bir öğretmenin yıllık 40 gün rapor alabilme hakkı var 5 günü nasıl hallettiniz? sonra sorun yaşamayın...Benım dogum ıznım bıttı 24 kasımda. Ama 45 gunluk bir heyet raporu aldım, öğretmen oldugum ıcın ılk dönemı kapatacagım. hatta ıkıncı donem de ucretsız izin alma şansım var. eylüle kadar bebegıme bakmayı düşünuyorum. çalıştıgım okulun servisi veya dolmuşu yok.köyde cunku okul. gidiş geliş yapamayacaktım.süt izni kullanamayacaktım, kıyamadım yavruma. bir şekılde ıdare etmeyı planlıyoruz
Canim benim bildigim heyet raporunda sinir yok o dedigin 40 gun normal raporda bende heyet alamadim o 40 gunluk rapor hakkımı kullanacam gidip bes bes alacam zaten ocakta tekrar 40 günlük rapor hakkim olacak ondanda kullanacam bu donemu kapatmaya calisacambir öğretmenin yıllık 40 gün rapor alabilme hakkı var 5 günü nasıl hallettiniz? sonra sorun yaşamayın...
Canim coj geçmiş olsun allahim sifa versinOğlum hasta oldu kızlaröksürüyor balgamıyla bogulur gibi oluyor burnu tıkalı. Cok üzülüyorum
AminnCanim coj geçmiş olsun allahim sifa versin
bir öğretmenin yıllık 40 gün rapor alabilme hakkı var 5 günü nasıl hallettiniz? sonra sorun yaşamayın...
Benım dogum ıznım bıttı 24 kasımda. Ama 45 gunluk bir heyet raporu aldım, öğretmen oldugum ıcın ılk dönemı kapatacagım. hatta ıkıncı donem de ucretsız izin alma şansım var. eylüle kadar bebegıme bakmayı düşünuyorum. çalıştıgım okulun servisi veya dolmuşu yok.köyde cunku okul. gidiş geliş yapamayacaktım.süt izni kullanamayacaktım, kıyamadım yavruma. bir şekılde ıdare etmeyı planlıyoruz
Canim asi yeri hemen cikmiyot 4-6 haftadan sonra belli olmaya basliyormus merak etme hatta asi izini 5. Ve 6. Ayda anca gorebilirmissinKizlar selamlar... verem aşısı ile ilgili yazmisti arkadaşlar bizimde aşı yerimiz belli değil bilgisi olanlar yazabilirmi endiselendim de henuz doktorumuzla gorusemedim
Ben cok ugrastim heyet almak icin eger dktr tanidigin yoksa cok zor o yüzden ben normal rapor alacam kirkgunumu öyle dolduracam zaten yeni seneye girdigimizde 40 daha olacak ondanda kullanip ilk dönem i kapatacamCok tesekkurler cavabınız için. Bende heyet raporu almaya calışacagım. Nerden ve nasıl alacagım konusunda hiç bir bilgim yok. Ben de öğretmenim. Ilk donemi raporlarla kapatmayı dusunuyorum. Ucretsiz izin icin maddi durumum pek yeterli degil. 2. dönem napcam bilmiyorum. Bakıcılara maalesef guven olmuyor. Allah yardımcımız olsun. Çocuklu olmak gerçekten çok zormuş.
OGRETMEN ARKADASLAR 20 GUNDEN SONRA RAPOR OLMUYORKİ arkadaşlar bende bu sene 40 gün normal rapor hakkım var 2015 için yeniden 40 gün var diyordum ama doktor dediki ben 10 gün verebiliyorum en çok sonra başka doktordan da 10 gün daha alabilirsin sonra hakkın biter dedi sonra üstüne ancakheyetraporu alabilirsin dedi heyet raporu alınmıyor gerçekten zor. Ama normal raporlarımızı da kullanacağız ki bu durumda anca 20 gununukullanacagiz acaba okula başlayacağız sonra tekrar bi kac gun sonra mi tekrar rapor alabileceğiz durumu anlatabilecek arkadaş var mi?Canim benim bildigim heyet raporunda sinir yok o dedigin 40 gun normal raporda bende heyet alamadim o 40 gunluk rapor hakkımı kullanacam gidip bes bes alacam zaten ocakta tekrar 40 günlük rapor hakkim olacak ondanda kullanacam bu donemu kapatmaya calisacam
bizimki de öksürüyordu balgam değil de geniz akıntısı var gibi geldi bize. Bugün doktora gittik alerjik dedi alerji şurubu verdiOğlum hasta oldu kızlaröksürüyor balgamıyla bogulur gibi oluyor burnu tıkalı. Cok üzülüyorum
Bugün bizde doktordaydık. Bronsit olmuş bebeğimbizimki de öksürüyordu balgam değil de geniz akıntısı var gibi geldi bize. Bugün doktora gittik alerjik dedi alerji şurubu verdi
tanıdık doktor yoksa heyet raporu çok zor ama sen yinede bir şansını dene. tanıdığı olmadığı halde hastaneye gidip halini arzedip heyet raporu alabilen tanıdıklarım var. bakarsın halden anlayan birine denk gelirsin. normal rapor için önce bayan kadın doğumcular dene en iyi onlar verebilir olduğun yerde yoksa erkekte olur :) istanbuldaysan işin kolay özel hastanedeki kadın doğumcular çoğunlukla veriyor. eğer küçük bir yerdeysen rapor alan öğretmen arkadaşlarına sor hangi doktor kolay rapor veriyormuş. bakarsın tanıdık biri çıkar. şunuda unutma yaşadığın şehirden farklı bir şehirden de rapor alabilirsin. allah yardımcın olsunCok tesekkurler cavabınız için. Bende heyet raporu almaya calışacagım. Nerden ve nasıl alacagım konusunda hiç bir bilgim yok. Ben de öğretmenim. Ilk donemi raporlarla kapatmayı dusunuyorum. Ucretsiz izin icin maddi durumum pek yeterli degil. 2. dönem napcam bilmiyorum. Bakıcılara maalesef guven olmuyor. Allah yardımcımız olsun. Çocuklu olmak gerçekten çok zormuş.
