Sende de mi titreme oldu ? Ateş? Bende bugün süt sağma makınası alcamBenim oldu canım geçmiş olsun sütünü sağ ben öyle rahatladım çocuk da ememedi taş gibi olduğundan sonra süzeliyo eczaneden el pompası aldım çok işe yaradı
ya bende ödem falan olmadı kalan kilo kaldı... 63 ten 58 e nasıl indin nasıl ödem olmuş ki sende öyle . ne güzel bayağı gitmiş ama..Canım unu şekeri kes zaten bi faydası yok çok fazla.
Ama sıkı diyet yapma heleki emziriyorsan daha çok erken.
Ben 68 le doğuma girdim doğumdan çıktığımda 63 tüm. Sonra canımı bişilere sıktım birde ödemlerim falan indi 58 im şuan.17 gün oldu doğum yapalı.
40 mız çıksın korse takıcam. Kontrolüme bi gideyim. Benim doktorum izin vermedi çünkü korseye şimdilik. İç dikişlerine bi bkalım dedi. 10 ekimde bakıcaz bkalım.
Canim hayirli olsun allah anali babali buyutsun enfeksiyon degil o bebisinin sütü gelmis sut inerken öyle oluyorKızlar selam pzt aksam spınal anestezı ıle dogum yaptım. Salı Çarşamba çok ağrım oldu. Dayanmadım ağladım. Sütüm Çarşamba gunü geldı. Oğlum emıyor. Ama geceleri çok huzursuz. Sabaha kadar uyumuyor memede durmak ıstıyor,.
Ve kızlar dün gece ani bir titreme ile uyandım. Sıtma gibi. Göğüslerimde acayip bir titreşim ve ardından titreme üşüme. Sonra terleme. Kısa sürdü ama bırkac kez tekrarladı. Çok korktum. Amelıyat sonrası enfeksiyon kaptım sandım. Ateşim37-38 hep . Var mı böyle birşey yaşayan. Korkuyorum. Göğüslerimde taş gibi.....
Gözun aydin canim hayirli olsun gule gule saglikla buyutmeyi nasip etsin allahArkadaşlar ben sezeryan oldum dün çok şükür bebekte bende iyiyiz taburcu oluyoruz bugün
Hepsi ödem değil ya sütüm az ya üzüntüden gittiya bende ödem falan olmadı kalan kilo kaldı... 63 ten 58 e nasıl indin nasıl ödem olmuş ki sende öyle . ne güzel bayağı gitmiş ama..
Canım göğüslerini boşalt içi dolu hem ateş yapar hem kanalların tıkanır mastit olursun. Sonra çok uğraşırsın. Hiç vakit kaybetme ben kaybettim birinden hiç süt gelmiyıKızlar selam pzt aksam spınal anestezı ıle dogum yaptım. Salı Çarşamba çok ağrım oldu. Dayanmadım ağladım. Sütüm Çarşamba gunü geldı. Oğlum emıyor. Ama geceleri çok huzursuz. Sabaha kadar uyumuyor memede durmak ıstıyor,.
Ve kızlar dün gece ani bir titreme ile uyandım. Sıtma gibi. Göğüslerimde acayip bir titreşim ve ardından titreme üşüme. Sonra terleme. Kısa sürdü ama bırkac kez tekrarladı. Çok korktum. Amelıyat sonrası enfeksiyon kaptım sandım. Ateşim37-38 hep . Var mı böyle birşey yaşayan. Korkuyorum. Göğüslerimde taş gibi.....
gözün aydin canm sağlikla büyüt inş. .Arkadaşlar ben sezeryan oldum dün çok şükür bebekte bende iyiyiz taburcu oluyoruz bugün
canm bebişim bugün 8 günlük emme olayimiz yeni yeni oturdu hemen olan bişey değil sezeryan oldum hemen gelmedi sütüm gögüs ucum yok alamiyo etraftan söylenenler kayinvalide baskilari aglama krizleri sonucu önce makinayla sağip uç çikartip emzirmeye başladim sonrada kalan sütü verdim bu sefer kayinvalide biberona alisiyo dedi ama vazgeçmedim bol bol su içtim sağmaya çaliştim uçlarim hep yara oldu kizimla binbir mücadeleyle tutturdum çok zor bi süreç geçirdim ama şimdi emiyo çok şükür.sende üzme kendini olduğu kadar napicaksin sonuç ta sen elinden geleni yapiosunSütü olan annişler ne şanslısınız.
Ben kahroluyorum bu süt olayına..
Lakin ne gelir elden...
