2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canim normal boğadan yapacaksanız organik hmileler içinolandan yaptr . Ben oryel yaptrcagm için 6 ayin dolmasını beklicem[/QUOTE]

teşekkürler canım cevap için..herkesin görüşü farklı bu konuda yaa kafam çok karışık. doğal boyaları araştırıcam deiğin gibi.

umudumuza umut katanlara slm olsun.. arkadaşlar aranızda eşinde 13 14 kromozom yapışıklığı olup normal yoldan sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşanlar var mı her şeyde vardır bi hayır yaşam sürdüğü sürece umut var.....

Ve beklenen son, mastit oldum
Biri daha mastıt olmuştu kımdı arkadaşlar hatırlamıyorum, nasıl gecırdı yardım istiyorum.
cuma gece 39.5 dereceye kadar ateşlendım.duş aldım ınmedı.acıle gıttık.ıdrar kan tahlılınde enfeksıyon oldugu soylendı, damar yoluyla parol verıldı bır de antıbıyotık
cumartesı gogsumde kızarıklık ıcınde şişlık vardı, pazar dayanılmaz acı oldu,geçmedı.yıne acıle gttık mastit kesın dedı dr. bugun kadın doguma gıdecegım.süreklı ovup sağıyorum ama gecmıyor.

Canm çok geçmiş olsun bende geçen ay aynen dediklerini yaşadim 39.7 ateşle acile gittim idrar yolu enfeksiyonu dendi ama mastitmiş gögsüm şişti ateşi çikti koluma sirtima vurdu ağrisi kesinlikle antibiyotiksiz geçmiyo ilik duş al beyaz kalip sabunla masaj yap bol bol sağ ve emzir dinlenmen çok önemli ilaçlarini iç yat ve terle sadece bebeği emzirmeye kalkmiştim ben yemeği bile yatağimda yemiştim tir tir titriyordum süt sitmasi diyorlar halk arasinda çok çok geçmiş olsun

merhaba arkadaslar.. ben dogumdan sonra ilk adetimi 6 ekimde olmustum. bu ay hala olamadim ama. emzirmeden kaynakli midir sizce yoksa yeni bi hamilelik yoktur dimii... ilk ay gelmesine sasirmistim hatta bu kadar cabuk duzene girer mi diye.. ne yapsam test falan alsamm mi acaba ne dersiniz

ah canım sağol, duşta hep masaj yaptım. sağmadıgım zamanlarda bıle elım gogsumde ovalıyorum hep.
emzırme o gogsunu dedı acıldekı dr.ılhıhaplı kısım bebege gelebılırmş.ama daha kadın doguma gıtmedım.4te randevum.bakalım o ne dıcek.sen şiş olan gogsunden emzırdın mı?
aynen sıtma oldum ben de heryanım yanıyor el ayak buz üşüyorum bır de.
herşeyın fazlası zarar, ne guzel sütün cok dıyorlar ama çoğu da zarar.

benım kardesımın 15 aylık kızı var ve hala regl olmadı,sen cok erken olmuşsun.emzırmeden kaynaklı tabı.prolaktın hormonu yuksek suan.prolaktın de adet olmayı engeller.süt korur dedıklerı bu ıste

Kizlar merhaba. Bizim oglan saon bir haftadir hafif yesil kaka yapiyor. Ishal degil.ates yok Ispanak yemistim omu yapti acaba dedim ama yiyeli 4gun oldu bugun kakasi yine yesil ve turuncu karisik. Usutmedikte bilemedimAyni durumu yasayan varmi.bebeklerinizle hepinize saglikli gunler.

off moralim çok bozuldu. internette ani bebek ölümü sendromu yazılarını okudum ve içim içimi yiyor şimdi. . ..Allah ım koru yavrularımızı bundan sonra iyice paranoyak olurum artk...

Süt korur diye korunmadıysan takip et. Ama daha hormonlarımız düzene girmedi tam. Ondan olabilir...

