Yemeği nöbetleşe yiyoruz eşimle. Kahvaltı saatindeyse tıkıştırıyorum bişiler. İşte tam uyudu yemek yiyelim dediğimizde beyefendi uyanıyor ve emme seansına geçiyoruz. Bu sırada yemek soğuyor. Sonra ne yediğini bilmiyorsun işte. Ama bu şikayetlerin hepsi ne hoş demi. Allah onları başımızdan eksik etmesinYmk bile yiyrmiyorum.2 gün önce yaptığım tostu yedim bugün. Bizimki
ymk bile yiyemiyorum 2 gin önce yaptıgım tostu yedim. Wc ye zor gidiyorum çığlığı basıyo sıpa hiçte uyumadı bugün.
Sağlıklı olsunlarda gerisi boş.Yemeği nöbetleşe yiyoruz eşimle. Kahvaltı saatindeyse tıkıştırıyorum bişiler. İşte tam uyudu yemek yiyelim dediğimizde beyefendi uyanıyor ve emme seansına geçiyoruz. Bu sırada yemek soğuyor. Sonra ne yediğini bilmiyorsun işte. Ama bu şikayetlerin hepsi ne hoş demi. Allah onları başımızdan eksik etmesin
Canım ben kızıma orta yumuşaklıkta bi yatak aldım onda dalamıyor.Kızlr size bişi soracağm. Bebeklerinizi nasıl bir yatakta yatırıyorsunuz. Ben pamuklu yatakta yatırıyorum geceleri. Gündüz değişiklik olsun diye oturma odasındaki köşe takımında yatırıyorum. Köşe takımında hırlmadan yatıyor. Geceleri pamuklu yatakta ise hırlıyor. Kusamıyor, boğazına takılıyor. Bana yataktanmış gibi gelmeye başladı siz ne dersiniz?
İkinizde sağlıklı olunda cnm gerisi boş.Kontrole gittim bugün. Oğlum hala doğum kanalına inmemiş. Beklemeye devam edicez. Pazartesi kontrol verdi. Salı da suni sancı veririm baslatırım doğumu ozamana kadar gelmezse dedi. 41+2 oluyorum ogün... umarım kendi gelirde suni sancı yemem
Gelir annesi gelir benim kizim bugun 24 gunluk oldu madallah ona. Valla en guzel gunlerim tafini cikar:)Oohh. Yıkamalara gecılmiş :) benımkı hala amniyon sıvısında yıkanıyor. Kacgün oldu kızlar bebişler doğalı. Bizim oğlan 40+2 de bugün. En ufak bır belırtı yok doğuma dair hala daha :)
Gözünaydın canım sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun işallah :) sana sorularım olacaktı bende bugün kontrole gittim 39+1 haftalığım normal doğum bekliyorum 1cm açılmam olmuş nstde sancı da çıktı ama haftasonu ya da haftaya gelir dedi doktorum sana sorum senin kaç kilo doğdu acaba? Birde epidurali ıkınma kısmında da verdiler mi benim doktorum 4cm açılmadan sonra veriyorum 2-2.5 saat kadar dinlenmen için ve o sırada suni sancıyla doğumu hızlandırıyorum dedi son anda azalarak kesilecek ıkınmanın tam olması için dediArkadaşlar merhAba gece 4 e kadar gelen regli arım meğersem doğumun basladıgının göstergesiymiş yogun kan ve su akmasıyla yollara düştük
Bebim 17 eylül de doğdu ,kilolu bir bebek oldugu için kanala giremiyordu yukarıda kalıyordu,suni sancı aldım 4cm açıklık olunca epidural taktılar cok konfrolu oldu ağrı açısından
Ama gel görki bebeğimi ıkııyorum sancı gelince odada yattıgım yerde yine yukarıda kalıyodu ,ebeler sürekli çatı muayenesi yaptı 10 cm açıklıgım 6 saatte oldu,saat 16:00da son kez doğum hane de deneyelim ama zor doğar dediler sezeryana alınabılırsın dedi doktor ,suni sancı verelim dediğinde karşı çıkmıştım am epiduralle korkulucak bişi olmadıgını anladım ve doğum hanedeydım ebeninde yardımıyla 5 -6ıkıbmada bebeğim doğdu tarıfsız bi duygu ,ne bagırdım ne acı hissettim
Çatımın geniş olması ve oğlum ve beni inadımın Allaha eettiğim dualarla bebeğimi kucağım aldım ,şuan yanımda benımle
Allahım doğum yapıcak herkesi bir abaDa kurtarsın inşallah
Sezeryan olacak anladıgım. Salı sabahı doğmus olacak oğlum. Bende sanssızlardanım işte. Catı muaynem iyi. Dolanan kordon yok ama bebek su fazla oldugu için
Kanala inemıyormus.
