani hic bir kaybim olmadi

Kizlar telden google play storeden sleep sheep diye bir program var burdaki sesler anne karnındaki seslerle ayni benim kizimda sancilandigi zaman hemen bunu açıyorum ve susup uyuyor sizde indirip bir deneyin isinize yarayabilir

Bende siringa ve kadikla denedim yok imkansiz bisey bebegi doyurmak.

Neyse artik sut ve mama dvm. Sen mamayi nasil veriuosun duzeniniz nedir cnm?

Şırıngayı dr söyledi ama denemedim bile hiç korktum boğazına kaçırırım diye... Ya aslında dr bana kesinlikle şu kadar öğün şu kadar mama vericeksin demedi ama kilo alımı tam sınırda baktın doymuyo emdikten sonra aranıyo o zaman verirsin dedi... Bazı gün hiç vermiyorum ama mesela çok gazı olduğunda ememiyo ağlıyo falan o zaman duruma göre 30 cc ya da 60 cc veriyorum ama günde 2 kereyi geçmiyo ...şimdi çok da vermek istemiyorum bakalım pazartesi kontrolümüz var kaç kilo çıkacak ona göre tam düzene oturucaz bakalım... Sen günde kaç kere veriyosun?

Cok belli olmuyo canim ya degisiyor yani bazen 60cc bazen 200 cc verdigim bile oluuor. Bazen sutum daha bol okuyor bazen cok daha az

Canım sütün renginin zaten beyaz olması gerek miyor mu? Sadece ilk gelen kolostrum sarı renkli diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…