Bix OTE="burcumyemeğini yicek yatacak uyucak . kalkcak : 37700282, member: 43838"]anne olmak çok zormuş valla[/QUOTE]
Biz zanndioski yemegini yicek yatcak kalkcak sevcez .bu kadar. Aman tanrim o gaz denilen seye nalet gelsin . ne kadar zor bisi maf olduk ya
Herkese merhaba,
almadiysaniz donence de almalisiniz bence cunku kizimi cok guzel oyaliyo.tiny love muzik kutulu donence.e bebekte indirimde. Tavsiye ederim..
asianın tavsiyesi üzerine ebebekten Bright Starts Oyun Halısı Safari Tales sipariş verdim indirimdeydi 69 tl bugün gelir tahminen deneyimlerimi yazarım.
ama tiny love da da gözüm kaldı daha büyüktü halısı sanki ama daha pahalı onlar
Kızlar bende geçen sene yaptırdım smear testi ama hic acı hissetmedim. Ucu kulak temizleme cubuguna benzer biseyle vajinal bölgeden sıvı aldı. Siz nasıl acı duydunuz ben anlamadım
çocukla tek başına dışarı çıkmak cesaret ister bence. ben yanımda eşim olmadan evden dışarı çıkamadım daha... smearden ben de çok korkuyordum ama başa gelen çekiliyor napalım, şimdi de spiral taktırıcam ödüm kopuyor... napayım canım az işte dayanamıyorum acıya
hava güzelse çıkın bence bebişlerle
bizim burda da tek başına gidilecek bir yer yok
ama komşu gezmeleri çok bende oraya gidiyorum napalım
ana kucağını da alıyorum yanıma
bir değişiklik oluyor.
asianın tavsiyesi üzerine ebebekten Bright Starts Oyun Halısı Safari Tales sipariş verdim indirimdeydi 69 tl bugün gelir tahminen deneyimlerimi yazarım.
ama tiny love da da gözüm kaldı daha büyüktü halısı sanki ama daha pahalı onlar
al cnm bencede fydalı görünüyor
evet maalesef öyleymiş ama uygun die aldım zaten çok uzun süre kullanmıcaklar
tiny loveın tekmele ve oynası çok güzel ama 200 tl kısa süreli kullanım için pahalı geldi bana o yüzden almadım
bebeğim gece 2 de uyandı ve hala tam olarak uyukuya dalamadı en fazla 20 dk uyuyup uyanıyor. şimdi ağzında emzik uyuyormuş gibi yapıor elimi göğsünden çektiğim an uyanıyor... Offf kabus gibi....
bebeğim gece 2 de uyandı ve hala tam olarak uyukuya dalamadı en fazla 20 dk uyuyup uyanıyor. şimdi ağzında emzik uyuyormuş gibi yapıor elimi göğsünden çektiğim an uyanıyor... Offf kabus gibi....
Dün bebegım verem aşısını oldu. çok ağladı çok
Ama benım sorunum farklı, tartıldıgında 4480 cıktı kılosu. 2hafta once 4300 dü..
2 haftada 180 gr mı alınır ya, çok üzüldüm. emıyor,acım dıye hıc ağlamıyor. nerede hata yapıyorum kı
sütüm mu yaramıyor ki,ama oncekı ay ayda 1 kg aldı.yaramasa nıye 1kg alsın