2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

içini rahat tut tatlım ,strese sokma ki kendini bebişinde etkilenmesin ,duyulmayabiliyormuş ,doktorun salı gel dediğine göre vardır bi bildiği ,baktın ogünde bi aksilik oldu başka bi doktora daha gidersin , için rahat etmiş olur hem , mutlu ol gebeliğinin tadını çıkar canım,
eğer korkulucak bir şey olsaydı doktorun sölerdı emin ol ,

Geciyo yaa.. 12. haftadan sonra kalniyo pek bisey diyolar.. ben 10. Haftaya geldim bile.. zaman cok hizli geciyo :)) bi de ben belirti yasadikca seviniyirum ya :))
valla gecmiyo gibi geliyo ama ben de 9.haftaya gelmişim.bende bulantı dısında bi belirti yok.arada çok nadir adet sancısı gibi ağrı oluyo ama cok şiddetli değil.asıl doktora gidip onunla ilgili guzel seyler duymak daha güzel.dort gözle 24 şubatı bekliyorum.doktor o zaman gel testleri yaparız demişti.
bi de bende ultrasonda karnımdan gorunmedi bebek.yapınla alakalı bagırsklar geliyo on tarafa demek ki dedi.iki kez alttan baktı bi aletle doktor, ordan gördüm kalp atısını filan.büyüsün de artık açmak zorunda kalmayayım normal gorunsun istiyorum

canım şifayı kapman kotu olmuş geçmiş olsun cokk ee bir de çocuk var tabi ilgilenmek zorunda olduğun.benim de cok midem bulanmakta aynen mutfakta bir koku olsa giremiyorum falan
canım kokuya razıyım artık bulaşık görmek bile midemi kaldırıyo (

kuzum biz 2 hafta geriyiz. üstelik daha kaldığım günden itibaren midem kalkıp öğürüyordum ama günlük yaşantımı engellemzdi. bu günlerde midem de sürekli girdap gb birşey var sürekli dönüyor.. ( annem var allahtan yatıp dinleniyoz beraber walla...

Geçmiş olsun canım. Nasıl oldunuz? Umarım daha iyisinizdir.
saol canım iyi olmaya çalışıyorum ama zor gibi..

Günaydın canım benim feci şekilde mide yanması var hiç birşey canım istemiyor ..
sürekli tok hissediyorum yemek yemek gelmiyor içimden ...
ben de sürekli aç hissediyoeum açlıktan midem ağrıyor ama mutfağa girip yemek yapmayı bırak buzdolabını bile açamıyorum çoğu zaman..

ilk gebelikte ben de diyetisyene gitmiştim 4. ayın sonuna kdr hiç almadım. sonra 20 kg aldım :))) sağol canım benim.. daha iyi olacaz inş dualarınızla..

canım bulantı kişiden kişiye değişiyor. yok inş birşey olmaz.. tşk ederim iyi dileklerin için..

hmm bende ayni durumdayim su dahi icemiyorum,simdi korkmaya basladim bisey olurmu diye susuz falan kalirsa ne bilim artik yaa
en kötü serum yeriz ben de korkudan içemiyorum.. yediğim de yok zati.. berbat haldeyim. 46 yla hamile kaldım garannti 45 altıyım şimdi (

oyy canım ne güzel bak inş sosyalleşir.. anneler öyle.. benimki de büyüdü diye bunu ihmal edersin diyo.. dedim senin başka çocuğun olsa beni ihmal mi edecektin yooo diyo.. e dedim ben de anneyim ilk göz ağrımı nasıl unutayım?? unutanı döverim walla bebek görmeye gelenler oğluma birşey almayı ihmal ederler diye şimdiden ona da alışverişe başladım.. paketleyip saklıcam. kardeşe hediye gelince ona da gelmiş olacak :)) yaşın da küçükmüş senin hakikaten ama.. ben 30 dan önce 2. doğsun istedim ondan biraz acele ettik.. benim oğlan başkalarına bizden dha düşkün sokağa çıksak eşimle ben önden gidiyoz o arkadan geliyo milletle muhabbet ede ede.. ne bana ne babaya tam bi bağlılığı yok.. kafa bulanınca ilk başvurduğu benim.. babayla beni kavanoz kapağı açarken bile görse ağlıyo ama hangimizi kıskanıyo anlamadık hiç..

