2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canım çok onemlı bı aşı hıc düşünmeden yaptırdık buz...
2. Ay bıtımınde yaptırdık bude 4. Ayda yapılacak
Tamamdır canım. Peki aşı sonrasında herhngibir sıkıntı(karın ağrısı, ates vs.) oldumu? Ası oncesinde calpol vermek cocugu rahatlatırmı?

geçen hafta bizde verem, zatüre, beşli aşımızı olduk ateş, ağrı gibi herhangi bir sıkıntımız olmadı.sağlık ocaklarında yapılıyor, ateşi ağrısı olmayan bebişi ateş düşürücü ağrı kesici vermenin bir anlamı yok.

Kizlar kimsese gaz problemi yokmu yaw kmse bahsetmio
biz gaz problemini 1 ay düzenli olarak günde 3 damla aguline ve günde 1 damla aynı saatte biogaia isimli damlaları kullanarak çözdük çok şükür, gerçekten düzenli kullanınca etki ediyorlarmış 2. ayın sonunda gaz problemimiz kalmadı maşaallah bugün itibariyle de 4. aya giriş yaptık =)
Kızlar 3. ayda ishal aşısını (rotavirüs) yaptırmayı düşünüyormusunuz ? sevgiler....
biz 2. ayın sonunda yaptırdık 1.dozunu, 2. dozunu da 4. aynın sonunda yaptırıcaz, önemli bir aşı yaptırmamızı gittiğimiz bütün doktorlar ısrarla söylediler.
Tamamdır canım. Peki aşı sonrasında herhngibir sıkıntı(karın ağrısı, ates vs.) oldumu? Ası oncesinde calpol vermek cocugu rahatlatırmı?
bu aşı herhangi bir huzursuzluk ya da ateş ve ağrı yapmıyor, zaten ağız yoluyla veriliyor o yüzden ağlatmadan oluyor. aşıyla birlikte ilaç vermeyin derim ben belki bir etkileşim olur minikler daha sonuçta.

Tamamdır canım.. Çok tesekkurler.. Agız yoluyla olması da ağlamaması açısından iyiymiş.

Tamamdır canım.. Çok tesekkurler.. Agız yoluyla olması da ağlamaması açısından iyiymiş.
ne demek =) biz de gittiğimizde aşı yapıcaklar ağlatıcaklar kuzumu diye korka korka gittik meğer ağızdan veriliyomuş tadı da fena değil herhalde ki gılp gılp yuttu bizimki kusarsa tekrar vermeye gerek yok bu aşıyı dedi doktorumuz ama bizimki kusmamıştı =)

Tamamdır canım.. Çok tesekkurler.. Agız yoluyla olması da ağlamaması açısından iyiymiş.​
Biz bugun yapildik agizdan . mutlaka yaptirin cunku ishal cok tehlikeli bisi

ROTAVURUS !!kizlar sakin yaptirmamazlik yapmayin . ishal ani ates yukselmesi ve bunun gibi tehlikeli seylere yol aciyor . 150 lira ortalama

biz gaz problemini 1 ay düzenli olarak günde 3 damla aguline ve günde 1 damla aynı saatte biogaia isimli damlaları kullanarak çözdük çok şükür, gerçekten düzenli kullanınca etki ediyorlarmış 2. ayın sonunda gaz problemimiz kalmadı maşaallah bugün itibariyle de 4. aya giriş yaptık =)

biz 2. ayın sonunda yaptırdık 1.dozunu, 2. dozunu da 4. aynın sonunda yaptırıcaz, önemli bir aşı yaptırmamızı gittiğimiz bütün doktorlar ısrarla söylediler.

bu aşı herhangi bir huzursuzluk ya da ateş ve ağrı yapmıyor, zaten ağız yoluyla veriliyor o yüzden ağlatmadan oluyor. aşıyla birlikte ilaç vermeyin derim ben belki bir etkileşim olur minikler daha sonuçta.​

Bizede bio versi doktor yeni kullancam bakalim oofff cok zor . peki biogia ne ise yario tam olarak

Arkadaşlar annem ve kardesım tutturdu yemeklerden tattır cocuga dıye. diline sürcekmişim yoksa tatlara alışmaz,yemezmış ilerde.
Siz ne yapıyorsunuz? Tattırmalı mı?

bizim de biogaia ile düzene gırdı. perşembe gunu kızım 3 ayı dolduracak. rahatlatıyor cok sukur. ama doktora sorcagım perşmebe gunu ne zaman bırakmalı dıye
bio gaia bitkisel ve bagırsak florasını düzenlıyormuş.​
Ayy adina cok sevindim darisi basima . peki aglama nobetleri varmiydi . bagirma degil ama aglama¿ bide doktor ne derse desin 6 ay kullan aman birakma pisman olursun . bide ilaca alisma evresi zor. Nasil olsa bitkisel diosun .

Arkadaşlar annem ve kardesım tutturdu yemeklerden tattır cocuga dıye. diline sürcekmişim yoksa tatlara alışmaz,yemezmış ilerde.
Siz ne yapıyorsunuz? Tattırmalı mı?
Ben mandalina ve elma tattrdim ama midesine inecek kadar olmasin . dilinin ucuna deysin yeter. Direk zaten farkli tatlar veremezsin ek gidada arada hatrlat simdiden tatlari . ama yemek tattrma daha erken 4u doldursun ole simdi meyve tttir

Bugün bizde doktordaydık. Bronsit olmuş bebeğim dr yatış yapacaksınız dedi biz kabul etmedik. Eve nebulizatör aldik hava veriyoruz. Inşallah biran önce iyileşir bebeklerimiz
Geçmiş olsun canım. En kısa zamanda iyileşir inşallah meleğin. Şikayetleriniz nelerdi? Benim kızım da iki gündür öksürüyor, burun tıkalı nefes alamıyor, ağlarken sesi de çıkamıyor.

kızlarrr,
ben burda aktif olamıyorum vatsap tan bir grup kursak bilgi tecrübelerimizi paylaşsak
benim kızım da 73 günlük ek gıdalar uyku oyunlar konusunda birbirimize yardımcı olalım,
şu an annemdeyim telefonum: evde kalmış giince yazayım özellikle kız annelerini bekliyoum tabi ki erkek de olur farketmez :)

hayır özel yapıyorlar aşıyı satın almak gerekiyor devlet vermiyor.
Bana dr bisey demedi eylulun 24 de dogdu oglumbizim gecti demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…