2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
merhaba kızlar..benimde hamileb olma ihtimalim çok yüksek ama kan tahlili yaptırana kadar emin olamıcam sanırım :) benim ikinci geeliğim olucak Allah nasip ederse ilk bebeğim 27 aylık..şimdi ise adetim 11 gün gecikti idrar testi yaptım pozitif çıktı ama hiçbir belirti yok emin olamıyorum cumartesi günü kan tahlili yapıcam inş..buarada yaşım 27 sat 23.12.2013 bakalım Allahım hayırlısnı nassip etsin isteyerek yaptığımız bir bebiş :)) Allahım hepinizin hamileliğini hayırlı eylesin,güzel bi hamilelik,gönlünüze göre bir doğum nasip etsin inş....

bilmiyorum cnm inşallah dediğin gibidir kadın her konustukca basımdan asagı kaynar sular dokuldu ates bastı bı anda bı boslukta hıssettım kendımı yarın bellı olacak hersey bakalım doktorum ne dıyecek

Ebrulicim sıkma canını lütfen. Yarına kadar bol bol dinlen ve dua et, olumlu düşün. Biz de dualarımızla yanındayız.

teşekkür ederim cnm sıkmamamaya çalışıyorum ama olmuyor bol bol dua etmekten baska sansım yok kı zaten ne yapabılırım baska çok uzgunum sadece

Cnm yok niye yalan söylesin ki dr ne zoru olabilir ki senle o ekranda görştürkalp atımını noolur stres yapma

ya ne bileyim kalp atışını duymadığım için bugun olanlardan sonra oyle dusundum ben ıste saçmalık bebege kucuk dedı keseye kucuk dedı bıde orda ekranda goruyor hadı buna cenın dıyelım falan dıyordu yanı bebegıde tam gormedı galıba yada onun gıbı bısey yada bu doktor duzgun bı doktor degıldı offf ıyıce yedım ben kafayı

Cnm kime gttin dr a hangi dr bu

benım kendı doktorum ege unıversıtesınde prof.ege nazan tavmergen gecen hafta bakan kalp atısını goren
bugunde gittiğim doktor şifa hastanesınde opr. dr.medıne adalıoğlu kalp atışını gormeyen

Bende ikisi aynı dr anlıyorum..Canım sen kendi dr una git kesinlikle..Ultrason sonucun dr un uzmanlığını göre değişik çıkabilir.Bence de bebişinin kalbi pıt pıt atıyodur

6 ay oldu yigitim melek olali.. yastiginda boguldu yavrum.. bunu yazarken inan damarlarimdaki kan çekiliyor sanki.. rabbim kimseyi evlat acısyla imtihan etmee......

6 ay oldu yigitim melek olali.. yastiginda boguldu yavrum.. bunu yazarken inan damarlarimdaki kan çekiliyor sanki.. rabbim kimseyi evlat acısyla imtihan etmee......

cnm ben 1 tane yasin okuyabıldım bugun nıyetımde daha fazlaydı ama canımın sıkıntısına tek de kaldım bilgine

oyy canım ne güzel bak inş sosyalleşir.. anneler öyle.. benimki de büyüdü diye bunu ihmal edersin diyo.. dedim senin başka çocuğun olsa beni ihmal mi edecektin yooo diyo.. e dedim ben de anneyim ilk göz ağrımı nasıl unutayım?? unutanı döverim walla bebek görmeye gelenler oğluma birşey almayı ihmal ederler diye şimdiden ona da alışverişe başladım.. paketleyip saklıcam. kardeşe hediye gelince ona da gelmiş olacak :)) yaşın da küçükmüş senin hakikaten ama.. ben 30 dan önce 2. doğsun istedim ondan biraz acele ettik.. benim oğlan başkalarına bizden dha düşkün sokağa çıksak eşimle ben önden gidiyoz o arkadan geliyo milletle muhabbet ede ede.. ne bana ne babaya tam bi bağlılığı yok.. kafa bulanınca ilk başvurduğu benim.. babayla beni kavanoz kapağı açarken bile görse ağlıyo ama hangimizi kıskanıyo anlamadım.

dinleniyorum ama yorgun ve üzgün düştüğümden bu haldeyim zaten.. normalde de öyleyimdir canım birşey sıkılsın üzüleyim hemen 2-3 kg verir bi de hasta olurum. bu sefer de oğlanın hastalığına üzüldüm işte ([/QUOTE]

