2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
ember: 387869"]Canim o dedigin asiyi vurduktan sonra 4 -6 haftalar arasında oluyormus bizdede iz yok su an
Selam kızlar yarın bizimde kalça ultrasonumuz var çektiren arkadaşlar nasıl yapıldığı konusunda fikir verebilirmi :)[/QUOTE]
bebğinizi sağa yatırıp bacagını karnına dogru biraz çekiyorlar kalca tarafına usg ıle bakıyorlar hiç zor bi durum değil sonra diğer tarafına bakıyorlar

[QUOşükür-bahart: 37959863, member: 637912"]ember: 387869"]Canim o dedigin asiyi vurduktan sonra 4 -6 haftalar arasında oluyormus bizdede iz yok su an
Selam kızlar yarın bizimde kalça ultrasonumuz var çektiren arkadaşlar nasıl yapıldığı konusunda fikir verebilirmi :)[/QUOTE]
Merak Etme canim.kolay oluyor.bebegi yan yatirip bacagini karnina dogru kiviriyorsun.bezinin kenarindan ultrasonla bakiyorlar.aynusini bir de diger taraftan.bu kadar.[/QUOTE]
Cnm sağol cevabın için yaptırdık herşey normal çıktı çok şükür

Canım hemen kabuk tutmuycakki 5 6 aylık oldugunda belli olacak aşı yeri

tam 20gundur pamukçuk geçmedı, kahroluyorum. göğsüme de mı gectı acaba. agzından gogsume gogsunden agzıma kısır döngu mu oluyor dıye endışelendım gecmeyınce

tam 20gundur pamukçuk geçmedı, kahroluyorum. göğsüme de mı gectı acaba. agzından gogsume gogsunden agzıma kısır döngu mu oluyor dıye endışelendım gecmeyınce
Canım karbonatli su yap her emzirmeden sonra göğsünü sil bununla. Birde bebegin ağzını yumuşak bir bezle bu karbonatli suyla ıslatıp sil

arkadaşlar bişey sorucam, bizim doktor pamukçuk olmuş biraz karbonatlı suyla sil dedi, mikostatin verdi, tamam 1 aydır kullanıyorum ama anlayamıyorum pamukçuk geçtimi noldu =S dilini karbonatlı suyla siliyorum pespembe hiçbişey yok, bi kere emiyo beyazlıyo pamukçuk mu bu bir bilen açıklasın nolur

[QUramel88, post: 37990300, member: 517225"]Arkadaşlar sızın bebışlerınızde banyo yaparken çok ağlıyor mu[/QUOTE]
Evet cnm bende bugün yıkadım bebeğimi giydirinceğe kadar ağladı bende panik oluyorum o ağladıkça inşallah bi süre sonra alışıyorlar merak etme 3yaşında kızımda çok ağlıyordu şimdi kendi yıkanmak istediğini söylüyor

benim ki pek ağlamıyor da banyodan sonra birkaçgün huzursuz oluyor sanki, uyku düzeni falan bozuluyor gibi. bilmeden birşey mi yapıyoruz dıye düşünmeye başladım bu gün.

Bebeğin kac aylık benim bebegiminde dili hep beyaz ama pamukcuk ayrı bişey hem pamukçuk olduğunda bebek emmek istemezmis doktorumuz öyle demişti bize. Bebebişin emerken sorun olmuyorsa pamukçuk olmaya bilir.

benim ki pek ağlamıyor da banyodan sonra birkaçgün huzursuz oluyor sanki, uyku düzeni falan bozuluyor gibi. bilmeden birşey mi yapıyoruz dıye düşünmeye başladım bu gün.
Benımkıde yıkanırken çok ağlıyor ama sudan çıktımı susun canım tam tersıne banyo yapınca çok rahat ve uzun sure uyuyo bendim bebışım...

[QUramel88, post: 37990300, member: 517225"]Arkadaşlar sızın bebışlerınızde banyo yaparken çok ağlıyor mu
Evet cnm bende bugün yıkadım bebeğimi giydirinceğe kadar ağladı bende panik oluyorum o ağladıkça inşallah bi süre sonra alışıyorlar merak etme 3yaşında kızımda çok ağlıyordu şimdi kendi yıkanmak istediğini söylüyor[/QUOTE]
İnş canım alışır ya anlayınca korkuyorum tıkansak su yutacak falan dıye ıyıce panık oluyorum

Bebeğin kac aylık benim bebegiminde dili hep beyaz ama pamukcuk ayrı bişey hem pamukçuk olduğunda bebek emmek istemezmis doktorumuz öyle demişti bize. Bebebişin emerken sorun olmuyorsa pamukçuk olmaya bilir.
bebeğim 1 eylül doğumlu, benim bebiş hiç emmeyi istememezlik yapmıyoki zilli ama doktor ona rağmen biraz pamukçuk olmuş dedi, dilinin arka tarafında beyazlık var ama silince geçiyo anlamadım...

İnş canım alışır ya anlayınca korkuyorum tıkansak su yutacak falan dıye ıyıce panık oluyorum[/QUOTE]
benim kız banyodan sonra çok ağlıyodu emzik verince sustuğunu farkettim giydirene kadar emzikle idare ediyorum sonra hemen emziriyorum, ağlamasına fırsat verirsem sinirlenip susmuyo fıstık.

Merhabalar :) Eylül ayında doğum yaptım ve doğum iznimiz yakında bitecek. Çalışan anneler emzirme ve bebek bakımı için nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz ? Sevgiyle kalın :)

bebeğim 1 eylül doğumlu, benim bebiş hiç emmeyi istememezlik yapmıyoki zilli ama doktor ona rağmen biraz pamukçuk olmuş dedi, dilinin arka tarafında beyazlık var ama silince geçiyo anlamadım...
Allah bağışlasın benim kızımla arasinda 8 gün var. Bize sağlık ocağında ve kendi doktorumuzun söylediği aynı artık pamukçuk olmaz olsada çocuk emmek istemezmis sıkıntı yoksa önemseme bence içini ferah tut

maşaallah =) çok teşekkür ederim yaa sürekli ilaç kullandırmak istemiyordum.

Canım karbonatli su yap her emzirmeden sonra göğsünü sil bununla. Birde bebegin ağzını yumuşak bir bezle bu karbonatli suyla ıslatıp sil
aynen öyle yapıyorum canım 20 gundur, önce karbonatlı su ile temızlıyorum sonra mıkostatın kullanıyorum geçmedı.kendı gogsumu de hep temızledım.
aartık dun dut surubuna başladım, emdıkten sonra su içiriyorum agzında sut kalıntısı temızlensın dıye sonra dut surubuyla siliyorum dılını. bakalım ıse yarayacak mı

Merhabalar :) Eylül ayında doğum yaptım ve doğum iznimiz yakında bitecek. Çalışan anneler emzirme ve bebek bakımı için nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz ? Sevgiyle kalın :)
Benım dogum ıznım bıttı 24 kasımda. Ama 45 gunluk bir heyet raporu aldım, öğretmen oldugum ıcın ılk dönemı kapatacagım. hatta ıkıncı donem de ucretsız izin alma şansım var. eylüle kadar bebegıme bakmayı düşünuyorum. çalıştıgım okulun servisi veya dolmuşu yok.köyde cunku okul. gidiş geliş yapamayacaktım.süt izni kullanamayacaktım, kıyamadım yavruma. bir şekılde ıdare etmeyı planlıyoruz

Oğlum hasta oldu kızlar öksürüyor balgamıyla bogulur gibi oluyor burnu tıkalı. Cok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…