2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Evet bende calpol vermiştim baya rahatlattı hatta ateş vs olmadı. Bebeğim çıkmadı kakaya doktor gliserin kansuk verdi şimdi yaptım sonuç bekliyorum inş yapar da kurtulur yavrum bu iskenceden

Bende hiç ise yaramadı zeytinyağı gliserin kansuk fitil yaptım bekliyorum inş olumlu sonuç verir

Kızlar bün 2. Ay aşılarını yaptırdık. Ateş olmadı ama çok huysuzdu. Gece 2-3 gibi ancak uyudu. İlk kez 4 saat kesintisiz uyudu. Sabah 10 gibi uyandı. Öğlen 12 de tekrar uyudu ve hala da uyuyo. Acıkınca ağlıyo. Emziriyorum tekrar uyuyo. Bu durum normal mi??? Ateşi fln yok ama bilemedim ki
Aşıdan sonra böyle bişey yaşayan var mı ????

Kızlar bebeklere calpol vermek iyi değilmiş asidan sonra asinin etksini olduruyormus ben verdim ama keske vermeseydim sonradan öğrendim atesi artars islak corap giydiri düşürüyor atesi yani dogal yoldN

Aldım. BenE="burcum86, post: 37749026, member: 43838"]al cnm bencede fydalı görünüyor
evet maalesef öyleymiş ama uygun die aldım zaten çok uzun süre kullanmıcaklar
tiny loveın tekmele ve oynası çok güzel ama 200 tl kısa süreli kullanım için pahalı geldi bana o yüzden almadım[/QUOTE]
Aldim ben çokta eglenio bebiss :))))

ArtanOTE="nice33, post: 37798005, member: 387869"]Kızlar bebeklere calpol vermek iyi değilmiş asidan sonra asinin etksini olduruyormus ben verdim ama keske vermeseydim sonradan öğrendim atesi artars islak corap giydiri düşürüyor atesi yani dogal yoldN[/QUOTE]
Artık şimdiki iğneler okdar ateş yapmiomus bizim hemşiremiz öle dedi

CanımE="oy2906, post: 37780380, member: 455730"]emziren arkadaşlar..saçlarını boyatan var mı.zararlı olur mu sizce.ben artık iyice sıkıldım.bi kuaföre gitmek istiyorum ama boya konusunda bilgim yok.fikirlerinize ihtiyacım var[/QUOTE]
Canim normal boğadan yapacaksanız organik hmileler içinolandan yaptr . Ben oryel yaptrcagm için 6 ayin dolmasını beklicem

Bebegimin cok fazla agzının suyu akıyor sürekli önü ıslak. Sizinde bebeginizin agzının suyu akıyormu merak ettim? ??

Aranızda oyun halisi alan var mı çok kararsizim içinde durmuyor diyen var gerekli diyen var kafam karisti

[QUOTaraylasevda, post: 37808926, member: 184349"]canım allah bağışlaşın güle güle büyüt bebeğini. bende 17 eylülde yaptım doğum[/QUOTE]
1gün arayla almışız bebeklerimizi kucağımıza seninkini de Allah bağışlasın cnm seninki erkek mi kızmı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…