2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Dun 2 aylik asilarini yaptirik cok agladi yavrum ya((ates yapmadi cok sukur ama huzursuz bi turlu uyuyamiyo
benım kı de yarım yamalak uyuyor tam dalamıyor, normal, huzursuzluk yapabılır.sonucta vucutta bi sürü mıkropla uğraşıyor yavrularımız. ateş yapmasından ıyıdır. benımkınde de ateş olmadı. gece saatte bır saatı kurup kalktım.ateş ölçtum hep

benimki de uyumuyor uyumuyor uyumuyor bugun
gece 5 ten beri ayaktaydı... 2 bucukta daldı. bakalım kaç dk uyuyacak

Arkadaşlar 2. Ay asisi karma asiymis ya birden fazla mi asi vuruyorlar yoksa hepsini tek seferde mi. 1. Asi gibi bu da bacaktan mi. Birde özel asi oluyormuş eczaneden alınan ateş falan yapmiyormus ondan alan var mi.asi günü geliyor beni stres basti ;(

Canım biz de dün olduk aşıları. 4 aşı olduk ama. Karma aşı ile pnomokok aşısı bacaktan, verem aşısı koldan yapıldı. Özel dedigin asi da rotavirus herhalde o da ağızdan yapildi. Ateş falan olmadı bizde ama 2 gündür acayip huysuz. Kucakta tasimaktan kollarım koptu valla.

Canım minimum 20 gr alması gerekiyo günde. Ayda 600 gr eder bu alt sınır ama. Burda tartıldığın tartı doğrumu ve hep aynı tartıdamı tartılıyosun önemli olan bu. Benim kızımın 2. Ay kontrolünde kilosu düşük çıkmış 600 gr yerine 510 gr almış.bakalım takip edicez.

bugün 2. ay aşımızı olduk.bi koldan ve her iki bacaktan yapıldı aşı.takipteyim şu an..benim oğlum da 2 haftadır hiç kilo almamış

Biz de bgn doktora gittik oğlum 5. Günü hala kaka yapmadi vazelin ile ovuyorum popisini inş bgn yapar da rahatlariz aynı zamanda bebeğim kolik doktorumuz rota aşısını bgn yapmadı karın ağrısı yaptığını söyledi 3. Aydan sonrasına bıraktık. Kabızlık için tavsiyelerinizi bekliyorum bebeğim çok ağlıyor ikiniyor devamli ama bir türlü yapamadı kakasini

Bizim doktorumuz günde 30 gr alması gerektiğini söyledi biz de bu sınıra ulasamadik malesef sutum yetmiyor mu doyurmuyor mu diye endiseleniyorum bende

verem koldan, karma bir bacaktan, diğeri bir bacaktan yapılıyor. rota aşısı da ağız yoluyla veriliyor. verem bizde ateş yapmadı ama bi huzursuzluk oldu bebişte.

çaykaşığıyla bikaç damla zeytinyağı yuttur canım, bir de poposuna zeytinyağlı kulak pamuğuyla uyarabilirsin ya da daha basiti ezcanelerde kabızlık için fitil satılıyor o çok işe yarıyormuş.

emziren arkadaşlar..saçlarını boyatan var mı.zararlı olur mu sizce.ben artık iyice sıkıldım.bi kuaföre gitmek istiyorum ama boya konusunda bilgim yok.fikirlerinize ihtiyacım var

merhaba. bizim de oldu bir kac gun. bız pamugu sıcak suyla ıslattık ve kakasını yaptığı yere bastırarak hafif hafif titrettık orayı. biraz uğrastık ve yaptı. oranın uyarılmaya ihtiyacı var biraz. umarım anlatabilmişimdir.

bır hafta sonra yıne aynı tartıda tartılması ıcın goturecegım, azmettım ben de takıpteyım. 2saatte bır kaldırıp emdırıyorum,bakalım nasıl olacak

Bebegım dun cok ağladı, kucakta bıle durmak ıstemedı. cok zorlandık. koca gun uyumadı. hasta mı oldu kı, ama hıcbır belırtı yok. buyume atağı mı dedım sonra
5gun benımkı de yapmadı,kulak çöpüne zeytınyagı dokup kaka yaptıgı yerı uyarmamızı soylemıştı hemşire.
ne yalan söyleyım bıraz da yag damlattım ağzına.
öğleden sonra yaptı kakasını

bır hafta sonra yıne aynı tartıda tartılması ıcın goturecegım, azmettım ben de takıpteyım. 2saatte bır kaldırıp emdırıyorum,bakalım nasıl olacak

Merhaba bende eylül annesiyim ve 57 günlük bir kızım var...
Bende Bebeğimi Dr kontrolüne götürdüğüm de 2 hafta da 250 gr aldığını gördüm. ..ben telaş yaparken Dr gayet sakin kilo alabiliyorsa 100 gr bile alsa yeter dedi...çocuğun kilosu gelişimi ilerde az da olsa aldığı kilo yeterli dedi.bende bir anlam veremedim..
1.ayinda 1200 gr alan bebeğim iki haftada 250 gr zor almış. ..Dr göre normal ama ben stres yaptım. ..süt mü yetmiyor başka birşey mi var diye..umarım Dr dediği dogrudur....

7 haftalık bebeğim canım bu haftada olur mu büyüme atağı?

yani gaz sanıcısı, hastalığı falan yoksa büyüme atağıdır bence
ya 4-5 yaşındaki çocuklar bile zaman zaman bacağım ağrıyor diye ağlamazlar mı
neden büyüdükleri için bizim bebişler napsın
ayda 5 cm uzuyor mesela, kolay mıdır o kemiklerin büyümesi
geçecek inşallah canım gaz dönemi bitene kadar çocuklara disiplin uygulanmıyor rutini çabuk bozuluyor

evet zeytinyağı içiren arkadaşlar da var ama benim sana tavsiyem
ayşe önerin masaj tekniklerini youtubedan izle ve uygula
eminim ki iyi gelecektir.
bebeği çıplak yap ama

buarada bizde bugün karma aşımızı olduk yavrum nasıl ağladı, öldüm bittim
bende ağladım onunla birlikte.
ben calpol verdim bir çay kaşığı hemşire arkadaşlar söyledi
siz birşeyler verdinizmi, aşıdan sonra

çok masumlar, allahım korusun hepsini

Bende calpol verdim yrm ölçek ilk gün. Sonraki günlerde ateşimiz 37,5 geçince verdim.

kızlar benim sol göğsüm küçük kaldı ve çok az süt geliyo ordan oğlum ordan emmiyo
emmediği için oldu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…