arkadaslar bebeginin yuzunde sivilce cikan yokmu hic. kimse yazmamis bisey. bir bemiyim.
Benimde kuzumun yuzunde cikti canm. Gogsume krem kullaniyorum ya sanirim emzirirken o cilde temas etti ve onun icin oldu. Doktorada sordum bir sure bak bakalm dedi egzamada olabilirmis. Bende kremi biraktim bir sure bakicm gidisata. Birde kizimda gobekte sorun var onada ayri canm sitkin..
Kızlar sezeryan oldugumdan beri gitmedim hiç dr. Pıhtı şeklinde kanama oluyor ve ağrı var ama dikiste değil içimde dikiş altında. Normal mı ayağa kalkamıyorum.
Gobegin de ne sorun var.
Doktorun konrtol icin gel feln demedimi..
bana hamileyken ne kullanıyorsan 40ın çıkana kadar devam et dedi.arkadaşlar bi sorum olucak hamileyken içtiğimiz demir, magnezyum, kalsiyum ilaçlarını kullanmaya devam ediyormusunuz? doktora soran var mı ben sormadım ama kullanmak istiyorum
yanaklarında küçük kırmızı isilik gibi bişeyler var, olur bebeklerde normaldir diye hiç önemsemedim ben..arkadaslar bebeginin yuzunde sivilce cikan yokmu hic. kimse yazmamis bisey. bir bemiyim.
arkadaslar bebeginin yuzunde sivilce cikan yokmu hic. kimse yazmamis bisey.
[QUOTEbaşta bizdede vardi Yenidoğan lar vucundaki toksinleri atiyor dedi ve simdi gecti korkma
arkadaşlar bi sorum olucak hamileyken içtiğimiz demir, magnezyum, kalsiyum ilaçlarını kullanmaya devam ediyormusunuz? doktora soran var mı ben sormadım ama kullanmak istiyorum
Benimki agustosta dogdu bende isilik oldu zannettim bir haftada gecti hic bir sey yapmadim cnmne bileyim ben gordukce sinirlerim bozuluyor. yavrum yuzu ne guzeldi simdi yanaklar kipkirmizi. herhangi bisey yaptinmi peki ve ne kadar surdu iyilesmesi
Benimki agustosta dogdu bende isilik oldu zannettim bir haftada gecti hic bir sey yapmadim cnm
Canım ben kullanıyorum. Folıkasıt demır b12 kullanıyorumarkadaşlar bi sorum olucak hamileyken içtiğimiz demir, magnezyum, kalsiyum ilaçlarını kullanmaya devam ediyormusunuz? doktora soran var mı ben sormadım ama kullanmak istiyorum
Ben demir ve vitaminimi kullanıyorım. Dr kullan dedi. Yrn kontrole gidicem bkalım.arkadaşlar bi sorum olucak hamileyken içtiğimiz demir, magnezyum, kalsiyum ilaçlarını kullanmaya devam ediyormusunuz? doktora soran var mı ben sormadım ama kullanmak istiyorum
Canım benim kızımın yüzü ve kafası dolu. Sivilce uçları beyaz beyaz. Bi azalıyo geri artıyo. Dr mux yeni doğan sivilcesi dedi. Sudan çıktı bebeğiniz. Derisinin havaya alışması biraz zmn alır o esnada olur dedi. Hiç bişe sürdürmüyo. Kendiliğinden geçecekmiş.arkadaslar bebeginin yuzunde sivilce cikan yokmu hic. kimse yazmamis bisey. bir bemiyim.
benim doktorum demir hapını 3 ay daha kullanacaksın dedi ben çoğunlukla unutuyorum hapımı almayı malesefarkadaşlar bi sorum olucak hamileyken içtiğimiz demir, magnezyum, kalsiyum ilaçlarını kullanmaya devam ediyormusunuz? doktora soran var mı ben sormadım ama kullanmak istiyorum
aynısı benim kızımda da var 2. haftasında başladı hala devam ediyor vücudunda da var. doktor bişey sürdürmüyor, anne ya da babada alerjik bünye varsa bebekler daha kolay yakalanıyormuş bunlara. zamanla geçice dedi bol bol yıka dedi, deterjanını değiştirme, kullandığın şampuanını değiştirme acı baharatlı yeme dedi. yine de geçmezse bana diyet uygulayacakmış. bir de bu tür bebekler bronşite yatkınlığı oluyormuş dikkat et dedi. gördükçe üzülüyorum ama ne çare yavrum ergenliğe girmiş gibiCanım benim kızımın yüzü ve kafası dolu. Sivilce uçları beyaz beyaz. Bi azalıyo geri artıyo. Dr mux yeni doğan sivilcesi dedi. Sudan çıktı bebeğiniz. Derisinin havaya alışması biraz zmn alır o esnada olur dedi. Hiç bişe sürdürmüyo. Kendiliğinden geçecekmiş.
Canım benim kızımın yüzü ve kafası dolu. Sivilce uçları beyaz beyaz. Bi azalıyo geri artıyo. Dr mux yeni doğan sivilcesi dedi. Sudan çıktı bebeğiniz. Derisinin havaya alışması biraz zmn alır o esnada olur dedi. Hiç bişe sürdürmüyo. Kendiliğinden geçecekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?