2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Mutlu bir cumartesi sabahından herkese günaydınnnn. Evet mutlulugumun sebebi doğum yaptım ve Allaha Şükür oğluma kavustum. 40+6 da Beklediğim gibi normal dogumla :) dün sabah 6.20de 10dk da bir sancım geldi. Sonra gün ortasinda gecti fakat kahverengi akıtım gelmeye başladı. Aksam 19da tamda yemekten sonra yine başladı. Ancak gece 10a kadar dayanabildim. Hastaneye geldik 6cm açıklık varmış. Sezeryana alın diye bagırsamda dinleyen olmadı :) gece 01:30 da oğlum doğdu. Simdi yanımda uyuyor. Sutum gelmedi ilk gün. Bakalım yarın neler olacak. Bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun....

Gözün aydin canim allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin

Canım 40 dk sağınca 50 cc çıkıyordu bi öğün yani.
Bugün sağdım 20 cc çıktı. Gitgide azalıyo. Başından beri uğraşıyorum ama ;(
Ah canım benim ama üzme kendini sen belliki üzerine düseni fazlasıyla yapıyorsun belki de cok üzülüp taktıgın için daha da azalıyordur. Cok sükür kuzun ac kalmıyor demi ha süt ha mama bak lohusa halinle üzülme o kadar :)

Gözün Aydın canım ben de 40haftami tamamladım ve normal dogumu bekliyorum darısı bana olsun insallah :)

Canım hayırlı uğurlu olsun
Sağlıklı mutluluklu bi yaşam dilerim.
Sütünde gelecek inş merak etme.
Sen sürekli emzir ve sağ..,

Canımmm çok saol,
İnanki bu meseleden cnm çok yandı.
Kendimi eksik hissettim hep.
Daha yeni yeni alışıyorum duruma.
Moralim çol bozuktu etkilemesi normal zaten...

Canim hayirli olsun gule gule saglikla buyutmeyi nasip etsin allah

Sütü olan annişler ne şanslısınız.
Ben kahroluyorum bu süt olayına..
Lakin ne gelir elden...
süt olayında en önemli şey senin moralinin iyi olması, stres yapma buraya yazarken bile stres ve huzursuzlukla yazıyorsun çünkü diğer türlüsü malesef işe yaramıyor, al yavrunu karşına ona baka baka sağmayı dene bir kaç gün, emin ol o huzurla sütün yavaş yavaş artacak...

Allah anali babali buyutsun:)))

Hepinize selamlar 13 eylul sabahi kucagima aldim kizimi zor bir dogum oldu ama cok sukur saglikli ayrildik hastaneden ancak firsat bulabildim yazmak icin cokk kacirdim neler konusuluyo bilmiyorum ama bir cogunuz bebeklerini kucaklarina almistir hayirli ugurlu olsun hepimizin gozuaydin olsun Su anda tek sıkıntım goguslerim yara oldu süt kanallarim tıkaliydi cok sukur acildi fakat yaralar hala ayni pompayla bosaltip sutumu oyle veriyorum bebisime insallah sizlerde sorun yoktur birde bu yaralar icin onerisi olanlar lutfen bana yazsin

Canım kendi sütünden sürüp kapatmadan havalandırarak kurut biraz düzeliyor hayırlınolsyn bu arada

Bugün benim de kızım 16 günlük. Sarılık azalmaya başladı çok şükür. Kilo almaya başladı. Ama goguslerim acı içinde hep.sutu sağmak zorundayım. Bebegim küçük olduğu için çok ememiyor ve göğsüm hep şiş. Patlicak gibi oluyorum. Hele sabaha kadar hem uçları hem içi acıyor. Lansinoh kullaniyorum hep ama sürekli sagdigim için iyilesemiyor.

annem çok tecrübeli sağolsun o bakıyor bebeğime. bugün düştü göbeği önce. yıka bebeğini sonra göbeği ni kurula kahve dök göbeği kurutur.
Canim ayrintilI anlatabilirmisin nasil kahve turk kahvesimi dustukten bir gun sonrami
şimdiden değiştirirken çay kaşığı ile türk kahvesini dök göbek düştükten sonrada kullanabilirsin

çok geçmiş olsun
Canim kuru toz kahve degilmi benim kinin gobegi dun dustu bugun kahve doksem olurmu yarin yikyacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…