2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canimm brn kavirdim galiba seni hayirli ugurlu olsun merak ediyorum hep bebisin kilosuna takiyodun sen de benm gibi kac kilo dogdu minisin.
Kuzum umduğumdan iyi doğdu tam 37 haftalık 2500 beklerken 2750 çıktı boyuda 51 cm çok sevim şimdi 24 günlük felan çok toplado msşallah sen naptın seninkide biraz iriydi kaç doğdu?

Merak etme kuşum 2 gün sonra eve geçince bişeyin kalmaz eski haline dönraşn bi tuvalete çıkarken sancın olursa olur o kdar bak ben ikinciyi oldum sezeryan umduğumdan iyi geçti Allaha şükür

Gözün aydin canim allah anali babali buyutsun

Hayirli olsun canm ayni gün doğum yapmişiz sağlikla büyüt inş. .

Kuzum umduğumdan iyi doğdu tam 37 haftalık 2500 beklerken 2750 çıktı boyuda 51 cm çok sevim şimdi 24 günlük felan çok toplado msşallah sen naptın seninkide biraz iriydi kaç doğdu?
Yok valla benimkide beklentinin aksine 2980 dogdu canim. Valla ultrason yalan onu anladim hic takmamak gerekiyor. Ama doktorum son haftalarda hic ultrasona almamisti ve sadece gobehimi mezura ile olcuyodu sureyi tamamlarsan 3 kg civari dogar demisti her turlu ultrasondan daha dogru yani

bende öyle önce pompayla biraz sağıyorum sonra uç çıkarıcıyla ucunu çıkarıyorum sonra anca emiyor ...göğüs doluyken taş gibi oluyor bebek hiç tutamıyor

belli oldugu uzere:) bu sebepten doğum yapan annelerin gözü aydın darısı başımıza inşallah... ben epidural normal yapmak istiyorum ama tam bayrama gelecek gibi, bayramda da anestezi uzmanını başka hastaneden alacakmış doğum yapacağım hastane, nasıl güvenirim hastaneyle alakasız bi uzmana bilmiyorum, o yuzden o zamana kadar kendisi gelmeye karar vermezse 1 ekim gibi sezeryan yaptırayım diyorum, siz olsanız ne yapardınız bu durumda?

Diğer uzman hk bilgi al istersen. Tanışabilirsen tanış. Belki seni tatmin edecek birşdir. Ben keyfi seseryan oldum doktorum girsin diye kesin olsun diye. Hersey belli olsun diye. Ama normal de normal olan şey sonuçta iyi düşünmek gerek...

Merak etme kuşum 2 gün sonra eve geçince bişeyin kalmaz eski haline dönraşn bi tuvalete çıkarken sancın olursa olur o kdar bak ben ikinciyi oldum sezeryan umduğumdan iyi geçti Allaha şükür
Aynen canim benimde ikinci sezeryanimnugun 4.gunum bugun biraz daha toparlandim ama maasallah deyin bugun evimi bile yavas yavas sildim

Canim ayrintilI anlatabilirmisin nasil kahve turk kahvesimi dustukten bir gun sonrami

şimdiden değiştirirken çay kaşığı ile türk kahvesini dök göbek düştükten sonrada kullanabilirsin
Arkadaşlar ben sezeryan oldum dün çok şükür bebekte bende iyiyiz taburcu oluyoruz bugün

çok geçmiş olsun

rqwr
diğer uzmanın kim olacağı belli değilmiş henüz, bu bilgiyi hastanedeki bi hemşire arkadaşımdan aldım, yoksa hastane böyle bişey söylemiyor, söyleyeceklerini de sanmıyorum:) ama yine de isim isteyeyim bakayım bayramın kaçıncı günü hangi uzman çalısacak diye ne diyecekler.. teşekkürler canım, bu iyi olabilir bak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…