Sağol canım yaa bilmiyorum çok heveslenmiştim belkide ondan
bu kadar kötü hissettim sanırım kesin duyucam diye gitmiştim çünkü
keseyi gördük minicik bişey haftaya gel dedi ama bilmiyorum salı dedi ama
ben kesin olsun diye cuma falan gidiyim diyorum ama çok ta merak ediyorum
valla gecmiyo gibi geliyo ama ben de 9.haftaya gelmişim.bende bulantı dısında bi belirti yok.arada çok nadir adet sancısı gibi ağrı oluyo ama cok şiddetli değil.asıl doktora gidip onunla ilgili guzel seyler duymak daha güzel.dort gözle 24 şubatı bekliyorum.doktor o zaman gel testleri yaparız demişti.Geciyo yaa.. 12. haftadan sonra kalniyo pek bisey diyolar.. ben 10. Haftaya geldim bile.. zaman cok hizli geciyo :)) bi de ben belirti yasadikca seviniyirum ya :))
canım kokuya razıyım artık bulaşık görmek bile midemi kaldırıyocanım şifayı kapman kotu olmuş geçmiş olsun cokk ee bir de çocuk var tabi ilgilenmek zorunda olduğun.benim de cok midem bulanmakta aynen mutfakta bir koku olsa giremiyorum falan
kuzum biz 2 hafta geriyiz. üstelik daha kaldığım günden itibaren midem kalkıp öğürüyordum ama günlük yaşantımı engellemzdi. bu günlerde midem de sürekli girdap gb birşey var sürekli dönüyor..canım geçmiş olsun,
9. haftanda buluntın başlamış şaşırıdım vallayi,demek ki ne olucagı belli olmuyo....
benimde bi oğlum var 4 buçuk yaşında
seniniki küçük demek allh yardımcn olsun zor oluyordur
bol bol dinlen dicem ama küçük çocukla imkansız
umarımçabuk atlatırsın:26:
saol canım iyi olmaya çalışıyorum ama zor gibi..Geçmiş olsun canım. Nasıl oldunuz? Umarım daha iyisinizdir.
ben de sürekli aç hissediyoeum açlıktan midem ağrıyor ama mutfağa girip yemek yapmayı bırak buzdolabını bile açamıyorum çoğu zaman..Günaydın canım benim feci şekilde mide yanması var hiç birşey canım istemiyor ..
sürekli tok hissediyorum yemek yemek gelmiyor içimden ...
ilk gebelikte ben de diyetisyene gitmiştim 4. ayın sonuna kdr hiç almadım. sonra 20 kg aldım :))) sağol canım benim.. daha iyi olacaz inş dualarınızla..çok geçmiş olsun yaa...en dikkat edilmesi gereken dönemde neler yaşamışsın allah seni bebeğini ve evladını korusun. bende bulantı hiç yok kio vermeye başlamışım ama anlamadım neden acaba az yemek yiyorum ve faydalı olmasına dikkat ediyorum yarın dr gideceğim bende, kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorumgöğüsağrım ve gece uykusuzluklarım dışında
canım bulantı kişiden kişiye değişiyor. yok inş birşey olmaz.. tşk ederim iyi dileklerin için..GÜNAYDIN EYLÜL MELEKLERİNİN ANNELERİ
kızlar benimki şuan 6 haftalık falan ve yarın otobüsle 8 saat yolculuk yapacagım 1 hafta kayınvalidemdeyim size şunu soracam bulantılar ne zaman başlıyo bende şuan sabah migde yanması dışında aşırı bişey yok çok şükürbu hafta başlarmı acep başlarsa yandım ev sobalı buz gibi gir çık öksürükten yeni kurtuldum zaten mahvolurum
canım çok geçmiş olsun ALLah yardımcın olsun bi de miniğin var senin
en kötü serum yeriz ben de korkudan içemiyorum.. yediğim de yok zati.. berbat haldeyim. 46 yla hamile kaldım garannti 45 altıyım şimdihmm bende ayni durumdayim su dahi icemiyorum,simdi korkmaya basladim bisey olurmu diye susuz falan kalirsa ne bilim artik yaa
oyy canım ne güzel bak inş sosyalleşir.. anneler öyle.. benimki de büyüdü diye bunu ihmal edersin diyo.. dedim senin başka çocuğun olsa beni ihmal mi edecektin yooo diyo.. e dedim ben de anneyim ilk göz ağrımı nasıl unutayım?? unutanı döverim wallaSaol canim hepimizin cocuklafirni allah bagislasin.bizim oturdugumz semtte cccocuk kulubu var yas guruplarina ayimislar haftadA iki kere gidiyoruz ama yok hala sosyallesmedi.bizim sitede hic coculu aile yok olanlarda buyututmus onunda etkisi var.ailedede tek torun paylasmayida bilmiyor bayagi zor cocuk .esimi yanima oturtmuyor beni cok kiskaniyor.aslinda bizde vaktidir dedik.3 yas ideal ama.sabah anneme soylexim bayagj bi uzuldu nasil bakicaksin daha oteki buyumedi .yipranirsin zorlanirsin daha yasin 23 acelen ne falan bayagi uzuldm.sonrada ben senin icinn icin diyodum bosunami okudun hani is hayatina atilicaktin falan dedi ama biraz kirildim ....sonra dusundum herkesin yavrusu.sonrada bebisin ilk hediyesini almis gelmis:)hakkimzda hayirlisi....anneye duskunmu senin oglun yoksa babacimi
saol canım inş..Geçmiş olsun cnmİnş iyileşirsin..
