2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Hepimiz aynı durumdayız eşimin gelmesını beklıyorum 4gözle bütün gün pestilim çıkıyor kakasını daha kolay yapabılmesı ıcın 1kaşık zeytinyağı ve bebeğe faydasını göreceksin

Dün tıp fakultesinde teşhisi koydular, sol burun deliği doğuştan darmış, şu an yapacak bir şeyiniz yok dediler...

benımkı bugun 63 gunluk. dün 2.ay kontrolune gıttık ve meğer çocugum gazın harıcınde pamukçuk da olmuş.
acı verır dedı dr. emerken. damlaya başladık

1 bucuk aylik cnm
Benimkide tam 1buçuk aylık bende senin gibiyim aslında ama okadarlık bebek uzun süre göz kontağı kuramaz benimkide öyle genelde kendi bakınıyor daha çok bizede tepki veriyor ama herzaman değil gülümsemeye basladımı?

Basladi cnm guluyo aguluyo sesler cikariyo ama bazen geri bakmaya calisiyo onemli bisey degildir dimi cnm

Basladi cnm guluyo aguluyo sesler cikariyo ama bazen geri bakmaya calisiyo onemli bisey degildir dimi cnm
Canım değildir heralde Dr kontrolünde sorarsın yinede rahatlaman açısından benimkide sürekli ışığa fln bakıyordu gözünü kırpmadan normalmiş ama biz anneler böylemiz işte aman bu çocuk niye bakılmıyor gülmüyor niye ağlıyor falan filan

benim kırkım çıktı ama doktor bişey demedi smera testinide hemen yaptırmak istemiyorum biraz kendime geleyim.

Ben dün yaptırdım çok şükür bişi çıkmadı, bu arada iki aylık oldu bebeğim sanırım 1. ayın sonunda yapılıyordu

bizde yaptırdık çok şükür bişey çıkmadı

bir haftadır annemdeydim çok rahattım kırkım çıkana kadarda annem yanımdaydı şidi tekim ve dünden beri migrenim tuttu uykusuz kalıyorum ve yemek yapamıyorum beslenemedim.
ne zormuş tek olmak

benim kırkım çıktı ama doktor bişey demedi smera testinide hemen yaptırmak istemiyorum biraz kendime geleyim.

beni 40ım çıkınca doktorum çağırmıştı kontrol amaçlı, o gün smear testi için örnek de verdim hazır canım yanıyoken battı balık yan gider deyip verip aradan çıkardım, zaman geçtikçe daha çok korkuyorum ben böyle şeylerden. bazen diyorum kadın olmak ne kadar zor yaa... ama anne olmak o duyguyu yaşamak herşeye değer

bir haftadır annemdeydim çok rahattım kırkım çıkana kadarda annem yanımdaydı şidi tekim ve dünden beri migrenim tuttu uykusuz kalıyorum ve yemek yapamıyorum beslenemedim.
ne zormuş tek olmak
ilk zamanlar biraz zor geliyor, kolay yemekler yapmaya çalış et haşlama pilav gibi felan. zamanla düzen kurucaz bebişler biraz daha büyüsün herşey daha kolay olacak bozma moralini. çocuk doğurduk ya kolaymı öyle canım

ne zormuş tek olmak
aynen bende herşeye yetişmeye çalışıyorum. sırtım agrıdı artık ve çok zayıfladım

birşey sorcam arkadaşlar bebeği doyurup sonramı banyo yaptırmak lazım yoksa banyodan sonramı doyurmak lazım.
annem önce doyur sonra banyo yaptır ilerde ağız kokması yapmasın der.
bazı yerlerde de aç banyo yaptırın diyo..

Batıl inanç canım yaaaa inanma bunlara... Tabiki çok tok karnına yaptırırsan çocuk kusar... Ben banyodan sonra emziriyorum

bu pamukçuk derdinden nasıl kurtulacagız ya, mıkostatın kullanıyorum bir de karbonatlı su ile siliyorum.
Canim ben o pamukcugu iki ay çektim benim kiz 32 haftalik dogdu ondan mi geçmiyor bilmiyorum mikostatinin ucuncu kutusuna gectim ve her gun karbonatli suyla sildim ama geçiremedim artik kizimin bunlara karsi midesi bulanıyor ve fiskirarak kusuyor mikostatinin fayda etmesi için düzenli olarak kullanmak gerek kesinlikle ara verme ben 12gun kullandim cok azalmisti dktr yeterli dedi biraktim tekrar pamukçuk cikti arkadaşım in kizi ucin 15 gun kullandi onun ki gecti. Bu arada benim ki gecti karbonatli su yerine kaynamis su ile guzrlce sildim ve arkadasindan karadut pekmezi surdum eczanelerde bu surup olarakta satiliyor benimki boyle gecti

ne zormuş tek olmak
Haklısın zor oluyor başta ama düzenini kuruyorsun yavaş yavaş.iyi beslen ne kadar su içsende yemeden olmuyo sütün azalır sonra. Bizimde 2 aylık oldu dün aşısı için gittim.maşallah o kilo almış ben erimişim 60 la hamile kaldım 76.5 doğuma gittim şimdi59 olmuşum.göbek filan hiçbirşeyi kalmadı.ki en az 3 öğün yerim ara öğün yerim yinede eridim:)

Canım ne alaka yetişkinlere bile tok karnına banyoya girmeyin derler. Bende aç karnına yıkarım. Çıkıncada doyururum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…