2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
kızlar bebeğinizin durulama suyuna tuz koyuyormusunuz kokmasın diye. biz yarın yapıcaz ama nasıl çok bilmiyorum

biz koymadık
yıllar önce kardeşiimi tuzlamıştık yavrucak fazla beklemekten rengi esmerleşmişti
yani eski adetler bunlar, artık uygulamıyoruz :)

benimde ilk hafta şişti kızarıklık da hep vardı ancak geçiyor canım
inan 20. günden sonra hafifledi
2 gündür hisetmiyorum bir ağrı

ben henuz dogurmadım moralım bozuk .neden ama artık dogsun oglum yeter artık .zamanımı gelmedı dıyıcem zamanı dolmuş .aclış yokkkk sancı yok .aceba doktora gıdıyımmı yoksa bıraz daha beklesemmı

Selam kizlar nasil yapiyorsunuz hemoroidI olanlar ben oluyorum bana bisey diyin ne kullandiniz oluyorum ben kizim da tam tersi isal gunde 8 kre bezini aciyorum bazen yesil de cikiyor of kedimi mi onunu dusuneyim ben acidan oturamiyorum bile

Selam kizlar nasil yapiyorsunuz hemoroidI olanlar ben oluyorum bana bisey diyin ne kullandiniz oluyorum ben kizim da tam tersi isal gunde 8 kre bezini aciyorum bazen yesil de cikiyor of kedimi mi onunu dusuneyim ben acidan oturamiyorum bile

Cnm benim kullanmadigim şey kalmadı. Şu reklamda kara merhem var onu bile kullandım. Bende 3.4 tane meme oldu içeri itiyorum. Eğer çok ağrı varsa ihtiyol pomad kara krem var onu kullanıyorum ağrı dindi iltihaplı olduğu için patladı memenin bir tanesi ağıranda oydu. Bakalım ınş Allahın izni ile geçer. Sende dene istersen.

benim bugün tam 1 ay oldu, sızlama var, ne zaman geçicek bilmiyorum, 40ın çıkınca kontrole gel demişti doktorum onu bekliyorum. benim dikişler anlatılanlara göre değişik biraz ; doktorum yapıştırma yaptık demiş eşime, o yüzden dikiş aldırma felan olmadı bende, ikinci gün bandajı çıkarıp batikon sürüp sprey sıktı, 1 gün gazlı bez koydurdu, sonraki günlerde dikişin çamaşıra değmesin bebek mendili koy üzerine dedi, hala koyuyorum onu ama durmuyor kayıyor tabi. kahverengi bir çizgi şeklinde, ortada akıntı yapan bir yeri var çok minik arayıp sordum doktorumu normal hafif akıntı olması, kızarıklık yanma şişlik yoksa korkma dedi, hergün bakıyorum yok çok şükür ama o akıntı aklımı kurcalıyor. bir de dikişlerin sol ucunda sert misket gibi bir beze oluştu dışarıdan bakınca görünmüyor ama dokununca taş gibi elime geliyor, iyileşme sürecinde yağ bezesi oluşturur vücut korkma dedi... bakalım yarın kayınvalidemi genel kontorlü için götürücez belki bana da bakar o arada da ben de endişelerimden kurtulurum. ne zaman iyileşcekki bu ya huf

Canım normal istiyorsan bekle benim oğlum da 11gun gecikti bisey olmaz gecikmeleri normal tedirgin olma ben de cok korkuyordum ama elhamdulillah saglıklı sıhhatli geldi bebegim

Canım benım cooook gecmıs olsun. Allah yardımcın olsun bıran önce ıyılessın ınsallah

Selam olsun tüm ANNE lik duygusu tadan ve de tadacak olanlara.. Umarım bebişler ve sizler sağlıktasınızdır.. Oğlum bugün emzirdikten sonra sabah 1 Akşam 2 defa kesik şekilde kustu ve de bu durum beni epeyce üzdü sizce bu durum normal midir? Yoksa endişelenmeliyim mi? Böyle bir durumla karşılaşan ve ya yaşam tecrübesi olanların bu deneyimlerini bana aktarmalarını umut ediyorum.. Akşamınız hayra varsın

Kaç gündür onun stresi var çok kusuyor bebeğim.

Benim bebeğimdede kusmalar başladı. Bazen yoğurt gibi kesik kesik bazen sütün fazlası akar şekilde. Ancak miktar oldukça fazla. Pazartesi 1 aylık aşısı için doktora gittik. Sordum. Çok doğal normal dedi. Araştırmalarıma göre emzirince bir müddet dik tutmak gerekiyor. Ben başının altına yastık koyarak durumu kurtarmaya çalışıyorum. Ancak fayda etmiyor.

Cnm bazi bebekler kusar normal ama kesik kustuysa reflusu olabilir cocuk dr bir gotur ilac baslayabilir

bebeginde gaz sancısı yaşayan varmı...
benim kızım çok ıkınıp sıkılıyor,ilaç aldık amapek faydası olmuyo ssanki
sizde durum nedir ,dogal yollara başvuran var mı

Be
Benim bebeğimdede aynı sıkıntı vardı
Kulak çubuğuna zeytinyağı damlayıp hsfifçe sürdüm sorunu çözfüm çok şükür bidahada olmadı

çok gecmış olsun canım.
ben de bugun cesaret edıp guzelce ınceledım ayna tutup, ne kızarıklık ne akma hiç birşey yok cok sukur.hiç birşey de yapmıyorum bakım ıcın.ilk gunler batikonla silmemi istedi dr sadece.bantı cıkardıktan sonra.
biz dogum yaptıgımın 2.günü taşınmak zorunda kaldık o yuzden hıc mı hıc yatamadım ona bağlıyorum ben

benım kızım da gazlı. çocuga sancı gırıp cıkıyor sanırım anıden ağlamaya başlıyor yavrum.ilaç daha kullanmadım.
zeytınyag ıcırıyorum ve kulak çöpüyle poposuna uyguluyorum o sadece kakasını yapmasına fayda gösterdi. gaz yıne aynı gaz. bı kac arkadas ılaç onerısınde bulundu samla daha dogrusu. bugun dr.a gıdılecek öğleden sonra. doktora danışıp ben de birşey içirmeyı düşünüyorum

benim oğlum da 22 günlük bugün ilkkez çok az da olsa peynir gibi kustu
anneannesi bayram ediyor nihayet sütün yarıyor diye
bilmiyorum eskiler hep böyle söylüyor
umarım fayda ediyordur da onun belirtisidir.

elma yağını duydum bende alıp denemeyi düşünüyorum
bizim sancımız gece başlıyor 12-1-2 sıralarında uyuyamıyor yavrucak.
bide göbeğibe ılık zeytinyağı sürüp sıcak havlu falan da dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…