kızlar bebeğinizin durulama suyuna tuz koyuyormusunuz kokmasın diye. biz yarın yapıcaz ama nasıl çok bilmiyorum
benimde ilk hafta şişti kızarıklık da hep vardı ancak geçiyor canımSezaryen olup dikişde ne gibi sıkıntınız var. Kızlar çok tedirginim şişlik kızarıklık var ve ağrı normal mi. 16 gün oldu hala iyi değil. Ayrıca hiç ilaç kullanmıyorum iltihap olmusmudur olsa nasıl anlarım
Selam kizlar nasil yapiyorsunuz hemoroidI olanlar ben oluyorum bana bisey diyin ne kullandiniz oluyorum ben kizim da tam tersi isal gunde 8 kre bezini aciyorum bazen yesil de cikiyor of kedimi mi onunu dusuneyim ben acidan oturamiyorum bile
senın 16 gün olmuş iyi yine canım. benım bugun 27.gunum hala sıkıntı yaşıyorum. yarın dr.a gidicem.geçmek bilmedi.kesilen yerın içi acıyor.akşama dogru yanmaya başlıyor. normal mı bılemedım kı
Canım normal istiyorsan bekle benim oğlum da 11gun gecikti bisey olmaz gecikmeleri normal tedirgin olma ben de cok korkuyordum ama elhamdulillah saglıklı sıhhatli geldi bebegimben henuz dogurmadım moralım bozuk .neden ama artık dogsun oglum yeter artık .zamanımı gelmedı dıyıcem zamanı dolmuş .aclış yokkkk sancı yok .aceba doktora gıdıyımmı yoksa bıraz daha beklesemmı
Canım benım cooook gecmıs olsun. Allah yardımcın olsun bıran önce ıyılessın ınsallahsonunda korktuğum başıma geldi göbek göbek derken dün dr götürdüm kzımı göbeği iltihaplanmıs hafif kızarıklık akıntı ve koku var dedi dr BACODERM diye bir krem verdi bunu sür 1 hafta dedi ama ben çok korkuyorum ya bişey olursa göbek hala düşmedi keşke alkolle temizleseydin dedi günlerdir ben dr sağlık ocağı geziyorum sakın bişeysürme bişey olmaz diyolar şimdi iltihap kapınca ne diyolar ben kime güveneceğim acaba. böyle krem kullanan ve hemen atlatan var mı kızlar çok panik oldum gerçekten ve yıprandımm yaaa bu arada göbeği hala düşmedi kızımın mandallı şekilde duruyoruz 13 günlük
yaptık tuzlu su ıle koltuk altını vücudunu yıkadık. Suyuna da tuz attık. En son duruladık temız suyla....bu sabah yıkadık durulama suyuna 2 çay kaşığı tuz koyduk.
eskilerden gelen bi adet kokma olayı gerçek mi bilmiyorum ama yaptık bizde :)
Selam olsun tüm ANNE lik duygusu tadan ve de tadacak olanlara.. Umarım bebişler ve sizler sağlıktasınızdır.. Oğlum bugün emzirdikten sonra sabah 1 Akşam 2 defa kesik şekilde kustu ve de bu durum beni epeyce üzdüsizce bu durum normal midir? Yoksa endişelenmeliyim mi? Böyle bir durumla karşılaşan ve ya yaşam tecrübesi olanların bu deneyimlerini bana aktarmalarını umut ediyorum.. Akşamınız hayra varsın
Selam olsun tüm ANNE lik duygusu tadan ve de tadacak olanlara.. Umarım bebişler ve sizler sağlıktasınızdır.. Oğlum bugün emzirdikten sonra sabah 1 Akşam 2 defa kesik şekilde kustu ve de bu durum beni epeyce üzdüsizce bu durum normal midir? Yoksa endişelenmeliyim mi? Böyle bir durumla karşılaşan ve ya yaşam tecrübesi olanların bu deneyimlerini bana aktarmalarını umut ediyorum.. Akşamınız hayra varsın
Cnm bazi bebekler kusar normal ama kesik kustuysa reflusu olabilir cocuk dr bir gotur ilac baslayabilirSelam olsun tüm ANNE lik duygusu tadan ve de tadacak olanlara.. Umarım bebişler ve sizler sağlıktasınızdır.. Oğlum bugün emzirdikten sonra sabah 1 Akşam 2 defa kesik şekilde kustu ve de bu durum beni epeyce üzdüsizce bu durum normal midir? Yoksa endişelenmeliyim mi? Böyle bir durumla karşılaşan ve ya yaşam tecrübesi olanların bu deneyimlerini bana aktarmalarını umut ediyorum.. Akşamınız hayra varsın
Benim bebeğimdede aynı sıkıntı vardıbebeginde gaz sancısı yaşayan varmı...
benim kızım çok ıkınıp sıkılıyor,ilaç aldık amapek faydası olmuyo ssanki
sizde durum nedir ,dogal yollara başvuran var mı
çok gecmış olsun canım.benim bugün tam 1 ay oldu, sızlama var, ne zaman geçicek bilmiyorum, 40ın çıkınca kontrole gel demişti doktorum onu bekliyorum. benim dikişler anlatılanlara göre değişik biraz ; doktorum yapıştırma yaptık demiş eşime, o yüzden dikiş aldırma felan olmadı bende, ikinci gün bandajı çıkarıp batikon sürüp sprey sıktı, 1 gün gazlı bez koydurdu, sonraki günlerde dikişin çamaşıra değmesin bebek mendili koy üzerine dedi, hala koyuyorum onu ama durmuyor kayıyor tabi. kahverengi bir çizgi şeklinde, ortada akıntı yapan bir yeri var çok minik arayıp sordum doktorumu normal hafif akıntı olması, kızarıklık yanma şişlik yoksa korkma dedi, hergün bakıyorum yok çok şükür ama o akıntı aklımı kurcalıyor. bir de dikişlerin sol ucunda sert misket gibi bir beze oluştu dışarıdan bakınca görünmüyor ama dokununca taş gibi elime geliyor, iyileşme sürecinde yağ bezesi oluşturur vücut korkma dedi... bakalım yarın kayınvalidemi genel kontorlü için götürücez belki bana da bakar o arada da ben de endişelerimden kurtulurum. ne zaman iyileşcekki bu ya huf
benım kızım da gazlı. çocuga sancı gırıp cıkıyor sanırım anıden ağlamaya başlıyor yavrum.ilaç daha kullanmadım.bebeginde gaz sancısı yaşayan varmı...
bebeginde gaz sancısı yaşayan varmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?