Geçmiş olsun canım. En kısa zamanda iyileşir inşallah meleğin. Şikayetleriniz nelerdi? Benim kızım da iki gündür öksürüyor, burun tıkalı nefes alamıyor, ağlarken sesi de çıkamıyor.[/QUOTE
Bizim şikayetimiz öksürük ,balgam, burun tıkanması, geniz akıntısı.. sizede geçmiş olsun. ..Geçmiş olsun canım. En kısa zamanda iyileşir inşallah meleğin. Şikayetleriniz nelerdi? Benim kızım da iki gündür öksürüyor, burun tıkalı nefes alamıyor, ağlarken sesi de çıkamıyor.
canım sana özelden msj attım.kızlarrr,Ama watsapta no gozukuo
ben burda aktif olamıyorum vatsap tan bir grup kursak bilgi tecrübelerimizi paylaşsak
benim kızım da 73 günlük ek gıdalar uyku oyunlar konusunda birbirimize yardımcı olalım,
şu an annemdeyim telefonum: evde kalmış giince yazayım özellikle kız annelerini bekliyoum tabi ki erkek de olur farketmez :)
Canım sana özelden msj atıyorum. Bi bakarsın.kızlarrr,
ben burda aktif olamıyorum vatsap tan bir grup kursak bilgi tecrübelerimizi paylaşsak
benim kızım da 73 günlük ek gıdalar uyku oyunlar konusunda birbirimize yardımcı olalım,
şu an annemdeyim telefonum: evde kalmış giince yazayım özellikle kız annelerini bekliyoum tabi ki erkek de olur farketmez :)
4. günden bizim bebiş gaz çıglıklarıyla gözümüzü korkuttu, metsil işe yaramadı, rezene kimyon karışımından çay yapıp içiyorum pek faydalı olmuyor, 1. ayın sonunda biraz hafifledi, 2. ayın sonunda iyice azaldı, ama hala var, yapabildiğin kadar bebişi doyurduktan sonra gazını çıkar çok daha rahat olursun.Kizlar kimsese gaz problemi yokmu yaw kmse bahsetmio
Arkadaşlar annem ve kardesım tutturdu yemeklerden tattır cocuga dıye. diline sürcekmişim yoksa tatlara alışmaz,yemezmış ilerde.
Siz ne yapıyorsunuz? Tattırmalı mı?
Bana dr bisey demedi eylulun 24 de dogdu oglumbizim gecti demi
su verıyor musunuz artık bebişlerinize arkadaşlar?
Ben Haziran annesiyim kızlar 2 hafta sonra 6 aylık olacak oğlum ve hiç bişey vermedim sütümden başka. Yaz bebeği olduğu için ve yaz çok sıcak olduğu için günde bi çay kaşığı su verdim o da çevrenin ısrarıyla. Bana kalsa onu da vermem. Zararlı değil ama mideleri çok küçük ve mideye giren herşey tokluk hissi yaratıyor ve daha az emiyorlar dolayısıyla en faydalı besin anne sütünden mahrum kalıp gerektiği gibi faydalanamıyorlar. Ve doktorumuzun da dediği gibi bu bebekler büyüyecek ve hayatları boyunca bissürü meyve sebze yemek yiyecekler ama birkaç ay sonra arasanız da anne sütü veremeyeceksiniz. O yüzden sütünüz yeterliyse başka hiçbirşeye el sürmeyin 6. Aya kadar. Herkese bebekleriyle mutlu günler :)Arkadaşlar annem ve kardesım tutturdu yemeklerden tattır cocuga dıye. diline sürcekmişim yoksa tatlara alışmaz,yemezmış ilerde.
Siz ne yapıyorsunuz? Tattırmalı mı?
kızlar bebeğim geceleri 5 saate kadar uyuduğu oluyor. Doktor uyandırma uyusun aç olsa ağlar dedi ama içime sinmiyor 4 saatte uyandırıyorum en geç. sonra uyutması zor oluyor sinirli oluyor. Sizce uyandırmalı mıyım emzirmek için?
maşallh,herkesin aradıgı şey uyku
3 ayını geçtiyse uyandırma bence,rahatını bozma
uyandıgında da iyice emzir
benim bebiş 68 günlük benimki 5 saat uyusa zil takip oynayacam :) gündüzleri max 1 saat geceleri max 3 saat uyuyor, elleme uyusun, içine sinmiyorsa uykusunun arasında hafifçe dürterek emmesini sağla, gazını çıkarıp geri yatır bence.kızlar bebeğim geceleri 5 saate kadar uyuduğu oluyor. Doktor uyandırma uyusun aç olsa ağlar dedi ama içime sinmiyor 4 saatte uyandırıyorum en geç. sonra uyutması zor oluyor sinirli oluyor. Sizce uyandırmalı mıyım emzirmek için?
Canım watsup ta grubunuz var galiba. Buraya sürekli yazan arkadaşlar artık hiç ugramiyor. Beni de gruba alir misiniz?Canım sana özelden msj atıyorum. Bi bakarsın.
Kesinlikle çocuğunu uyandırma. Kilosunda bi sıkıntı olsaydı zaten sana drbuyandır derdi. Uyku en az yemek yemek kadar önemli. Vücudu uyku esnasında büyümeye devam ediyo. Ve sen onu uyandırdığın için sinirleniyo. Tabiki açıkınca uyanır ağlar o zaman yedirirsin. Zaten nornali gece beslemelerinin zamanla azalması. Ne güzel bevepin düzenini oturtuyo. Bozma annesi.ben rota aşısını bu cumartesi yaptıracağım dr kesinlikle yaptır dedi. Biz 92 günlüğü. Bu arada.bir de şu rota aşısı hakkında kararsızım ben. Bi sitede aşının içeriğinde domuz virüslerinden elde edilen dna lardan olduğu yazıyor. Kimisi aşıyı olduktan sonra da hasta olmuş. Doktor tavsiye etti ama kafam karıştı iyice...
Kesinlikle çocuğunu uyandırma. Kilosunda bi sıkıntı olsaydı zaten sana drbuyandır derdi. Uyku en az yemek yemek kadar önemli. Vücudu uyku esnasında büyümeye devam ediyo. Ve sen onu uyandırdığın için sinirleniyo. Tabiki açıkınca uyanır ağlar o zaman yedirirsin. Zaten nornali gece beslemelerinin zamanla azalması. Ne güzel bevepin düzenini oturtuyo. Bozma annesi.ben rota aşısını bu cumartesi yaptıracağım dr kesinlikle yaptır dedi. Biz 92 günlüğü. Bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?