Kızlar bebişinizi hergün yıkıyor musunuz?
Benim evimde serin havada soğuyo o yüzden hergün yıkamıyorum,
Hoşbulduk cnm süt bebişim iyi olsunda razıyım uykusuzluga gözleri sarardı sanki sarılık olur die cok korkuyrm inş bugnlet gecerde bol sütlü günlet biran evvel gwlir
Ben de hergun yikiyorum. Doktorumuz birgun sampuanli bir gun sadece suyla yikayin dedi ustelik aksamlari yikiyorum rutini belli olsun yataga gidecegini bilsin diye. Simdilik ruton mutin hakgetire ise yaramadi ama yaricaktir. Kisa dogruda gun asiriya ceviricem sanirimBizim sıcak oluyo her gün öğlen yıkıyorum...Yıkamanın büyümeye faydası çok mümkün olduğunca yıkamak lazım ufo tarzı bişeyle yıkayacağın yeri ısıtmayı denesen önümüz kış zaten gün aşırı anca yıkayabiliriz...
Caniiim dogum gunun kutlu mutlu olsun allah evladinla saglikli uzun mutlu gunler nasip etsin sana bir onur boyuKızlar bugün benim doğum günüm hayatımın en özel ve güzel hediyesi oğlum oldu :) foruma ilk yazdığım gün dün gibi öyleydi böyleydi derken bi çoğumuz kavuştuk evlatlarımıza darısı bekleyen annişlere inş :)
ben de dün gittim kontrole, bizim kıpırcan iyiymiş suyu kalp atışı hareketi vs. ama doğum belirtisi yok. cuma göreyeim tekrar dedi. artık kontroller 2 günde 1 doğana kadar böyle dedi.Benimde kontrol yar
Caniiim dogum gunun kutlu mutlu olsun allah evladinla saglikli uzun mutlu gunler nasip etsin sana bir onur boyu
Ben de hergun yikiyorum. Doktorumuz birgun sampuanli bir gun sadece suyla yikayin dedi ustelik aksamlari yikiyorum rutini belli olsun yataga gidecegini bilsin diye. Simdilik ruton mutin hakgetire ise yaramadi ama yaricaktir. Kisa dogruda gun asiriya ceviricem sanirim
benle birlikte bi kaç arkadaş daha vardı canım. kapanışı ben yapıcam heralde.:)
yarın kontrole gidicem bakalım ne dicek
Bende varım 40+3 oldum hic dogum belirtisi yok. Bende kavuşmak istiyorum artık oğluma yaaa
Uzulme canim seninde kismetinboyle imis yine de sukur et allaha bebegine sagsalim kavustun benimde son ana kadar iyi gecti suni sancidan sonra cok kotu oldum insan o anda sanki hic bitmiycekmis gibi dusunuyor ama bak gecti iste bebegini kucagina aldinmi kokladinmi o acilari sanki sen yasamamissin gibi sen bebegini kokla gecti artik ben simidi uyanikken niye uyumuyor diyorum uyudumuds basinda bekliyorum uyansadydi dogum yapacak arkadaslara allah kolaylik getirsin yar ve yardimcilari olsun insallahınan suan bile sancim var. herşey kabus gibiydi gunahlarimizâ kefalet olur ınş. benim çok zor oldu birde üstüne ameliyattan sonra kanama çok oldu. tekrar ameliyat olacaktım rahmimi alacaklardı. neyseki olmadı. sezaryen kötü dgildi tabi ben son ana kadar normal doğumu istedim pişman oldum. mahvettiler beni.
canım ben 36+5 te doğum yaptım. doktorum 8 + 3 hafta. toplam 11 hafta ızınlıdır yazdı rapora ve 4 eylulde dogum yaptım 24 kasımda goreve başlayabılır yazıyor bır de. aktarmıyorsa memurun dırekt mıllı egıtıme gıdıp soyleyın. bu hakkımız aktarabılıyoruz.ÖĞRETMEN arkadaşlarım 37.hafta çalışamaz raporumu aldığım gün doğum yaptım 38 39 40. haftalarımı yani 3 haftayı doğum sonrasına aktarabileceğimi söyleyen olmuştu...memur a anlatamadım derdimi yardımcı olurmusunuz... 8 eylüldü doğumum 37artı 0 dı ve okulda açıktı yani yardımcı olun lütfen ya....
Dogum yapan arkadaslar gobek kordonu dusmeden yikadinizmi benimki bir haftalik oldu ilk dogdugunda yikadilar daha yikamamiz gobek kordonun islanir diye korkuyorum iltihapla nir dr cunku ilac bisey surme dedi sadece islatmiycaksin dedi bende biranonce yikamak istyorum rahtlasin sizler nasil yaptini gogus ucumda yara olmus verirkwn ruhum cekiliyor sanki silikon baslik kullansam iyimi hic denemedim
kizlar yaklasik 1 saat once kadar akintimin rengi degisti kan gibi degilde cok acik kahvemsi pembemsi gibi. seffaf degil yani artik. once acaba dedim ama her gittigimde wc dahada netlesti. bu arada 39+3 um bugun. hayirlisi bakalim. insallah hersey normal boyle gider. karin agrim kasilmam bel agrim var. ama henuz dr. aramadim daha gitmeme gerek yok diye dusunuyorum. olursa asil sancilarimi ve suyu beklicem. evimde daha rahat geciririm. dua adin insallah hersey normal yolla olur.
kizlar yaklasik 1 saat once kadar akintimin rengi degisti kan gibi degilde cok acik kahvemsi pembemsi gibi. seffaf degil yani artik. once acaba dedim ama her gittigimde wc dahada netlesti. bu arada 39+3 um bugun. hayirlisi bakalim. insallah hersey normal boyle gider. karin agrim kasilmam bel agrim var. ama henuz dr. aramadim daha gitmeme gerek yok diye dusunuyorum. olursa asil sancilarimi ve suyu beklicem. evimde daha rahat geciririm. dua adin insallah hersey normal yolla olur.
kızlar selam, çook uzun zamandır gıremedım.
bende bugun 40 haftayı doldurdum. doktorum normal doğuma cok yatkın olduğumu soyledı ama en fazla 1 hafta daha bekleyecegımızı gemezse de sezeryanla alacagını soyledi. benım suyum cokmus, bebekte kanala ınmıyormus. o sebeple sezeryana hazırladım kendımı sımdıden. sizde durumlar nedır?
su gelcek diye bir kural yok, sen bundan sonra sancıların sıklığını takip et canım
bencede erken gitme evde biraz açılsın.
10 dk içinde en az 3-4 kez geliyorsa dr.a gidin diyordu her yerde
allah kurtarsın
allah kurtarsın cnm. sancılar sıklaşınca hemen doktora git.
aminn cumlasini insallah. simdi artik sanci surecini bekliyorum zaten hayirlisi insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?