2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
maşallah canım minnağın annesini duyurmuşmu sesini,nasıl güzel bi duygu değilmi,bende bu cumartesi duyucam nasipse ,allah hepimize bebeklerini bağışlasın inş. ,isteyen herkesede nasip etsin.

ah nasıl güzel bir duygu anlatılamaz fıstığımın güp güp atan kalbini duydukça gözlerim doldu Rabbim ne büyüksün sen. inşallah senin de meleğin duyurur Allahım onlara hayırla sağlıkla sıhhatle dünyaya gelmelerini bize de dünyaya getirmeyi nasip eder inşallah

ben bu bebeği 13 yıldır bekledim durdum gelsin diye tam sevindim herşey yolunda derken dunden berı hafif hafif kahverengi akıntım vardı sabahtan berı halsızlıgımde cabası sımdı geldım doktordan baska bır doktora gıttım kendı doktorum degıl bebegımı zor gordu o yetmıyormus gıbı kalp atısı yok dedı ama ben 1 hafta once 6+4 ken kalp atısını gordum demıstı doktorum kızlar ne olur bana bırseyler soyleyın gecen hafta kese 16.2 bu doktor 12.8 dedı kese ufalırmı 1 haftada benım kanamam olmadı kasık ya da bel ağrım olmadı ne oldu acaba kendı doktorum yanıldımı bebegımın o zamanda mı kalbı atmıyordu bana attı dedı yoksa durdumu cokkkk uzgunum ben

başka bir doktora daha gitseydiniz keşke böyle şüpheyle de durulmaz ki

nasıl birbirinden farklı şeyler söleyebilir ki aklım almadı canım,
ikinci bi doktora gitsen muayene etse,
hemen moral bozmak yok tatlım ,allahım hayırlısını versin inş. canını sıkma 6+4 haftada duyulmayada biliyor cunku ,benim doktorum 8.haftamda çağırdı mesela ,sat tarıhın tutmayada bilir , endişelenme sakın ,gönlünü ferah tut,ama en ıyısı baska bı doktora muayene olmak

başka bir doktora daha gitseydiniz keşke böyle şüpheyle de durulmaz ki

yok cnm ben gecen hafta bugun kendı doktoruma gıttım bana soyledıklerının tam tersını soyledı bugun kı doktor yarın zaten kendı doktoruma gıdecegım tekrar 6+4 bana da erken gelmıstı kalp atısında ama gecen hafta baslamıs dedı gormus tu doktor acaba bana yalan mı soyledı kı offf çok sıkıldım ben

Amin insallah saglikla kucagimiza alırız hepimiz bende pek belirti yok cok sinirim bozuk bugünlerde bi de cabuk yoruluyorum 6+2yiz ama ne ruhen ne bedenen hicbir sey hissetmiyorim

Merak etme canım. Ben de hiç belirti, bulantı falan yok. Doktor randevuları olmasa unutacağım hamile olduğumu.

Merhaba arkadaşlar;
Allah izin verirse ben de Eylül ayında 2.kez anneliği tadacağım. Daha çok yeni öğrendiğim için aslında şaşkın bir hal içerisindeyim. Biz 1,5 seneden fazladır ikinci bebeği düşünüyorduk ama her ay olumsuz sonuçlanıyordu. Birkaç kez doktora gittim. Herhangi bir sorun yoktu,akışına bırakmıştık ama geçen her ayda ben hamile olmadığımdan emin olabiliyordum,belirtiler anlamında. Bu ay da aynı şeyleri hissediyordum,adetim yaklaştı galiba,belirtilerim o yöndeydi. Bir de 1 hafta-10 gün içinde eşimin yurtdışında iş bulup gitmesiyle alt üst olmuş,hamileliği,adeti düşünmez olmuştum.Düzensiz adetim yüzünden de kendimden çokça emindim gebelik olmadığına. Önceden aldığım çekmecenin köşesine attığım testi yapayım dedim,çarşamba günü. Çabucak belirdi çift çizgi,şok oldum,inanamadım doğrusu,ne hissedeceğimi bilemedim. Dün de kanda baktırdım, hcg m:46054.1 çıktı. son adet tarihimle yaptığım hesaba göre 6 haftalık hamileyim. Doktora hemen gitmeyip 7-8. haftayı bekleyeyim dedim önce ama içim rahat etmedi. Yarına randevu aldım. İnşallah hayırlı haberlerle yeniden buluşuruz forumda. Hepinizin gebeliği hayırlı olsun,Rabbim sürecin sağlıkla geçmesini ve bebeklerimizi kucağımıza hayırla,sağlıkla almayı nasip etsin.

