Biizmki cok sukur yikanmayi seviyor aglarken susuyor. Ama acaa ve uykusu varsa giydirme kisminda kiyametler kopuyor sesi kisiliyor aglarken.
Cok sukur annem yanimda kayinvalidem ve gorumcem hergun yikadihimizi duyunca gorumcemin kizinin bebekligi icin aaa biz haftada bir yikiyoduk dediler. Esim de onlari dinlemeye cok merakli allahtan simdilik bisey demedi.
Iyigeceler kizlar forumda olanlar sonra okuyanlar aklima oyld bisey takildi uyuyamiyorum dogum yapan iki kadin birbirni gormesi dogru degilmis kirk birbine deger diye bi soylenti var nekadar dogru ben inanmiyorum ama yinede huzursuz oldum bilgsi olan yazsin lutfen cok merak ettim
Canim hayirli olsun allah anali babali buyutsun insallahArkadaşlar merhAba gece 4 e kadar gelen regli arım meğersem doğumun basladıgının göstergesiymiş yogun kan ve su akmasıyla yollara düştük
Bebim 17 eylül de doğdu ,kilolu bir bebek oldugu için kanala giremiyordu yukarıda kalıyordu,suni sancı aldım 4cm açıklık olunca epidural taktılar cok konfrolu oldu ağrı açısından
Ama gel görki bebeğimi ıkııyorum sancı gelince odada yattıgım yerde yine yukarıda kalıyodu ,ebeler sürekli çatı muayenesi yaptı 10 cm açıklıgım 6 saatte oldu,saat 16:00da son kez doğum hane de deneyelim ama zor doğar dediler sezeryana alınabılırsın dedi doktor ,suni sancı verelim dediğinde karşı çıkmıştım am epiduralle korkulucak bişi olmadıgını anladım ve doğum hanedeydım ebeninde yardımıyla 5 -6ıkıbmada bebeğim doğdu tarıfsız bi duygu ,ne bagırdım ne acı hissettim
Çatımın geniş olması ve oğlum ve beni inadımın Allaha eettiğim dualarla bebeğimi kucağım aldım ,şuan yanımda benımle
Allahım doğum yapıcak herkesi bir abaDa kurtarsın inşallah
Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz. ..2 gibi hastaneye gittik sancilarimdan ve kan gelmisti. muayne oldum 2cm aciklik vardi. ama daha cok zamanin var ddedi dr. sabah 7 8 gibi suni sanci dedi. dogumhaneye girdim sonra eve donme karari aldim orada vakit gecmicekti birde hastane psikolojisi. dr dayanabilirsen evde ol dedi sabah 8 de cagardi. sancim cok ama oradada olsam yaticam nasilsa simdi evdeyim sancim cok
Canım sağsalim kucağına al inş. Artık mutlu sona yaklaştın.2 gibi hastaneye gittik sancilarimdan ve kan gelmisti. muayne oldum 2cm aciklik vardi. ama daha cok zamanin var ddedi dr. sabah 7 8 gibi suni sanci dedi. dogumhaneye girdim sonra eve donme karari aldim orada vakit gecmicekti birde hastane psikolojisi. dr dayanabilirsen evde ol dedi sabah 8 de cagardi. sancim cok ama oradada olsam yaticam nasilsa simdi evdeyim sancim cok
Cnm nasıl atlattın dediğin oldu aşırı derecede sertleştiCanım ilk etapta herkesin göğsü yara oluyo. Benimde parça kopmuştu. Korkmadan sağ yada emzir sütün boşalsın bi. Çünkü kanallarda süt kalırsa bende öyle oldu. Mastit oluyorsun kanallar tıkanıyo, taş gibi oluyo göğsün ateş yapıyo. Buna engel ol. Dğzenli olarak memendeki sütü boşalt.
Daha yeni doğum yaptın sütün artar benim 17. Gün hla artsın diye uğraşıyırum. Ama benimki artmıyo. Bende mamayla dvm ediyorum. Vicdan azabı duyma olursa dütümüz bolca veririz. Olmazsa mamayla gideriz.sakın bu konuyu takıntı yapma benim gibi ben bu mesele yüzünden doğum depresyona girdim. Herkes süt süt başımı yedi. Daha 2 gündür ağlamıyorum. Düşün bendeki vicdanı.
Canım memende süt var aynısı benim başıma geldi bebek emmeyince süt kanallarda birikiyo. Dayanılmaz agrı yapıyo. Boşaltmak zorundasın. Sağ yafa sabah ilk iş git sağdır hastanede. Zaten meme o kdr gerginken bebek alsmıyo ağzına.Kızlar lütfen yardımmm
Bebegim gögüs ucu olmadagı için ememiyr sagma malinesi ile sagıp verdim ilk gündem itibaren şimdi gçgüslerim şişti ve cok fena agrı ne yapıyormakinada sagmıyr dok.birsey yapabilir mi bebegi mama ile besliyrm sarılık baslngıcı var dünden beri agrıurm lütfn basına gelen atöatan var mı
Canım senin makinen hiç mi sağmıyo. O zaman sabahtan git hastanede sağdır.onların makinaları daha güçlü. Ben hastaneye gittim hemşireler sağdı. 2 saate ykn. 10 dk biri 10 dk biri şeklinde. Sonra rahatladım. Zaten boşaltmazsan ateş yapacak.Cnm nasıl atlattın dediğin oldu aşırı derecede sertleşti
allah kurtarsın cnm. sancılar sıklaşınca hemen doktora git.
canım hoşgeldin.
ben seni doğum yaptın sanmıştım girmeyince bende hala bekleyenlerdenim yarın kontrole gidicem
Goremiyor canım. Ona alttan bakması gerek benım bildiğim. Kacgun daha bekleriz dedi senin doktorun ?kızlar bi sorum olucak doktor ultrasondan rahmin ne kadar açıldığını görebiliyor mu yoksa alltan mı bakıcak? çatı muayenesi oldum bu arada
Ben de hergun yikiyorum. Doktorumuz birgun sampuanli bir gun sadece suyla yikayin dedi ustelik aksamlari yikiyorum rutini belli olsun yataga gidecegini bilsin diye. Simdilik ruton mutin hakgetire ise yaramadi ama yaricaktir. Kisa dogruda gun asiriya ceviricem sanirim
Caniiim dogum gunun kutlu mutlu olsun allah evladinla saglikli uzun mutlu gunler nasip etsin sana bir onur boyu
E super hayatim benden 30 cc anca cikiuor saginca yavrucum ac gezecrk sirf sute biraksamAynen aç ve uykusu varsa kıyamet kopuyo zaten asıl mesele giydirme faslı hiç sevmiyor... Haftada bir mi?? kışın bile gün aşırı yıkamak lazım hele de şimdi havalar güzelken hergün yıkansın ki büyüsün...
He bu arada bu akşam fırsat buldum ve süt sağmayı denedim ve başarılı oldum kendim bile inanamadım :) 100 cc çıktı iyidir heralde di mi
E super hayatim benden 30 cc anca cikiuor saginca yavrucum ac gezecrk sirf sute biraksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?