2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canım i
Canim ilk 6ay cocuklarimiz icin bence ne boya ne diyet yapilmamali onlarin sagligi icin . oncelik bebeklerimiz . :)

Belki de
Bnmkide kolik ne ilaci kullaniosun ?

Belki de

Bnmkide kolik ne ilaci kullaniosun ?
Zinco ve nurse harveys kullandık bir müddet sonra etkisi kayboluyor vücudu adapte oluyor ilaca şu anda sub simplex kullanıyoruz. Ayaklarına karnına ve sırtına acı elma yağı sürüp masaj yapıyorum birkaç çay kaşığı rezene cayi veriyorum doktorumuz 3. Ay dolduğunda daha iyi olacağını söylüyor inş öyle olur bazen bunların hiçbiri kar etmiyor tabi saatlerce ağlıyor bebeğim

valla benimkinin uyumayı sevmediği kesin istiyor ki otursun bizle ama hep ilgi hep ilgi olsun.yoruldummm.su promalta bakayım cok cok teşekkürler..

Wwet

Ewet canim benmki konusmaya calisio agguluo kahkaha atio sanirim arrik yavastan çeneleri açılacak :)
Canım maşallah kaç günlük bebeğin benim kızım önceden çok konuşmaya çalışıyor aguluyordu bir haftadır eskisi gibi yapmıyor 75 günlük ne oldu neden böyle oldu anlamadim geçen hafta mevlit yapmıştım nazaramı geldi yoksa başka bir açıklaması varmı merak ettim

Inşallah böyle giderse bir ben daha olcak vucudumda
Canım ben oğlumda 27 kilo almıştım emzirdim diyet filan yapmadım 47 kiloya düştüm kızımda 16 kilo aldım sadece 6 kilo kaldı emzirirken daha çabuk kilo veriyorsun hele emeklemeye yürümeye başlasın o zaman hiç bir şey kalmıyor üstüne kilo almak için cabaliyorsun bebislerimiz iyi olsun sağlıklı olsun yeter hepsi zamanla yoluna giriyor

GÖĞÜSÜ ŞİŞEN ANNELER BEN GÖĞSÜMÜ BANYODAN SONRA SU DOLU GENİŞ BİR BARDAĞIN İÇİNE SU DOLDURDUM SICAK SU ONUN İÇİNDE BEKLETTİM ARA VERERK BİR SAAT KADAR SONRA POMPAYLA SAĞDIM TEKRAR YAPTIM TEKRAR TEKRAR YARIM GÜN UĞRAŞTIM GEÇTİ SONRA ÖĞÜNLERİNİ HİÇ ATLAMAYINCA BİR DAHA OLMADI

kızlar merhaba bugun 2. ay aşımızı olduk 65 günlüğüz bebeğimin boyu 59 cm okuduklarıma göre normal ama çevremdekiler boyunun kısa oldugunu söyleyince şaşırdım sizin bebeklerinizin boyu nasıl yahu herkes çok mu uzun :)) bu arada oyun halısı ile ilgili sorular olmus ben bebeğime tiny love in tekmele oynasını almıştım aslında oynar mı diye çok düşündüm ama iyiki almışım bebeğim çok sevdi tek başıma oldugumda en azından orada vakit geçiriyor bende biraz işime bakıyorum...

Inşallah :) insan yemeye alisinca üstüne katlaniyo malesef doğru söylüyorsun bebişler iyi olsun da gerisi boş Teşekkürler :)

Bayanlar selam benim bebisim 6 ekimde asilarimizi olduk hemşire kabuk tutcak birkaç kez dedi ama bizim verem aşısı yerimiz belli bile değil çevremde aşısı tutmamistir diyenler oldu henüz doktorumuzu aramadim bu konuyla ilgili ama bi sormak istedim aynı durumda olan var mı?

bizde 1 ekimde olduk aşımızı ama şuanda kolunda kırmızı aşı izi var dedikleri gibi tutmuyabiliyomuş araştır yinede cnm

