Hepimiz aynı durumdayız eşimin gelmesını beklıyorum 4gözle bütün gün pestilim çıkıyor kakasını daha kolay yapabılmesı ıcın 1kaşık zeytinyağı ve bebeğe faydasını göreceksinslm kizlar oncelikle bebisleriniz hayirli olsun bahtlari acik olsun. benim kizimda 1.5 aylik oldu gaz sancisina nurse havaysla birazda olsa cozum bulduk.kakasini yaprken cok zorlaniyor. surekli kucagimda gezmek istiyor birakip wcye gidemiyorum.gunduz uykusu yok .yemek bile zor yiyorum bazen hic yemiyorum bile. allah yardimcimiz olsun.
Nekadarlık bebeğinHaklisin cnm ben biraz pimpirikliyim en ufak seyi kafama takip buyutuyrm bide bazen boyle geri bakmaya calisiyo sixin bebekleriniz de yapiyo mi
Dün tıp fakultesinde teşhisi koydular, sol burun deliği doğuştan darmış, şu an yapacak bir şeyiniz yok dediler...al işte
al birini vur ötekine hep aynı kafa.
benim oğlumda oldu buhar makinesi de aldım sanırım kendiliğinden azaldı çünkü makine çalıştığı günle çalışmadığı gün aynı bir fark yok. yattığımız odayı havalandırıyorum günlük mutlaka
bide çocuk doktoru burnunun iki kaş arası yassı şeklinde olan çocuklarda çok olur tıkanıklık dedi
sizinki de öylemi?
benımkı bugun 63 gunluk. dün 2.ay kontrolune gıttık ve meğer çocugum gazın harıcınde pamukçuk da olmuş.Seninki nekadarlık bende şuanda bile sallıyorum uyutmaya çalışıyorum bugün uyumuyor hiç tam yatırıyorum yatağına gözü açıyor gaz için denemediğimiz kalmadı artık bıraktım hiçilaç fln kullanmıyorum
Benimkide tam 1buçuk aylık bende senin gibiyim aslında ama okadarlık bebek uzun süre göz kontağı kuramaz benimkide öyle genelde kendi bakınıyor daha çok bizede tepki veriyor ama herzaman değil gülümsemeye basladımı?1 bucuk aylik cnm
Basladi cnm guluyo aguluyo sesler cikariyo ama bazen geri bakmaya calisiyo onemli bisey degildir dimi cnmBenimkide tam 1buçuk aylık bende senin gibiyim aslında ama okadarlık bebek uzun süre göz kontağı kuramaz benimkide öyle genelde kendi bakınıyor daha çok bizede tepki veriyor ama herzaman değil gülümsemeye basladımı?
Canım değildir heralde Dr kontrolünde sorarsın yinede rahatlaman açısından benimkide sürekli ışığa fln bakıyordu gözünü kırpmadan normalmiş ama biz anneler böylemiz işte aman bu çocuk niye bakılmıyor gülmüyor niye ağlıyor falan filanBasladi cnm guluyo aguluyo sesler cikariyo ama bazen geri bakmaya calisiyo onemli bisey degildir dimi cnm
doğumdan sonra böyle duygular normal canım ama herşey sende beyninde bitiyor, evet duygusal açıdan daha hassas bir dönemdeyiz, evet herşey daha çok gözümüze batıyor, ama bunları atlatmak bizim elimizde... cinsellik konusunda sanırım hormonlar yüzünden böyleyiz, ben de aynı durumdayım, bugün 58 günlük olduk ama canım çok yandığı için hiç bişey yapamıyoruz, ne zaman düzelicem nasıl olucak bilmiyorum, eşimi çok seviyorum çok da istiyorum ama olmuyor olmuyor
benim doktorum 40ım çıkınca muayeneye gelmemi istemişti, 41. gün gittik, alttan muayene etti, smear testi için örnek aldı, içerdeki dikişlere baktı, dikişlerim iyileşmiş, testim de temiz çıktı çok şükür.
Ben dün yaptırdım çok şükür bişi çıkmadı, bu arada iki aylık oldu bebeğim sanırım 1. ayın sonunda yapılıyordu
benim kırkım çıktı ama doktor bişey demedi smera testinide hemen yaptırmak istemiyorum biraz kendime geleyim.
ilk zamanlar biraz zor geliyor, kolay yemekler yapmaya çalış et haşlama pilav gibi felan. zamanla düzen kurucaz bebişler biraz daha büyüsün herşey daha kolay olacak bozma moralini. çocuk doğurduk ya kolaymı öyle canımbir haftadır annemdeydim çok rahattım kırkım çıkana kadarda annem yanımdaydı şidi tekim ve dünden beri migrenim tuttu uykusuz kalıyorum ve yemek yapamıyorum beslenemedim.
ne zormuş tek olmak
karbonatlı su ile sil sonra ilacı kullan gecer tabi emzirdikten sonra.bu pamukçuk derdinden nasıl kurtulacagız ya, mıkostatın kullanıyorum bir de karbonatlı su ile siliyorum.
aynen bende herşeye yetişmeye çalışıyorum. sırtım agrıdı artık ve çok zayıfladımbir haftadır annemdeydim çok rahattım kırkım çıkana kadarda annem yanımdaydı şidi tekim ve dünden beri migrenim tuttu uykusuz kalıyorum ve yemek yapamıyorum beslenemedim.
ne zormuş tek olmak
Canim ben o pamukcugu iki ay çektim benim kiz 32 haftalik dogdu ondan mi geçmiyor bilmiyorum mikostatinin ucuncu kutusuna gectim ve her gun karbonatli suyla sildim ama geçiremedim artik kizimin bunlara karsi midesi bulanıyor ve fiskirarak kusuyor mikostatinin fayda etmesi için düzenli olarak kullanmak gerek kesinlikle ara verme ben 12gun kullandim cok azalmisti dktr yeterli dedi biraktim tekrar pamukçuk cikti arkadaşım in kizi ucin 15 gun kullandi onun ki gecti. Bu arada benim ki gecti karbonatli su yerine kaynamis su ile guzrlce sildim ve arkadasindan karadut pekmezi surdum eczanelerde bu surup olarakta satiliyor benimki boyle gectibu pamukçuk derdinden nasıl kurtulacagız ya, mıkostatın kullanıyorum bir de karbonatlı su ile siliyorum.
Haklısın zor oluyor başta ama düzenini kuruyorsun yavaş yavaş.iyi beslen ne kadar su içsende yemeden olmuyo sütün azalır sonra. Bizimde 2 aylık oldu dün aşısı için gittim.maşallah o kilo almış ben erimişim 60 la hamile kaldım 76.5 doğuma gittim şimdi59 olmuşum.göbek filan hiçbirşeyi kalmadı.ki en az 3 öğün yerim ara öğün yerim yinede eridim:)bir haftadır annemdeydim çok rahattım kırkım çıkana kadarda annem yanımdaydı şidi tekim ve dünden beri migrenim tuttu uykusuz kalıyorum ve yemek yapamıyorum beslenemedim.
ne zormuş tek olmak
Canım ne alaka yetişkinlere bile tok karnına banyoya girmeyin derler. Bende aç karnına yıkarım. Çıkıncada doyururum.birşey sorcam arkadaşlar bebeği doyurup sonramı banyo yaptırmak lazım yoksa banyodan sonramı doyurmak lazım.
annem önce doyur sonra banyo yaptır ilerde ağız kokması yapmasın der.
bazı yerlerde de aç banyo yaptırın diyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?