benım kızım sürekli kusuyor. hatta bazen öyle kusuyor ki burnundan bıle gelıyorSelam olsun tüm ANNE lik duygusu tadan ve de tadacak olanlara.. Umarım bebişler ve sizler sağlıktasınızdır.. Oğlum bugün emzirdikten sonra sabah 1 Akşam 2 defa kesik şekilde kustu ve de bu durum beni epeyce üzdüsizce bu durum normal midir? Yoksa endişelenmeliyim mi? Böyle bir durumla karşılaşan ve ya yaşam tecrübesi olanların bu deneyimlerini bana aktarmalarını umut ediyorum.. Akşamınız hayra varsın
benım kızım sürekli kusuyor. hatta bazen öyle kusuyor ki burnundan bıle gelıyor
ödüm kopuyor gece kusarsa ben uyurken dıye.
keşke gunde bir ıkı kez kussa. defalarca kusuyor dıyebılırım.
büyükler kusması ıyıdır fazlası cıkıyor, kusan bebek cabuk buyur dediler
bugun doktor randevumuz var, soracagım muhakkak. her zaman burnundan gelmıyor da haftada bır kez oluyor iştebence sürekli kusuyor ve burnundan bile geliyorsa bu normal değil doktora gidin biran önce
komşumun bebeğide bu şekildeymiş
özel bir mama tavsiye etmiş dr. emdikten hemen sonra o mamayı vermek gerekiyormuş
mama midede donup çocuğun kusmasını engelliyormuş
mamanın hemen donduğunu katılaştığını söylüyordu
benım kızım sürekli kusuyor. hatta bazen öyle kusuyor ki burnundan bıle gelıyor
Kızlar dün dogum yaptım sonunda 11gün gecikmeli . Normal dogumdu bebeğimin kilosu boyu güzel cok sükür benim de cok dikisim varbiraz ondan ağrılarım var. Kapanışı ben yaptım galiba :)
slm kızlar 1 ay oldu dogum yapalı anca kendimi toparladım bişey danışmak istiyorum size.. tam kanamam bitti derken yeniden başlıyor bu normalmi sizler nasılsınız bu arada normal dogum yaptım
Bebeğimin göbeği kanıyor
dr aradım 40 çıkana kadar normal dedi ama için rahat etmesi için gelip muayene edebiliriz dedi. canım insanda ikilemde kalıyor agrı yok ateş yok şişkinlik yok biraz daha bekliyim bakalımbenim sezaryen oldu bugün 23. gün aynı senin gibiyim
heralde normal
benimde 25. gün aynı senin gibiyim akşam sızlıyor doktordan dönünce bilgi verirmisin normalmiymiş hala acıması. kaç gün daha böyle hissedeceğiz. acaba iç dikişlerin bile tam kapanması ne kadar sürer ki??senın 16 gün olmuş iyi yine canım. benım bugun 27.gunum hala sıkıntı yaşıyorum. yarın dr.a gidicem.geçmek bilmedi.kesilen yerın içi acıyor.akşama dogru yanmaya başlıyor. normal mı bılemedım kı
Cnm bebegini surekli yan yatirbenım kızım sürekli kusuyor. hatta bazen öyle kusuyor ki burnundan bıle gelıyor
Normal dogumda daha fazla ve uzun suren kanama olabiliyor normal rahim toparlaniyor sezeryanda dr rahmi kendi pışpışlayip temizlediginden hem daha az kanama oluyor hem daha kısa oluyor cnmslm kızlar 1 ay oldu dogum yapalı anca kendimi toparladım bişey danışmak istiyorum size.. tam kanamam bitti derken yeniden başlıyor bu normalmi sizler nasılsınız bu arada normal dogum yaptım
Cm normal cunku dis dikisler iyilesse bile daha ic kisimda 6 katmanda dikis var iyilesmezi daha 4-5 ayi bulur ic tarafinbenimde 25. gün aynı senin gibiyim akşam sızlıyor doktordan dönünce bilgi verirmisin normalmiymiş hala acıması. kaç gün daha böyle hissedeceğiz. acaba iç dikişlerin bile tam kapanması ne kadar sürer ki??
Canım benimde bebeğim fışkırtarak kusuyo, gece uyurken de kusuyo. Doktorumuz bebek reflüsü dedi. Mama yiyoruz zaten süt yok. Özel bi mama verdi yoğun kıvamlı. Birde senle paylaşayım dediklerini uygula sende.benım kızım sürekli kusuyor. hatta bazen öyle kusuyor ki burnundan bıle gelıyor
Canım ihmal etme benim oğlumun da kanadı çocuk dr unla görüş kısa zamanda
çok gecmış olsun canım.
ben de bugun cesaret edıp guzelce ınceledım ayna tutup, ne kızarıklık ne akma hiç birşey yok cok sukur.hiç birşey de yapmıyorum bakım ıcın.ilk gunler batikonla silmemi istedi dr sadece.bantı cıkardıktan sonra.
biz dogum yaptıgımın 2.günü taşınmak zorunda kaldık o yuzden hıc mı hıc yatamadım ona bağlıyorum ben
Gercekten cok zordugözünaydın cnm allah analı babalı büyütsün..
nasıl normal doğum kolay oldu mu tebrik ederim
Nasıl bir kanama. Ben altını değiştirdim kan lekesi vardı göbeğinde. Çok ikiniyor gaz çıkarırken zorluyor ondan olabilir mi
Canım leke şeklinde nokta nokta bezinde ya da badisinde oluyodu dr k vitamini eksikliğinden olabilir demişti doğumda yapılıyomuş ama bazen yeterli gelmiyomuş biz iki doz daha k vitamini olduk ama yine geçmedi dr umuz hematolojiye yönlendirdi bizi acıbademde prof a gittik pıhtılaşma testleri ve periferik yayma testi yapıldı şükür bişey çıkmadı gümüş nitrat ile yaktı göbeğini ve geçti kanama bazen hiç bi sebebe bağlı olmaksızın olurmuş ama bazen de ciddi sorunlar olabiliyomuş büyük ihtimal bişey yoktur ama yine de boşvermeyin diye yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?