Geçmiş olsun cnmİnş iyileşirsin..
:
saol canım inş..

dinleniyorum ama yorgun ve üzgün düştüğümden bu haldeyim zaten.. normalde de öyleyimdir canım birşey sıkılsın üzüleyim hemen 2-3 kg verir bi de hasta olurum. bu sefer de oğlanın hastalığına üzüldüm işte (

ben de yaptırmadım ne kadarlık olunca yaptırılıyo bilmiyorum ama ciddi bişi oldugunu biliyorum.annem bana hamileyken varmış.Allah korusun erkek çocukları öldürüyomuş anne karnında.Annem cok dua etmiş kızım olsun diye.beklediğim gunden erken olmana rağmen eşin çürümüştü demişti annem.tabi olan sey bundan 28 yıl once olmuş şimdi daha kolay anlasılıyodur tedavisi de kolaydır.ne zaman yaptırılıyosa yaptırrım ben de.kedi kopek beslemesek bile dısardan aldıgımız her seyi cok iyi yıkamak gerekirmiş herhangi bi sebze meyveden de bulasabilir cunku.dikkat etmeli işte her seye

Canım hemen streess yapma, ve bir doktora daha gitmeden emin olma. Bazen geç duyulabiliyor.

sagol canım sorarım.illa kullancam diye bişi yok da bazen dayanamıyorum sırf ayıp olmasın aman kaytarıyo filan demesinler diye zor tutuyorum kendimi.o zamanlarda hiç kasmadan kullanabilirim demek ki iyi oldugu ogrendigim. cok sagol

kimisi öyle oluyo. ben de tuvalete sıkışık olmasam bile karından görünüyor. vajinal ultrasonun da bir zararı yok.. baksın öyle nolcak ki =)) tabi en önemlisi senin mutlu olduğun şekil. ben de 10 şubatı iple çekiyorum.. bende göğüs hassasiyeti ve şişkinlik dışında hiç bi belirti yok ya.. bunlar da olduğunda seviniyorum. bi kaç kez midem bulandı, gülerek söyledim =))

toksoplazma bir virüstür ve erkek kız çocuk ayırt etmiyor. evet şimdi çok basit bir tedavisi var. geçirmemiş insanlar da var geçirenler de var. ve bilindiği gibi son 15 yıldır HAYVANDAN İNSANA GEÇME SIKLIĞI DÜŞMÜŞ... benim kedim vardı, şimdi de 2 buçuk yıldır köpeğim var. koynumda yattı her zaman hayvanlarım. her zaman öptüm kokladım onları, onlar da beni. sokak hayvanlarıyla da çok oynarım. barınaklara giderim. ve toksoplazmam yok. yani bana şu durumda bile bulaşmamış. lütfen o masum canlılara haksızlık etmeyin. daha çok iyi yıkanmamış sebze ve çiğ etten bulaşıyor. bazı bebeklere bişey olmasa da bazıları düşüyor, bazılarında görme ve zihinsel kusurlar olarak doğuyor. gebeliğin ilk başında doktorunuz bi tüp kan alarak yapmıştır bunları. sadece buna değil kızamık aşınız ya da bağışıklığınız var mı ona da bakılıyor. toksoplazmayı insanlar bi öğrenmiş kedi köpekten bulaşıyo diye bütün kediler köpekler öcü artık. köpeklerden de bulaşmıyor bu arada aslaa =)) daha çok nereden bulaştığını söyleyim. çiğ eti kestiğiniz bıçağı kim amonyakla ya da kaynar suda dezenfekte ediyor ki? ya da çiğ et değen tası tabağı kim atıyor? bunlar o masum bebklerden daha tehlikeli. doğrama tahtası bi köpeğin ağzından daha çok mikrop barındırıyor. iyi yıkanmamış yeşillikten bulaşma olasılığı bir kedinin dışkısına temas edip elini yıkamadan bir şeyler yemek veya direk açık yaradan bulaşması olasılığından çok daha yüksek. yani hasta kedi bulacan da onun dışkısına dokunacan da, sonra da bunu bile bile elini yıkamadan bişiler yicen ya da açık yarana dokuncan. yani dr lar genelde söylemeden alınan ilk tüp kanla yapıyorlar bunları. sadece buna değil bir çok hastalığa karşı bağışıklık var mı yok mu diye bakılıyor.

yine çok konuştum =)) uzun lafın kısası kendinizi korumak için yeşillikleri iyi yıkayın, çiğ ete mümkün mertebe dokunmayın, dışardan yiyin vs. akvaryum, kuş, güvercin gibi hobileriniz varsa bunlardan sakının. daha çok virüs, bakteri, mikrop barındırıyorlar. ve kedi dışkısına dokunmayın =)) daha bir sürü tehlike var korkmak gerekiyorsa çoğu toksoplazmadan daha olası.. gerilmeden, sağlıkla, mutlulukla, huzurla hamilelik geçirmek bizim elimizde. herşeyi kafaya da takmamak lazımmış ben bunu öğrendim..

