2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
evet su ille beklemiyorum zaten bazen dogumdada gelebiliyormus. suan butun dikatim kizimin hareketlerinde ve sancilarda. amin cok sagol insallah bir ikinmada gelir melegim sagliklda suniye gerek kalmaz. bu gece gecmezbana artik :))
Benim nişanım cumartesi geldi hala dogum yapmadım sancım yok.

Canım baya stres yaşamışsın ama bebişine kavuşmuşsun... 15.8 le neden fototerapiye aldılar sınır 17-18 diye biliyorum... Sezeryan ağrıların varken bi de taşınma telaşı gerçekten zor olmuş bol bol emzirmeye çalış bebeğini sarılığın gitmesi için kendine de dikkat et bi anda o kadar kilo vermişsin bağışıklığın düşmesin vitamin desteği al bence geçmiş olsun canım

kızlar bi sorum olucak doktor ultrasondan rahmin ne kadar açıldığını görebiliyor mu yoksa alltan mı bakıcak? çatı muayenesi oldum bu arada

Benim nişanım cumartesi geldi hala dogum yapmadım sancım yok.

nisanin gelmesi dogumun yaklastiginin habercisiymis yani dogum oluyor degil. nisandan sonra 1 haftaya kadar gun veriyorlar. tabi kisiye gore degisir. ama bellide olmaz bi bakmisin sabaha karsi yarin sancilarin olmus bebin geliyor :)) benimde zaten suan kasilmalarim ve normal sancim var bakalim bekliyorum oyle

Bende de bolca kasılma var. Heran adet olacakmışım gibi bir bel ağrım da var. 4 gündür böyle. Yarın muayenem var heyecala bekliyorum...

E çözüm bulabildiniz mi bari? Meme istediği zaman nasıl geçiştiriyosunuz? Son 10 gündür sürekli gaz çıkartmaktan boynum,belim tutuldu...Uyku sinir minir kalmadı zaten artık,napıcaz böyle...
geçiştiremiyorum malesef, gaz için gaz damlası kullanıyoruz bir de süt verir gibi popo aşağıda kafa yukarda tutunca gazını çıkartabiliyor biraz öyle tutuyoruz gazı gelince

Biizmki cok sukur yikanmayi seviyor aglarken susuyor. Ama acaa ve uykusu varsa giydirme kisminda kiyametler kopuyor sesi kisiliyor aglarken.

Cok sukur annem yanimda kayinvalidem ve gorumcem hergun yikadihimizi duyunca gorumcemin kizinin bebekligi icin aaa biz haftada bir yikiyoduk dediler. Esim de onlari dinlemeye cok merakli allahtan simdilik bisey demedi.

Bende de bolca kasılma var. Heran adet olacakmışım gibi bir bel ağrım da var. 4 gündür böyle. Yarın muayenem var heyecala bekliyorum...

aynen benimde oyle adet olacakmis gibiyim ama benim uzun zamandir baslamisti bunlar. simdi bebek hareketleride onemliymis 1 saatte en az 10 kez hareketi gerekliymis. sayiyorum ama cokmu taktim acaba sanki yavasladi gibi geliyor . senin nisanda geldimi peki

Sanki bugün kızın hareketleri azaldı gibi geliyor bana.. Anlamadım niye böyle oldu.

Sanki bugün kızın hareketleri azaldı gibi geliyor bana.. Anlamadım niye böyle oldu.

senindemi ayni psikolojikmi dicem ama sonucta icimizde biz biliyoruz herzamanki hareketlerini. gene baktim netten de harekette azalma yada hic olmazsa dr gidin hemen diyor. 10 hareket sayamadim hala. daha az yani.

Cumartesi geldi nişanım. Bebegim hareketli ama hic saymadım açıkçası 10dan azmı çokmu bilmiyorum. ..

Cumartesi geldi nişanım. Bebegim hareketli ama hic saymadım açıkçası 10dan azmı çokmu bilmiyorum. ..

bakalim asil sancilari beklicez artik. az once uyuyordu heralde simdi baya hareketli rahatladim. bu son zamanlar dahada sitresliymis meger. Rabbim cumlemize hayirli kolay dogumlar versin pıt diye bir ikinmada gelsin bebislerimiz.

Bugün bebeğimizin ilk doktor kontrolü vardi bebiş 3,471 kg doğmuştu 6 günlüğüz bugün 3,3390 olmuş boyumuzda 2cm uzamiş hafif sarilik başlangici var bol bol emzir dedi gögüs ucum yok sağiyorun 5 dk.sonra tutabiliyor sonrada sağdiğim sütü veriyorum doktor en doğrusunu yapiyosun dedi umarim şu süreçleri rahatça atlatiriz

iyi akşamlar eylül anneleri,bende geçen c.tesi sezeryan ile dogum yaptım 37+5günlük dogum yaptım
erken kasılmar başladı,giderek artınca doktor daha fazla bekleyemeyiz dedi.
aslında sancılar 1 haftadır vardı ama ben anlayamdım,meger 3 4 gün baya doggum sancısı çekmişim.
oğlumda böyle bi sıkıntım olmamaıştı.kızım erkenci davrandı...
ben yokken dogum yapan bütün anneleri tebrik ederim

Kızlar iyi akşamlar. Geçmişi okumaya fırsatım olmadı, doğum yapan annelerin meleklerini Allah analı babalı büyütsün, sabırla bekleyen annelere de Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah... Ben de 10 Eylül günü kızımı kucağıma aldım. Meleğimin gelişmesi hep geriden geliyordu, doktor 2500 gr civarı doğar demişti ama çok şükür 3100 gr doğdu. Şu ara gün boyu uyuyor, sonrada gece yarısı bir uyanıyor, sabaha kadar ayaktayız. Abimiz de bu hafta anasınıfına başladı. Evde yeni bir bireye ve oğlumun yeni okuluna alışma süreci bayağı bir sancılı geçiyor. Bebeğin ağlamalarından çok abinin kıskançlığı ve kardeşine kaşla göz arasında yaptığı sataşmalarla uğraşıyoruz. İki çocuklu olmak gerçekten çok yorucuymuş...

Normal doğum yapan arkadaşlar doğum sonrası 3. Gün kanamam bitti sadece hafif akıntım vardı fakat bugün 8. gün aniden kanamam başladı normalmi sizdede böyle bir durum var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…