[QUOTEbulye, post: 37669244, member: 459981"]bu pamukçuk derdinden nasıl kurtulacagız ya, mıkostatın kullanıyorum bir de karbonatlı su ile siliyorum.[/QUOTE]
Benim bebegimde de çok fena oldu. Mikostatin ile 1 hafta 10 güne geçiyor inşallah. Duzenli , saati saatine kullan cnm
canım en son 13.7 çıktı ondan önce 12.3 tü. yükselmiş yani. ama uyuma gibi bi durumu yok. maaşallah canavar gibi . ama gözleri sarı, vücuduna dokununca sarı sarı oluyor.[/QUOTE]
Canim kac günlük bebegin bizimde 45 gün sonra gözlerinden gitti . en son gözlerinden glder. Geç gidio. Ama sanırım senin bebek küçük değilkorkma bu saatten sonra bisi olmaz canm[/QUOTE]
biz Altı hafalık olduk ama hala gözlerinden gitmedi sarılık
kızlar bişey daha soracam ama biraz utanıyorum. Afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken kan geliyor ve çok canım yanıyor. Bu durum geçici mi doktora gitmem gerek mi*
kızlar bişey daha soracam ama biraz utanıyorum. Afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken kan geliyor ve çok canım yanıyor. Bu durum geçici mi doktora gitmem gerek mi*
Hemoroit yada çatlak olabilir hamilelik Sonrası çok oluyor bende aynı durumdayım doktora gitmem lazım ama bebegim den fırsatım olmuyor malesef. İlk gebeligimden sonrada olmuştu bende tedavi ile geçmişti gecmeseydi operayon gerekecekti. Çok geçmiş olsun
kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir tabii bebişlerinizde:)) okudukça herkesin aynı problemleri yaşadığını görüyorum hepsi geçicek ama bizi gercekten üzüp yoruyo süt konusu geçmiş arkadaşlar sütüm çok azdı sütü çoğaltmanın en iyi yolu sağmak bebeğe sık emzirmek gazını artırıyo ama sağıp emzirmeden sonra memede süt bırakmazsanız hemen doluyo süt :)) birde su içmekle süt olmuyo iki öğün güzel yemesem bildiğin azalıo kilolar sonraya kalsın :) 14 almıştım bu arada 9 kilosu gitmiş bugün 51 günlük olduk bebeğimde en son 5200 falandı 3300 doğup sonra 2950 ye kadar düşmüştü, ilk zaman günüde 1 2 defa yapdığım mama takviyesini kestim şimdi bizimde burun tıkanıklığımız var... fizyolojik serum otri aspiratör pek işe yaramadı gibi bizde cold mix die bir damla var kullanan var mı aranızda??? bebek küçük olduğundan cesaret edemedim burun tıkanıklığına çözüm bulan varsa yazsın lütfen ( birde biraz üşüttük die doktor peditus şurup verdi onuda kullanmadım daha bilemedim yani bu arada kaka yapmada sorun yaşayan bebeklere biogail bence en iyisi bizim bebeğimiz bununla yapmayı öğrendi...
canım en son 13.7 çıktı ondan önce 12.3 tü. yükselmiş yani. ama uyuma gibi bi durumu yok. maaşallah canavar gibi . ama gözleri sarı, vücuduna dokununca sarı sarı oluyor.
Canim kac günlük bebegin bizimde 45 gün sonra gözlerinden gitti . en son gözlerinden glder. Geç gidio. Ama sanırım senin bebek küçük değilkorkma bu saatten sonra bisi olmaz canm[/QUOTE]
biz Altı hafalık olduk ama hala gözlerinden gitmedi sarılık [/QUOTE]
2 ay bitene kada r kalablr canm m.etme normaldir.
birşey sorcam arkadaşlar bebeği doyurup sonramı banyo yaptırmak lazım yoksa banyodan sonramı doyurmak lazım.
annem önce doyur sonra banyo yaptır ilerde ağız kokması yapmasın der.
bazı yerlerde de aç banyo yaptırın diyo..
Haklısın zor oluyor başta ama düzenini kuruyorsun yavaş yavaş.iyi beslen ne kadar su içsende yemeden olmuyo sütün azalır sonra. Bizimde 2 aylık oldu dün aşısı için gittim.maşallah o kilo almış ben erimişim 60 la hamile kaldım 76.5 doğuma gittim şimdi59 olmuşum.göbek filan hiçbirşeyi kalmadı.ki en az 3 öğün yerim ara öğün yerim yinede eridim:)
beni 40ım çıkınca doktorum çağırmıştı kontrol amaçlı, o gün smear testi için örnek de verdim hazır canım yanıyoken battı balık yan gider deyip verip aradan çıkardım, zaman geçtikçe daha çok korkuyorum ben böyle şeylerden. bazen diyorum kadın olmak ne kadar zor yaa... ama anne olmak o duyguyu yaşamak herşeye değer
ilk zamanlar biraz zor geliyor, kolay yemekler yapmaya çalış et haşlama pilav gibi felan. zamanla düzen kurucaz bebişler biraz daha büyüsün herşey daha kolay olacak bozma moralini. çocuk doğurduk ya kolaymı öyle canım
çocukla tek başına dışarı çıkmak cesaret ister bence. ben yanımda eşim olmadan evden dışarı çıkamadım daha... smearden ben de çok korkuyordum ama başa gelen çekiliyor napalım, şimdi de spiral taktırıcam ödüm kopuyor... napayım canım az işte dayanamıyorum acıya
Kızlar bende geçen sene yaptırdım smear testi ama hic acı hissetmedim. Ucu kulak temizleme cubuguna benzer biseyle vajinal bölgeden sıvı aldı. Siz nasıl acı duydunuz ben anlamadım