2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Tsk ederim bayram tatili girdi araya ne yapcam .

11 gün sürdü bizim kanama bayramdan sonra götürürsün zaten önce bekliyolar kanama devam ediyo mu diye takipbet bakalım belki devamı gelmez gerçi gelse de korkma dediğim gibi büyük ihtimal geçicek

yemek ssıkıntısı benimde başladı,kayınvalide gitti,kızım 20 günlük evde 5 yaşında bide oğlum var
yemek şart yani....balık mevsimi şuan ben haftada 2 3 gün balık ile idare ederimdiye düşünüyorum

Gercekten cok zordu 3gun sancı cektim yorgunlukla 6cm acıklıktsn sonra epidural aldım ki almasam daha hızlı ilerleyecekti ve 1saat 40 dk ıkınma süreci uzatmayacaktı ama herseye ragme elhamdülillah gecti bitti :)
Benim dogumda 6cmlik açıklıkta yalvardım dr a epidural yap diye yapmadı. 6cmlik açılmada epidural yapılmıyor dedi. Epidural almadıgım halde benim de 1saat sürdü dogum (dikisler haric)

Benim dogumda 6cmlik açıklıkta yalvardım dr a epidural yap diye yapmadı. 6cmlik açılmada epidural yapılmıyor dedi. Epidural almadıgım halde benim de 1saat sürdü dogum (dikisler haric)
Canim burda epidural olayi turkiyedekinden bir tik farkliymis Ben de arastirdim biraz. Senin de uzun surmus canim. Dikisin cok mu ya Ben duzelmedim yeni diye mi acaba ya da dikisim cok diye mi bilmiyorum yurumek oturmak kalkmak cok zorluyor

11 gün sürdü bizim kanama bayramdan sonra götürürsün zaten önce bekliyolar kanama devam ediyo mu diye takipbet bakalım belki devamı gelmez gerçi gelse de korkma dediğim gibi büyük ihtimal geçicek

İnşAllah durur. Annem kahve döküyor kurutur iyilestirir umarım.

İnşAllah durur. Annem kahve döküyor kurutur iyilestirir umarım.

Canım bence bişey dökmeyin bebeklerin en hassas yeri göbekleri enfeksiyon kapmaması lazım dr bize göbek düştükten sonra alkol bile sürdürmedi kanayan yeri ılık suya batırılmış bezle sildirdi sadce

Canim burda epidural olayi turkiyedekinden bir tik farkliymis Ben de arastirdim biraz. Senin de uzun surmus canim. Dikisin cok mu ya Ben duzelmedim yeni diye mi acaba ya da dikisim cok diye mi bilmiyorum yurumek oturmak kalkmak cok zorluyor
Ben senin yurtdışında olduğunu bilmiyordum. Benim dogumda zor ve olaylı oldu. Gece oldu doğum kendi doktorum girmedi. Özel bir üniversite hastanesinde dogum yaptım. Nöbetçi dr asistanını soktu doguma kendi girmedi. Asistan dr da bana cok kötü davrandı ıkınmalarım yetersiz kaldı ondan dogum uzadı. Karnına bastırarak bebegi cıkarttılar. Dikis kac tane dedim soylemediler. Ben eve gelince baktim dışardan 6 dikisim var. Ictekini bilmiyorum. Benim sükür ki hic dikis ağrım olmadı. Ağlayarak girdim doguma gülerek çıktım hemen ayağa kalktım fakat bnm problemim farklı. Ikınmaktan hemoroid oldum onunla ugrasıyorum sende kac dikis var. Bu dikislerin ortalama olması gerekeni kac acaba ben onu merak ediyorum. Yani 6yı normal kabul etmelimiyim?

Kizlar bebeklerin kıyafet ini nasil yapıyorsunuz gun icinde uyanikken battaniye ile sariyor musunuz. Uyaninca terli oluyor mesela ben sirtuna bi Penye battanite atıyorum. Eşimle tartisiyiruz o odanin sicak oldugunu idda ediyor ve uzerindekini attiriyo. Ne Yapacağımı sasirdin oda sixakligi 26-27 derece ama yinede terin sogumanasi için Üzerine ince bisey almak gerekmez mi

Canim ist yasiyorum ve ben bile usuyorun ince penye battaniyesini mutlaka ortuyorum beline karnina insan uyurken uzerine kar yagarmis oda sicakligi 22-23 dereceyi gecmesin dedi dr bugun bide benim erkek bebis fazla sicagada gelmezmis.

Kızlar ya Abes bir problemle karşınızdayım oglum cok uyuyor hatta uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor uyanıp emip tekrar uyuyor sarılık olabilir mi siye düsündüm ama emmesi cok iyi. Gözlerinde de bi sarılık farketmedim ama iste korkuyorum cok uyuması sıkıntı mıdır acaba

Arkadaşlar;
Doğumlarımızı yaptık bebişlerimize kavuştuk. İlk andan itibaren burdaydık. Vee hergün yazıştık. Üzüldük güldük tartıştık anlaştık. Böyle böyle mercimeklerimiz nohut oldu nohutlarımız göbeklerimizde karpuza dönüştü taşıyamaz olduk :)
Bu esnada kötü sonlar ( düşükler) yaşayıp aramızdan ayrılanlar oldu. Bayram vesilesiyle onlarada dua edeceğim. Sadece onlara değil isteyipte kavuşamsyan herkese Allah ım nasip etsin inş.
Bebişlerdem fırsat kalmıyo artık azaldı konuşmalarımız. Napalım durmuyo sıpalar :)
Forum arkadaşlarım hepinizin ve bebişlerinizin tüm ailenizin bayramını kutlarım.
Hepiniziii öperimmmmm.

Canım kaç günlüksün sen?
Kaç saatte bir besliyorsun?

Minikleriniz ve tüm sewdiklerinle geçireceğin iz nice güzel bayramlariniz olsun..biz bebişlerimize kavuştuk şükür olsun ki Rabbim tüm isteyenlere olmayanlara da nasip etsinn

Tatlım eşin doğru söylüyor 26-27 derece çok fazla birde bebeğin üzerini örtüyorsan çok sıcak olur bebeğe 22 derece iyi oda için üzerinede çok kalın örtme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…