Kilo alimi nasil sen sole ben solim sana yetiomu . ama yetip yetmedlgini anca anne anlar dedi doktorslm canım bebeğin kilosu ve boyu nasıl ? . sütünün az geldiğini nasıl anlıyorsun. benim geceleri gögüslerim çok sert oluyor süt doluyor am günleri hep yumusak. her emzirdiğmde emiyor bazen memeyle savaşıyor ama gazı oldugu zaman sütüm az mı çok mu anlamıyorum ben.
bu kadar süt varken bende mamaya daha başlamayalım dedı,niyetı var yanı. doktorumuzu değiştirecegım. Bu ay başka bır dr.a gıttık.öncekı doktorumuz hastaneden ayrılmış. bunu begenmedık. dil bagına bakın dıyorum yakın.haa evet yakınmış dıyor ne yapalım ne zaman kesılsın ya da kesılmelı mı anlatmıyor.Canım çok haklısın böyle düşünmelte. 2 saatte bi emzir bakalım değişecekmi? Biz 3 aylık 3 günlük olduk. Geçen ay 550 gr aldık. Dr mamayı arttırdı malesef benim sütüm yok mamayla gidiyorux. Dünde sağlık ocağına gittim 450 gr almış koca ayda.gündüz her 3 saatte besliyorum geceleri uykuya göre uzuyodu biraz. Bkalım dr ne cıkacağız ne dicek??
benım bebek ısteyınce uyuyor acıkcası, gece 1 bucukta uyudu.uyku duzenını banyo ıle sağlayabılırsınız dıyordu gecen tv.de bı dr. yanı hergun aynı saattlerde yıkayınca bellı bı saatte uyuyacak. boylece duzen oturacak gıbı...Kızlar çok güzel şeyler konuşulmuş yaa daha çok okumalıyım burayı kafam karışık biraz 1 bebeklerimiz saat kacta yatmalı doktorum 8 9 da yatmalı büyüme hormonu 11 12 de pik yapar dedi bunun için ugrasiyormusunuz 2 gece hangi saatlerde kaç kere beslenmeli. 3 kaç günde bir yıkanmalı bebekler 4 ve bebeklerinizin burnunu açmak için sürekli o damlalardan kullanmalımiyız benimki cok agliyorda. 5. En önemli siiii ii!!!!!!Bebegim emerken ağlayıp bırakmaya başladı cooooooook zor durumdayım buna çözüm bulan varmı?????????
her acıktıgında emzırın dıyorlar bebek acıkıyorsa nıye 3 saat beklensın kı anlamıyorum. benımkı kusmasa ben saat başı bıle emzırecegım.Ayrıca benimki 2 saatte açılıyor ağlıyor doktor artık 3 saatte 3.5 saatte bir beslemelisin dedi bende arayı açmaya çalışıyorum ama olmuyor açıkiyor siz ugrasiyormusunuz böyle.. is başlayınca 3 saatte eve gelebilirim emzirmeye süt izni böyle ona göre bebeği de emzirmemeliyim
Sacma sınırda demesi cunku en fazla 700 alabilir almasi gerekir[/QUOTE]Saçma sınır de deUcanFasulye, post: 38146891, member: 459981"]dün doktora gıttık. onun tartısına gore de kızım bu ay 600 gr almış. Dr.sınırda dedı. Sütüm az degil, gayet ıyı. gunduz 2 saatte bır emıyor demıştım. Gecelerı de uyandırmama rağmen böyle oldu.
Bizim dr da gecelerı 2 saatte bır uyandırıp emzırın dedı.Beklemeyın dıyor.
Sütün kalıtesı mı düşük dedım dr.a. Öyle düşünmeyın dıyor. Eee nasıl düşüneyım off
insan cagresiz kaldimi ole bi yapioki yapmam dedigi şeyi .iii yaptın canmkızlar ben tavana salıncak kurdum. Kafam rahatladı biraz yaaa.. eskilerin bi bildiği varmış gerçekten...
Canım 12. Haftasindaysa büyüme atagidir aşı belki denk gelmiştir benim kızım geçen hafta 4 gün uykulu gibi ama uykuya dalmiyor sürekli emiyor ve konuşması aniden durmustu durgun bir hali vardı doktora götürecektim nette Araştırınca büyüme ataklarını Gördüm bak istersen nete bi.Kızlar merhaba cuma günü rota asisi 1. Dozunu yaptirdik da kızım o günden beri gece daha sık uyanmaya ve daha çok emmeye başladı. Siz de yaptirdiysaniz böyle bişiler farkettiniz mi
Hımm evet olabilir canım tam 3. Ayda bir atak oluyordu okumuştum nette. Umarim bu gece geçer bu atak biraz uyumak istiyorum :)Canım 12. Haftasindaysa büyüme atagidir aşı belki denk gelmiştir benim kızım geçen hafta 4 gün uykulu gibi ama uykuya dalmiyor sürekli emiyor ve konuşması aniden durmustu durgun bir hali vardı doktora götürecektim nette Araştırınca büyüme ataklarını Gördüm bak istersen nete bi.
Senaxxx24 e yazmıştım yazımı diğer arkadaşlarım sizinkiler o kadar konuşuyor mu ya???Senin bebek ne kadar ağlıyor ki öyle benimki günde 4 5 ses çıkarıyor anca o kadar 3 bitti bizim seninki kaç aylık oldu ne kadar ağlıyor ki???
Komigin mucizesinin gercek anlamda var olduğunu zaten kimse inkar edemez canım . bol bol için . ben normalde de çok içen biriyim. Çokta severim.nice33 .!.:Ben eczaneden humana steal tea alurken eczanedeki kisi Bana da en iyi sutun kemik suyunun yaptigini ve bol bol tuketmemi soylemisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?