Canım yeni doğduklarında öle oluyor. 2 saatte bi besledikten sonra önemli değil. Şekeri düşmesin yeter. Merak etme sonra uyumayacak uyutmayacak :)Canım 5gün oldu bebegim dogalı 2saatte bir kesinlikle emzirmeye çalışıyorum ama mesela emip yine hemen uyuyor emerken de zaten uyuyo gibi
Canm ssarılık olabilir illa gozlere inmesi gerekmez vucuttan anlaşılır . gozlere en son iner . En sonda gozlerden gecer benm bebegm sariliktan 4 gun yatti hastanede cok zor gunler gecrdm .. Bide uzamis sarilikti goznden hala gtmedi 35 gunluk. Fizyolojik sarilik 1 haftada gecio . allah korusun sarilik isi cok tehlikeliKızlar ya Abes bir problemle karşınızdayım oglum cok uyuyor hatta uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor uyanıp emip tekrar uyuyorsarılık olabilir mi siye düsündüm ama emmesi cok iyi. Gözlerinde de bi sarılıkgözlerdendim ama iste korkuyorum cok uyuması sıkıntı mıdır acaba
Canim vücudunda sararma yoksa korkma benim Kızım da hep uyuyordu şimdi şimdi başladı biraz uyanık kalmaya 25 günlüğüz emzirirken gıdısına yanağına ve ayaklarına dokun o zaman uyuya kalmaz doyuncada memeyi bırakır uyumaya devam eder içini ferah tut iyi bayramlar :)Kızlar ya Abes bir problemle karşınızdayım oglum cok uyuyor hatta uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor uyanıp emip tekrar uyuyorsarılık olabilir mi siye düsündüm ama emmesi cok iyi. Gözlerinde de bi sarılık farketmedim ama iste korkuyorum cok uyuması sıkıntı mıdır acaba
Kesinlikle cnm ben battaniye kullaniyorum hemde artik ince polar kullaniyorum bebegin derisiyle bizimki ayni degilki o üsürKizlar bebeklerin kıyafet ini nasil yapıyorsunuz gun icinde uyanikken battaniye ile sariyor musunuz. Uyaninca terli oluyor mesela ben sirtuna bi Penye battanite atıyorum. Eşimle tartisiyiruz o odanin sicak oldugunu idda ediyor ve uzerindekini attiriyo. Ne Yapacağımı sasirdin oda sixakligi 26-27 derece ama yinede terin sogumanasi için Üzerine ince bisey almak gerekmez mi
Canim buyuk ihtimal bebeginin sekeri dusmus bence hemen bir dr götur seker ölcumu yapilsinKızlar ya Abes bir problemle karşınızdayım oglum cok uyuyor hatta uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor uyanıp emip tekrar uyuyorsarılık olabilir mi siye düsündüm ama emmesi cok iyi. Gözlerinde de bi sarılık farketmedim ama iste korkuyorum cok uyuması sıkıntı mıdır acaba
Yok ben bastırmasında bak tıran var mı merak ettımsütün tadınamı baktırdınnn
Canım benım oğlumda aynı. Hep uyuyor. Yıyır uyuyor. Gecede aynı... Tabı emmesı biraz uzun sürüyor . Ama bebek. Bunlar tabı uyucak. Korkma sıkıntı yokKızlar ya Abes bir problemle karşınızdayım oglum cok uyuyor hatta uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor uyanıp emip tekrar uyuyorsarılık olabilir mi siye düsündüm ama emmesi cok iyi. Gözlerinde de bi sarılık farketmedim ama iste korkuyorum cok uyuması sıkıntı mıdır acaba
Oyyy kıyamam torgundur annesi ama yinede dr a sor mutlaka