[QUOTE="senaaolacak cano, post: 37940canm member: 5817mevlit nım myapmam h kaç günlük bebeğçatlayan kızım öncededikkater konuşmaya çalışıyor aguluyordu bir haftadır eskisi gibi yapmıyor 75 günlük ne oldu neden böyle oldu anlamadim geçen hafta mevlit yapmıştım nazaramı geldi yoksa başka bir açıklaması varmı merak ettim [/QUOTE]
1inde 3aylik olcak canm . Bisi olmaz cannm nolcak. Ben mevlut asla yapnam nazardan mazallah catlayan bebeler aman dkkat et. Bide fotosunu falan koyma biere canm . sosyal medyaya falan aman

Canim o dedigin asiyi vurduktan sonra 4 -6 haftalar arasında oluyormus bizdede iz yok su an

ember: 387869"]Canim o dedigin asiyi vurduktan sonra 4 -6 haftalar arasında oluyormus bizdede iz yok su an[/QUOTE]
Selam kızlar yarın bizimde kalça ultrasonumuz var çektiren arkadaşlar nasıl yapıldığı konusunda fikir verebilirmi :)

merhaba kızlar şu konuyu buraya yazmaktan çok rahatsızım ama önerilerinize ihtiyacım var. eşimle talihsizlik sonucu korunmasız ilişkiye girmiş bulunduk emziriyorum ama yine de bu dönemde çok kişinin hamile kalabildiğini biliyorum. internetten araştırdım ertesi gün hapı için bir hafta emzirmeyin diyor ilaç süte gecebilirmiş zaten bu kadar süt yok stoğumuzda.. yeni bir hamilelik olmamıştır değil mi yaa zehir oldu dün geceden beri çok mutsuzum. korktuğum yeni bebek değil de kzım çok minik daha ona nasıl bakar ilgilenirim diye üzülüyorum...

Benim bbebeğim de 2 ay 5 günlüktü dun.boyu 59 cm. Cikti canim.normal bence.

Biz de dun yaptirdik.hemşire Birkaç Ay içinde JKabuk tutacakdedi.hhemen olan bir şey ddeğil canim.merak etme.yalniz bizim asi yerinde kirmizi toplu iğne Basi gibi serttlik var dokununca.normal mi acaba.
QUOTE="ela-bahar, post: 37959863, member: 637912"]ember: 387869"]Canim o dedigin
asiyi vurduktan sonra 4 -6 haftalar arasında oluyormus bizdede iz yok su an[/QUOTE]
Selam kızlar yarın bizimde kalça ultrasonumuz var çektiren arkadaşlar nasıl yapıldığı konusunda fikir verebilirmi :)[/QUOTE]

[QUOTE-bahart: 37959863, member: 637912"]ember: 387869"]Canim o dedigin asiyi vurduktan sonra 4 -6 haftalar arasında oluyormus bizdede iz yok su an[/QUOTE]
Selam kızlar yarın bizimde kalça ultrasonumuz var çektiren arkadaşlar nasıl yapıldığı konusunda fikir verebilirmi :)[/QUOTE]
Merak Etme canim.kolay oluyor.bebegi yan yatirip bacagini karnina dogru kiviriyorsun.bezinin kenarindan ultrasonla bakiyorlar.aynusini bir de diger taraftan.bu kadar.

[QUOTE-bahart: 37959863, member: 637912"]ember: 387869"]Canim o dedigin asiyi vurduktan sonra 4 -6 haftalar arasında oluyormus bizdede iz yok su an
Merak Etme canim.kolay oluyor.bebegi yan yatirip bacagini karnina dogru kiviriyorsun.bezinin kenarindan ultrasonla bakiyorlar.aynusini bir de diger taraftan.bu kadar.[/QUOTE]
Sağol canım verdiğin bilgi için çektirdik herşey normal çıktı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…