Gönlünü ferah tut arkadaşım. Tuvalete sıkışık falan gitmediysen, gazın varsa, nefesalış verişin farklıysa, dr un görüş açısı, makine, bebeğin duruşu herşey etkileyebiliyo bu ölçümleri. Belki bebişin sırtını döndü :)) kesen de farklı açıdan bakılmış olabilir. Bu + işaretini kimi dr en belirgin yere, kimi dr en silik yere koyabiliyo. Bana bunu medikodaki dr um anlatmıştı. Benim de farklı çıkmıştı. Sen hep aynı dr a gitmeye çalış. Aynı makina aynı teknikle bakılırsa daha iyi sonuç alır. Nacizane tavsiyem budur.
Ebrulicim sıkma canını lütfen. Yarına kadar bol bol dinlen ve dua et, olumlu düşün. Biz de dualarımızla yanındayız.
Cnm yok niye yalan söylesin ki dr ne zoru olabilir ki senle o ekranda görştürkalp atımını noolur stres yapma
ya ne bileyim kalp atışını duymadığım için bugun olanlardan sonra oyle dusundum ben ıste saçmalık bebege kucuk dedı keseye kucuk dedı bıde orda ekranda goruyor hadı buna cenın dıyelım falan dıyordu yanı bebegıde tam gormedı galıba yada onun gıbı bısey yada bu doktor duzgun bı doktor degıldı offf ıyıce yedım ben kafayı
Cnm kime gttin dr a hangi dr bu
benım kendı doktorum ege unıversıtesınde prof.ege nazan tavmergen gecen hafta bakan kalp atısını goren
bugunde gittiğim doktor şifa hastanesınde opr. dr.medıne adalıoğlu kalp atışını gormeyen
ben de ilk bebeğimde teste girmedim kendi dr um anlayışla karşıladı ama başka bi dr a gitmiştim kadın tutturdu test yapıcam diye 25 dk karnımı salladı ense ölçüsü alabilmek için.. alınca ne yapacaksınız ben istemiyorum dediğimde sen istemesen de hastaneden rapor çıkartıp alacağım ben bu çocuğu dedikadın zaten 5 ay sonra özellikle tüp bebeklerde yaptığı hilelerden ve sebep olduğu ölü doğumlardan dolayı hapse girdi.. ne tarz bi dr a görüneceğin önemli ..gebeliğm 30 yaş üstü olsa baktırabilirdim ama hep şunu söylüyorum elimde mendil 8 ay gezmek istemiyorum. Mevladan gelene razıyım..
kuzummm başın sağolsun yiğidin cennette seni bekleyecek inş.. kaç yaşındaydı ki? hasta falan mıydı? Rabbim diğer evlatlarına versin onun ömrünü..
cinsiyet olarak ben ve kv erkek istiyoruz oğlum boğuşmayı seviyoo.. kız olursa ezer geçer diye korkuyorum.. annem de ben ölmeden kız doğur da ördüklerimi giysin bari diyor.. kendini hiç göstermiyor hamilelikte ağır galiba kız benimki.. şu an 9 sivilcem var((
evt canım idrara sıkışık git,gerekirse vaj baktır. benim 3 dr da karından göremedi. geç döllenmeymiş. sonra aksi bi durumolmasın diye alttan bakmak için izin istediler..o zmn gördük kalp atışını..
sattan hesaplamak lazım zaten.. gerçi bizim bu sefer gününden hesaplanacak ama:)) ne yedin ne içtin kız bu kdr fark attı annesi?
benim de ilk 10 haftalık gözükmüştü oğlum.. bakalım bu gelenler ne olacak??
canım hesaplayıcılar var bi de belli olmaz bu işler belki eylül annesi olursun :))
6 ay oldu yigitim melek olali.. yastiginda boguldu yavrum.. bunu yazarken inan damarlarimdaki kan çekiliyor sanki..rabbim kimseyi evlat acısyla imtihan etmee......
ben de yaptırmadım ne kadarlık olunca yaptırılıyo bilmiyorum ama ciddi bişi oldugunu biliyorum.annem bana hamileyken varmış.Allah korusun erkek çocukları öldürüyomuş anne karnında.Annem cok dua etmiş kızım olsun diye.beklediğim gunden erken olmana rağmen eşin çürümüştü demişti annem.tabi olan sey bundan 28 yıl once olmuş şimdi daha kolay anlasılıyodur tedavisi de kolaydır.ne zaman yaptırılıyosa yaptırrım ben de.kedi kopek beslemesek bile dısardan aldıgımız her seyi cok iyi yıkamak gerekirmiş herhangi bi sebze meyveden de bulasabilir cunku.dikkat etmeli işte her seye
iyi akşamlar kızlar bende doktordaydım bugün kese biraz daha büyümüşama kalp atışları görünmedi ultrasonda bizde 1 hafta tatilde olacagız vajinadan bakalım dedi istemedik 1 hafta sonra karından bakacak doktor bulantın oldugu sürece korkma iyiye işaret dedi kısmet bakalım erkende duysak geçte duysak kalp atışını müdehale etcek bişey yok diyor nasip
6 ay oldu yigitim melek olali.. yastiginda boguldu yavrum.. bunu yazarken inan damarlarimdaki kan çekiliyor sanki..rabbim kimseyi evlat acısyla imtihan etmee......
Beni neden listeye eklemediniz eylul annesi degilmiyim ben
ben bu bebeği 13 yıldır bekledim durdum gelsin diye tam sevindim herşey yolunda derken dunden berı hafif hafif kahverengi akıntım vardı sabahtan berı halsızlıgımde cabası sımdı geldım doktordan baska bır doktora gıttım kendı doktorum degıl bebegımı zor gordu o yetmıyormus gıbı kalp atısı yok dedı ama ben 1 hafta once 6+4 ken kalp atısını gordum demıstı doktorum kızlar ne olur bana bırseyler soyleyın gecen hafta kese 16.2 bu doktor 12.8 dedı kese ufalırmı 1 haftada benım kanamam olmadı kasık ya da bel ağrım olmadı ne oldu acaba kendı doktorum yanıldımı bebegımın o zamanda mı kalbı atmıyordu bana attı dedı yoksa durdumu cokkkk uzgunum ben
Canim gozden kacirabiliyorumm ozelime butun bilgilerini mesaj olarak atarsan eklerim
Nasıl ya bulantı yoksa sorun mu var demek???????
hayır canım bulantıyla bı alakası yok ben sordum dr.herkesde bulantı kusma bas donmesı olmazmıs bu belirtiler az yada hıc olmayabılırmıs bunun sorunla yada baska bıseyle alakası yokmuş ıcın rahat olsun..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?