Bence sutun fazlası değil kalitesi önemli. Sakin diyet yapma canm. Bence acelesi yok şayet biz bebeğimizin iyiliğini dusunuosak kendimizden malsef fazlasıyla fedakarlık yapicazz. Ve diyet en son yapacağımız şey. He ama 6 ay dolar şayet ben hemen yemeği kesicem saçını boyucam sabırsızlıkla 6 ayin çıkmasını bekliyorum :)[/QUOTE][QUOTEsütun fazlasiteswann, post: 38245119, member: 496125"]Maşallah :) sütü de arttırıyor mu acaba? bende ne zaman çok yemek yesem o zaman artıyor ya. kilo için yemeği azaltmıştım ama baktım sütüm de azalıyor süt yapıcı yiyeceklerde yesem hemen yemeğe geri döndüm. bakalım artık
Eğer içemezse karıştırılıyor ama benimki günde 3 kere bi kaşık alıyor biraz mentollü sadece ama içiyorbana da yzamıştı gavisconu doktor. Anne sütüne karıştıracaksın demişti. Ama benim kız kusmayı azaltınca hiç kullanmadım. Bu aralar yine başladı. Kullansam mı acaba?
Tabiki agulama ben öğretmenim bu dönemlerinin eğitimini aldık canım ama hep ses veriyordu bebegim bu gün pek olmadi deyince bende dedimki hergun mu karşılık veriyor sizinki benimki çok çok az çok keyifliyse ses veriyor anca sizinkiler nasıl kizlarHahaha canim konusma dedigi agu gugu falandir yani :) benimki de aguluyo ama gececeksin karsisina koca insan gibi konusacaksin :) ben konusuyorum o da cani isterse cevap veriyo aguuuuu diye haha bi mucize yaa bu bebekler hamd olsun allah acilarini gostermesin
Gazi olmasa uykusu yemesi okdar duzenliki anlatamam. Ama hep gaz var . uykusu kendiliğinden gelip gözleri kizario huysuzlasio oradan anlaşılıp uykusu geldiği ayagnda 2 pis pış tamam seninki gazi yok nasıl uyumuoki[/QUOTE]Nası yani 2 kez 3er saatlik uyku mu uyuyo maşallah yaaa nası yapiyosun söyle lütfen nası uyutuyosun
Canim valla bana gelince oyle babasina bulbul gibi sakiyo zilliTabiki agulama ben öğretmenim bu dönemlerinin eğitimini aldık canım ama hep ses veriyordu bebegim bu gün pek olmadi deyince bende dedimki hergun mu karşılık veriyor sizinki benimki çok çok az çok keyifliyse ses veriyor anca sizinkiler nasıl kizlar
bizimki hergün çığlık çığlığa evin içi çınlıyo :) ee gibi seslerle cevap vermeye çalışıyor. bende öğretmenim izniniz bitmedi mi sizin yoksa ürapor veya ücretsiz izin mi aldınız? benim pazartesi başlamam lazım ama bakalım hiç gidesim yok okula :)Tabiki agulama ben öğretmenim bu dönemlerinin eğitimini aldık canım ama hep ses veriyordu bebegim bu gün pek olmadi deyince bende dedimki hergun mu karşılık veriyor sizinki benimki çok çok az çok keyifliyse ses veriyor anca sizinkiler nasıl kizlar
Bitti ama ben 10 günlük rapor almıştım daha rapor almalıyım okula şimdi nasıl başlarım ücretli öğretmen vardı o yazılı yapıp sözlü verecek şimdi . Ben başlasam nasıl sözlü vereceğim hic bir öğrenciyi tanımadanbizimki hergün çığlık çığlığa evin içi çınlıyo :) ee gibi seslerle cevap vermeye çalışıyor. bende öğretmenim izniniz bitmedi mi sizin yoksa ürapor veya ücretsiz izin mi aldınız? benim pazartesi başlamam lazım ama bakalım hiç gidesim yok okula :)
Kaç kilo bebişin kaç doldu maşallah sana ben bunu ye iyi süt olsun durumlarina inanmıyorum dengeli beslenmek uyku su ve huzur ...Kemik suyu icin annecikler. Yagi süte geçio hemen dekilo aalıp. Ben iciorum . Doktora 3 aylık diyince sok oldu 6 aylık gibi duruo dedi :)
Arkadaşım şu plastik küvet gibi şeyler varya fileli üzerinde onlar çok rahat koy çocuğu hiç çevirmeye gerek kalmadan mis gibi yıkanıyor alsanızaCanım eşimle yıkıyorum tek yikayabilsem her gün yikardim :) yaa aslında başını sampuanlamasak tek de yikanir. Ben koluma sonra da kuvete yatiriyorum şu dolu tabi küvet o şekilde çok seviyo ayaklarını falan cirpiyo :) ama arka tarafı başı falan zor babası zor zaptediyo
Aslında gun aşırı yıkayabilsek banyoda burnundskiler yumuşar aspiratorle çekeriz rahat ederler kızlar bide ben nem ölçer ve isi ölçer aldım termometre yani nem çok onemliymis ...% 50 olmalı nem bu aleti ucuza 29 liraya aldım peteğin üstüne su konulan kaplardan iki tane aldım sizde takım ve odanın nemini sürekli kontrol edin rahat etd in bebisleraynen bende hafta da 2 kere yıkıyorum...
zaten sürekli burnu tıkanık
İii yaramış bana hic biside fayda etmesi 3 aylıkken geçermiş kulluen yalan asla geçmedi azalması bile ole cekicez artık napim[/QUOTE]İki yOTE="talveg, post: 38175544, member: 378094"]Kızlar benimki gaviscon kusmayı azalttı sap simpleks mi ne var ya gaz ilacı o ilaç ve probiyotik damla rahatlattı bizi özellikle probiyotik damlayı tavsiye ediyorum
Bitti ama ben 10 günlük rapor almıştım daha rapor almalıyım okula şimdi nasıl başlarım ücretli öğretmen vardı o yazılı yapıp sözlü verecek şimdi . Ben başlasam nasıl sözlü vereceğim hic bir öğrenciyi tanımadan
Çalışmışlar benimkinin keyfi çooookkk iyi olmalı günde belki 5 dakika aguluyor gülüyor o yani üzüldüm şimdi ama benimki erken doğdu aslında 2 aylık oluyor yan
olsun bizimki 2.5 aylıkken az az başladı seslere şimdi maşallah :)) hem her bebek tam aynı zamanda başlayamaz ki. seninkide başlar annesi sonra susmuyo diye bile şikayet edersin :))Çalışmışlar benimkinin keyfi çooookkk iyi olmalı günde belki 5 dakika aguluyor gülüyor o yani üzüldüm şimdi ama benimki erken doğdu aslında 2 aylık oluyor yan
Canim o fileler guzel bizim qcimizdan ama bebek suyla fazlq temas edemiyo sevmedi benimki. Oyle cup cup istiyoAyy fox u izleyin koptum yaaaaaa:-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?