2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Geçmez cani="adi_sevda, post: 38157451, member: 184349"]kızlar bebişlerin gaz sorunu geçtimi biz 2,5 aylık olduk maşşallah. 3 aylık olunca geçer diyorlar inş. geçer biran önce[/QUOTE]
Gecmez canm ben acile kaldirdm gecen gazdan . azalır 4 aydan sonra ama bitmez böle hayellerle kandrmayalim kendimizi canm

Kilo alimi na
Kilo alimi nasil sen sole ben solim sana yetiomu . ama yetip yetmedlgini anca anne anlar dedi doktor

bu kadar süt varken bende mamaya daha başlamayalım dedı,niyetı var yanı. doktorumuzu değiştirecegım. Bu ay başka bır dr.a gıttık.öncekı doktorumuz hastaneden ayrılmış. bunu begenmedık. dil bagına bakın dıyorum yakın.haa evet yakınmış dıyor ne yapalım ne zaman kesılsın ya da kesılmelı mı anlatmıyor.
sen de mamayı mı değiştirsen acaba, ya da mıktarı mı az gelıyor kı?
benım bebek ısteyınce uyuyor acıkcası, gece 1 bucukta uyudu.uyku duzenını banyo ıle sağlayabılırsınız dıyordu gecen tv.de bı dr. yanı hergun aynı saattlerde yıkayınca bellı bı saatte uyuyacak. boylece duzen oturacak gıbı...
ben gecelerı 2 saatte bır uyandırıp emzırıyorum.
hergun yıkanmalı denıyor ama oyle olmazsa gun aşırı denıyor, babamız yanaşmadıgı ıcın hergune ben 3 gunde bır yıkıyorum kızımı.
bebegın bıraktıgında sık bakalım memenı sut gelıyor mu, gelmedıgı ıcın ağlıyor olabılır, ya da gaz sıkıştırıyordur. kaldırıp gazını al tekrar devam et denedın mı boyle?
bir de senın bebek kusuyordu benımkı gıbı de mı,refluydu sanırım. Nasıl oldu azaldı mı canım?
her acıktıgında emzırın dıyorlar bebek acıkıyorsa nıye 3 saat beklensın kı anlamıyorum. benımkı kusmasa ben saat başı bıle emzırecegım.
emzırmemelıyım dıye dusunme ,küçücuk bebek nıe emzırılmesın. işe başlayınca da sağıp dolaba koy 8 saate kadar sut dayanıyor. doktorlar max.3saat beklemesınden yana ama..
emzır arkadasım,cocugunu ağlatma.anne sutu ne kadar degerlı, bu zamanlar bır daha gerı gelmez
Sacma sınırda demesi cunku en fazla 700 alabilir almasi gerekir[/QUOTE]
ay dr.kafamı karıştırdı zaten, eşim de begenmedı değiştirmek ıstıyorum. tahin sütün kalıtesını arttırıyormuş, yağlandırıyormuş sütü.
kılo sorunum yok 49 kg olmuşum. oysa kı 53 ile hamıle kalmıştım.63 kılo ıle doguma gırmıştım. daha da zayıfım.
tahın helva,süt,cevız ne varsa yıyorum. Bastım gaza :)

Tatlım çocuğun icinasulye, postbağışıklık s, member: 459981yaşlılıkta veya gt varken bende mamaya daha başlamayalım dedı,niyetı var yanı. doktorumuzu değiştirecegım. Bu ay başka bır dr.a gıttık.öncekı doktorumuz hastaneden ayrılmış. bunu begenmedık. dil bagına bakın dıyorum yakın.haa evet yakınmış dıyor ne yapalım ne zaman kesılsın ya da kesılmelı mı anlatmıyor.

benım bebek ısteyınce uyuyor acıkcası, gece 1 bucukta uyudu.uyku duzenını banyo ıle sağlayabılırsınız dıyordu gecen tv.de bı dr. yanı hergun aynı saattlerde yıkayınca bellı bı saatte uyuyacak. boylece duzen oturacak gıbı...
hergun yıkanmalı denıyor ama oyle olmazsa gun aşırı denıyor, babamız yanaşmad

ay dr.kafamı karıştırdı zaten, eşim de begenmedı değiştirmek ıstıyorum. tahin sütün kalıtesını arttırıyormuş, yağlandırıyormuş sütü.
kılo sorunum yok 49 kg olmuşum. oysa kı 53 ile hamıle kalmıştım.63 kılo ıle doguma gırmıştım. daha da zayıfım.
tahın helva,süt,cevız ne varsa yıyorum. Bastım gaza :)[/QUOTE]
Tatlim cocugunicin en guz l ve bagisiklik sisteminin ve ve yaslilikta vea gencken kemik erimesi vs. Vs gibi hastaliklarin olmamasi icin kemik et kaynatip icicksin sutun az olsa bile kalitesi inanilmaz oluo . ben surekli iciorum helva ceviz vs. Bana hikaye gelio. Venm icin onemli olan cocugumun omur boyu saglam ve saglikli olmasi . sadce suan icin degl her daim ii olsun .

