Benim nişanım cumartesi geldi hala dogum yapmadım sancım yok.evet su ille beklemiyorum zaten bazen dogumdada gelebiliyormus. suan butun dikatim kizimin hareketlerinde ve sancilarda. amin cok sagol insallah bir ikinmada gelir melegim sagliklda suniye gerek kalmaz. bu gece gecmezbana artik :))
Merhaba arkadaşlar,
4 eylülde kızım doğdugundan berı bı koşturmacadır sormayın. Doğum hıkayemı daha sonra yazacagım bıraz toparlanmayı beklıyorum.
Kızım 36+5te dunyaya geldı, gece suyumun gelmesıyle sabah 5 buçukta evden cıktık.9a kadar sancı çektım. ).15te bebegım dunyaya geldı sezaryanla.
Erken doğdugu ıcın zayıf.2.690 dı kilosu. Perşembe doğum yaptım Cumartesı taşındık. Öğretmenız, tayınımız cıkmıştı. sanırım tasınma stresıyle bebegım erken geldı. Çok zor oldu herşey, eşyalar her yerde ben yatmak ısterım. ev ınsan dolu yerleştırmeye çalışırlar. Bu arada kızım sarılık oldu ve 15.8 le fototerapı gordu dogdugu 4.gün. Amelıyatlı halımle butun gece hastanede oturarak kızımı bekledım. Çok zordu. Tükendım. İyileşmem uzun sürüyor cunku 4 gun ya da 5gun yatmışımdır. hep evde bana ıhtıyac duyuldu bunu nereye koyalım şu nerede dursun derken ayaga kalkmam gerektı.
3 kez hastaneye gıttık fototerapıden sonra, kontrol ıcın. ben kendımle mı ugrasayım bebegıme mı uzuleyım evı mı toparlayalım bılemedım.
Hamılelıkte 10 kg almıştım.8 kılosunu verdım bıle.
yarın kızım 2 haftalık oluyor. Daha ıyı gıbı, sarılığı yavas yavas azalıyor..
Benden sımdılık bu kadar, arada gırebılırsem herkesı merak edıyorum haberım yok.
Görüşmek üzere...
Benim nişanım cumartesi geldi hala dogum yapmadım sancım yok.
kızlar bi sorum olucak doktor ultrasondan rahmin ne kadar açıldığını görebiliyor mu yoksa alltan mı bakıcak? çatı muayenesi oldum bu arada[/QUOTE
malesef alttan bakacak canim :)
Bende de bolca kasılma var. Heran adet olacakmışım gibi bir bel ağrım da var. 4 gündür böyle. Yarın muayenem var heyecala bekliyorum...nisanin gelmesi dogumun yaklastiginin habercisiymis yani dogum oluyor degil. nisandan sonra 1 haftaya kadar gun veriyorlar. tabi kisiye gore degisir. ama bellide olmaz bi bakmisin sabaha karsi yarin sancilarin olmus bebin geliyor :)) benimde zaten suan kasilmalarim ve normal sancim var bakalim bekliyorum oyle
geçiştiremiyorum malesef, gaz için gaz damlası kullanıyoruz bir de süt verir gibi popo aşağıda kafa yukarda tutunca gazını çıkartabiliyor biraz öyle tutuyoruz gazı gelinceE çözüm bulabildiniz mi bari? Meme istediği zaman nasıl geçiştiriyosunuz? Son 10 gündür sürekli gaz çıkartmaktan boynum,belim tutuldu...Uyku sinir minir kalmadı zaten artık,napıcaz böyle...
Biizmki cok sukur yikanmayi seviyor aglarken susuyor. Ama acaa ve uykusu varsa giydirme kisminda kiyametler kopuyor sesi kisiliyor aglarken.Teşekkür ederim canım :)
Ben hiç sormadım dr a her gün sürüyodum şampuan gerçi çok az sürüyorum suyuna da bebe yağı damlatıyorum nemlendirsin vücudunu diye... Bende akşam yıkamak istiyorum aslında da şimdi kv falan bende çocuk üşür diyolar herkes evine bi gitsin yalnız kalınca bende öyle yapıcam daha rahat uyur belki... Bizimki suyu sevdi ama çok asabi keyifsiz anında yıkarsan kıyametler kopuyo bugün kök söktürdü resmen bize bi de tam banyo yaptırırken kakasını yapmasın mı suyun içine hepten elimiz ayağımıza dolandı :)
Bende de bolca kasılma var. Heran adet olacakmışım gibi bir bel ağrım da var. 4 gündür böyle. Yarın muayenem var heyecala bekliyorum...
Sanki bugün kızın hareketleri azaldı gibi geliyor bana.. Anlamadım niye böyle oldu.aynen benimde oyle adet olacakmis gibiyim ama benim uzun zamandir baslamisti bunlar. simdi bebek hareketleride onemliymis 1 saatte en az 10 kez hareketi gerekliymis. sayiyorum ama cokmu taktim acaba sanki yavasladi gibi geliyor . senin nisanda geldimi peki
Sanki bugün kızın hareketleri azaldı gibi geliyor bana.. Anlamadım niye böyle oldu.
="tubayhan, post: 36953641, member: 490428"]
Cumartesi geldi nişanım. Bebegim hareketli ama hic saymadım açıkçası 10dan azmı çokmu bilmiyorum. ..aynen benimde oyle adet olacakmis gibiyim ama benim uzun zamandir baslamisti bunlar. simdi bebek hareketleride onemliymis 1 saatte en az 10 kez hareketi gerekliymis. sayiyorum ama cokmu taktim acaba sanki yavasladi gibi geliyor . senin nisanda geldimi peki
Cumartesi geldi nişanım. Bebegim hareketli ama hic saymadım açıkçası 10dan azmı çokmu bilmiyorum. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?