2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ymk bile yiyrmiyorum.2 gün önce yaptığım tostu yedim bugün. Bizimki

ymk bile yiyemiyorum 2 gin önce yaptıgım tostu yedim. Wc ye zor gidiyorum çığlığı basıyo sıpa hiçte uyumadı bugün.
Yemeği nöbetleşe yiyoruz eşimle. Kahvaltı saatindeyse tıkıştırıyorum bişiler. İşte tam uyudu yemek yiyelim dediğimizde beyefendi uyanıyor ve emme seansına geçiyoruz. Bu sırada yemek soğuyor. Sonra ne yediğini bilmiyorsun işte. Ama bu şikayetlerin hepsi ne hoş demi. Allah onları başımızdan eksik etmesin

Kızlr size bişi soracağm. Bebeklerinizi nasıl bir yatakta yatırıyorsunuz. Ben pamuklu yatakta yatırıyorum geceleri. Gündüz değişiklik olsun diye oturma odasındaki köşe takımında yatırıyorum. Köşe takımında hırlmadan yatıyor. Geceleri pamuklu yatakta ise hırlıyor. Kusamıyor, boğazına takılıyor. Bana yataktanmış gibi gelmeye başladı siz ne dersiniz?

Sağlıklı olsunlarda gerisi boş.
Biz bi şekilde dvm ediyoruz :)
Benim kızda çok huysuz sabah 6 da ancak uyudu.
Bazen sinirleniyorum ama yüzüne bakınca unutuyorum
Şükürler olsun Allah'ım...
Canım kızım....

Canım ben kızıma orta yumuşaklıkta bi yatak aldım onda dalamıyor.
Park yatak aldım yatak kısmını sertleştşrdim nispeten onda uyuyo.
Şuandada yemek masasının üstünde uyuyo. Alt değiştirme yeri yapmıştık.
Sanırım sert yerde rahat ediyorkar.

İkinizde sağlıklı olunda cnm gerisi boş.

Oohh. Yıkamalara gecılmiş :) benımkı hala amniyon sıvısında yıkanıyor. Kacgün oldu kızlar bebişler doğalı. Bizim oğlan 40+2 de bugün. En ufak bır belırtı yok doğuma dair hala daha :)
Gelir annesi gelir benim kizim bugun 24 gunluk oldu madallah ona. Valla en guzel gunlerim tafini cikar:)

Gözünaydın canım sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun işallah :) sana sorularım olacaktı bende bugün kontrole gittim 39+1 haftalığım normal doğum bekliyorum 1cm açılmam olmuş nstde sancı da çıktı ama haftasonu ya da haftaya gelir dedi doktorum sana sorum senin kaç kilo doğdu acaba? Birde epidurali ıkınma kısmında da verdiler mi benim doktorum 4cm açılmadan sonra veriyorum 2-2.5 saat kadar dinlenmen için ve o sırada suni sancıyla doğumu hızlandırıyorum dedi son anda azalarak kesilecek ıkınmanın tam olması için dedi

Arkadaşlar benim kızın ateşi sürekli 37.0-37.1-37.2 de geziniyo. Bütün gece geniz akıntısından uyumadık,doktora götüreyim mi ??? Yenidoğanda ateş sınırı kaç??

[QUOTE="asia2014, post: 36963374, member: 6104937rkadaşlar benim kızın ateşi sürekli 37.0-37.1-37.2 de geziniyo. Bütün gece geniz akıntısından uyumadık,doktora götüreyim mi ??? Yenidoğanda ateş sınırı kaç??[/QUOTE]
Canim olctugun yere gore degisiyor koltuk alti 37.3 alin ve kulak 38 bizom doktor 37.5 oldugunda ustunu çıkar dussun dedi eger 38 gecerse gel dedi benim kizinda ara ara atesi 37.4 de kadar çıkıyor üstünü cikarinca düşüyor

Sezeryan olacak anladıgım. Salı sabahı doğmus olacak oğlum. Bende sanssızlardanım işte. Catı muaynem iyi. Dolanan kordon yok ama bebek su fazla oldugu için
Kanala inemıyormus.

