2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
arkadaslar bebeginin yuzunde sivilce cikan yokmu hic. kimse yazmamis bisey. bir bemiyim.

Benimde kuzumun yuzunde cikti canm. Gogsume krem kullaniyorum ya sanirim emzirirken o cilde temas etti ve onun icin oldu. Doktorada sordum bir sure bak bakalm dedi egzamada olabilirmis. Bende kremi biraktim bir sure bakicm gidisata. Birde kizimda gobekte sorun var onada ayri canm sitkin..

Kızlar sezeryan oldugumdan beri gitmedim hiç dr. Pıhtı şeklinde kanama oluyor ve ağrı var ama dikiste değil içimde dikiş altında. Normal mı ayağa kalkamıyorum.

Gobegin de ne sorun var.

Merhaba arkadaşlar. 20 gün önce kızım dünyaya geldi. telefondan takip ediyorumdum forumu ama yazamadım, ancak bilgisayarı açabildim bugün. 1 haftalıkken grip oldum hemen ciğerlerime indi öksürük vs.. antibiyotik ve astım ilaçları kullanıyorum hala tam düzelemedim. çok şükür bebişe bulaşmadı. sağlık ocağına topuk kanı için tek başıma giderken bebekarabasını merdivenden kucağımda taşıyıp dikişlerimi zorladım, hala en ufak bişeyde dikiş ağrısı tekrar başlıyor. doktordanda bi ton fırça yedim tabii:)) bizden haberler şimdilik bu kadar..

arkadaşlar bi sorum olucak hamileyken içtiğimiz demir, magnezyum, kalsiyum ilaçlarını kullanmaya devam ediyormusunuz? doktora soran var mı ben sormadım ama kullanmak istiyorum
bana hamileyken ne kullanıyorsan 40ın çıkana kadar devam et dedi.
arkadaslar bebeginin yuzunde sivilce cikan yokmu hic. kimse yazmamis bisey. bir bemiyim.
yanaklarında küçük kırmızı isilik gibi bişeyler var, olur bebeklerde normaldir diye hiç önemsemedim ben..

arkadaşlar bi sorum olucak hamileyken içtiğimiz demir, magnezyum, kalsiyum ilaçlarını kullanmaya devam ediyormusunuz? doktora soran var mı ben sormadım ama kullanmak istiyorum

benim dr. hepsi bir arada olan ilac vermisti.hamilelikte. simdi dogum yaptim ve 6 ay daha kullanicam. cunku bebis suan emzirdikce vucudumuzda depolanan vitaminlerden aliyor. takviye yapmazsan sen bitkin dusersin. yine dr una sor ama mutlaka en az 6 ay kullanman gerekli.

Dr.a gıttık bır hafta oldu gıremedım, bazı arkadaşlar cvp yazmıştı okudum bı ara ama suan bıldırımlerde gorunmedıgı ıcın cevap yazamadım. sağolun.
2700 doğan bebegım 28 gunlukken 3300 olmuş. ama sarılıkkken 2500e düşmüştü.
doktor kılo alımı sınırda dedı. 2500'dan 3300 e cıkmış, 800 gram almış sınır mı kı?
bebegım hala kusuyor, burnundan fışkırırcasına bu hafta 3 kez kustu mesela.
doktor kıvam arttırıcı onerdı bebelac ama korkuyorum onu kullanmaya cunku kabızlık yapabılıyormuş ya da bebek emmeyı bırakabılıyormuş.
Ne yapmalı şaşırdım. çok üzülüyorum öyle kusmasına

ne bileyim ben gordukce sinirlerim bozuluyor. yavrum yuzu ne guzeldi simdi yanaklar kipkirmizi. herhangi bisey yaptinmi peki ve ne kadar surdu iyilesmesi
Benimki agustosta dogdu bende isilik oldu zannettim bir haftada gecti hic bir sey yapmadim cnm

Ben demir ve vitaminimi kullanıyorım. Dr kullan dedi. Yrn kontrole gidicem bkalım.

Canım benim kızımın yüzü ve kafası dolu. Sivilce uçları beyaz beyaz. Bi azalıyo geri artıyo. Dr mux yeni doğan sivilcesi dedi. Sudan çıktı bebeğiniz. Derisinin havaya alışması biraz zmn alır o esnada olur dedi. Hiç bişe sürdürmüyo. Kendiliğinden geçecekmiş.

benim doktorum demir hapını 3 ay daha kullanacaksın dedi ben çoğunlukla unutuyorum hapımı almayı malesef

aynısı benim kızımda da var 2. haftasında başladı hala devam ediyor vücudunda da var. doktor bişey sürdürmüyor, anne ya da babada alerjik bünye varsa bebekler daha kolay yakalanıyormuş bunlara. zamanla geçice dedi bol bol yıka dedi, deterjanını değiştirme, kullandığın şampuanını değiştirme acı baharatlı yeme dedi. yine de geçmezse bana diyet uygulayacakmış. bir de bu tür bebekler bronşite yatkınlığı oluyormuş dikkat et dedi. gördükçe üzülüyorum ama ne çare yavrum ergenliğe girmiş gibi
bir de akşam ağlamalarımız geçse bizden rahatı olmayacak ama her akşam 9dan sonra kendini yırtıyo yavrum. gaz ilacı, sıcak su torbası, ağrı kesici fitil, yüz üstü yatırma, sırt üstü yatırma, dik gezdirme, ninni söyleme, dua okuma, sallama yok yok yok ne yapsam boş katılıyor ağlamaktan. gaz yapan şeyler yemiyorum zaten çıkarıyo da gazını, altı temiz, karnı doyuyor, iyi uyuyor anlamıyorum çocuğuma akşam noluyor 12-1'e kadar devam ediyor sonra kollarımda sızıp kalıyor. napıcamı şaşırmış durumdayım hergün ağlama saatinin gelmesini bekliyoruz hava kararınca...

evet bizimde uclari beyaz. yanak ve cenede var.bende kaynatip ilittigim suyla siliyorum hergun. insallah gecer de bidahada olmaz bebislerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…