Zaman ne çabuk geçiyor Şubat'ın 20 si ikili test zamanı

aynen yaaa =)) aman geçsin geçsin de bi an önce kavuşalım bebişlerimize =)) 10 gün oldu en son kontrolümün üstünden. özlem duyuyorum resmen =)) ultrasonda görsem geçicek gibi. benim de 10 şubatta ikili taramam. paylaşırım burdan da..

Bana da kalp atışığını duyduğumuz randevuda verdi.

Merhaba arkadaşlar bu başlığı yeni buldum Allah nasip ederse bende eylül annesi olacağım sat 17 aralık yas 29 tahmini dogum 23 eylül

Gunaydin kizlar!
Ben parfum kokusu duyynca hapsurmaya basladim direk 😊
Izin aldim evde dinlenecegim, fazla ayakta kalinca belimde agrilar olustu ve cok az prmbemsi bir akinti geldi.
Doktorumdan memnunum ama yaninda sekreter gibi bir kadin var o cok gicik.
Bilirsiniz doktordan cok doktorculik yapan tipler. Dr tox testi yazmis, bizim hastanede yapilmiyor ben simdi hastalarin kimlik fotokopileriyle mi ugrasacagim gitsinler baska hastanede test yaptirdinlar dedi benim yanimda. Dr sesini cikarmadi ama ben sikayet etmeyi dusunuyorum. Basiniza devlet hastanelerinde boyle durumlar geliyorsa mutlaka hakkinizi arayin

aaa o nasıl bi tarz konuşma öyle ya,şaşkın mı ne ,ne işe yarıyo o ozaman orda ,zaten o an canınla uğraşıyosun bide bu tip insanlar nasılda can sıkmaya yetiyorlar ,inş. şikayet ettiğinde hakkını alırsın canım ,o kıza cevap vermeyen doktorda onunla aynı fikirde ozaman ,
uzun süre ayakta kalmak gerçekten çok zorluyo kasıkları ,dikkat et canım bol bol dinlen ,yorma kendini

Merhaba arkadaşlar bu başlığı yeni buldum Allah nasip ederse bende eylül annesi olacağım sat 17 aralık yas 29 tahmini dogum 23 eylül

canım merhaba ,bende bugün yazmaya başladım arkadaşlara ,hayırlı olsun bebeğin ,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.
bulantıların başladımı?

Bi kaç arkadaşımız vardı 8. haftalardı sanırım hala görememişlerdi ama bi sonraki kontrollerinde görmüşlerdi seninde öyle olucak bak gör,içini ferah tut

Et cnm ya nasıl uslüpmuş öyle sanki bedavaya zorla çalıştırılıyolar.Devlet hastanesinde toxo vb testler var ben bi önceki hamileliğimde yaptırmıştım:44:Hatta bi sonraki randevumda da yaptırcam..İstirahatinide aksatma sakın

canım merhaba ,bende bugün yazmaya başladım arkadaşlara ,hayırlı olsun bebeğin ,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.
bulantıların başladımı?

Amin insallah saglikla kucagimiza alırız hepimiz bende pek belirti yok cok sinirim bozuk bugünlerde bi de cabuk yoruluyorum 6+2yiz ama ne ruhen ne bedenen hicbir sey hissetmiyorim

merhaba hanımlar, bugün ilk defa bebişimin kalp atışlarını duyduk muhteşem bişey yaa Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar

Amin insallah saglikla kucagimiza alırız hepimiz bende pek belirti yok cok sinirim bozuk bugünlerde bi de cabuk yoruluyorum 6+2yiz ama ne ruhen ne bedenen hicbir sey hissetmiyorim
canım benim herkeste mide bulantısı olmayabılıyor ,benımde 7 haftalıkken başladı bulantılarım,tahmınımce senınde öyle olucaktır , inş . hiç olmadan atlatırsın ,
merhaba hanımlar, bugün ilk defa bebişimin kalp atışlarını duyduk muhteşem bişey yaa Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar
maşallah canım minnağın annesini duyurmuşmu sesini,nasıl güzel bi duygu değilmi,bende bu cumartesi duyucam nasipse ,allah hepimize bebeklerini bağışlasın inş. ,isteyen herkesede nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…