Canım yeni doğduklarında öle oluyor. 2 saatte bi besledikten sonra önemli değil. Şekeri düşmesin yeter. Merak etme sonra uyumayacak uyutmayacak :)
Canm ssarılık olabilir illa gozlere inmesi gerekmez vucuttan anlaşılır . gozlere en son iner . En sonda gozlerden gecer benm bebegm sariliktan 4 gun yatti hastanede cok zor gunler gecrdm .. Bide uzamis sarilikti goznden hala gtmedi 35 gunluk. Fizyolojik sarilik 1 haftada gecio . allah korusun sarilik isi cok tehlikeli
Canim vücudunda sararma yoksa korkma benim Kızım da hep uyuyordu şimdi şimdi başladı biraz uyanık kalmaya 25 günlüğüz emzirirken gıdısına yanağına ve ayaklarına dokun o zaman uyuya kalmaz doyuncada memeyi bırakır uyumaya devam eder içini ferah tut iyi bayramlar :)
Canim buyuk ihtimal bebeginin sekeri dusmus bence hemen bir dr götur seker ölcumu yapilsin
Canım benım oğlumda aynı. Hep uyuyor. Yıyır uyuyor. Gecede aynı... Tabı emmesı biraz uzun sürüyor . Ama bebek. Bunlar tabı uyucak. Korkma sıkıntı yok
Arkadaşlar;
Ya sanırım hamileyken hemeroid olmuşum. Daha yeni anladım. Hayatımda hiç ıkınmadım hiç kabıx olmam neden basur oldum anlamadım.
Şoktayım...
Ağrım yok sadece kanama yapıyo.
Bilgisi olan var mı , nelere dikkat etmeliyim?
Hangi dr gitmek lazım.
Gecer mi yada ilerlemesi durdurabilir mi ??
Birde ağrı başlarsa yandım.
canım bu galiba hamilelikte ortaya çıkan birşey doğumdan bir hafta önce bende De çıkmıştı inanamadım ne sebep oluyo bilmiyorum doğumdan sonra fa biraz daha büyüdü benimki ama ağrı yok varsa da dikislerin agrısından FarketmiyorumArkadaşlar;
Ya sanırım hamileyken hemeroid olmuşum. Daha yeni anladım. Hayatımda hiç ıkınmadım hiç kabıx olmam neden basur oldum anlamadım.
Şoktayım...
Ağrım yok sadece kanama yapıyo.
Bilgisi olan var mı , nelere dikkat etmeliyim?
Hangi dr gitmek lazım.
Gecer mi yada ilerlemesi durdurabilir mi ??
Birde ağrı başlarsa yandım.
Arkadaslar bebeğimin gözü capaklandi. Önce hafifti bugun tamamen kapatmis gözünü. Kaynamis ilimis suyla temizledim biraz ama yine oluyor. Sizlerde var mi boyle bir sorun, ne yapsam?
Arkadaslar bebeğimin gözü capaklandi. Önce hafifti bugun tamamen kapatmis gözünü. Kaynamis ilimis suyla temizledim biraz ama yine oluyor. Sizlerde var mi boyle bir sorun, ne yapsam?
Canım ılık çayla pansuman yapabilirsin çok etkili çok rahatlatıyor ben bebeğimde olmadığı için denemedim ama küçülmen annem bana yapardı ve rahatlatıcı cidden pamuğa batırıp siliyorsun göz pınarından dışa doğru
Herkese iyi bayramlar bu arada
Benim kızımda da ayni sorun var canm. Dpgdugu gunden beri tek gozunde hep sapallanma oluyor. Doktor goz masaji ve goz damlasi verdi. Korkulacak bir durum yok dedi ama icim raht degil. Haftaya doktora goturucem. Birde gobeginde sorun var yavrumun. Akma oluyordu 10.gun gobegimiz dustu. Allahim saglik versin bunlarda gececek die kendime moral veriyorum..
Ayrica iyi bayramlar kizlar..
canm bizim kizdada oldu hemen dr götürdük damla verdivve göz masaji önerdi göz damarlaro tikanmiş yeni doğanlarda olur dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?