Goremiyor canım. Ona alttan bakması gerek benım bildiğim. Kacgun daha bekleriz dedi senin doktorun ?
peki okullar açıktı değil mi okul açık değilse yaz tatiline gelen süreler aktarılamaz onu biliyorum da 37 de doğum yaptım 3 haftamı yani 38 39 40 ı hiç saymıyor memur 8 hafta doğum sonrası iznin var diyor bide eylülün ilk haftası bir hafta çalışmıştım onu ekliyor 9 haftan var diyorCanım bende 32 haftada calisamaz raporu aldım ve bir gün sonra dogum yaptom dktr 8 haftanin hepsini dogum sonrasina atto yani hic bir kaybim olmadi
Bende oyle dusundum ben dogum yaptim hastanede bisuru gordum dogum yapan diyolar hastanede bisey olmaz disarda evine geldinmi cok korktum vaalla bebegimi disari cikracaktim hava almasi icin vazgectim sonrasunda neler oluyor diye soyledi ler hic yazmiyayim korktum dogrusuAmaan boş şeyler bunlar yaa bana da öyle diyolardı ama ablamla ben kısa aralıklarla doğum yaptık önce o yaptı 40 ı çıkmadan da ben yaptım yok kırkı çıkmayan bebeklerin birbirini görmesi iyi değilmiş 40 basarmış falan hikaye hepsi takma hiç kafana... Ona bakarsan hastanede bi sürü kadın olucak doğum yapan onları görmiycen mi?
ÖĞRETMEN arkadaşlarım cevaplarınız için sağolun ilçeyi aradım erken doğum nedeniyle 3 hafta hakkınız ekleyebilirsiniz dediler memurda tamam dedi:)canım ben 36+5 te doğum yaptım. doktorum 8 + 3 hafta. toplam 11 hafta ızınlıdır yazdı rapora ve 4 eylulde dogum yaptım 24 kasımda goreve başlayabılır yazıyor bır de. aktarmıyorsa memurun dırekt mıllı egıtıme gıdıp soyleyın. bu hakkımız aktarabılıyoruz.
Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin rabbim insallah allah yardimcin olsun canım bizi de habersiz birakma haaadoktordan geldim şimdi. saat 4 te sezeryan olucam. çok heyecanlıyım dua edin lütfen. çok şaşkınım ayrıca.
aslında normal yapabiliyordum amakasılıyorum muayenede doktor sezeryan daha iyi dedi benim için.
canm önemli olan bebeğini sağlikla kucağina alman bende nornal çok istedin son anda sezeryan oldum kizim bi haftalik oldu bugün misil misil uyuyo yanmda..doktordan geldim şimdi. saat 4 te sezeryan olucam. çok heyecanlıyım dua edin lütfen. çok şaşkınım ayrıca.
aslında normal yapabiliyordum amakasılıyorum muayenede doktor sezeryan daha iyi dedi benim için.
Canım unu şekeri kes zaten bi faydası yok çok fazla.birde kilo durumlarınız nasıl ben 63 olmuştum doğumdan çıkalı 10 gün oldu 58 im 8 kilo vermeliyim neler yapıyorsunuz başlasam mı unu şekeri kesmeye acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?