Kuzum benim face olur wats up olur olmaz olurmu mutlu olurumda özelden sana numaramı basıl yollucam onu bilmiyorumWhats up varsa ekleyelim birbirimizi cnm eğer istersen sende.
Kuzum umduğumdan iyi doğdu tam 37 haftalık 2500 beklerken 2750 çıktı boyuda 51 cm çok sevim şimdi 24 günlük felan çok toplado msşallah sen naptın seninkide biraz iriydi kaç doğdu?Canimm brn kavirdim galiba seni hayirli ugurlu olsun merak ediyorum hep bebisin kilosuna takiyodun sen de benm gibi kac kilo dogdu minisin.
Merak etme kuşum 2 gün sonra eve geçince bişeyin kalmaz eski haline dönraşn bi tuvalete çıkarken sancın olursa olur o kdar bak ben ikinciyi oldum sezeryan umduğumdan iyi geçti Allaha şükürKızlar bugün hareketlerim biraz daha ıyı. Ama yatık kalkmak çok zor.
Ve birde için sızı var..... Sezeyn coook zormuş.....
Kızlar doğum yapmayanlara rabbım yar ve yardımcı olsun.
Dogum yapanlarda rabbım yar ve yardımcısı olsun
Gözün aydin canim allah anali babali buyutsunMerhaba kizlar.. Sabah Allahıma sukur kızımı kucagima aldim.. Suan uyuyor prensesim.. Bende iyiym sukur. Opuyoruz kızımla teyzelerini.. Yüce Allahım dogum yapan herkeze saglikli bol sütlü günler versin. Bekliyor olanlarda en yakin zamnda yavrularina kavussunlar Amin..
Hayirli olsun canm ayni gün doğum yapmişiz sağlikla büyüt inş. .merhaba arkadaşlar bende 11 eylülde doğum yaptım gece sancılarım tuttu acil sezeryana aldılar geçmişi daha okuyamadım doğum yapan arkadaşlarıma geçmiş olsun bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli büyütelim inşallah doğum yapacak arkadaşarıma rabbim yardım etsin inşallah
inşallah canım senin bebişinde hayırlı olsun rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallahHayirli olsun canm ayni gün doğum yapmişiz sağlikla büyüt inş. .
Yok valla benimkide beklentinin aksine 2980 dogdu canim. Valla ultrason yalan onu anladim hic takmamak gerekiyor. Ama doktorum son haftalarda hic ultrasona almamisti ve sadece gobehimi mezura ile olcuyodu sureyi tamamlarsan 3 kg civari dogar demisti her turlu ultrasondan daha dogru yaniKuzum umduğumdan iyi doğdu tam 37 haftalık 2500 beklerken 2750 çıktı boyuda 51 cm çok sevim şimdi 24 günlük felan çok toplado msşallah sen naptın seninkide biraz iriydi kaç doğdu?
Canim cebini oxrlden at whats app konuduruz biz rapido ile hbrlesiyoruz boyleCanım ben attım sana özelden
bende öyle önce pompayla biraz sağıyorum sonra uç çıkarıcıyla ucunu çıkarıyorum sonra anca emiyor ...göğüs doluyken taş gibi oluyor bebek hiç tutamıyorgözün aydin canm sağlikla büyüt inş. .
canm bebişim bugün 8 günlük emme olayimiz yeni yeni oturdu hemen olan bişey değil sezeryan oldum hemen gelmedi sütüm gögüs ucum yok alamiyo etraftan söylenenler kayinvalide baskilari aglama krizleri sonucu önce makinayla sağip uç çikartip emzirmeye başladim sonrada kalan sütü verdim bu sefer kayinvalide biberona alisiyo dedi ama vazgeçmedim bol bol su içtim sağmaya çaliştim uçlarim hep yara oldu kizimla binbir mücadeleyle tutturdum çok zor bi süreç geçirdim ama şimdi emiyo çok şükür.sende üzme kendini olduğu kadar napicaksin sonuç ta sen elinden geleni yapiosun
Canim ayrintilI anlatabilirmisin nasil kahve turk kahvesimi dustukten bir gun sonrami
Diğer uzman hk bilgi al istersen. Tanışabilirsen tanış. Belki seni tatmin edecek birşdir. Ben keyfi seseryan oldum doktorum girsin diye kesin olsun diye. Hersey belli olsun diye. Ama normal de normal olan şey sonuçta iyi düşünmek gerek...belli oldugu uzere:) bu sebepten doğum yapan annelerin gözü aydın darısı başımıza inşallah... ben epidural normal yapmak istiyorum ama tam bayrama gelecek gibi, bayramda da anestezi uzmanını başka hastaneden alacakmış doğum yapacağım hastane, nasıl güvenirim hastaneyle alakasız bi uzmana bilmiyorum, o yuzden o zamana kadar kendisi gelmeye karar vermezse 1 ekim gibi sezeryan yaptırayım diyorum, siz olsanız ne yapardınız bu durumda?
Aynen canim benimde ikinci sezeryanimnugun 4.gunum bugun biraz daha toparlandim ama maasallah deyin bugun evimi bile yavas yavas sildimMerak etme kuşum 2 gün sonra eve geçince bişeyin kalmaz eski haline dönraşn bi tuvalete çıkarken sancın olursa olur o kdar bak ben ikinciyi oldum sezeryan umduğumdan iyi geçti Allaha şükür
Canim ayrintilI anlatabilirmisin nasil kahve turk kahvesimi dustukten bir gun sonrami
Arkadaşlar ben sezeryan oldum dün çok şükür bebekte bende iyiyiz taburcu oluyoruz bugün
Hayirli olsun canımArkadaşlar kızıma kavuştum sonunda. Çok güzel bi duygu. Sezeryan olucak arkadaşlar sakın korkmayın bunu laf olsun diye söylemiyorum hiç korktuğunuz gibi değil lütfen rahat olun stres yapmayın ozaman ben siz hem bebeğiniz mutlu oluyo.
diğer uzmanın kim olacağı belli değilmiş henüz, bu bilgiyi hastanedeki bi hemşire arkadaşımdan aldım, yoksa hastane böyle bişey söylemiyor, söyleyeceklerini de sanmıyorum:) ama yine de isim isteyeyim bakayım bayramın kaçıncı günü hangi uzman çalısacak diye ne diyecekler.. teşekkürler canım, bu iyi olabilir bak:)Diğer uzman hk bilgi al istersen. Tanışabilirsen tanış. Belki seni tatmin edecek birşdir. Ben keyfi seseryan oldum doktorum girsin diye kesin olsun diye. Hersey belli olsun diye. Ama normal de normal olan şey sonuçta iyi düşünmek gerek...
Canim nasil oldu normal bekliyordun gozun aydin darisi basima bende daha hic bisi yokArkadaşlar ben sezeryan oldum dün çok şükür bebekte bende iyiyiz taburcu oluyoruz bugün
Asiacim uzulme cok bebeginin rizki da mamadaymis demekki hic mi sutun yokSütü olan annişler ne şanslısınız.
Ben kahroluyorum bu süt olayına..
Lakin ne gelir elden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?