Ozamn senin bebe hassas yapili canm ben çok doktora sordum hiçbir etkisi yok sonradan dedi ateş falan yapmio dedi . benmkide vicik vicik yaptı kakasiniSaat başı alarmını kur. Sakın atlama. Benim kızıma ateş yaptı çünkü gece.
Canim biri bana nolur yardim etsin bugun oglun 3 aylik oldu burnu tikandi bende grip oldum hasta hasta cee diye oynamak bile zor ama unuttum kendimi yeterki iyi olsu diye uğraşıyorum ama sanki sütüm azaldi burnu tikali ondanmi çekmiyor anlamadim doymuyor huysuz tonimer kullann dedi dr ve cold mix ama fayda etmiyor genzini tam temizlemiyor gecede 6 saat uyuyor dr uyandirma uyusun dedi acaba gece emzirmeyincemi sütüm gitti offff yaaakızlar bebeğim geceleri 5 saate kadar uyuduğu oluyor. Doktor uyandırma uyusun aç olsa ağlar dedi ama içime sinmiyor 4 saatte uyandırıyorum en geç. sonra uyutması zor oluyor sinirli oluyor. Sizce uyandırmalı mıyım emzirmek için?
Evet canim dr Ates dusurucu Verdi agrisi biraz dindi galiba ama atesi 38e yakin. Ikidir ilac veriyorum bakalim yarin ne bekliyor beni.Latika canım ateş olmasada yarım ile 1 çay kaşığı arası calpol vermelisin bedeni is bacakta ağrı yapıyor aşı ateş yok sba ağrıdan ağlıyorlar
ben de tattırma taraftarı değilim, anca kabızlık geçti ve düzene oturdu bağırsaları.
çok teşekkur ederım,sütüm yeterli çok şükür.
şimdi sağlık ocagından geldık,hemşire gece 2 saatte bır uyandırıp emzırın dedı. nasıl 9 saat uyuyabılıyor maşallah.gece benımkı durmuyor acıkınca uyanıyor.cok olsun 2,5 saat dayanıyor. emmeye kalkıyor hemen
bi dr.a danış bence, 9 saat cok uzun bır süre kan şekerı düşer bebegın
ben bıle geceden sabaha o kadar cok acıkıyorum ki.kılo alımı nasıl
evet canım karşısına geçtiğimde tepki veriyor ama bazen tepki vermediğide oluyor.Canım peki tam karşısına geçip konuştugun zaman tepki veriyomu bakma gülme vs
Canim bulgur ye pilav kısır köfte farklı şekilde ye artar sutun bizim 4 ay bitti bbakalimslm kızlar kimse bana cevap yazmıyor dün oglum üç aylık oldu 4 aydan gün aldık ama dün sütüm az gelmeye başladı mama vermek zorunda kaldım sizler neler yapıyorsunuz çok üzgünüm çok mutsuzum bu zamana kadar dolu dolu geliyordu şimdi ne yapmalıyım
emzirdiğin süre boyunca diyet yaparak ya da spor yaparak kilo veremezsin her şekilde sütün azalır, vücudun sadece kendisi için değil bebek için de enerji üretiyor hala. emzirme dönemi sonrası spor yaparak ya da uygun diyetle kilo verebilirsin ama şuan olmazki zaten...yani ya emzirceksin ya kilo vericeksin. çok takma kafana üzüntünü bebek hisseder stresli bir bebek olur.merhabalar herkese.. sevgili anneler 3 aylık bi bebişim var doğum kilolarını vermek bi yana üstüne kattım daha da. bu durum beni acayip rahatsız etmeye başladı. gece gündüz aklımda kilolar kaç diceksiniz tam 97 kiloyum ve çookkk mutsuzum. 1 ay önce diyetisyene gittim 8-9 ay emzir bebeğin bağışıklığı tam gelişşin öyle başlayalım dedi çünkü diyete başlayınca ister istemez sütte azalma oluyomuş... ekmeği azalltım tatlıyı kestim yine aynıyım.. bana bir akıl verin ne yapayım ben ya!!
sağolasın.. zor bir dönemmiş gerçekten bu dönem.. ama kızımdan önemli değil tabi ki hiçbirşey katlanmaya devamemzirdiğin süre boyunca diyet yaparak ya da spor yaparak kilo veremezsin her şekilde sütün azalır, vücudun sadece kendisi için değil bebek için de enerji üretiyor hala. emzirme dönemi sonrası spor yaparak ya da uygun diyetle kilo verebilirsin ama şuan olmazki zaten...yani ya emzirceksin ya kilo vericeksin. çok takma kafana üzüntünü bebek hisseder stresli bir bebek olur.
Selam,merhabalar herkese.. sevgili anneler 3 aylık bi bebişim var doğum kilolarını vermek bi yana üstüne kattım daha da. bu durum beni acayip rahatsız etmeye başladı. gece gündüz aklımda kilolar kaç diceksiniz tam 97 kiloyum ve çookkk mutsuzum. 1 ay önce diyetisyene gittim 8-9 ay emzir bebeğin bağışıklığı tam gelişşin öyle başlayalım dedi çünkü diyete başlayınca ister istemez sütte azalma oluyomuş... ekmeği azalltım tatlıyı kestim yine aynıyım.. bana bir akıl verin ne yapayım ben ya!!
İyi akşamlar. İstanbul avrupa yakasında çocuk doktoru önerebilir misiniz arkadaşlar? Bi türlü içime sinen birini bulamadım..
vay bee çok iyi vermişsin gerçekten tebrik ediyorum seni.. peki sen diyetisyene mi gittin kendin mi yapıyorsun diyetiniSelam,
Hangi akla hizmet diyet sütü azaltıyor derler bilmem. Ben 50 kiloya hamile kaldım 35 kilo aldım, Ağustos'un 22 şinde doğum yaptım ve 40ım çıktıktan sonra diyete başladım, şu an 60 kiloyum ve sadece 10 kilo fazlam kaldı.
Günde 600-700 kalori alıyorum ve her istediğimi de yiyorum.
Sütü yapan en önemli şey su, zaten emzirdikçe daha çok susuyor insan.
Bence başka diyetisyene git, sen neden sağlığından olasın? Neden psikolojin bozulsun ki!
Bana hastanede sütüm gelmediği için mama önerdiler 1,5 ay mama verdim ve sütüm azdı, 2. Aydan itibaren mamayı azalttım şu an sadece anne sütüyle besleniyor bebeğim ve sabah 6 ya kadar uyuyor.
Süt olayı tamamen psikolojik onu anladım ben yaşayarak.
Evet zor oluyor ama uğraşınca bebek emmek zorunda kalıyor, emdikçe süt geliyor zaten.
Bana da sağlık ocağında ebe sakın diyet yapma dedi ama hiç kulak asmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?