Canim bazi bebeklerin kizariklik olmus ve kabuk baglamis. Asi tutarsa böyle olurmus falan diyorlar da kafam karistiCanim asi yeri hemen cikmiyot 4-6 haftadan sonra belli olmaya basliyormus merak etme hatta asi izini 5. Ve 6. Ayda anca gorebilirmissin
Canim hemsirenin vurusuna bagli bazilari direkbderi altina vuruyotmus o hemen belli oluyor bazılarıderine vuruyormus o gec belli oluyor bizim sali gunuv dört aylık olacak ve yeri daha yeni belli olmaya başladı korkmaCanim bazi bebeklerin kizariklik olmus ve kabuk baglamis. Asi tutarsa böyle olurmus falan diyorlar da kafam karisti
bir öğretmenin yıllık 40 gün rapor alabilme hakkı var 5 günü nasıl hallettiniz? sonra sorun yaşamayın...
Cok tesekkurler cavabınız için. Bende heyet raporu almaya calışacagım. Nerden ve nasıl alacagım konusunda hiç bir bilgim yok. Ben de öğretmenim. Ilk donemi raporlarla kapatmayı dusunuyorum. Ucretsiz izin icin maddi durumum pek yeterli degil. 2. dönem napcam bilmiyorum. Bakıcılara maalesef guven olmuyor. Allah yardımcımız olsun. Çocuklu olmak gerçekten çok zormuş.
konuya açıklık getireyim. Cok hastalanip rapir aldigim icin iyi biliyorumOGRETMEN ARKADASLAR 20 GUNDEN SONRA RAPOR OLMUYORKİ arkadaşlar bende bu sene 40 gün normal rapor hakkım var 2015 için yeniden 40 gün var diyordum ama doktor dediki ben 10 gün verebiliyorum en çok sonra başka doktordan da 10 gün daha alabilirsin sonra hakkın biter dedi sonra üstüne ancakheyetraporu alabilirsin dedi heyet raporu alınmıyor gerçekten zor. Ama normal raporlarımızı da kullanacağız ki bu durumda anca 20 gununukullanacagiz acaba okula başlayacağız sonra tekrar bi kac gun sonra mi tekrar rapor alabileceğiz durumu anlatabilecek arkadaş var mi?
tanıdık doktor yoksa heyet raporu çok zor ama sen yinede bir şansını dene. tanıdığı olmadığı halde hastaneye gidip halini arzedip heyet raporu alabilen tanıdıklarım var. bakarsın halden anlayan birine denk gelirsin. normal rapor için önce bayan kadın doğumcular dene en iyi onlar verebilir olduğun yerde yoksa erkekte olur :) istanbuldaysan işin kolay özel hastanedeki kadın doğumcular çoğunlukla veriyor. eğer küçük bir yerdeysen rapor alan öğretmen arkadaşlarına sor hangi doktor kolay rapor veriyormuş. bakarsın tanıdık biri çıkar. şunuda unutma yaşadığın şehirden farklı bir şehirden de rapor alabilirsin. allah yardımcın olsun
konuya açıklık getireyim. Cok hastalanip rapir aldigim icin iyi biliyorum
40 gün 10ar 10ar raporu alabiliriz.ancak bir dr. Bir seferde sadece 10gunluk verebilir.
toplamda yıllık 40 edecek şekilde.
Ama heyet raporu yılda 6 kez alinabilir. O 40 günden hariç.
Yani toplamda 6 heyet + 40 gun rapor hakkımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?