2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Sütü olan annişler ne şanslısınız.
Ben kahroluyorum bu süt olayına..
Lakin ne gelir elden...

ya bende ödem falan olmadı kalan kilo kaldı... 63 ten 58 e nasıl indin nasıl ödem olmuş ki sende öyle . ne güzel bayağı gitmiş ama..

Canim hayirli olsun allah anali babali buyutsun enfeksiyon degil o bebisinin sütü gelmis sut inerken öyle oluyor

Canım göğüslerini boşalt içi dolu hem ateş yapar hem kanalların tıkanır mastit olursun. Sonra çok uğraşırsın. Hiç vakit kaybetme ben kaybettim birinden hiç süt gelmiyı

Sütü gelmeyen ve ya az gelen arkadaşlar;
Bir araya gelelim burda bi program hazırlayalım.
Arttırmak için neler yapabiliriz.
Doktor önerilerimizi paylaşalım.
Belki birbirimize gaz verirsek işe yarar. Ne bilim bi kez dha deneyeyim diyorum.

Arkadaşlar ben sezeryan oldum dün çok şükür bebekte bende iyiyiz taburcu oluyoruz bugün
gözün aydin canm sağlikla büyüt inş. .

Sütü olan annişler ne şanslısınız.
Ben kahroluyorum bu süt olayına..
Lakin ne gelir elden...
canm bebişim bugün 8 günlük emme olayimiz yeni yeni oturdu hemen olan bişey değil sezeryan oldum hemen gelmedi sütüm gögüs ucum yok alamiyo etraftan söylenenler kayinvalide baskilari aglama krizleri sonucu önce makinayla sağip uç çikartip emzirmeye başladim sonrada kalan sütü verdim bu sefer kayinvalide biberona alisiyo dedi ama vazgeçmedim bol bol su içtim sağmaya çaliştim uçlarim hep yara oldu kizimla binbir mücadeleyle tutturdum çok zor bi süreç geçirdim ama şimdi emiyo çok şükür.sende üzme kendini olduğu kadar napicaksin sonuç ta sen elinden geleni yapiosun

Merhaba kizlar.. Sabah Allahıma sukur kızımı kucagima aldim.. Suan uyuyor prensesim.. Bende iyiym sukur. Opuyoruz kızımla teyzelerini.. Yüce Allahım dogum yapan herkeze saglikli bol sütlü günler versin. Bekliyor olanlarda en yakin zamnda yavrularina kavussunlar Amin..

Allaha iükür benim ikinci olduğundan daha deneyimliyim ne kadar yrsen o kadar stün olur soğuk çatlar felan çok süt yapıyo incir özellikle hadtanede benden çok süt çıkmıyordu üzülüyordum ama hemşirelerden Allah razı olsun bana bu psikoloji ile zaten süt gelmez dediler bebeğimde küvözdeydi üzülme dediler üzülmedim hep sağdım yanına gittiğim de hep emzirdim hemşireler haşlak suda havlu tutup göğüslerime koydukar tıkalı kanallar açılsın diye işe yaradı çok uğraştım ana değdi gibi bakalım aylık kontrolde ordaya çıkacak sütün yetip yetmediği

Hadi Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inş.

Bende ac birakma kismini yspamadim cnm . Tam cesaretlendim etrafimdakiler mudehale etti sonuc mama verdik sut azaldi yada cogslmadi diyelim. Bence tek suc bizde kiyamayip mamaya saldirmamizds

arkadaslar oluyorum uykusuzluktan bebegim sabah 6 dan beri ayakta huzursuz memede uyutuyorum yataga alinca basliyor aglamaya..bi derdi var yavrumun ama anlayorum.3 saat hic ayakta kalmamisti simdiye dek..korkiyorum yaa
Dur dur daha kac saat ayakta kalacak gor bsk! Uyku haram!

Sorunu ya actir, yada gazi varfir. Bacallarini crkiyormu kasik ksrin bolgedine ellerinle dokunup msj tapmak istedrn agliuormu oyleyse gazdir, degilse actur

merhaba arkadaşlar bende 11 eylülde doğum yaptım gece sancılarım tuttu acil sezeryana aldılar geçmişi daha okuyamadım doğum yapan arkadaşlarıma geçmiş olsun bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli büyütelim inşallah doğum yapacak arkadaşarıma rabbim yardım etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…