ıns canım cocugu bırazda kızım ıcın ıstedık arkadas gıbı buyurler dıe:)ayy senın annende aynıymıs butun annler aynı herhalde :)fıkrıne byıldım bende ole yapıyım hatta yavastan baslıyım bızım kız zaten kıskanc hayatı zından eder valla bana:)bızım kız bebekken herkese gıderdı markete gıderdık baskalarının kucagına gıtmek ıcın aglardı sonra almaya calışıncada bıze gelmezdı yabanclıara cok duskundu goturmeye kalksalar gıdr o derece cok uzulur aglardım benı sevmıyormu dıye ...bayagı bı takmıştım o zamanlar sımdı duzeldı cok sukur gıtmıyor tanımadıklarına ..ben 30a gelene kadar olsun bıtsın bakıyım buyutım dedim nerde gorsem genc annlerı cok hoşuma gıderdı ımrenırdım arkadas gıbı oluyorlR cocuklarıyla...bırazda esım ıcın esım 33 yasında gec kalmayalım dedik:)

iyi akşamlar kızlar bende doktordaydım bugün kese biraz daha büyümüş ama kalp atışları görünmedi ultrasonda bizde 1 hafta tatilde olacagız vajinadan bakalım dedi istemedik 1 hafta sonra karından bakacak doktor bulantın oldugu sürece korkma iyiye işaret dedi kısmet bakalım erkende duysak geçte duysak kalp atışını müdehale etcek bişey yok diyor nasip

sen boyle yazınca drumu aradım canım.meyvelerı sebzelerı guzel temızllemek ve etlerı ıyı pişirmek et kestıgımız tahtayı baska bı amacla kullanmamak .vs.boyle seylere dıkkat etmemı söyledı.cınsıyetın onemki olmadıgını onlemını alıp testı yaptırmak gerektıgını soyledı.bulantılar kısıden kısıye degışebılıyormus bazılarının sabah bazılarnın akşsam olabılırmıs yada tum gun surebılıyormus ben haftaya persembe gıdıcem.8ıncı haftadan once gelme dedı cunku bebegı net görmem ıcın 8.cı hafta ıdealmıs.8ıncı haftadan once ultrasan vs tam dogru sonuc alınmazmış tam 8.gel o zaman testlerını yaparız dedi

Nasıl ya bulantı yoksa sorun mu var demek???????

yazdıklarınızı okuyunca gozyaslaımı tutamadım.sızınkı ne kadar buyuk bır sabır ne buyuk bır metanetmıs en buyuk acı evlat acısıdır.nasıl dayanabıldınız.rabbım sabrını vermıs yavrun ıcın dua ettım rabbım sızı ıns ahırette kavuşturur.

canım cok uzuldum okuyunca..kednı doktorundan baska bı doktora gornmenı tavsıye etmem.bende kızımda oyle bı hata yaptım 8aylık bebegı doguma alıcakları.merak ettım ultrasan dıe gittim kadın demezmı bebegı alalım 8 aylık olmus gelişimde normal kordon dolanmış cok tehlikeli dedi . onume kagıdı koydu .herhangı bır durumda sorumluluk esıme ve bana aıtmış deliye döndüm hemen cıktım .gittik kendı doktoruma doktorum hıcbır problem yok gayet normal neden geldiniz daha 10 gun var randevumuza dedi.kadını dınlesem yavrum erken dogucaktı.tek doktor herzaman ıyıdır.her doktrun teknigi cihazı bakıs acısı bılgısı farklı ....kendı doktoruna gıdersen detaylı dekilde ogrenebılırsın canım belkide boş yere sıkıyorsundur canını .bol bol dua et allah sızı bırbırınıze kavustursun

Canim gozden kacirabiliyorumm ozelime butun bilgilerini mesaj olarak atarsan eklerim

benım mesaj sayım yetmıyor ozel mesaj atmama canım lutfen benıde eklermısın be nde eylul annesıyım adımı görmek ıstıyorum

Nasıl ya bulantı yoksa sorun mu var demek???????

hayır canım bulantıyla bı alakası yok ben sordum dr.herkesde bulantı kusma bas donmesı olmazmıs bu belirtiler az yada hıc olmayabılırmıs bunun sorunla yada baska bıseyle alakası yokmuş ıcın rahat olsun..:)

Oh şükür bu gidişle paronayak olcam neden bende hiç bulantı baş dönmesi yok diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…