Yok ya bulamadım.ben avent yenidoğan biberonla veriyorum memeden falan vazgeçmedi. bu psikolojik bir durum sanırım. hatta diyebilirim ki biberon sayesinde memeyi daha sıkı kavrayabiliyor ve meme ucumla çok sorun yaşamamıza rağmen emebiliyor.
bulabildin mi bir doktor sen?
Allah yardimcin olsun canimArkadaslar dün öğlen olmaz demişti doktorum perşembe sezeryan ol dedi, gece 5 de su ve nişan geldi hastanedeyım dusm 2 cm sçıklıgım var alahh yardım etsın dua edin lütfen
.Arkadaslar dün öğlen olmaz demişti doktorum perşembe sezeryan ol dedi, gece 5 de su ve nişan geldi hastanedeyım dusm 2 cm sçıklıgım var alahh yardım etsın dua edin lütfen
kızlar uyku tutmadı son son sakin yazayım dedim...7.30 da doğuma gitcem nasipse oğluşumla kavuşcağız dualarınızı eksik etmeyin sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla alayım kucağıma ağrısız sancısız:) benimde dualarım sizinle olacak ...........
Arkadaslar dün öğlen olmaz demişti doktorum perşembe sezeryan ol dedi, gece 5 de su ve nişan geldi hastanedeyım dusm 2 cm sçıklıgım var alahh yardım etsın dua edin lütfen
Gecmis olsun canim nasilsin simdi uzuldum senin adina hem sanci cekip hemde sezeryan oldun yinede saglik olsun ikimizin gunleri birdi sanirim benimde 6 cm kadar kendi sancilarimla acilma oldu sonra olmadi suni sanci vardiler ondan sonra ilerledi gercekten cok zor suni sanci normal sanci fazla agri yapmadi suni felaketti kismet artik bebegini kucagina aldinmi gecekten o cektigin acilar unutuyorsun
ınan suan bile sancim var. herşey kabus gibiydi gunahlarimizâ kefalet olur ınş. benim çok zor oldu birde üstüne ameliyattan sonra kanama çok oldu. tekrar ameliyat olacaktım rahmimi alacaklardı. neyseki olmadı. sezaryen kötü dgildi tabi ben son ana kadar normal doğumu istedim pişman oldum. mahvettiler beni.
burcum birsen mi kaldın doğurmayan, kimler var başka
allah sizleri de sağlıkla kurtarsın inşallah.
bikaç yorumlara baktım da dertler aynı: GAZ
internete gaz çıkarma teknikleri yazıp videolara falan bakın arkadaşlar
kolik değilse işe yarıyor gibi
inşallah da kolik olmazlar, doğumdan iki hafta sonra belli oluyormuş kolik olup olmadığı.
allah yardımcımız olsun. güzel bakışlı sağlıklı bebişler dileğiyle.
Bende varım 40+3 oldum hic dogum belirtisi yok. Bende kavuşmak istiyorum artık oğluma yaaaburcum birsen mi kaldın doğurmayan, kimler var başka
allah sizleri de sağlıkla kurtarsın inşallah.
bikaç yorumlara baktım da dertler aynı: GAZ
internete gaz çıkarma teknikleri yazıp videolara falan bakın arkadaşlar
kolik değilse işe yarıyor gibi
inşallah da kolik olmazlar, doğumdan iki hafta sonra belli oluyormuş kolik olup olmadığı.
allah yardımcımız olsun. güzel bakışlı sağlıklı bebişler dileğiyle.
Benimde kontrol yarbenle birlikte bi kaç arkadaş daha vardı canım. kapanışı ben yapıcam heralde.:)
yarın kontrole gidicem bakalım ne dicek
Benimde kontrol yar
Evet geçmiyor valla. Hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah. .hayırlı haberlerle dönelim inşallah.son günler hiç geçmiyor
Hoşbulduk cnm süt bebişim iyi olsunda razıyım uykusuzluga gözleri sarardı sanki sarılık olur die cok korkuyrm inş bugnlet gecerde bol sütlü günlet biran evvel gwlirBu süt işinde rahat olacaksın. Benim gibi olursan varolanda gider.olursa olur olmazsa olmaz de fışkırır inş :)
Uykusuz anneler grubumuza sende hoşgeldin
ÖĞRETMEN arkadaşlarım 37.hafta çalışamaz raporumu aldığım gün doğum yaptım 38 39 40. haftalarımı yani 3 haftayı doğum sonrasına aktarabileceğimi söyleyen olmuştu...memur a anlatamadım derdimi yardımcı olurmusunuz... 8 eylüldü doğumum 37artı 0 dı ve okulda açıktı yani yardımcı olun lütfen ya....
Bende siringa ve kadikla denedim yok imkansiz bisey bebegi doyurmak.
Neyse artik sut ve mama dvm. Sen mamayi nasil veriuosun duzeniniz nedir cnm?
Cok belli olmuyo canim ya degisiyor yani bazen 60cc bazen 200 cc verdigim bile oluuor. Bazen sutum daha bol okuyor bazen cok daha azŞırıngayı dr söyledi ama denemedim bile hiç korktum boğazına kaçırırım diye... Ya aslında dr bana kesinlikle şu kadar öğün şu kadar mama vericeksin demedi ama kilo alımı tam sınırda baktın doymuyo emdikten sonra aranıyo o zaman verirsin dedi... Bazı gün hiç vermiyorum ama mesela çok gazı olduğunda ememiyo ağlıyo falan o zaman duruma göre 30 cc ya da 60 cc veriyorum ama günde 2 kereyi geçmiyo ...şimdi çok da vermek istemiyorum bakalım pazartesi kontrolümüz var kaç kilo çıkacak ona göre tam düzene oturucaz bakalım... Sen günde kaç kere veriyosun?
Cok belli olmuyo canim ya degisiyor yani bazen 60cc bazen 200 cc verdigim bile oluuor. Bazen sutum daha bol okuyor bazen cok daha az
Şırıngayla kaşıkla vermek doğru evet ama olmuyo malesef.
Ben biberonla veriyorum artık.
Geçenlerde gittiğim bi doktor birimemene mamayı damlatsıno şelildebebek yesin dşyobi öğün bi günde anca biter herhalde.
Ben mamaların arkasındaki ölçülrre göre gidiyırum. Sütüm çok az 30cc belki 40 günde.
Zaten rengide beyaza döndü light düt gibi oldu. Tamamen kesilecek herhalde. Takmıyotum artık apim. Kısmet. O kadar üzüldüm ki elimden bişigelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?