2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar, hep normal doğuma odaklanmıstım bende ama sezeryan olacak mecbur. Su korse işi benımde aklımı kurcalıyor. Doktorumla henuz konusmadım ama siz ne duaunuyorsunuz? Takanların karnı toplanıyor diyorlar. Takmazsan sezeryan göbegı diye bisey kalıyo diyorlar. Fikriniz varsa benımle paylasırmısınız? Birde gaz yapmayan ama süt yapan besınler nedir? Hiçbir bilgim yok.

Çok teşekkürler
Doktorumd 4cm açılmadan sonra epidurali yapıcagını söyledi ,suni sancıyla 4cm açıldı snr aneStezi doktoru yaptı ağrı kesiciyi ,doğuma kadar 2 saatlik 2 doz veriyorlarmış ,benim öyle oldu
Doğum esnasında hiç acı hissetmesim ama. Ebeler karnıma bastırdı cunku oğlum 4kg 90 gram 54cm doğdu ,kanala girmiyordu ıkındıgım halde geri gidiyordu buyuk oldugu için.ama doktorun yalvardın istenimiyorhm seZeryan becericem dedim ,ıkınmakgan beyın hüCrelerim patladı ama hiç ağrı sıZı olmadı ,epidurall gibisi yok tavsıye ederim,benım son anda kesip ağrımla dogurmadım ,son ana kadar yetti 2.doz agrı kesicim

Geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün. Dikişin cok oldumu?

çok sağol öncelikle. benim annem hastaneden çıktıktan 1gün sonra yıkadı. 3 gün kaldım hstnde. emzirme konusunda aynı sorun yaşıyoruz. çok yara oldu sütüm yeni geldi bebekim emdikce geçiyor yara.

Ağrım var kızlar ama Nisan falan yok tırsıyorum valla aklıma geldi dogum sancısının nasıl bişey olduğu insallah değildir Cumartesi annem geliyo o güne kadar beklese .

Ahh ahh gelecek gibi degil hic kucuk bey ne kadar daha bekleriz acaba.
Canım bende aynı sen gibi gelmeye hiç niyeti yok diyordum sabrım kalmamıştı 40+5 de hiç belirtim yoktu sancılar başladı doğum değildir dedim gece anladım doğum sancısı olduğunu sabahta nişan su beraber geldi Öğlene kızım kollarımdaydı kendileri biliyor geleceği zamanı Allah bir avazda kurtarsın inşallah.

çok sağol öncelikle. benim annem hastaneden çıktıktan 1gün sonra yıkadı. 3 gün kaldım hstnde. emzirme konusunda aynı sorun yaşıyoruz. çok yara oldu sütüm yeni geldi bebekim emdikce geçiyor yara.
Canim sen gobegine ilac suruyormusun benimki azonce baktim iste az kalmis dustu dusecek ve alti nemli gibi dr ilac surme dedi nasil yapacam bilmiyorum

Gityim cnm boşalttık çok şükür 80 dl yakım sürdü emmiyr ama sagıp veriurm şimdide kaka sorunumuz cıktı bugn hiç uapmadı sürekli aglıyr sitrese gitdk valla annem esim zormuş bebek işi

Gityim cnm boşalttık çok şükür 80 dl yakım sürdü emmiyr ama sagıp veriurm şimdide kaka sorunumuz cıktı bugn hiç uapmadı sürekli aglıyr sitrese gitdk valla annem esim zormuş bebek işi
Canım süt benim ana sorunum.
Hergün bi sıkıntımız var.

Bugğn ateş vardı biraz dün gece geniz akıntısı. Ondan önce ishaldi mama değiştirdik şimdi kabız gibi. Sürekli bi gaz sorunumuxda var. Hergün bi sorun

Canım önemli olan seninde bebişininde sağlığı. Şunsaatten sonra önemş yok doğum şeklinin...
Korse ben daha takmadım ama 40 ndan sonra takıcam. Baya gitti topladı karnım.
Doktorum şuan izin vermedi.
Süte gelince;
Bir kere bol hurma, incir, humana çay, 4 lt su. Sen bunları şimdiden tüketmeye başla.malt içeceğide acaip süt yapıyomuş doktorum soyledi ben içemedim belki sen içersin. Birde emzirmeyle alakalı bilgi topla ben yapmadım pişmanım. Artı diyelim hastanede sütüm gelmedi yada emmedi. Memeni muhakkak sağdır benim gibi mastit olma.

Bırakmasınlar da bizi razıyım her soruna 3 senelik uzun yoşdam geldi oğlusum ☺

Haklısın canım Allah razı olsun bakalım kuzucuk ne zaman gelecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…