Goremiyor canım. Ona alttan bakması gerek benım bildiğim. Kacgun daha bekleriz dedi senin doktorun ?

doktordan geldim şimdi. saat 4 te sezeryan olucam. çok heyecanlıyım dua edin lütfen. çok şaşkınım ayrıca.
aslında normal yapabiliyordum amakasılıyorum muayenede doktor sezeryan daha iyi dedi benim için.

Canım bende 32 haftada calisamaz raporu aldım ve bir gün sonra dogum yaptom dktr 8 haftanin hepsini dogum sonrasina atto yani hic bir kaybim olmadi
peki okullar açıktı değil mi okul açık değilse yaz tatiline gelen süreler aktarılamaz onu biliyorum da 37 de doğum yaptım 3 haftamı yani 38 39 40 ı hiç saymıyor memur 8 hafta doğum sonrası iznin var diyor bide eylülün ilk haftası bir hafta çalışmıştım onu ekliyor 9 haftan var diyor(

Iyigeceler kizlar forumda olanlar sonra okuyanlar aklima oyld bisey takildi uyuyamiyorum dogum yapan iki kadin birbirni gormesi dogru degilmis kirk birbine deger diye bi soylenti var nekadar dogru ben inanmiyorum ama yinede huzursuz oldum bilgsi olan yazsin lutfen cok merak ettim
Bende oyle dusundum ben dogum yaptim hastanede bisuru gordum dogum yapan diyolar hastanede bisey olmaz disarda evine geldinmi cok korktum vaalla bebegimi disari cikracaktim hava almasi icin vazgectim sonrasunda neler oluyor diye soyledi ler hic yazmiyayim korktum dogrusu

ÖĞRETMEN arkadaşlarım cevaplarınız için sağolun ilçeyi aradım erken doğum nedeniyle 3 hafta hakkınız ekleyebilirsiniz dediler memurda tamam dedi:)

arkadaşlar ameliyat sonrası doktor( bayan doktor) toparlayıcı çamaşır giy dedi doktor bile söylediyse yararlı demek ki korse almıştım ama ameliyattan çıkalı 10 gün oldu o yarım bel korsesinin bitiş yeri dikişime gelecek onu kullanamam şimdi. siz ne kullanıyorsunuz resim ya da satan site biliyormusunuz...dışarıda çıkamıyorum henüz...

birde kilo durumlarınız nasıl ben 63 olmuştum doğumdan çıkalı 10 gün oldu 58 im 8 kilo vermeliyim neler yapıyorsunuz başlasam mı unu şekeri kesmeye acaba ??

sevgili anneler elimde o--1 yaş arası örülmüş bu takımlar var..patiklerin sarı pambe kırmız renkleri var hemen kargoya verilecek şekilde kış bebeklerine ihtiyacınız varsa bana mesajla ulaşın...

doktordan geldim şimdi. saat 4 te sezeryan olucam. çok heyecanlıyım dua edin lütfen. çok şaşkınım ayrıca.
aslında normal yapabiliyordum amakasılıyorum muayenede doktor sezeryan daha iyi dedi benim için.
Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin rabbim insallah allah yardimcin olsun canım bizi de habersiz birakma haaa

canm önemli olan bebeğini sağlikla kucağina alman bende nornal çok istedin son anda sezeryan oldum kizim bi haftalik oldu bugün misil misil uyuyo yanmda..
bizi habersiz birakma

birde kilo durumlarınız nasıl ben 63 olmuştum doğumdan çıkalı 10 gün oldu 58 im 8 kilo vermeliyim neler yapıyorsunuz başlasam mı unu şekeri kesmeye acaba ??
Canım unu şekeri kes zaten bi faydası yok çok fazla.
Ama sıkı diyet yapma heleki emziriyorsan daha çok erken.
Ben 68 le doğuma girdim doğumdan çıktığımda 63 tüm. Sonra canımı bişilere sıktım birde ödemlerim falan indi 58 im şuan.17 gün oldu doğum yapalı.
40 mız çıksın korse takıcam. Kontrolüme bi gideyim. Benim doktorum izin vermedi çünkü korseye şimdilik. İç dikişlerine bi bkalım dedi. 10 ekimde bakıcaz bkalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…