2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canım hemen gazını çıkar kucağına alıp gazı çıkınca yine emiyor. Ben damla kullanmıyorum artık, gece de 11-12 arası uyuduğunda 6 da kalıyoruz. Sonra 8 gibi yine uyuyoruz 1 saat öğlende de 2-3 saat uyuyor.

Ben eczaneden humana steal tea alurken eczanedeki kisi Bana da en iyi sutun kemik suyunun yaptigini ve bol bol tuketmemi soylemisti

Kemik suyunu bebeklere de veriyorlar ve çok faydalı. Ek gıdaya geçerken çorbaların içine bir parça atın mutlaka

Canım bazen emerken dalıyorlar sütü yutmuyorlar ve ağzında biriktiriyorlar. Dikkat et belki senin ki de ağzında biriktirp akıtıyodur. Benimki öyle yapıyor çünkü bazen.

Kizlaaaar bebeklerinizi gündüz kaçar saat ve nasıl uyutuyorsunuz? Ben uğraşıyorum ayagimdan indirmiyorum hatta ama yine de 1 saati bulmuyo o da bölük porcuk

Ben oyun oynayıp konuşuyorum sonra uykusu geliyor zaten, uyumak isteyip uyuyamadığında göğsümde sallayıp yunanca bir ninni var onu açıyorum uyuyor. Ama hemen yatırımda uyanıyor o yüzden 10-15 dk kucağımda kalıyor

zamanla gecıyormuş,beklıcez o zaman.
kılo alımından bahsetmemışsın?nasıl canım?alıyor mu?

canım en son kaontrolde 700 gr almış ilk ay 1 kilo almıştı bugün 100 gr aldığını gördüm Gittikçe düşüyor sanki...
aynı benımkı gıbı, gecen ay 1 kg almıştı bu ay 600 gr. yedıklerıme dıkkat etmeye başladım işte kalıtesı mı dustu acaba sütün dıye
ama kılo alıyorsa ılaç kullanmayın denıyor ya kullanmasan da olur

bugün pek kusmadı mesela üstünü değişirken çıkardı biraz. Siz evdeylen süveter yelek giydiriyor musunuz

[QUcanım avipek, post: 38217aydır member: 571324"]Kizlar bebegim 3 aylik oldu bugune kadar gaz problemi yasamadik cok sukur ama dun aksam birden ciglik cigliga aglamaya basladi goz kapaklari kipkirmizi oldu ne yapsak susturamadik sonra sustu yarim saat sonra yine ayni sekilde agladi cok korktuk doktora gittik hemen gaz sancisiymis gaz sancisi bu kadar siddetli mi olur yadun uyandiginda burnu akiyodu usudugu icin de gaz olur mu bide sucuk yemistim o mu yapti acaba[/QUOTE]
Ah canim bn 3aylik bbgmde 3 aydr cekiorum cok xor acillere bile gttik bayilacakti cock

Düzenli uyursa"Whisper84, post: 38243257, member: 635875"]Peki kaçar saat uyuyo canim bi kerede yani[/QUOTE]
Duzenli 3er saat

Düzenli uyursa"Whisper84, post: 38243257, member: 635875"]Peki kaçar saat uyuyo canim bi kerede yani
Duzenli 3er saat[/QUOTE]
Nası yani 2 kez 3er saatlik uyku mu uyuyo maşallah yaaa nası yapiyosun söyle lütfen nası uyutuyosun

Duzenli 3er saat
Nası yani 2 kez 3er saatlik uyku mu uyuyo maşallah yaaa nası yapiyosun söyle lütfen nası uyutuyosun[/QUOTE]
Gazi olmasa uykusu yemesi okdar duzenliki anlatamam. Ama hep gaz var . uykusu kendiliğinden gelip gözleri kizario huysuzlasio oradan anlaşılıp uykusu geldiği ayagnda 2 pis pış tamam seninki gazi yok nasıl uyumuoki

Kizlar ben aksam 9 gibi başlıyorum uyku moduna once oynuyoruz sonra altini alip meme veriyorum genelde memede uyuyor. Sonra 3 saatte bir kalkiyoruz genelde bizimki uyaniyor mizildandimi kalkiyorum. Sabah 8 bucuk gibi ayakta oluyoruz yaklasik 3 saat arayla uytmaya calisiyorum ogle uykusunu banyoyla duzene soktum tavsiye ederim. Banyodan sonra emzirip uyutuyorum. Ara uykulardada baz3n pusetten yardim aliyorum cok uykusu gelirse 2 sallamada uyur tam dalamazssa emzikde ise yariyor tavsoye ederim. Bizde durum bu. Iyi aksamlar gazsiz gunler:)

merhaba kızlar, benimde 5 eylül doğumlu bir kızım var. öğretmenim iznim pazartesi bitiyor. bazı arkadaşlar rapor almayı düşünüyordu alan var mı acaba?

Kemik suyu icin annecikler. Yagi süte geçio hemen dekilo aalıp. Ben iciorum . Doktora 3 aylık diyince sok oldu 6 aylık gibi duruo dedi :)

[QUnasıl emzihakbeyaz, post: 38219661, member: 637395"]benim bebişin sabah uyku düzeni yok, kimi zaman ayakta ya da kucakta ne kadar uyutabilirsem kardır diyorum kimi zaman biraz ilgilenip emzirir emzirmez uyuyor. gece uykularımız artık bi düzene oturdu gibi 11 gibi uyur ort 3 saatte bir uyanıp emer hemen yatar, sabahta kakası yoksa (genellikle vardır ) 9,10 gibi uyanır. 2,5 aylığız.[/QUOTE]
Ya nasil emzirip yatirionuz. GAZZZ nolcak ?

Kemik suyu icin annecikler. Yagi süte geçio hemen dekilo aalıp. Ben iciorum . Doktora 3 aylık diyince sok oldu 6 aylık gibi duruo dedi :)

Maşallah :) sütü de arttırıyor mu acaba? bende ne zaman çok yemek yesem o zaman artıyor ya. kilo için yemeği azaltmıştım ama baktım sütüm de azalıyor süt yapıcı yiyeceklerde yesem hemen yemeğe geri döndüm. bakalım artık

[QUOTEsütun fazlasiteswann, post: 38245119, member: 496125"]Maşallah :) sütü de arttırıyor mu acaba? bende ne zaman çok yemek yesem o zaman artıyor ya. kilo için yemeği azaltmıştım ama baktım sütüm de azalıyor süt yapıcı yiyeceklerde yesem hemen yemeğe geri döndüm. bakalım artık[/QUOTE]
Bence sutun fazlası değil kalitesi önemli. Sakin diyet yapma canm. Bence acelesi yok şayet biz bebeğimizin iyiliğini dusunuosak kendimizden malsef fazlasıyla fedakarlık yapicazz. Ve diyet en son yapacağımız şey. He ama 6 ay dolar şayet ben hemen yemeği kesicem saçını boyucam sabırsızlıkla 6 ayin çıkmasını bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…