2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canım 5gün oldu bebegim dogalı 2saatte bir kesinlikle emzirmeye çalışıyorum ama mesela emip yine hemen uyuyor emerken de zaten uyuyo gibi
Canım yeni doğduklarında öle oluyor. 2 saatte bi besledikten sonra önemli değil. Şekeri düşmesin yeter. Merak etme sonra uyumayacak uyutmayacak :)

Canm ssarılık olabilir illa gozlere inmesi gerekmez vucuttan anlaşılır . gozlere en son iner . En sonda gozlerden gecer benm bebegm sariliktan 4 gun yatti hastanede cok zor gunler gecrdm .. Bide uzamis sarilikti goznden hala gtmedi 35 gunluk. Fizyolojik sarilik 1 haftada gecio . allah korusun sarilik isi cok tehlikeli

Canim vücudunda sararma yoksa korkma benim Kızım da hep uyuyordu şimdi şimdi başladı biraz uyanık kalmaya 25 günlüğüz emzirirken gıdısına yanağına ve ayaklarına dokun o zaman uyuya kalmaz doyuncada memeyi bırakır uyumaya devam eder içini ferah tut iyi bayramlar :)

Kızlar hala kanaması devam eden varmı. Parça şeklinde geliyor benim arada. Tam bitti diyorum ama bugün bile parça kanama oldu

Kesinlikle cnm ben battaniye kullaniyorum hemde artik ince polar kullaniyorum bebegin derisiyle bizimki ayni degilki o üsür

Canim buyuk ihtimal bebeginin sekeri dusmus bence hemen bir dr götur seker ölcumu yapilsin

Canım benım oğlumda aynı. Hep uyuyor. Yıyır uyuyor. Gecede aynı... Tabı emmesı biraz uzun sürüyor . Ama bebek. Bunlar tabı uyucak. Korkma sıkıntı yok

Yaaaa benim oğlum niye hiç uyumuyooo cok yoruluyorum. Benimkide cok emiyo halbuki hep memede...

Oyyy kıyamam torgundur annesi ama yinede dr a sor mutlaka

Canım yeni doğduklarında öle oluyor. 2 saatte bi besledikten sonra önemli değil. Şekeri düşmesin yeter. Merak etme sonra uyumayacak uyutmayacak :)

Canim buyuk ihtimal bebeginin sekeri dusmus bence hemen bir dr götur seker ölcumu yapilsin

Canım benım oğlumda aynı. Hep uyuyor. Yıyır uyuyor. Gecede aynı... Tabı emmesı biraz uzun sürüyor . Ama bebek. Bunlar tabı uyucak. Korkma sıkıntı yok

Kızlar bugün düne göre daha az uyudu bebegim gece de biraz uyanınca icim rahat etti. Emmesi güzel olmasa sarılık gelecekti aklıma aslında ama güzel emiyor. Insallah degildir

Bu arada herkesin bayramı kutlu olsun ben lohusalıgımı yasayamadan ev taşımak zorunda kaldık herseyi annem ve esim yapıyor ben bisey yapmıyorum ama yatamıyorum da ayakta cok durdum bugün inşallah dikişlerime Bişey olmamıştır. Bi sorum daha olacak kızlar bebekleriniz büyük tuvaletlerini kac kez yapıyolar :)

Arkadaslar bebeğimin gözü capaklandi. Önce hafifti bugun tamamen kapatmis gözünü. Kaynamis ilimis suyla temizledim biraz ama yine oluyor. Sizlerde var mi boyle bir sorun, ne yapsam?

Canım ılık çayla pansuman yapabilirsin çok etkili çok rahatlatıyor ben bebeğimde olmadığı için denemedim ama küçülmen annem bana yapardı ve rahatlatıcı cidden pamuğa batırıp siliyorsun göz pınarından dışa doğru

Herkese iyi bayramlar bu arada

Arkadaşlar;
Ya sanırım hamileyken hemeroid olmuşum. Daha yeni anladım. Hayatımda hiç ıkınmadım hiç kabıx olmam neden basur oldum anlamadım.
Şoktayım...
Ağrım yok sadece kanama yapıyo.
Bilgisi olan var mı , nelere dikkat etmeliyim?
Hangi dr gitmek lazım.
Gecer mi yada ilerlemesi durdurabilir mi ??
Birde ağrı başlarsa yandım.

Bende oldum ve ağrısına dayanamıyorum. İhmal etme bir cerraha gürün. Ona göre tedavi. Olursun.

Canım
canım bu galiba hamilelikte ortaya çıkan birşey doğumdan bir hafta önce bende De çıkmıştı inanamadım ne sebep oluyo bilmiyorum doğumdan sonra fa biraz daha büyüdü benimki ama ağrı yok varsa da dikislerin agrısından Farketmiyorum

Arkadaslar bebeğimin gözü capaklandi. Önce hafifti bugun tamamen kapatmis gözünü. Kaynamis ilimis suyla temizledim biraz ama yine oluyor. Sizlerde var mi boyle bir sorun, ne yapsam?

Benim kızımda da ayni sorun var canm. Dpgdugu gunden beri tek gozunde hep sapallanma oluyor. Doktor goz masaji ve goz damlasi verdi. Korkulacak bir durum yok dedi ama icim raht degil. Haftaya doktora goturucem. Birde gobeginde sorun var yavrumun. Akma oluyordu 10.gun gobegimiz dustu. Allahim saglik versin bunlarda gececek die kendime moral veriyorum..

Ayrica iyi bayramlar kizlar..

kızlar adet olan var mı aranızda. bugün 41.gün ve ben adet oldum. geçmişti kanamam bugün adet kanamsı gibi kırmızı tekrar başladı. erken değil mi yaaa daha

canm bizim kizdada oldu hemen dr götürdük damla verdivve göz masaji önerdi göz damarlaro tikanmiş yeni doğanlarda olur dedi..

canm bizim kizdada oldu hemen dr götürdük damla verdivve göz masaji önerdi göz damarlaro tikanmiş yeni doğanlarda olur dedi..

Sagolun arkadaşlar. Su bayram tatili bitsin de götüreyim doktora. Allah hepimizin evladina acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…