2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Bence sutun fazlası değil kalitesi önemli. Sakin diyet yapma canm. Bence acelesi yok şayet biz bebeğimizin iyiliğini dusunuosak kendimizden malsef fazlasıyla fedakarlık yapicazz. Ve diyet en son yapacağımız şey. He ama 6 ay dolar şayet ben hemen yemeği kesicem saçını boyucam sabırsızlıkla 6 ayin çıkmasını bekliyorum :)[/QUOTE]

bencede tabiki kalitesi önemli. bebeğimin kilo alımı maşallah iyi ama işte yemeyince hemen azalmıştı. bencede bebeklerimiz daha önnemli olduğu için tekrar yemeğe başladım ve tekrar arttı çok şükür. neyse beklicez artık ne yapalım

bana da yzamıştı gavisconu doktor. Anne sütüne karıştıracaksın demişti. Ama benim kız kusmayı azaltınca hiç kullanmadım. Bu aralar yine başladı. Kullansam mı acaba?
Eğer içemezse karıştırılıyor ama benimki günde 3 kere bi kaşık alıyor biraz mentollü sadece ama içiyor

Tabiki agulama ben öğretmenim bu dönemlerinin eğitimini aldık canım ama hep ses veriyordu bebegim bu gün pek olmadi deyince bende dedimki hergun mu karşılık veriyor sizinki benimki çok çok az çok keyifliyse ses veriyor anca sizinkiler nasıl kizlar

Nası yani 2 kez 3er saatlik uyku mu uyuyo maşallah yaaa nası yapiyosun söyle lütfen nası uyutuyosun
Gazi olmasa uykusu yemesi okdar duzenliki anlatamam. Ama hep gaz var . uykusu kendiliğinden gelip gözleri kizario huysuzlasio oradan anlaşılıp uykusu geldiği ayagnda 2 pis pış tamam seninki gazi yok nasıl uyumuoki[/QUOTE]
Canim benimki alisti ayagimda sallamama. Bi de tracynin deyimiyle nazli bebek :) ufscik ses isik uyandiriyo

Canim valla bana gelince oyle babasina bulbul gibi sakiyo zilli bi de kahkaha atmaya calisiyo ki cok komik oksuruyo falan hahah alem valla

bizimki hergün çığlık çığlığa evin içi çınlıyo :) ee gibi seslerle cevap vermeye çalışıyor. bende öğretmenim izniniz bitmedi mi sizin yoksa ürapor veya ücretsiz izin mi aldınız? benim pazartesi başlamam lazım ama bakalım hiç gidesim yok okula :)

Bitti ama ben 10 günlük rapor almıştım daha rapor almalıyım okula şimdi nasıl başlarım ücretli öğretmen vardı o yazılı yapıp sözlü verecek şimdi . Ben başlasam nasıl sözlü vereceğim hic bir öğrenciyi tanımadan

Çalışmışlar benimkinin keyfi çooookkk iyi olmalı günde belki 5 dakika aguluyor gülüyor o yani üzüldüm şimdi ama benimki erken doğdu aslında 2 aylık oluyor yan

Kemik suyu icin annecikler. Yagi süte geçio hemen dekilo aalıp. Ben iciorum . Doktora 3 aylık diyince sok oldu 6 aylık gibi duruo dedi :)
Kaç kilo bebişin kaç doldu maşallah sana ben bunu ye iyi süt olsun durumlarina inanmıyorum dengeli beslenmek uyku su ve huzur ...

Arkadaşım şu plastik küvet gibi şeyler varya fileli üzerinde onlar çok rahat koy çocuğu hiç çevirmeye gerek kalmadan mis gibi yıkanıyor alsanıza

aynen bende hafta da 2 kere yıkıyorum...
zaten sürekli burnu tıkanık
Aslında gun aşırı yıkayabilsek banyoda burnundskiler yumuşar aspiratorle çekeriz rahat ederler kızlar bide ben nem ölçer ve isi ölçer aldım termometre yani nem çok onemliymis ...% 50 olmalı nem bu aleti ucuza 29 liraya aldım peteğin üstüne su konulan kaplardan iki tane aldım sizde takım ve odanın nemini sürekli kontrol edin rahat etd in bebisler

İki yOTE="talveg, post: 38175544, member: 378094"]Kızlar benimki gaviscon kusmayı azalttı sap simpleks mi ne var ya gaz ilacı o ilaç ve probiyotik damla rahatlattı bizi özellikle probiyotik damlayı tavsiye ediyorum
İii yaramış bana hic biside fayda etmesi 3 aylıkken geçermiş kulluen yalan asla geçmedi azalması bile ole cekicez artık napim[/QUOTE]
Senin bebek nasıl oldu reflumu vardı... benimki belkide her bebekte olan kusma bilmiyorum ki nasıl yoğun oluyor reflüde kusmalar ..aslında her anneye normal bir bebek gösterilmeli hamileyken bak bu bebek kalası böyle olur kusması bu kadar olur bu kadar agular bu kadar ağlar diye o zaman benim bebek normal mi normal mi diye düşünmekten kafayı yemezdik:

Ya nasil emzirip yatirionuz. GAZZZ nolcak ?[/QUOTE]
2 ay gazından iyi çektim ilk zamanlar hem acemilikten hem akıl veren pek olmayınca fukara kızımı gazıyla yatırdım ( sonradan gazını çıkarmaya çalıştımsada pek gaz çıkarmıyodu,son 2haftadır baktı annesinden umut yok gayet gazınıda kakasınıda çok az bisıkıntıyla kendisi çıkarıyor. darısı gazını çıkaramayan bebelerin başına.

zaten pazartesi 40 gün falan kalıyo okulun kapanmasına. aynen not vermek zor tanımadan.

Çalışmışlar benimkinin keyfi çooookkk iyi olmalı günde belki 5 dakika aguluyor gülüyor o yani üzüldüm şimdi ama benimki erken doğdu aslında 2 aylık oluyor yan
olsun bizimki 2.5 aylıkken az az başladı seslere şimdi maşallah :)) hem her bebek tam aynı zamanda başlayamaz ki. seninkide başlar annesi sonra susmuyo diye bile şikayet edersin :))

Kızlar sabahı edicem gene sanırım çünkü bebeğim inanılmaz atak gcirio gaz balet gelsin su gaza

Ayy fox u izleyin koptum yaaaaaa:-
Canim o fileler guzel bizim qcimizdan ama bebek suyla fazlq temas edemiyo sevmedi benimki. Oyle cup cup istiyo bi tek kafasi disarda kalacak sekilde yuzduruyoruz biz bayiliyo.cikinca da ciyak ciyak agliyo. neyse ki masaj baslayinca susuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…