Benim bebegim de cok fena sallamaya alisti besiginde sallayarak uyutuyoruz ama buyuyunce besigine sikmicak karyolasinda uyucak o da sallanmiyo bakalim napicaz
bebişin sırtını göğsüne yasla bir elin karnında bir elin( yada kolunu) 2 bacağının altından geçir öyle biraz gezinin arada o pozisyonda ayaklarını karnına doğru hafif basınç oluşturacak şekilde ara ara bastır (çok yüklenme). kızım artık genellikle böyle yapıyor. ilk 2 ayında kakasını yaparken oldukça zorlanıyordu. derecenin ucuna zeytin yağı sürüp metal kısmı kaybolacak şekilde poposunu uyarıyordum, çok şıkıştıysa koyverip beni de batırıyordu bağırsakları tembelleşecek diye korkmuştum, şükür yok bişiyi. 2. ayın sonunda kendi düzenini kurdu.
neler yapmadım ki...zeytinyağı verdim, poposuna kulak çöpüyle zeytinyağı sürdüm popsunu uyardım, karnını ovalayıp dizlerini karnına koyarak masaj yaptım. dün bir de kayınvalidemin dediğini yaptım, gazete kağıdını kürdan gibi sarıp bir ucunu zeytinyağına batırdım ve o ucu poposuna koydum tuvalete oturur vaziyette tuttum bir süre, dün işe yaramıştı ama bugün akşam o da işe yaramadı...
aslında tv ye pek baktırma taraftarı değilim, benim kız en iyi o pozisyonda kakasını yapıp rahatlıyo , ayakta gezinirken ilgisini çeken ne varsa kilitleniyor, tv de ilgisini çeken şeyler arasında ilk sırada.
canım benim kızım da pazar gününden çarşamba gününe kadar yapmadı ama çarşamba günü bi yaptı omzundan kaka temizledik:) çarşamba gününden beri de yapmıyor . Bu 3. günü ben bişey yapmadım kendi yapmasını bekliyorum. Yapsa da rahatlasa...
bebegım memede uyudugu zaman omzuma alıyorum fakat her zaman gazını cıkarmıyor uyur halde.
uyanıksa eğer cıkıyor.
Siz napıyorsunuz yatırıyor musunuz uyuyorsa memede?
bebegım memede uyudugu zaman omzuma alıyorum fakat her zaman gazını cıkarmıyor uyur halde.
uyanıksa eğer cıkıyor.
oyy maşaallah yaa yerim benim kız da bu pozisyonun bana dönük halinde yapıyo kuzucum benim otururken genelde kucağıma alıp bana dönük şekilde ayaklarını karnına doğru çekip kurbağa pozisyonu dedikleri şekilde biraz bekletiyorum hemen patır patır sesleri akabinde şiddetli bir koku ortalığı sarıyor
uyanıksa eğer cıkıyor.
genelde geceleri senin dediğin gibi oluyor, zaten gözünü bile açmadan emiyor, gazı da uyurken çıkartamıyor mecbur yatırıyorum, sabah uyanmasına yakın alttan çıkartıyor o kendi gazını çok şükür ay bazen düşünüyorum ya çıkartamasa ilk aylardaki gibi ağla Allah ağla saatlerce napardım ben çok şükür kendi genelde çıkarıyor, akşamları da bacaklarını karnına ittirerek bağırsaklarını hareketlendirip rahatlatıyorum ama genelde.
uyanıksa eğer cıkıyor.
size bir sorum olacak bebeğine mama veren anneler bir günde mama kutusunda yazan miktarı tutturabiliyor mu? benim bebeğim asla o kadar bitiremiyor. bu ay 600 gr almış daha fazla yedireyim diyorum ama mümkün değil yemiyor ya
Slm canlar bebegim carsamba gunu 3aylik olacak ama bizim gaz problemimiz hic.azalmadi 3 aylik olunca biterdiyorlardi. Sizlerde durum nasil. Bide iki gundur idrarinda azalma oldu terlemiyorda saat basi emziriyorum durduk yere nesen azalirki idrari bilen varmi acaba
Slm canlar bebegim carsamba gunu 3aylik olacak ama bizim gaz problemimiz hic.azalmadi 3 aylik olunca biterdiyorlardi. Sizlerde durum nasil. Bide iki gundur idrarinda azalma oldu terlemiyorda saat basi emziriyorum durduk yere nesen azalirki idrari bilen varmi acaba