Aynen çok mantıklı tavana nasıl astiniz canım matkapla falan dimi taşır mi benim tosuncugu
Hahah belli olmaz benim ayicigacanım biz taşındığımızda vardı bizim matkapla demir kanca takmışlar sanırım . Taşır tabi canım duvarı yıkacak değil ya :)
Kızlar çok güzel şeyler konuşulmuş yaa daha çok okumalıyım burayı kafam karışık biraz 1 bebeklerimiz saat kacta yatmalı doktorum 8 9 da yatmalı büyüme hormonu 11 12 de pik yapar dedi bunun için ugrasiyormusunuz 2 gece hangi saatlerde kaç kere beslenmeli. 3 kaç günde bir yıkanmalı bebekler 4 ve bebeklerinizin burnunu açmak için sürekli o damlalardan kullanmalımiyız benimki cok agliyorda. 5. En önemli siiii ii!!!!!!Bebegim emerken ağlayıp bırakmaya başladı cooooooook zor durumdayım buna çözüm bulan varmı?????????
Ben eczaneden humana steal tea alurken eczanedeki kisi Bana da en iyi sutun kemik suyunun yaptigini ve bol bol tuketmemi soylemisti
emdıkten sonra ağız dolusu mu cıkarıyor, yanı emdıgı sutun hepsı mı cıkıyor?
benımkı tüm mideyı boşaltıyor, ama durduk yere de olabılıyor. emme sonrası agzının kenarından gelen hıc bırsey. saymıyorum ben onları..
bu halde bıze ılaç verılmedı, gececek dendı.
benım her fışkırarak kustugunda burnundan gelıyor ışte, bırakamıyorum yalnız. nefesı kesılıyor gıbı oluyor.
kılo alımı nasıl peki?
Kizlaaaar bebeklerinizi gündüz kaçar saat ve nasıl uyutuyorsunuz? Ben uğraşıyorum ayagimdan indirmiyorum hatta ama yine de 1 saati bulmuyo o da bölük porcuk
zamanla gecıyormuş,beklıcez o zaman.bazen hepsini çıkardığını düşünüyorum canım, çok üzülüyorum öyle oluncaemzirdikten sonra gazını almak için kaldırıyorum bi bakıyorum lakır lakır çıkarıyor bi de yüzüme bakıyor masum masum bazen uykudan uyanıyor ağzının kenarından bişeyler geliyor, genzine kaçıyor öksürüyor İçim hiç rahat değil . Doktor ilaç yazdı gaviscon diye ama ben kullanmak istemedim , yani vücuduna yabancı madde girsin istemedim
aynı benımkı gıbı, gecen ay 1 kg almıştı bu ay 600 gr. yedıklerıme dıkkat etmeye başladım işte kalıtesı mı dustu acaba sütün dıyecanım en son kaontrolde 700 gr almış ilk ay 1 kilo almıştı bugün 100 gr aldığını gördümGittikçe düşüyor sanki...
aynı benımkı gıbı, gecen ay 1 kg almıştı bu ay 600 gr. yedıklerıme dıkkat etmeye başladım işte kalıtesı mı dustu acaba sütün dıye
ama kılo alıyorsa ılaç kullanmayın denıyor ya kullanmasan da olur
Vala canim gazi olmasa6 saatKizlaaaar bebeklerinizi gündüz kaçar saat ve nasıl uyutuyorsunuz? Ben uğraşıyorum ayagimdan indirmiyorum hatta ama yine de 1 saati bulmuyo o da bölük porcuk
Peki kaçar saat uyuyo canim bi kerede yaniVala canim gazi olmasa6 saat
Duzenli 3er saat[/QUOTE]Düzenli uyursa"Whisper84, post: 38243257, member: 635875"]Peki kaçar saat uyuyo canim bi kerede yani
Nası yani 2 kez 3er saatlik uyku mu uyuyo maşallah yaaa nası yapiyosun söyle lütfen nası uyutuyosun[/QUOTE]Duzenli 3er saat
Kemik suyu icin annecikler. Yagi süte geçio hemen dekilo aalıp. Ben iciorum . Doktora 3 aylık diyince sok oldu 6 aylık gibi duruo dedi :)aynı benımkı gıbı, gecen ay 1 kg almıştı bu ay 600 gr. yedıklerıme dıkkat etmeye başladım işte kalıtesı mı dustu acaba sütün dıye
ama kılo alıyorsa ılaç kullanmayın denıyor ya kullanmasan da olur
Bende bebek hamagi aldim bide onu deneyelim bakalimAynen çok mantıklı tavana nasıl astiniz canım matkapla falan dimi taşır mi benim tosuncugu
Kemik suyu icin annecikler. Yagi süte geçio hemen dekilo aalıp. Ben iciorum . Doktora 3 aylık diyince sok oldu 6 aylık gibi duruo dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?