vay bee çok iyi vermişsin gerçekten tebrik ediyorum seni.. peki sen diyetisyene mi gittin kendin mi yapıyorsun diyetini
Selam kızlar, bugun doktora gittim. Bebegim aralıksız 8-9 saat uyuyor kaldırıp emzirmelimiyim diye sordugumda kilo alımı iyiyse hiç uyandırma dedi. Benim bebeğim geçen ay 1100 gr almıştı bu ay 800 gr almış doktor normal dedi. Rotavirus aşısını yaptırdık. Bu arada ben hamilelikte 20 kilo aldım şuan 8 kilo fazlalığım var. Doğumda 6 kilo gitti. doğum sonrasında 6 kilo verdim. Sık sık yiyorum ve az yiyorum sütüm azalmasın diye bol bol su içiyorum diyet yapmıyorum. Ekmek hemen hemen hiç yemiyorum. Bulgur pilavını çok sık tüketiyorum.
slm kızlar kimse bana cevap yazmıyor dün oglum üç aylık oldu 4 aydan gün aldık ama dün sütüm az gelmeye başladı mama vermek zorunda kaldım sizler neler yapıyorsunuz çok üzgünüm çok mutsuzum bu zamana kadar dolu dolu geliyordu şimdi ne yapmalıyım
Geçmiyo canım biz 3 aylık 3 günlüğüz hiçççç azalma yok. Hatta arttı diyebilirim. Ah bi geçse...kızlar bebişlerin gaz sorunu geçtimi biz 2,5 aylık olduk maşşallah. 3 aylık olunca geçer diyorlar inş. geçer biran önce
Canım çok haklısın böyle düşünmelte. 2 saatte bi emzir bakalım değişecekmi? Biz 3 aylık 3 günlük olduk. Geçen ay 550 gr aldık. Dr mamayı arttırdı malesef benim sütüm yok mamayla gidiyorux. Dünde sağlık ocağına gittim 450 gr almış koca ayda.gündüz her 3 saatte besliyorum geceleri uykuya göre uzuyodu biraz. Bkalım dr ne cıkacağız ne dicek??dün doktora gıttık. onun tartısına gore de kızım bu ay 600 gr almış. Dr.sınırda dedı. Sütüm az degil, gayet ıyı. gunduz 2 saatte bır emıyor demıştım. Gecelerı de uyandırmama rağmen böyle oldu.
Bizim dr da gecelerı 2 saatte bır uyandırıp emzırın dedı.Beklemeyın dıyor.
Sütün kalıtesı mı düşük dedım dr.a. Öyle düşünmeyın dıyor. Eee nasıl düşüneyım off
Canım sonuçta hiç tepki vermeseydi emdişelenmekte haklıydın ama bazen veriyo diyosun. Bence dikkatini çekemediğin anlarda tepki vermiyordur. Bişi oldugunu sanmıyorum.evet canım karşısına geçtiğimde tepki veriyor ama bazen tepki vermediğide oluyor.
bence kimsenin lafına bakıp verme çocuğuna, bağırsakların belli ki düzene girmeye ihtiyacı var ve her çocuk aynı olmuyor. etrafımda bana da sürekli şöyle yap böyle yap diyen oluyor doktor izin vermiyor diyip geçiştiriyorum. yok şunun çocuğuna yapmış da bişey olmamış, yok bunun bebeğine vermiş de iyi gelmiş... çocukların düzeni hep anne harici kimselerin çocuğun bakımına karışmaları yüzünden bozuluyor. benim bu konudaki en büyük hatam iyi niyetli kayınvalidemin bebişimi kokmasın ilerde diyerek 40 boyunca tuzlu suyla yıkaması oldu, çocukta alerjik bünye varmış yavrum her yeri pişik yara içinde kaldı kimbilir ne kadar canı yandı... iyi niyetle yaptı zorla ama bizimkine yaramadı işte ayrıca 40 gün değil ilk banyosunu yaparlarmış ne bileyim ben büyük diye sesimi de çıkartamadım çok da seviyorum kendisini ama artık bebiş için kararları ben ve babası haricinde kimseye verdirtmiyoruz. bir de çocuk gaz yüzünden ağlayıp uyuyamıyordu ilk ay, tutturmuştu aç bu çocuk belki sütün yaramıyodur benim öyle olmuştu kızım doğduğunda aç kalıyomuş meğer mamayı verince susmuştu diye zorla mama verdirdi benim bebişe, 1 kere emdi bi daha mama emmedi zaten, sağlıkocağındaki ebemize sordum olayı sakın mama verme kan şekerini aniden yükselttiği için sersemletip uykuya geçirtiyor bebekleri dedi. ben de sütüm yaramıyor çocuğumu besleyemiyorum diye üzülmemle kaldım lohusa halimle... velhasılkelam bebeğine senden daha iyi kimse bakamaz arkadaşım kimsenin lafını dinleme doktorun dışında bence...