Allah sana da bana da güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin canımcım :)

sevgi ne yaptın doktordan geldikten sonra yazmadın iyisin umarım ..bende bu akşm gidiyorum gelince inşallah güzel haberlerini yazarım bebeğimin sende yaz da merakta bırakma bizi

Ebrulicim sıkma canını lütfen. Yarına kadar bol bol dinlen ve dua et, olumlu düşün. Biz de dualarımızla yanındayız.

Cnm yok niye yalan söylesin ki dr ne zoru olabilir ki senle o ekranda görştürkalp atımını noolur stres yapma

sevgi ne yaptın doktordan geldikten sonra yazmadın iyisin umarım ..bende bu akşm gidiyorum gelince inşallah güzel haberlerini yazarım bebeğimin sende yaz da merakta bırakma bizi

canım enfeksyion vamrış vajinal bölgede. Doktorum 3 günlük bir fitil verdi hergece yatmadan önce uygulanacak.

Ama çok sinirlendim. 350 TL muayene ücreti verdim ama ultrasonla bakmadı doktorum. Her zaman ultrasonla bakılmaz 2 hafta sonra randevun dedi (

Bebeğim nasıl bilmiyorum yani!!!

alla alla bakaydı iyidi ama belki bir bildiği vardır yani doktorunun...napalım 2 hafta daha sık dişini annesi 2 hafta sonra görürsün bebeğini inşallah ..bakalım benim ki ne durumda

muayene ücretini abartmış mı biraz ne bu böyle

inşallah bu doktor yanlış görmüştür bir sorun yoktur, sen sıkma canını bebişe zarar

öyle muayene ücretimi olurmuş yaa ben 58 lira veriyorum, doktorum ara kontrollere gittiğimde ücret de almıyor hatta iki hafta önce gitmiştim kalp atışlarını gördük ama duyamamıştık küçük olduğu için, iki hafta sonra tekrar uğra bir bakalım dedi bugün gittik ücret felan almadı kalp atışını duyduk boyutlarına baktı felan herşey normal dedi. ama 350 lira biraz abartı sanki hem ne olurmuş gösterseymiş bebişini sinirlendim valla :99:

Cnm benimde hamileligin basindan beri öylekahverengide degil bildigin kanama oldu hemde iki kez ama cok sşükür dr bi sorun yok dedi kalp atisini da gordum 6+3 de bazen ultrason cihazindan da fark olabiliyor beta hcg yapmadi mi dr düşüş varmi diye ins bi sorun yoktur 13 yillik mucize n seninledir bol bol dau et

Sosyal guvencen yokmu 350 cok ama cok pahali ya...adanalimisin?

Gönlünü ferah tut arkadaşım. Tuvalete sıkışık falan gitmediysen, gazın varsa, nefesalış verişin farklıysa, dr un görüş açısı, makine, bebeğin duruşu herşey etkileyebiliyo bu ölçümleri. Belki bebişin sırtını döndü :)) kesen de farklı açıdan bakılmış olabilir. Bu + işaretini kimi dr en belirgin yere, kimi dr en silik yere koyabiliyo. Bana bunu medikodaki dr um anlatmıştı. Benim de farklı çıkmıştı. Sen hep aynı dr a gitmeye çalış. Aynı makina aynı teknikle bakılırsa daha iyi sonuç alır. Nacizane tavsiyem budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…