Canım tek yolu sağmak ben sağmıştım öyle geçti

Merhaba,
Benimde iki aylik bir kızım var ve aynı durumu geçenlerde bende yaşadım. Kakasi yeşile döndü üüşüttümü enfeksiyon mu kaptı diye stres yaşarken durumun normal olduğunu doktora gittiğimizde sorup öğrendim....
Bebeklerin bağırsakları sütü hızlı çözümlerse kaka yeşile dönebilirmis. .sümuksu olabilirmiş Dr normal dedi...

Anne sütü alan bebek kaka sini ister günde on kez ister on gün yapmasin sorun olmaz dedi....
Bizim Dr öyle dediği için kaka ile ilgili stresi bıraktım ben....

Icin bir nebze rahat olabilirse diye kendi tecrübemi yazdım. .yine de Dr sor kafan rahat olsun...

Kizlar mastit olanlara gecmis olsun. Benim goguslerdede sorun var ama mastit degilimde ne oldugunu bi turlu anlamadim. Ilk emzirmeye basladigimda gogus uclsrim yara oldu ama suan gecti baska bi sorun basladi. Goguslerim sizliyor ana oyle boyle degil icten ice sizim sizim sizliyor. Ozellikle emzirdikten sonra. Boyle bi sorun yasayan var mi?

Kızlar bebeklere calpol vermek iyi değilmiş asidan sonra asinin etksini olduruyormus ben verdim ama keske vermeseydim sonradan öğrendim atesi artars islak corap giydiri düşürüyor atesi yani dogal yoldN

bizim ebemiz de doktorumuz da aşıdan sonra ateşi çıkarsa ya da huysuzluk yaparsa mor kutulu calpol'den verebilirsin dedi defalarca, aşının etkisini öldürse aşıyı yapan ebe ya da özel doktorumuz ısrarla önermezdi diye düşünüyorum.

ben 1 eylülde doğum yaptım, kanamam 42. gün bitti, hala regl olmadım. sanırım prolaktin hormonu yani süt hormonlarımız emzirdiğimiz süre boyunca regl olmamızı engelliyormuş. ancak süt koruyor diyerek korunmadan ilişki yaşadıysan mutlaka test yaptır çünkü regl olmamak bu dönemde hamileliği engellemiyormuş.

bizim doktor sümüksü, mukuslu olursa mutlaka görelim bebeği demişti :S

merhaba. 12 eylül dogumlu bebeğim var. gunduzleri hiç uyumuyor desem yeridir. 15 er dklık kısa kestırmeler.. o da 2 3 sefer.sabah 6.30 da uyandı. 12 saati geçti 2 saat uyumamıştır. ne yapcağımı şaşırdım. hem emziriyorum hem de mama yiyor.ama yine de sankı çıldırmış gibi ellerini ağzına götürüyor ve ağlıyor. şu anda bile göğsümde. sırtı yere gelince başlıyor ağlamaya. aklıma dişleri mi kaşınıyor dıye geliyor. daha gecen hafta kontrolümüz vardı. görünen başka rahatsızlığı yok. diş için erken mı sizce,var mı ben gibi olan? ne emmede ne uyumada bir düzen tutturamadık. ben mı çok beceriksizim?

benim kız bunu uyuyamadığı zaman yapıyor. çözümü koluma yatırıp zıplaya zıplaya sakinleşip uyku moduna girene kadar evin içinde dolaşmakta buldum. az önce de öyleydi iki göğsümde de süt bırakmadı, kakasını yaptı gazını defalarca çıkardı baktım hala huzursuz anladımki uyuyamadığından böyle, aldım kollarıma tabi yatar pozisyona geçince ağlamaya başladı, ben de zıplayıp sallanmaya başladım susup uyuyuverdi kuzucum. senin bebişin neyden hoşlanıyorsa onu keşfetmen lazım. ben zıplamayı bulana kadar bütün siteyi inlettik akşamları şimdi yavaş yavaş anlamaya başladım dilinden =)

benim eşim 2 aydır zıplıyor. çünkü doğduğundan beri böyle.yine öyle uyuyor ama ben artık taşıyoamıyorum. günde kaç kere turluyoruz evi bir bilseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…