Canım cE="UcanFolursun post: 38167911, member: 459981"]bu kadar süt varken bende mamaya daha başlamayalım dedı,niyetı var yanı. doktorumuzu değiştirecegım. Bu ay başka bır dr.a gıttık.öncekı doktorumuz hastaneden ayrılmış. bunu begenmedık. dil bagına bakın dıyorum yakın.haa evet yakınmış dıyor ne yapalım ne zaman kesılsın ya da kesılmelı mı anlatmıyor.

hergun yıkanmalı denıyor ama oyle olmazsa gun aşırı denıyor, babamız yanaşmadıgı ıcın hergune ben 3 gunde bır yıkıyorum kızımı.
bebegın bıraktıgında sık bakalım memenı sut gelıyor mu, gelmedıgı ıcın ağlıyor olabılır, ya da gaz sıkıştırıyordur. kaldırıp gazını al tekrar devam et denedın mı boyle?
bir de senın bebek kusuyordu benımkı gıbı de mı,refluydu sanırım. Nasıl oldu azaldı mı canım?

her acıktıgında emzırın dıyorlar bebek acıkıyorsa nıye 3 saat beklensın kı anlamıyorum. benımkı kusmasa ben saat başı bıle emzırecegım.
emzırmemelıyım dıye dusunme ,küçücuk bebek nıe emzırılmesın. işe başlayınca da sağıp dolaba koy 8 saate kadar sut dayanıyor. doktorlar max.3saat beklemesınden yana ama..
emzır arkadasım,cocugunu ağlatma.anne sutu ne kadar degerlı, bu zamanlar bır daha gerı gelmez

tahın helva,süt,cevız ne varsa yıyorum. Bastım gaza :)[/QUOTE]
Canim cvpladim okursun. Alintilayamadim:)

Canım sütün kalitesi diye bir olay yok bana göre. varsa bile yediklerimize göre şekillenmediği kesin. Yapacak birşey yok.

[QUOcanım egerktm, post: 38168529, member: 555478"]Canım sütün kalitesi diye bir olay yok bana göre. varsa bile yediklerimize göre şekillenmediği kesin. Yapacak birşey yok.[/QUOTE]
Ama csnim eğer anneden çocuğa herşey geciosa böle bir gerçekvarsa , ki doktorlar doç. Lar soluo. Ruhsal halin bile gecio.Ben ek gıdada bile vericem . bacaktir kemiktir kaynaticam. Biz 6kardes böle büyüdük ve hastalık nedr bilmesiz.

Evet bende öyle okuyorum ama tersini iddia edenlerde var.. ilaç alkol vs gibi zararlı şeylerin bebeğe geçmesi dışında üretilen sütün içeriğinin hep aynı olduğunu düşünüyorum aynı derken aylara göre bebeğin ne ihtiyacı varsa vücut bunu üretiyor. Kalite anlamında bir ayrıma varmıyor ama bu benim düşüncem.

ekleme: ilerleyen zamanlarda direkt bebeğe et suyu vermek tabi fayda sağlar onu unuttum

Bence sutun kalitesi var bir arkadaşımin gogsu sut dolu ama su gibi ne kadar sagarsan sag ve kizi bu yuzden ne kadar emzursede kilo almiyor ben ina ne kadar şunlari yap desemde mama kolayina geldi yapmadı

Ben eczaneden humana steal tea alurken eczanedeki kisi Bana da en iyi sutun kemik suyunun yaptigini ve bol bol tuketmemi soylemisti

Kızlar benimki gaviscon kusmayı azalttı sap simpleks mi ne var ya gaz ilacı o ilaç ve probiyotik damla rahatlattı bizi özellikle probiyotik damlayı tavsiye ediyorum

Kızlar merhaba cuma günü rota asisi 1. Dozunu yaptirdik da kızım o günden beri gece daha sık uyanmaya ve daha çok emmeye başladı. Siz de yaptirdiysaniz böyle bişiler farkettiniz mi

Kızlar merhaba cuma günü rota asisi 1. Dozunu yaptirdik da kızım o günden beri gece daha sık uyanmaya ve daha çok emmeye başladı. Siz de yaptirdiysaniz böyle bişiler farkettiniz mi
Canım 12. Haftasindaysa büyüme atagidir aşı belki denk gelmiştir benim kızım geçen hafta 4 gün uykulu gibi ama uykuya dalmiyor sürekli emiyor ve konuşması aniden durmustu durgun bir hali vardı doktora götürecektim nette Araştırınca büyüme ataklarını Gördüm bak istersen nete bi.

Hımm evet olabilir canım tam 3. Ayda bir atak oluyordu okumuştum nette. Umarim bu gece geçer bu atak biraz uyumak istiyorum :)

Senin bebek ne kadar ağlıyor ki öyle benimki günde 4 5 ses çıkarıyor anca o kadar 3 bitti bizim seninki kaç aylık oldu ne kadar ağlıyor ki???

nice33 .!.:
Ben eczaneden humana steal tea alurken eczanedeki kisi Bana da en iyi sutun kemik suyunun yaptigini ve bol bol tuketmemi soylemisti
Komigin mucizesinin gercek anlamda var olduğunu zaten kimse inkar edemez canım . bol bol için . ben normalde de çok içen biriyim. Çokta severim.

İki yOTE="talveg, post: 38175544, member: 378094"]Kızlar benimki gaviscon kusmayı azalttı sap simpleks mi ne var ya gaz ilacı o ilaç ve probiyotik damla rahatlattı bizi özellikle probiyotik damlayı tavsiye ediyorum[/QUOTE]
İii yaramış bana hic biside fayda etmesi 3 aylıkken geçermiş kulluen yalan asla geçmedi azalması bile ole cekicez artık napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…