Çok teşekkürlerGözünaydın canım sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun işallah :) sana sorularım olacaktı bende bugün kontrole gittim 39+1 haftalığım normal doğum bekliyorum 1cm açılmam olmuş nstde sancı da çıktı ama haftasonu ya da haftaya gelir dedi doktorum sana sorum senin kaç kilo doğdu acaba? Birde epidurali ıkınma kısmında da verdiler mi benim doktorum 4cm açılmadan sonra veriyorum 2-2.5 saat kadar dinlenmen için ve o sırada suni sancıyla doğumu hızlandırıyorum dedi son anda azalarak kesilecek ıkınmanın tam olması için dedi
Geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün. Dikişin cok oldumu?Çok teşekkürler
Doktorumd 4cm açılmadan sonra epidurali yapıcagını söyledi ,suni sancıyla 4cm açıldı snr aneStezi doktoru yaptı ağrı kesiciyi ,doğuma kadar 2 saatlik 2 doz veriyorlarmış ,benim öyle oldu
Doğum esnasında hiç acı hissetmesim ama. Ebeler karnıma bastırdı cunku oğlum 4kg 90 gram 54cm doğdu ,kanala girmiyordu ıkındıgım halde geri gidiyordu buyuk oldugu için.ama doktorun yalvardın istenimiyorhm seZeryan becericem dedim ,ıkınmakgan beyın hüCrelerim patladı ama hiç ağrı sıZı olmadı ,epidurall gibisi yok tavsıye ederim,benım son anda kesip ağrımla dogurmadım ,son ana kadar yetti 2.doz agrı kesicim
Dogum yapan arkadaslar gobek kordonu dusmeden yikadinizmi benimki bir haftalik oldu ilk dogdugunda yikadilar daha yikamamiz gobek kordonun islanir diye korkuyorum iltihapla nir dr cunku ilac bisey surme dedi sadece islatmiycaksin dedi bende biranonce yikamak istyorum rahtlasin sizler nasil yaptini gogus ucumda yara olmus verirkwn ruhum cekiliyor sanki silikon baslik kullansam iyimi hic denemedim
Canım bende aynı sen gibi gelmeye hiç niyeti yok diyordum sabrım kalmamıştı 40+5 de hiç belirtim yoktu sancılar başladı doğum değildir dedim gece anladım doğum sancısı olduğunu sabahta nişan su beraber geldi Öğlene kızım kollarımdaydı kendileri biliyor geleceği zamanı Allah bir avazda kurtarsın inşallah.Ahh ahh gelecek gibi degil hic kucuk beyne kadar daha bekleriz acaba.
Canim sen gobegine ilac suruyormusun benimki azonce baktim iste az kalmis dustu dusecek ve alti nemli gibi dr ilac surme dedi nasil yapacam bilmiyorumçok sağol öncelikle. benim annem hastaneden çıktıktan 1gün sonra yıkadı. 3 gün kaldım hstnde. emzirme konusunda aynı sorun yaşıyoruz. çok yara oldu sütüm yeni geldi bebekim emdikce geçiyor yara.
Gityim cnm boşalttık çok şükür 80 dl yakım sürdü emmiyr ama sagıp veriurm şimdide kaka sorunumuz cıktı bugn hiç uapmadı sürekli aglıyr sitrese gitdk valla annem esim zormuş bebek işiCanım senin makinen hiç mi sağmıyo. O zaman sabahtan git hastanede sağdır.onların makinaları daha güçlü. Ben hastaneye gittim hemşireler sağdı. 2 saate ykn. 10 dk biri 10 dk biri şeklinde. Sonra rahatladım. Zaten boşaltmazsan ateş yapacak.
Allah hayirlisiyla kurtarsin canimYarın sabah 8de çok şükür sezeryana giriyorum. Doğum yapacak herkese Allah kolaylık versinn
teşekkür ederim cümlemizinGeçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün. Dikişin cok oldumu?
Canım gelince ne maceralar bekliyır seni :) gelince bi daha gitmeyecek ki sağlıklı olunda gerisi boş...Ahh ahh gelecek gibi degil hic kucuk beyne kadar daha bekleriz acaba.
Canım süt benim ana sorunum.Gityim cnm boşalttık çok şükür 80 dl yakım sürdü emmiyr ama sagıp veriurm şimdide kaka sorunumuz cıktı bugn hiç uapmadı sürekli aglıyr sitrese gitdk valla annem esim zormuş bebek işi
Canım önemli olan seninde bebişininde sağlığı. Şunsaatten sonra önemş yok doğum şeklinin...Kızlar, hep normal doğuma odaklanmıstım bende ama sezeryan olacak mecbur. Su korse işi benımde aklımı kurcalıyor. Doktorumla henuz konusmadım ama siz ne duaunuyorsunuz? Takanların karnı toplanıyor diyorlar. Takmazsan sezeryan göbegı diye bisey kalıyo diyorlar. Fikriniz varsa benımle paylasırmısınız? Birde gaz yapmayan ama süt yapan besınler nedir? Hiçbir bilgim yok.
Bırakmasınlar da bizi razıyım her soruna 3 senelik uzun yoşdam geldi oğlusum ☺Canım süt benim ana sorunum.
Hergün bi sıkıntımız var.
Bugğn ateş vardı biraz dün gece geniz akıntısı. Ondan önce ishaldi mama değiştirdik şimdi kabız gibi. Sürekli bi gaz sorunumuxda var. Hergün bi sorun
Çok şükür cnm.Bırakmasınlar da bizi razıyım her soruna 3 senelik uzun yoşdam geldi oğlusum ☺
Insallah canım :) sen nasılsın alıştınız mı bebeginle birbirinize dogum sonrası süreç nasıl gidiyor :)Canım gelince ne maceralar bekliyır seni :) gelince bi daha gitmeyecek ki sağlıklı olunda gerisi boş...
Haklısın canım Allah razı olsun bakalım kuzucuk ne zaman gelecek :)Canım bende aynı sen gibi gelmeye hiç niyeti yok diyordum sabrım kalmamıştı 40+5 de hiç belirtim yoktu sancılar başladı doğum değildir dedim gece anladım doğum sancısı olduğunu sabahta nişan su beraber geldi Öğlene kızım kollarımdaydı kendileri biliyor geleceği zamanı Allah bir avazda kurtarsın inşallah.
Nasılsın canım emzirme nasıl gidiyor ?Ya bu süt olayı beni mahfetti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?