:
dinleniyorum ama yorgun ve üzgün düştüğümden bu haldeyim zaten.. normalde de öyleyimdir canım birşey sıkılsın üzüleyim hemen 2-3 kg verir bi de hasta olurum. bu sefer de oğlanın hastalığına üzüldüm işteAyy canim cok gecms olsun cok uzuldum ya.lutfen dikkat et .bebekle dahada zor hem yaninda hem karninda seni cok iyi anliyorum allah kolaylik versin .bol bol istirahat etmeye calis .ilk 3 ay bebek kanindan beslendigi icin bir sorun olmaz yiyemesende uzulme .yeterki yorgun dusme .
ben de yaptırmadım ne kadarlık olunca yaptırılıyo bilmiyorum ama ciddi bişi oldugunu biliyorum.annem bana hamileyken varmış.Allah korusun erkek çocukları öldürüyomuş anne karnında.Annem cok dua etmiş kızım olsun diye.beklediğim gunden erken olmana rağmen eşin çürümüştü demişti annem.tabi olan sey bundan 28 yıl once olmuş şimdi daha kolay anlasılıyodur tedavisi de kolaydır.ne zaman yaptırılıyosa yaptırrım ben de.kedi kopek beslemesek bile dısardan aldıgımız her seyi cok iyi yıkamak gerekirmiş herhangi bi sebze meyveden de bulasabilir cunku.dikkat etmeli işte her seyeTest yaptirmadim ama bulundugum yerde hic hayvan yok yasak zaten sitede kedi bile yok..cig et desen imkansiz ben iyice npisirmeden asla yemem.ama olucagi varsa ne kadar dikkat etsekte olur.ins yoktur .daha ben bebisi gormeye bile gitmedim tam 8 haftalikken gidicem drumu aradim 8 haftada gel dedi.kizimin hamileligindede dr oydu .artik iyice tanis olduk .icime kurt dustu gidince yaptirim ...
Canım hemen streess yapma, ve bir doktora daha gitmeden emin olma. Bazen geç duyulabiliyor.Slm kızlar ben salı günü gittim doktora
alttanda üstende baktı duyamadı bebeğimin kalp
atışlarınıgeç döllenme olabilir dedi zaten soğuk bir adamdı
sizinde benimle aynı haftada olup duymayınız varmı :44:
günlük 1 saat çalışmama hakkın var ,ister sabah geç gel ister erken çık ,ister öğle molanı 2 saat ya gibi kendın ayarlıyorsun o 1 saat süreni ,ayrıca tahlil test v.s yaptırman gereken durumlarda ücretli izin vermek zorunlulugu var ,tabi muayene sonunda hastaneye gıttıgıne dair bir yazı alıp insan kaynaklarına iletiyorsun ,sanırım 2013 te çıkan zorunlu bir yasa ,bence ınsan kaynaklarına danış canım ,neden bılgılendırme yapmadılarkı sana,sonucta bız her gun değişen yasaları takip etmiyoruz,ama tabı çalıştıgın yerde biliyorlarmı hamile oldugunu ,
valla gecmiyo gibi geliyo ama ben de 9.haftaya gelmişim.bende bulantı dısında bi belirti yok.arada çok nadir adet sancısı gibi ağrı oluyo ama cok şiddetli değil.asıl doktora gidip onunla ilgili guzel seyler duymak daha güzel.dort gözle 24 şubatı bekliyorum.doktor o zaman gel testleri yaparız demişti.