bence kimsenin lafına bakıp verme çocuğuna, bağırsakların belli ki düzene girmeye ihtiyacı var ve her çocuk aynı olmuyor. etrafımda bana da sürekli şöyle yap böyle yap diyen oluyor doktor izin vermiyor diyip geçiştiriyorum. yok şunun çocuğuna yapmış da bişey olmamış, yok bunun bebeğine vermiş de iyi gelmiş... çocukların düzeni hep anne harici kimselerin çocuğun bakımına karışmaları yüzünden bozuluyor. benim bu konudaki en büyük hatam iyi niyetli kayınvalidemin bebişimi kokmasın ilerde diyerek 40 boyunca tuzlu suyla yıkaması oldu, çocukta alerjik bünye varmış yavrum her yeri pişik yara içinde kaldı kimbilir ne kadar canı yandı... iyi niyetle yaptı zorla ama bizimkine yaramadı işte ayrıca 40 gün değil ilk banyosunu yaparlarmış ne bileyim ben büyük diye sesimi de çıkartamadım çok da seviyorum kendisini ama artık bebiş için kararları ben ve babası haricinde kimseye verdirtmiyoruz. bir de çocuk gaz yüzünden ağlayıp uyuyamıyordu ilk ay, tutturmuştu aç bu çocuk belki sütün yaramıyodur benim öyle olmuştu kızım doğduğunda aç kalıyomuş meğer mamayı verince susmuştu diye zorla mama verdirdi benim bebişe, 1 kere emdi bi daha mama emmedi zaten, sağlıkocağındaki ebemize sordum olayı sakın mama verme kan şekerini aniden yükselttiği için sersemletip uykuya geçirtiyor bebekleri dedi. ben de sütüm yaramıyor çocuğumu besleyemiyorum diye üzülmemle kaldım lohusa halimle... velhasılkelam bebeğine senden daha iyi kimse bakamaz arkadaşım kimsenin lafını dinleme doktorun dışında bence...
Canım ya çok üzüldüm sinirlendim offff tuz asitli zaten yakar herkesi offf alerjik olmaya gerek yok tuzla sende 3 kere yıla elini senin elinde yara olur yavrucak ya ne acımıştır valla acın internete bakın herşeyi doktor yazılarında yararlı demediği hiç biseyi yapmayalım yaptirmayalimbence kimsenin lafına bakıp verme çocuğuna, bağırsakların belli ki düzene girmeye ihtiyacı var ve her çocuk aynı olmuyor. etrafımda bana da sürekli şöyle yap böyle yap diyen oluyor doktor izin vermiyor diyip geçiştiriyorum. yok şunun çocuğuna yapmış da bişey olmamış, yok bunun bebeğine vermiş de iyi gelmiş... çocukların düzeni hep anne harici kimselerin çocuğun bakımına karışmaları yüzünden bozuluyor. benim bu konudaki en büyük hatam iyi niyetli kayınvalidemin bebişimi kokmasın ilerde diyerek 40 boyunca tuzlu suyla yıkaması oldu, çocukta alerjik bünye varmış yavrum her yeri pişik yara içinde kaldı kimbilir ne kadar canı yandı... iyi niyetle yaptı zorla ama bizimkine yaramadı işte ayrıca 40 gün değil ilk banyosunu yaparlarmış ne bileyim ben büyük diye sesimi de çıkartamadım çok da seviyorum kendisini ama artık bebiş için kararları ben ve babası haricinde kimseye verdirtmiyoruz. bir de çocuk gaz yüzünden ağlayıp uyuyamıyordu ilk ay, tutturmuştu aç bu çocuk belki sütün yaramıyodur benim öyle olmuştu kızım doğduğunda aç kalıyomuş meğer mamayı verince susmuştu diye zorla mama verdirdi benim bebişe, 1 kere emdi bi daha mama emmedi zaten, sağlıkocağındaki ebemize sordum olayı sakın mama verme kan şekerini aniden yükselttiği için sersemletip uykuya geçirtiyor bebekleri dedi. ben de sütüm yaramıyor çocuğumu besleyemiyorum diye üzülmemle kaldım lohusa halimle... velhasılkelam bebeğine senden daha iyi kimse bakamaz arkadaşım kimsenin lafını dinleme doktorun dışında bence...
Aynen bende 3bucukta zor uyuttumUykusz gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?