2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
vay bee çok iyi vermişsin gerçekten tebrik ediyorum seni.. peki sen diyetisyene mi gittin kendin mi yapıyorsun diyetini

Günde 700 kaloriyi aşmıyorum. Aşarsam ekstradan yürüyorum kızımı alıp.
Diyetisyen 8 öğünlük liste verdi o kadar çok yiyemeyeceğim için kendim istediğimi yiyorum.
Günde 3-3,5 lt su içiyorum.
Bebeğim her ay 900-1000 kg alıyor

Selam kızlar, bugun doktora gittim. Bebegim aralıksız 8-9 saat uyuyor kaldırıp emzirmelimiyim diye sordugumda kilo alımı iyiyse hiç uyandırma dedi. Benim bebeğim geçen ay 1100 gr almıştı bu ay 800 gr almış doktor normal dedi. Rotavirus aşısını yaptırdık. Bu arada ben hamilelikte 20 kilo aldım şuan 8 kilo fazlalığım var. Doğumda 6 kilo gitti. doğum sonrasında 6 kilo verdim. Sık sık yiyorum ve az yiyorum sütüm azalmasın diye bol bol su içiyorum diyet yapmıyorum. Ekmek hemen hemen hiç yemiyorum. Bulgur pilavını çok sık tüketiyorum.

İyi aksamlar kızlar 2.5 aylık olduk biz hala uyku düzenimz yok en erken 2 gibi uyuyrz dr norml diyr 4 beşikle evin her köşesni dolanyrz kilo vs kalmadı 72 ile doguma girip kısa sürede 56 ya düşen bebek cok zormş Rabbim yardımcmz olsn hepümzin

Ben 52 ile hamile kaldım 64 le doğumA girdim ma erken doğumdu 30 hadtalık sonra hastane koşturmaca vs 54 e kadar düştüm şu an evdeyim ve bi ara sütüm azaldı o da adet görmeye başladım 15 temmuzdu doğum ondanmış ama ben panikle yemeğe yuklendim şu an 59 da sabit seyrediyorum ama yavaş yavaş ekmeği kestim vermeye başlasam iyi olur birde kalça karın çalışmak istiyorum am ona fırsat olmadı daha

Canım bebeğin kilo alımı çok guzel bence hiç bozma düzenini gayet mutlu bir bebek bende böyleymişim minikken :)

dün doktora gıttık. onun tartısına gore de kızım bu ay 600 gr almış. Dr.sınırda dedı. Sütüm az degil, gayet ıyı. gunduz 2 saatte bır emıyor demıştım. Gecelerı de uyandırmama rağmen böyle oldu.
Bizim dr da gecelerı 2 saatte bır uyandırıp emzırın dedı.Beklemeyın dıyor.
Sütün kalıtesı mı düşük dedım dr.a. Öyle düşünmeyın dıyor. Eee nasıl düşüneyım off

slm canım bebeğin kilosu ve boyu nasıl ? . sütünün az geldiğini nasıl anlıyorsun. benim geceleri gögüslerim çok sert oluyor süt doluyor am günleri hep yumusak. her emzirdiğmde emiyor bazen memeyle savaşıyor ama gazı oldugu zaman sütüm az mı çok mu anlamıyorum ben.

kızlar bebişlerin gaz sorunu geçtimi biz 2,5 aylık olduk maşşallah. 3 aylık olunca geçer diyorlar inş. geçer biran önce

Canım çok haklısın böyle düşünmelte. 2 saatte bi emzir bakalım değişecekmi? Biz 3 aylık 3 günlük olduk. Geçen ay 550 gr aldık. Dr mamayı arttırdı malesef benim sütüm yok mamayla gidiyorux. Dünde sağlık ocağına gittim 450 gr almış koca ayda.gündüz her 3 saatte besliyorum geceleri uykuya göre uzuyodu biraz. Bkalım dr ne cıkacağız ne dicek??

evet canım karşısına geçtiğimde tepki veriyor ama bazen tepki vermediğide oluyor.
Canım sonuçta hiç tepki vermeseydi emdişelenmekte haklıydın ama bazen veriyo diyosun. Bence dikkatini çekemediğin anlarda tepki vermiyordur. Bişi oldugunu sanmıyorum.

Canım ya çok üzüldüm sinirlendim offff tuz asitli zaten yakar herkesi offf alerjik olmaya gerek yok tuzla sende 3 kere yıla elini senin elinde yara olur yavrucak ya ne acımıştır valla acın internete bakın herşeyi doktor yazılarında yararlı demediği hiç biseyi yapmayalım yaptirmayalim

Kızlar çok güzel şeyler konuşulmuş yaa daha çok okumalıyım burayı kafam karışık biraz 1 bebeklerimiz saat kacta yatmalı doktorum 8 9 da yatmalı büyüme hormonu 11 12 de pik yapar dedi bunun için ugrasiyormusunuz 2 gece hangi saatlerde kaç kere beslenmeli. 3 kaç günde bir yıkanmalı bebekler 4 ve bebeklerinizin burnunu açmak için sürekli o damlalardan kullanmalımiyız benimki cok agliyorda. 5. En önemli siiii ii!!!!!!Bebegim emerken ağlayıp bırakmaya başladı cooooooook zor durumdayım buna çözüm bulan varmı?????????

Kızlar benimki 3 u bitirdi gaz geçti maşallah doktor sap ile başlayan bir gaz ilacı verdi birde kale ile başlayan bir probiyotik damla verdi bu probiyotikdamlanin hiç bir zararı yok dedi bi araştırın

Ayrıca benimki 2 saatte açılıyor ağlıyor doktor artık 3 saatte 3.5 saatte bir beslemelisin dedi bende arayı açmaya çalışıyorum ama olmuyor açıkiyor siz ugrasiyormusunuz böyle.. is başlayınca 3 saatte eve gelebilirim emzirmeye süt izni böyle ona göre bebeği de emzirmemeliyim

Saçma sınır de deUcanFasulye, post: 38146891, member: 459981"]dün doktora gıttık. onun tartısına gore de kızım bu ay 600 gr almış. Dr.sınırda dedı. Sütüm az degil, gayet ıyı. gunduz 2 saatte bır emıyor demıştım. Gecelerı de uyandırmama rağmen böyle oldu.
Bizim dr da gecelerı 2 saatte bır uyandırıp emzırın dedı.Beklemeyın dıyor.
Sütün kalıtesı mı düşük dedım dr.a. Öyle düşünmeyın dıyor. Eee nasıl düşüneyım off
[/QUOTE]
Sacma sınırda demesi cunku en fazla 700 alabilir almasi gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…