2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Merhaba arkadaslar foruma eskisi kadar giremiyorum ama sizleride cok merak ettigimden her boslukta girmeye calisiyorum bizde benim gaz sorunum disinda cok sukur hersey yolunda kanamam yok denecek kadar az ilk oglumda da boyle olmustu cok sukur ameliyattan cikinca hemen emzirmeye basladim oglumu mama falan vermiyorum ama iki saatte bir emziriyorum sutu az olanlar icin tavsiyem üzüm pekmezini sulandirip icin inanilmaz sut yapiyor ben ilkte de icmistim simdide iciyorum cok faydasini gorursunuz inanin göbegi dusmedigi icin yikamadim ben dusunce yikiyorum simdilik hergun pansumanini yapiyorum dogumu bekleyen arkadaslara allahtan hayirli dogumlar diliyorum benden simdilik bu kadar

Aynen aç ve uykusu varsa kıyamet kopuyo zaten asıl mesele giydirme faslı hiç sevmiyor... Haftada bir mi?? kışın bile gün aşırı yıkamak lazım hele de şimdi havalar güzelken hergün yıkansın ki büyüsün...

He bu arada bu akşam fırsat buldum ve süt sağmayı denedim ve başarılı oldum kendim bile inanamadım :) 100 cc çıktı iyidir heralde di mi

Iyigeceler kizlar forumda olanlar sonra okuyanlar aklima oyld bisey takildi uyuyamiyorum dogum yapan iki kadin birbirni gormesi dogru degilmis kirk birbine deger diye bi soylenti var nekadar dogru ben inanmiyorum ama yinede huzursuz oldum bilgsi olan yazsin lutfen cok merak ettim

Amaan boş şeyler bunlar yaa bana da öyle diyolardı ama ablamla ben kısa aralıklarla doğum yaptık önce o yaptı 40 ı çıkmadan da ben yaptım yok kırkı çıkmayan bebeklerin birbirini görmesi iyi değilmiş 40 basarmış falan hikaye hepsi takma hiç kafana... Ona bakarsan hastanede bi sürü kadın olucak doğum yapan onları görmiycen mi?

Arkadaşlar merhAba gece 4 e kadar gelen regli arım meğersem doğumun basladıgının göstergesiymiş yogun kan ve su akmasıyla yollara düştük
Bebim 17 eylül de doğdu ,kilolu bir bebek oldugu için kanala giremiyordu yukarıda kalıyordu,suni sancı aldım 4cm açıklık olunca epidural taktılar cok konfrolu oldu ağrı açısından
Ama gel görki bebeğimi ıkııyorum sancı gelince odada yattıgım yerde yine yukarıda kalıyodu ,ebeler sürekli çatı muayenesi yaptı 10 cm açıklıgım 6 saatte oldu,saat 16:00da son kez doğum hane de deneyelim ama zor doğar dediler sezeryana alınabılırsın dedi doktor ,suni sancı verelim dediğinde karşı çıkmıştım am epiduralle korkulucak bişi olmadıgını anladım ve doğum hanedeydım ebeninde yardımıyla 5 -6ıkıbmada bebeğim doğdu tarıfsız bi duygu ,ne bagırdım ne acı hissettim
Çatımın geniş olması ve oğlum ve beni inadımın Allaha eettiğim dualarla bebeğimi kucağım aldım ,şuan yanımda benımle
Allahım doğum yapıcak herkesi bir abaDa kurtarsın inşallah

2 gibi hastaneye gittik sancilarimdan ve kan gelmisti. muayne oldum 2cm aciklik vardi. ama daha cok zamanin var ddedi dr. sabah 7 8 gibi suni sanci dedi. dogumhaneye girdim sonra eve donme karari aldim orada vakit gecmicekti birde hastane psikolojisi. dr dayanabilirsen evde ol dedi sabah 8 de cagardi. sancim cok ama oradada olsam yaticam nasilsa simdi evdeyim sancim cok

Canim hayirli olsun allah anali babali buyutsun insallah

Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz. ..

Canım sağsalim kucağına al inş. Artık mutlu sona yaklaştın.

Kızlar lütfen yardımmm
Bebegim gögüs ucu olmadagı için ememiyr sagma malinesi ile sagıp verdim ilk gündem itibaren şimdi gçgüslerim şişti ve cok fena agrı ne yapıyormakinada sagmıyr dok.birsey yapabilir mi bebegi mama ile besliyrm sarılık baslngıcı var dünden beri agrıurm lütfn basına gelen atöatan var mı

Cnm nasıl atlattın dediğin oldu aşırı derecede sertleşti

Canım memende süt var aynısı benim başıma geldi bebek emmeyince süt kanallarda birikiyo. Dayanılmaz agrı yapıyo. Boşaltmak zorundasın. Sağ yafa sabah ilk iş git sağdır hastanede. Zaten meme o kdr gerginken bebek alsmıyo ağzına.
Aynısı benim başıma geldi. Gece uyutmuyırdu agrıdan. Ertesi gün hastaneye gittik bebiş için hemşireye mememi gösterdim hemen müdahale ettiler. Çünkü ateş yapıyo birde kanalın tıkanırsa bildiğin operasyon yapıyorlar bu rahatsızlığın adı mastit.
Hemen sağmaya başla makinan varsa.
Acısada boşalsın.
Benim sol memem daha ileri mastit olmuştu. Şimdi ordan 5 dmla anca sütüm geliyo.

Cnm nasıl atlattın dediğin oldu aşırı derecede sertleşti
Canım senin makinen hiç mi sağmıyo. O zaman sabahtan git hastanede sağdır.onların makinaları daha güçlü. Ben hastaneye gittim hemşireler sağdı. 2 saate ykn. 10 dk biri 10 dk biri şeklinde. Sonra rahatladım. Zaten boşaltmazsan ateş yapacak.

allah kurtarsın cnm. sancılar sıklaşınca hemen doktora git.

canım hoşgeldin.
ben seni doğum yaptın sanmıştım girmeyince bende hala bekleyenlerdenim yarın kontrole gidicem

Sezeryan olacak anladıgım. Salı sabahı doğmus olacak oğlum. Bende sanssızlardanım işte. Catı muaynem iyi. Dolanan kordon yok ama bebek su fazla oldugu için
Kanala inemıyormus.

kızlar bi sorum olucak doktor ultrasondan rahmin ne kadar açıldığını görebiliyor mu yoksa alltan mı bakıcak? çatı muayenesi oldum bu arada
Goremiyor canım. Ona alttan bakması gerek benım bildiğim. Kacgun daha bekleriz dedi senin doktorun ?

Caniiim dogum gunun kutlu mutlu olsun allah evladinla saglikli uzun mutlu gunler nasip etsin sana bir onur boyu

Oohh. Yıkamalara gecılmiş :) benımkı hala amniyon sıvısında yıkanıyor. Kacgün oldu kızlar bebişler doğalı. Bizim oğlan 40+2 de bugün. En ufak bır belırtı yok doğuma dair hala daha :)

E super hayatim benden 30 cc anca cikiuor saginca yavrucum ac gezecrk sirf sute biraksam

Kontrole gittim bugün. Oğlum hala doğum kanalına inmemiş. Beklemeye devam edicez. Pazartesi kontrol verdi. Salı da suni sancı veririm baslatırım doğumu ozamana kadar gelmezse dedi. 41+2 oluyorum ogün... umarım kendi gelirde suni sancı yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…