2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
bebeklerimizin kakası ne zaman düzene giricek,sürekli cırt cırt temiz bezi olmuyo.
şuana sadece anne sütü alıyo.benim 2. bebişim ama unutmuşum vallayi

Benimde aynıydı bebeğim ben çareyi emzikte buldum dene istersen. ..

Kızlar benim bebeğim 2gündür emmek istemiyor. Sabah 6dan beri 2kez emdi. Sanırım beni emmiyi bırakıcak cok üzülüyorum. Mama vermek istemiyorum. Böyle bir durum yaşayan varmı aranızda?

Kızlar benim bebeğim 2gündür emmek istemiyor. Sabah 6dan beri 2kez emdi. Sanırım beni emmiyi bırakıcak cok üzülüyorum. Mama vermek istemiyorum. Böyle bir durum yaşayan varmı aranızda?
Canim sabah 6dan beri 2 kere emdiyse 3er saat arayla emmis demek.bu sorun değil bence.bana normal geldi.acliktan agliyormu

Canım sana ozellıkle cevap yazmak ıstedım çünkü aynı durumu ben yasamadım ama kuzenım Yaşadı...9 aylık bebegı war emzırıodu ama goguslerı çok sızlıyordu doktora gıttı gebelık testı yapmışlar meğer hamıleymış...emzırırken hamıle kalırsan göğüsler sızlamış...emen bebekte bu sütten zarar gorurmuş..süt vurgunu denıomuş buna...mecbur bebeğe memeyı bıraktırdılar zorla...yavrum kıyamam...suan 4 aylık hamıleymış...

Canı

Canım lohussalıktan bıttıkten sonra yanı 10 gün falan gecınce kırk başı denen bu kanama oluyo bu adet deli.. Acaba OMÜ oldu adet sandın..adet gıbı 3 4 gün Sürüyor... Benımde oldu anneme sordum annem adet degıl kırk bası dedı

Aranızda oyun halisi alan var mı çok kararsizim içinde durmuyor diyen var gerekli diyen var kafam karisti
Canım ben aldım oyun Halısı sımdı küçükken alıştırırsan duran beynim bebegım çok sevdı çok eglenıo halıda hemde kucağa alışmamış oluyor oyuncakları ıncelıyo merakla öküzden çok faydalı egıtıcı OLDUĞUNU düşünüyorum tawsıye ederım

Bu tipik bir kolik bebek.
Aynı sorun bizde de var ve bitkisel damlalar rezeneler kamyonlar vs fayda etmiyor. 3-4 aylık olunca geçer dedi Dr ama yorgun uykusuz ve kollarım belim kopmuş durumda bekliyorum,

evet lohusa kanamsı bittikten sonra sonra aynı adet gibi oldu ama 3-4 gün değil 10 gün sürdü benim adetlerim de normalde 10 gün sürerdi zaten.. ben öyle sandım o zaman sağolasın bilgi için

Canım benim kızımında eli sürekli ağzında. Müdahale edersen kızıyo. Evet dişlerkaşınıyo. Daha patlamaz ama bu aylarda kaşıntı başlar dedi dr muz. Salya da bu sebeple artıyormuş hatta.

Canim cevabin icin sagol. Ama benim ihtimali yok. Sol gogusum gecti gibi sag d3vam ediyo ve bezeler var her ne kadar emzirdikten sonrs sagsamda gecmiyor bir türlü

ayda bır kez ben de denk gelıyorum boyle 1 ya da 2 kez oldu sımdıye dek. eğer o gun cok emdıyse sütü tam sındıremeden bağırsaklarda dışarıya atıyormuş bebekler. bu da kakasının yeşil olmasına sebep oluyor. sık degılse korkma canım.
Canım tek yolu sağmak ben sağmıştım öyle geçti
sonunda geçti mastit, ova ova sağdım hep.ama bı yere gıdınce aklım cıkıyor bırıkır de yıne sıkıntı yaşarım dıye.
pompa yanımda gezıyorum. mevlut yaptık gecen haftalarda herkes dua dınlıyor ben ıcerde göğüs sağıyorum

arkadalar merhaba bende bu forumu yeni keşfedenlerdenim..4 eylülde doğum yaptım.oğlumu emzirmeye calışıyorum ama sütüm yetmiyo ve bu beni üzüyor.üstüne mama vermek zorunda kalıyorum.bazen nekadar olduğuna bakmak için sağıyorum anca 30-60 cc arası oluyor.hereyi denedim ama yok yok.neler önerirsiniz? birde buay oyun halısı alalım diyoruz.neyi tavsiye edersiniz?

Merhaba bende ilk defa yaziyorum 24 eylul de dogum yaptim benimde sutum sinirdaydi doktorumuz Humana nin steel tea cayini onerdi gunfe 3_4 bardak icince gercekten fark ediyor tavsiye edebilirim.

bence de steel tee içebılrsın humananın.ayrıca bi duş al sıcak.duştayken gogsune masaj yap.süt akışını hızlandırıyor cunku sıcak duş.daha sonra da sağ.
sağmak bende sütü arttırdı.sağdıkca arttı arttıkca sağdım

hoşgeldiniz aramiza:) süt olayinda moral çok önemli öncelikle moralini yüksek tut ve stres yapma bol bol su iç ve siklikla emzir birde mutlaka tomrisin emzirme notlarini oku :)

Canım bu isin cozzE="nur4334, post: 37878723, member: 552746"]Canim cevabin icin sagol. Ama benim ihtimali yok. Sol gogusum gecti gibi sag d3vam ediyo ve bezeler var her ne kadar emzirdikten sonrs sagsamda gecmiyor bir türlü[/QUOTE]
Canim isin çözümünü eğer kısa surede bulamassan ameliyata kadar gider . bezeler kalıcı hale gelirse ... Aman diyim . tek çözümü bol emzirmek. Bende yaşam çünkü. Emzirmek emzirmek başka turlu asla geçmez. Sagmakla bebegin emmesi arasında dağlar kadar fark fark. Sakın sagmaya güvenme. Hep emdir hep. Benden tecrübe tavsiyelercanm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…