2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Insallah canım :) sen nasılsın alıştınız mı bebeginle birbirinize dogum sonrası süreç nasıl gidiyor :)
Ben tahminimden daha fazla zorlandım canım. Gercekten eskiden abartıyorlar diyordum ama 1 sn bile boş vaktin kalmıyo. Ymk ymk, wc , uyumak lüks haline geldi.gün sayıyorum 40 ı çıksın diye. Birde ben doğum sonrası depresyona girdim. O da çok yorucu hala çıkmış sayılmam.
Ama kızımın yüzüne bi bakıyorum herseye değer fazlasıyla....

B

Nasılsın canım emzirme nasıl gidiyor ?
Yok cnm benim durumlar kötü. Mastit olan mememden 5-10 cc anca çıkıyo. Diğer memem daha iyi. 5 dk fazla emmiyo sıpa. Bende sağıp veriyorum. Oda günde 50 cc anca. Kalanı mamayla tamamlıyorum.
Bu süt olayı yüzünden çok ağır depresyona girdim.ilk 15 günümü anlatamam. Ağlamaktab helak oldum. Üzüntüden, iştahsızlıktan sıkıntıdan varolanda azaldı.
Şimdi zaten tek im yememr içmeme de ck dikkat edemıyorum.
5 tane dr gittim hepsi aç bırak çocuğunu dedi ben yapamadım ama. Belkide doğrusu oydu ben yinede yapamadım.
Yani sonuç olarak süt olayım hala sıkıntı cnm. Bebek bakımımdada çok zorlanıyoru m. Atlatacağım inş...
Sen nasılsın hersey yolunda mı bebiş nasıl ????

Gunaydin arkadaslar dogum yapacaklara allah kolaylik versin dogum yapmis arkadaslarimada mutlu ve sutlu gunler diliyorum benim oglum cok sukur emmeyi cok seviyor ama gögus uclarim cok agriyor lansinoh bir ise yaramadi sanirim bide göguslerim cok gergin evde saginca cok canim aciyor hast gidip elektrikli de sagacagim bide arkadasim meme ucuna kantaron sur dedi evde var onu deneyeceyim hic sureniniz oldumu

arkadaslar oluyorum uykusuzluktan bebegim sabah 6 dan beri ayakta huzursuz memede uyutuyorum yataga alinca basliyor aglamaya..bi derdi var yavrumun ama anlayorum.3 saat hic ayakta kalmamisti simdiye dek..korkiyorum yaa

Kızlar ben hala hastanelerdeim sariliktan dua istiorum

Benim faceim yok isteyenler bana özelde telini yazsın whats up yoluyla konuşalım. Aynı period da aynı şeyleri yaşayacağız çünkü. Danışacağımız çok şeyler olacak en basiti doktor görğşlerimizi bile karşılaştırırız.

Sakın sağmayı ihmal etme. O kdr gerginken bebeğin doğru kavrayamaz uçları. Kendi sütünden uçlarına sür. Kurut. Nemli nemli hmn sütyen içine koyma.

arkadaslar oluyorum uykusuzluktan bebegim sabah 6 dan beri ayakta huzursuz memede uyutuyorum yataga alinca basliyor aglamaya..bi derdi var yavrumun ama anlayorum.3 saat hic ayakta kalmamisti simdiye dek..korkiyorum yaa
Canım merak etme bişi yoktur. Gazı vardır. Yada geniz akıntısı vs olabilir mi? Benimkide burun tukanıklığından. Uyumuyo sürekli açıyorum ama.

Kızlar selam pzt aksam spınal anestezı ıle dogum yaptım. Salı Çarşamba çok ağrım oldu. Dayanmadım ağladım. Sütüm Çarşamba gunü geldı. Oğlum emıyor. Ama geceleri çok huzursuz. Sabaha kadar uyumuyor memede durmak ıstıyor,.
Ve kızlar dün gece ani bir titreme ile uyandım. Sıtma gibi. Göğüslerimde acayip bir titreşim ve ardından titreme üşüme. Sonra terleme. Kısa sürdü ama bırkac kez tekrarladı. Çok korktum. Amelıyat sonrası enfeksiyon kaptım sandım. Ateşim37-38 hep . Var mı böyle birşey yaşayan. Korkuyorum. Göğüslerimde taş gibi.....

Oğlumda hafif sarılık var. Süreklı emzirıyorum. Arada mama verıyorum. Su veriyorum çabuk atsın dıye.beyaz Işık altında yatıyorum geceleri. Gündüz pencere önünde yatıyor.

Kızlar bugün hareketlerim biraz daha ıyı. Ama yatık kalkmak çok zor.
Ve birde için sızı var..... Sezeyn coook zormuş.....
Kızlar doğum yapmayanlara rabbım yar ve yardımcı olsun.
Dogum yapanlarda rabbım yar ve yardımcısı olsun

Aynısı benim kızımdada var gaz damlası aldık dünden beri biraz rahatladı annem artık 2 3 saat uyanık durması normal diyor ağlamadığı sürece birde memeye iyice alıştıkları için onsuz uyumuyorlar ebeyi aradım kızarıp geriniyorsa hızlı kilo aldığı için huzursuzlanıyor dur dedi

Benim oldu canım geçmiş olsun sütünü sağ ben öyle rahatladım çocuk da ememedi taş gibi olduğundan sonra süzeliyo eczaneden el pompası aldım çok işe yaradı

Canim sen gobegine ilac suruyormusun benimki azonce baktim iste az kalmis dustu dusecek ve alti nemli gibi dr ilac surme dedi nasil yapacam bilmiyorum

annem çok tecrübeli sağolsun o bakıyor bebeğime. bugün düştü göbeği önce. yıka bebeğini sonra göbeği ni kurula kahve dök göbeği kurutur.

arkadaşlar benim. bu normal doğum için uğraşırken hemoroide yani basur oldum sezaryenden daha acı veriyor.ne yapmalıyım makat deliği kapandı 2 .3 meme dışarı atmış dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…