2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
benim bebişiim 3 ayını doldurmasına 1 ahafta kalada 3 gündür gündüz uykusu uyumuyo
acaba büyüme atagımı ,inşallah öyledir
çok korkuyorum huysuz kız olacak die.oğlumdan çok çektim

Kızlar yardım lütfen kafayı yiyecegim oglum 4 e kadar uyumuyr aglama diil vıyaklıyr sonra susuyr 5 10 dk sonra tekrar..dogdugundan beri kakası hep sulu katılaşmadı normal mi acaba birde kulakları akıyr 5 ayrı dr götrdm düzgün bi cocuk dr bulamdm anadolu yakasında memnun kaldıgnz bi dr 14 aralıkta 3 ayımız bitecek doktrmz yok kalca cıkıklıgmz vardı zeynp kamil ortapedi dr göster dedi götrdk sorun yok diyr 2.5 aylıkken kafası 41.3 boyu 60 kilosu 6200..gören kafası büyük diyor kafa filmi cekildi bişi cıkmadı caresizim her kafadn bi ses oraya götr sunu yap bunu yap

Canim o boya kiloya kafasi cok buyuk degil bence benimki 3 aylik oldu biyu 62 kilosu 7 kafasini da ebe 42 olcttuama buyuk falan demedi. Bence takilcak kadar buyuk degil seninkinin kafasi.ama icin rahat degilse bi drun daha fikrini sor. Benimki de uyku ondesinde ciyakliyo aksamlari ben de fon makinesini acip emziriyorum oyle daliyo uyandikca meme veriyirum 2 kerede tam daliyo sonra da 4 saat uyuyo. Denemediysen bi dene főn super bi icat bence

Senaxxx24 e yazmıştım yazımı diğer arkadaşlarım sizinkiler o kadar konuşuyor mu ya???
Hahaha canim konusma dedigi agu gugu falandir yani :) benimki de aguluyo ama gececeksin karsisina koca insan gibi konusacaksin :) ben konusuyorum o da cani isterse cevap veriyo aguuuuu diye haha bi mucize yaa bu bebekler hamd olsun allah acilarini gostermesin

Fayda etmiyr cnm anne karnı sesini indrdim yok ac diil altı ıslk diil gazı yok millet demese banada norml geleck belki ama

Fayda etmiyr cnm anne karnı sesini indrdim yok ac diil altı ıslk diil gazı yok millet demese banada norml geleck belki ama
Yaa millete ne bakıyorsun sen benimkine de obez dicekler utanmasalar. Sen dra sor o normal diyosa hiç kafana takip canını sıkma. Canım fon sesini tekefondan açınca tinlamiyo benimki de fonun kendisini en güçlü ayarda açınca susuyo. Memeyi de aç olduğu için değil yatissin diye veriyorum. Işığı da iyice loş yap öncesinde banyo ve masaj,zor geliyosa sadece ninni eşliğinde bebe yagiyla masaj. Ben her akşam 7 de başlıyorum bi gün banyolu bigün banyosuz bazen mizlaniyo giyinirken bazen ciyakliyo o durumda da fon ve memeyle 8 de uyuyo her akşam en gec. Ve canım sakin ol ben de bazen geriliyorum daha fena oluyo. Rahat ol. Biz artık geyik falan yapıyoruz babasıyla numaradan ağladığı çok belli oluyo çünkü :) rahat ol tadını çıkar sagligindan şüphen yoksa aç fonu ver memeyi yatisinca kapat uyucak mışıl mışıl. Ve her aksam hiç sektirmeden aynı şeyleri yap aynı saatte.

Senaxxx24 e yazmıştım yazımı diğer arkadaşlarım sizinkiler o kadar konuşuyor mu ya???
Benim kızım 9 unda 3 aylık olacak rahatladiginda karşısına geçip konuşunca oda bize karşılık sesler cikariyor atak sonrası dahada arttı bu konuşmalar şimdi sesli kahkahalar başladı ama çok değil kucagimda oyun oynarken çok yapiyor Maşallah deyin mevlit yaptım kızıma nazar Değdi çok korkuyorum artik

Tabiki agular canım yoksa anne baba diye atlamiyor kucagimiza gerçi o her ses cikardiginda biz oskar ödülü almış gibi coşuyoruz :)

Maşallah canım yüzbin kere

Kızlar aranızda uyku eğitimine başlayan ya da başlama niyetinde olan var mı? ? ? Ben niyetliyim artık 3 aylik oldular sonuçta. Çok da araştırdım bilgim de var ama birbirimize destek olacağımız birilerine ihtiyacım var

canım bizimde 17 sinde 3 aylık olacagız bende ozaman kendi kendine uyumaya alışsın diyorum ama bakalım bizim kız sürekli kucakta uyuyor zor olacak biraz

Kızlar benimki gaviscon kusmayı azalttı sap simpleks mi ne var ya gaz ilacı o ilaç ve probiyotik damla rahatlattı bizi özellikle probiyotik damlayı tavsiye ediyorum

bana da yzamıştı gavisconu doktor. Anne sütüne karıştıracaksın demişti. Ama benim kız kusmayı azaltınca hiç kullanmadım. Bu aralar yine başladı. Kullansam mı acaba?

kızlar bebeklerinizi hergün yıkıyor musunuz;? havalar soğuk ben çok sık yıkamıyorum

canım bizimde 17 sinde 3 aylık olacagız bende ozaman kendi kendine uyumaya alışsın diyorum ama bakalım bizim kız sürekli kucakta uyuyor zor olacak biraz
Aynen zor ama niyetliyim ben valla artık kaldirmiyo bacaklarım

benim de belim çok kötü agrımaya başladı sürekli kucagımda. şikayet etmiyorum ama bi yerden sonra uyusuyor artık kolum taşıyamıyorum çok gazlı bi bebek bizimki . bunada şükür allah başka dert vermesin. kuzucuklarıma saglık sıhat versin amin

sallamadan uyutabilen var mı aranızda ? Benim kızı ya kucakta ya salıncakta mutlaka sallamak gerekiyor.

her zaman deyil ama gün içinde 1 2 kez kendi kendine beşiğinde uyur....
saat 9 dan sonra akşamları çok huysuz olur o zamn hafif hafif sallar pışpışlarım
uyuması 12 yi bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…