2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
[QUOTtarienaz8989, post: 38103447, member: 640789"]Benim bebişim geceleri 9 saat aralıksız uyuyor. Maşallah diyeyim de nazar degmesin. Bu arada benimki 3 aylık. Ben kesinlikle uyandırmıyorum. Kendisi acıkınca uyanıyor o zaman iyice emziriyorum.[/QUOTE]
Aman tanrim neler duyuyor bu kulaklar . bölecçocuklar varmı ya . MASSSALLLAAHHHH

Saat başı alarmını kur. Sakın atlama. Benim kızıma ateş yaptı çünkü gece.
Ozamn senin bebe hassas yapili canm ben çok doktora sordum hiçbir etkisi yok sonradan dedi ateş falan yapmio dedi . benmkide vicik vicik yaptı kakasini

640789"]Selam kızlar, bebegime seslendiğimde beni umursamıyor gibi görünüyor. Mesela oyun halısına yatırıp seslendiğimde hiç dönüp bakmıyor sanki hiç duymamış gibi daranıyor. Oyuncaklarıyla oynam

Oyun halisimdayken bakmaz bebeler

Son düzenleme:
Canim biri bana nolur yardim etsin bugun oglun 3 aylik oldu burnu tikandi bende grip oldum hasta hasta cee diye oynamak bile zor ama unuttum kendimi yeterki iyi olsu diye uğraşıyorum ama sanki sütüm azaldi burnu tikali ondanmi çekmiyor anlamadim doymuyor huysuz tonimer kullann dedi dr ve cold mix ama fayda etmiyor genzini tam temizlemiyor gecede 6 saat uyuyor dr uyandirma uyusun dedi acaba gece emzirmeyincemi sütüm gitti offff yaaa

[QUOTE="UcanFasulye, post: 38110048, member: olmuş manayı bırako]bebegım bu ay 700 gboyunda sinirş. ama oncekı ay 1 kg almıştı.
bır yerde yanlışlık mı yapıyorum yoksa sütüm yaramamaya mı başladı
boyu 5cm uzamış onda sorun yok da, kilo alımı nıye yavaşladı? gecelerı 2 saatte bır uyandırıp emzırıyorum ayrıca[/QUOTE]
Ayda 1kilo fazla zaten benmki de 7bucuk kilo olmus mamayi birak obozite olucak dedi boyuda sinirin ustunde korkuttu beni ya

Iyı Akşamlar arkadaşlar...bebışlerınızde çok kusuyormu...ben gece uyurken kusupta tıkanacak ve ben duymucam dıye çok korkuyorum öküzden hep yan yatırıyorum...ayrıca benım bebegım hıc öyle cok uzun sure uyumuyor. En geç 3 saate Uyanıyor gecelerı

Kizlar ya bu asi olayi ne kotu birseymis susmadan agliyo oglum napicam bilmiyorum uyudu simdi ama heran kalkabilir.

Latika canım ateş olmasada yarım ile 1 çay kaşığı arası calpol vermelisin bedeni is bacakta ağrı yapıyor aşı ateş yok sba ağrıdan ağlıyorlar

Latika canım ateş olmasada yarım ile 1 çay kaşığı arası calpol vermelisin bedeni is bacakta ağrı yapıyor aşı ateş yok sba ağrıdan ağlıyorlar
Evet canim dr Ates dusurucu Verdi agrisi biraz dindi galiba ama atesi 38e yakin. Ikidir ilac veriyorum bakalim yarin ne bekliyor beni.

Canım peki tam karşısına geçip konuştugun zaman tepki veriyomu bakma gülme vs
evet canım karşısına geçtiğimde tepki veriyor ama bazen tepki vermediğide oluyor.

slm kızlar kimse bana cevap yazmıyor dün oglum üç aylık oldu 4 aydan gün aldık ama dün sütüm az gelmeye başladı mama vermek zorunda kaldım sizler neler yapıyorsunuz çok üzgünüm çok mutsuzum bu zamana kadar dolu dolu geliyordu şimdi ne yapmalıyım

Canim bulgur ye pilav kısır köfte farklı şekilde ye artar sutun bizim 4 ay bitti bbakalim

merhabalar herkese.. sevgili anneler 3 aylık bi bebişim var doğum kilolarını vermek bi yana üstüne kattım daha da. bu durum beni acayip rahatsız etmeye başladı. gece gündüz aklımda kilolar kaç diceksiniz tam 97 kiloyum ve çookkk mutsuzum. 1 ay önce diyetisyene gittim 8-9 ay emzir bebeğin bağışıklığı tam gelişşin öyle başlayalım dedi çünkü diyete başlayınca ister istemez sütte azalma oluyomuş... ekmeği azalltım tatlıyı kestim yine aynıyım.. bana bir akıl verin ne yapayım ben ya!!

emzirdiğin süre boyunca diyet yaparak ya da spor yaparak kilo veremezsin her şekilde sütün azalır, vücudun sadece kendisi için değil bebek için de enerji üretiyor hala. emzirme dönemi sonrası spor yaparak ya da uygun diyetle kilo verebilirsin ama şuan olmazki zaten...yani ya emzirceksin ya kilo vericeksin. çok takma kafana üzüntünü bebek hisseder stresli bir bebek olur.

sağolasın.. zor bir dönemmiş gerçekten bu dönem.. ama kızımdan önemli değil tabi ki hiçbirşey katlanmaya devam

Selam,
Hangi akla hizmet diyet sütü azaltıyor derler bilmem. Ben 50 kiloya hamile kaldım 35 kilo aldım, Ağustos'un 22 şinde doğum yaptım ve 40ım çıktıktan sonra diyete başladım, şu an 60 kiloyum ve sadece 10 kilo fazlam kaldı.
Günde 600-700 kalori alıyorum ve her istediğimi de yiyorum.
Sütü yapan en önemli şey su, zaten emzirdikçe daha çok susuyor insan.
Bence başka diyetisyene git, sen neden sağlığından olasın? Neden psikolojin bozulsun ki!
Bana hastanede sütüm gelmediği için mama önerdiler 1,5 ay mama verdim ve sütüm azdı, 2. Aydan itibaren mamayı azalttım şu an sadece anne sütüyle besleniyor bebeğim ve sabah 6 ya kadar uyuyor.
Süt olayı tamamen psikolojik onu anladım ben yaşayarak.
Evet zor oluyor ama uğraşınca bebek emmek zorunda kalıyor, emdikçe süt geliyor zaten.
Bana da sağlık ocağında ebe sakın diyet yapma dedi ama hiç kulak asmadım.

vay bee çok iyi vermişsin gerçekten tebrik ediyorum seni.. peki sen diyetisyene mi gittin kendin mi yapıyorsun diyetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…