bi de bende ultrasonda karnımdan gorunmedi bebek.yapınla alakalı bagırsklar geliyo on tarafa demek ki dedi.iki kez alttan baktı bi aletle doktor, ordan gördüm kalp atısını filan.büyüsün de artık açmak zorunda kalmayayım normal gorunsun istiyorum
ben de yaptırmadım ne kadarlık olunca yaptırılıyo bilmiyorum ama ciddi bişi oldugunu biliyorum.annem bana hamileyken varmış.Allah korusun erkek çocukları öldürüyomuş anne karnında.Annem cok dua etmiş kızım olsun diye.beklediğim gunden erken olmana rağmen eşin çürümüştü demişti annem.tabi olan sey bundan 28 yıl once olmuş şimdi daha kolay anlasılıyodur tedavisi de kolaydır.ne zaman yaptırılıyosa yaptırrım ben de.kedi kopek beslemesek bile dısardan aldıgımız her seyi cok iyi yıkamak gerekirmiş herhangi bi sebze meyveden de bulasabilir cunku.dikkat etmeli işte her seye
Zaman ne çabuk geçiyor Şubat'ın 20 si ikili test zamanı
alla alla benım doktorum nıye bana vermediki acaba :18:
cumartesı bebişimin kalp atışlarını duymak için gidicez acaba ozamanmı anlatıcak bunları ,
ilk gıttıgımde ultrasonda keseyi gördük ,günde 1 meyve ye fazla yeme dedi,2 hafta sonra kalp atıslarını duymak ıcın gelin dedi, bu kadar hiç bişey anlatmadı,bizde şaşkındık ozaman aklımızada bişey gelmedi sorucak
Bana da kalp atışığını duyduğumuz randevuda verdi.
Gunaydin kizlar!
Ben parfum kokusu duyynca hapsurmaya basladim direk 😊
Izin aldim evde dinlenecegim, fazla ayakta kalinca belimde agrilar olustu ve cok az prmbemsi bir akinti geldi.
Doktorumdan memnunum ama yaninda sekreter gibi bir kadin var o cok gicik.
Bilirsiniz doktordan cok doktorculik yapan tipler. Dr tox testi yazmis, bizim hastanede yapilmiyor ben simdi hastalarin kimlik fotokopileriyle mi ugrasacagim gitsinler baska hastanede test yaptirdinlar dedi benim yanimda. Dr sesini cikarmadi ama ben sikayet etmeyi dusunuyorum. Basiniza devlet hastanelerinde boyle durumlar geliyorsa mutlaka hakkinizi arayin
Merhaba arkadaşlar bu başlığı yeni buldum Allah nasip ederse bende eylül annesi olacağım sat 17 aralık yas 29 tahmini dogum 23 eylül
Slm kızlar ben salı günü gittim doktora
alttanda üstende baktı duyamadı bebeğimin kalp
atışlarınıgeç döllenme olabilir dedi zaten soğuk bir adamdı
sizinde benimle aynı haftada olup duymayınız varmı :44:
Gunaydin kizlar!
Ben parfum kokusu duyynca hapsurmaya basladim direk 😊
Izin aldim evde dinlenecegim, fazla ayakta kalinca belimde agrilar olustu ve cok az prmbemsi bir akinti geldi.
Doktorumdan memnunum ama yaninda sekreter gibi bir kadin var o cok gicik.
Bilirsiniz doktordan cok doktorculik yapan tipler. Dr tox testi yazmis, bizim hastanede yapilmiyor ben simdi hastalarin kimlik fotokopileriyle mi ugrasacagim gitsinler baska hastanede test yaptirdinlar dedi benim yanimda. Dr sesini cikarmadi ama ben sikayet etmeyi dusunuyorum. Basiniza devlet hastanelerinde boyle durumlar geliyorsa mutlaka hakkinizi arayin
canım merhaba ,bende bugün yazmaya başladım arkadaşlara ,hayırlı olsun bebeğin ,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.
bulantıların başladımı?
canım benim herkeste mide bulantısı olmayabılıyor ,benımde 7 haftalıkken başladı bulantılarım,tahmınımce senınde öyle olucaktır , inş . hiç olmadan atlatırsın ,Amin insallah saglikla kucagimiza alırız hepimiz bende pek belirti yok cok sinirim bozuk bugünlerde bi de cabuk yoruluyorum 6+2yiz ama ne ruhen ne bedenen hicbir sey hissetmiyorim
maşallah canım minnağın annesini duyurmuşmu sesini,nasıl güzel bi duygu değilmi,bende bu cumartesi duyucam nasipse ,allah hepimize bebeklerini bağışlasın inş. ,isteyen herkesede nasip etsin.merhaba hanımlar, bugün ilk defa bebişimin kalp atışlarını duyduk muhteşem bişey yaa Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?