Allaha iükür benim ikinci olduğundan daha deneyimliyim ne kadar yrsen o kadar stün olur soğuk çatlar felan çok süt yapıyo incir özellikle hadtanede benden çok süt çıkmıyordu üzülüyordum ama hemşirelerden Allah razı olsun bana bu psikoloji ile zaten süt gelmez dediler bebeğimde küvözdeydi üzülme dediler üzülmedim hep sağdım yanına gittiğim de hep emzirdim hemşireler haşlak suda havlu tutup göğüslerime koydukar tıkalı kanallar açılsın diye işe yaradı çok uğraştım ana değdi gibi bakalım aylık kontrolde ordaya çıkacak sütün yetip yetmediğiYok cnm benim durumlar kötü. Mastit olan mememden 5-10 cc anca çıkıyo. Diğer memem daha iyi. 5 dk fazla emmiyo sıpa. Bende sağıp veriyorum. Oda günde 50 cc anca. Kalanı mamayla tamamlıyorum.
Bu süt olayı yüzünden çok ağır depresyona girdim.ilk 15 günümü anlatamam. Ağlamaktab helak oldum. Üzüntüden, iştahsızlıktan sıkıntıdan varolanda azaldı.
Şimdi zaten tek im yememr içmeme de ck dikkat edemıyorum.
5 tane dr gittim hepsi aç bırak çocuğunu dedi ben yapamadım ama. Belkide doğrusu oydu ben yinede yapamadım.
Yani sonuç olarak süt olayım hala sıkıntı cnm. Bebek bakımımdada çok zorlanıyoru m. Atlatacağım inş...
Sen nasılsın hersey yolunda mı bebiş nasıl ????
Hadi Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inş.Merhaba kizlar.. Sabah Allahıma sukur kızımı kucagima aldim.. Suan uyuyor prensesim.. Bende iyiym sukur. Opuyoruz kızımla teyzelerini.. Yüce Allahım dogum yapan herkeze saglikli bol sütlü günler versin. Bekliyor olanlarda en yakin zamnda yavrularina kavussunlar Amin..
m doktorum bana sinir 37.5 dedi ustune cikarsa ates var sayilir dediArkadaşlar benim kızın ateşi sürekli 37.0-37.1-37.2 de geziniyo. Bütün gece geniz akıntısından uyumadık,doktora götüreyim mi ??? Yenidoğanda ateş sınırı kaç??
Sevgi kelebeği ve denizb sizide eklemek
Nereye eklicem kuzum
Canimm brn kavirdim galiba seni hayirli ugurlu olsun merak ediyorum hep bebisin kilosuna takiyodun sen de benm gibi kac kilo dogdu minisin.Hadi Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inş.
Bende ac birakma kismini yspamadim cnm . Tam cesaretlendim etrafimdakiler mudehale etti sonuc mama verdik sut azaldi yada cogslmadi diyelim. Bence tek suc bizde kiyamayip mamaya saldirmamizdsYok cnm benim durumlar kötü. Mastit olan mememden 5-10 cc anca çıkıyo. Diğer memem daha iyi. 5 dk fazla emmiyo sıpa. Bende sağıp veriyorum. Oda günde 50 cc anca. Kalanı mamayla tamamlıyorum.
Bu süt olayı yüzünden çok ağır depresyona girdim.ilk 15 günümü anlatamam. Ağlamaktab helak oldum. Üzüntüden, iştahsızlıktan sıkıntıdan varolanda azaldı.
Şimdi zaten tek im yememr içmeme de ck dikkat edemıyorum.
5 tane dr gittim hepsi aç bırak çocuğunu dedi ben yapamadım ama. Belkide doğrusu oydu ben yinede yapamadım.
Yani sonuç olarak süt olayım hala sıkıntı cnm. Bebek bakımımdada çok zorlanıyoru m. Atlatacağım inş...
Sen nasılsın hersey yolunda mı bebiş nasıl ????
Dur dur daha kac saat ayakta kalacak gor bsk! Uyku haram!arkadaslar oluyorum uykusuzluktan bebegim sabah 6 dan beri ayakta huzursuz memede uyutuyorum yataga alinca basliyor aglamaya..bi derdi var yavrumun ama anlayorum.3 saat hic ayakta kalmamisti simdiye dek..korkiyorum yaa
Ayy çok sevindim..ne güzel bir haber :) ikinizi de öpüyorum cnm..Arkadaşlar ben sezeryan oldum dün çok şükür bebekte bende iyiyiz taburcu oluyoruz bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?