Canım tv izletmek bebeklerin sensorimotor denen duyularını geriletiyormuş. Sensorimotor dokunsal algılama ve tv izletmek dokunarak öğrenmelerini yavaşlatıyomuş.arkadaşlar beni yanlış anlamayın ama bilmişlik olarak da algılamayın ama bebeklerin özellikle 0-2 yaş arası tv izletmeyin. çünkü tv otizmin ortaya çıkmasına sebep olabiliyor aman kızlar. beni yanlış da anlamayın lütfen
Canim ben hergün fırsat buldukca giriyorum herkesin mesajını tek tek okuyorum birde sohbet devamlı olsa süper olur malum havalar soğudu bebislerden dışarı çıkamıyoruzArtık kimse konuşmuyo burda bebeklerimizin derdine düştük sanırımeskisi gibi giremiyoruz.
Canım aynı durum bizdede vardı oyun yapıyor gibi iki çekiyor bırakıyor etrafa bakiniyordu bende en az 2-3 saat emzirmiyordum iyice acikinca güzel emiyorduGünaydın kizlar
kilo alımını konuşan arkadaşlar bizde de şöyle bişi var kızım son 1 haftadır çok isteksiz emmede. Mesele memeyi 2 cekiyo birakiyo yine 2 cekiyo birakiyo. Süt az değil ağzını çekince akmaya devam ediyor çünkü. Ama göğsüm hep dolu bosaltmiyo bi türlü
neler yapmadım ki...zeytinyağı verdim, poposuna kulak çöpüyle zeytinyağı sürdüm popsunu uyardım, karnını ovalayıp dizlerini karnına koyarak masaj yaptım. dün bir de kayınvalidemin dediğini yaptım, gazete kağıdını kürdan gibi sarıp bir ucunu zeytinyağına batırdım ve o ucu poposuna koydum tuvalete oturur vaziyette tuttum bir süre, dün işe yaramıştı ama bugün akşam o da işe yaramadı...
Bugün sabah çok ıkınmaktan fena halde ağlayınca doktora gitmeye karar verdik. Sabahleyin yine yukarıda saydğım şeylerden birirni yaparak zorla kaka yaptırdım, az oldu ama. Doktor da fitil verdi. İns. o işe yarayacakMerhaba arkadaşlar çok uzun zamandir takip etmeme rağmen hiç yazmamiştim bugune kismetmiş.Benim de 29 eylul dogumlu bir oglum var 1 haftadir biz de kaka problemi yasiyoruz internette bu konuyu arastirirken su yaziyi buldum paylaşmak istedim
http://www.anneoluncaanladim.com/yazarlar/21/kadir-tugcu/1952/yenidogan-bebeginin-ozellikleri
burayi okursaniz 2 aydan donra bebeklerin uzun araliklarla kaka yaptigi bir doneme girdikleri yaziyor yani endiselenecek bir durum yok cogu bebek yasiyor bu sorunu.Tabi kaka yapamadiklari icin cok gazlari oluyor kaka yapacaklari gun ikinip duruyorlar sabrederseniz kakasini yapacaktir(sabretmek zor anliyorum).
Bu aralar bebeklerde anneyi emmeme olayı başlıyormuş, ben de bir arkadaşımdan duydum. Onun oğlu da emmemeye başlamış. Bugünlerde yaşadığın bir şey sende stres yapmış olabilir demiş ebesi. Ama bıkma, emmese de ver demişCanım aynı durum bizdede vardı oyun yapıyor gibi iki çekiyor bırakıyor etrafa bakiniyordu bende en az 2-3 saat emzirmiyordum iyice acikinca güzel emiyordu
Ben sana mesaj yazmıştım 3038 sayfada whisper kime yazdım bilmiyorumGünaydın kizlar
kilo alımını konuşan arkadaşlar bizde de şöyle bişi var kızım son 1 haftadır çok isteksiz emmede. Mesele memeyi 2 cekiyo birakiyo yine 2 cekiyo birakiyo. Süt az değil ağzını çekince akmaya devam ediyor çünkü. Ama göğsüm hep dolu bosaltmiyo bi türlü
süt yardımı nedir? doğduğu zaman bana para yardımı yapmışlardı ama, onu da eşime yazacaklarına bana yazmışlarkızlar ben hala süt yardımını alamadım hastanede raporu onaylamamış vs bişeyler diyorlar hastane ile görüşüorumonaylıyorlar yine olmuyo. verecekleri 103 tl ama nie devlette kalsın diyorum
ben oyun halısı konusunda karasızım kendim yapmak istiyorum ama malzemeleri alacak zamanım yokSelam kızlar :)
Bebişlerinizle nasıl oyun oynuyorsunuz ? Ben oyun halısına yatııyorum orada kendi kendine çok fazla zaman geçiriyor benim oynamama fırsat kalmıyor. fakat çok az konuştugum için bebiş farklı sesler çıkartmıyor. Sizler bebişlerinizle nasıl zaman geçiriyorsunuz ?
sevgiyle kalın :)
canım ben bunu aldım http://www.babymall.com.tr/PLY-182214/playgro-mutlu-ciftlik-isikli-ve-sesli-oyun-halisi.html suan indirimde. Bebiş kendine kendne tum gun oyalanıyor. çok faydalı birşey. Ekstra bir kaç oyunca daha alıp tepe astım çok ilgisini çekiyr.Kizlar oyun halilarini nerden aldinuz bide kac paraydi?
Insallah canim tesekkur ederimBen sana mesaj yazmıştım 3038 sayfada whisper kime yazdım bilmiyorumuykusuzluğuma ver...Telaş yapma ama benim arkadaşım da aynı şeyi yaşıyor. Ebesi bu ayda oluyor böyle olaylar demiş, sen emmesi için çaba göster. İnş. bu problemi de atlatırsın.
ben de playgro mutlu çiftlik aldım gerçekten güzel ve kaliteli bir oyun halısı. ışıklı, sesli falan ama benim kızı çok oyaladığını söyleyemem :) yatırınca beş dakika falan bakınıyor sonra etrafta gözü yine beni arıyor ve kucak istiyor zilli. en iyisi ben mutfakta iken onu ana kucağı ile yanıma almak şimdilik. bebek oyunları için iki kitap tavsiye edebilirim. 1. akıllı bebeklerin oynadıkları 365 oyun. 2. bebekler için beyin geliştirici zeka oyunları ikisinde de doğumdan başlayarak aylara göre ayrılmış güzel oyun,etkinlik fikirleri var. bu arada benim kızım hala oyuncakları tam tutamıyor. sizin bebişlerde durum nedir?
Heveslendim bak simdi hemen ben de vericem siparis umarim bnm bebegim de oyalanircanım ben bunu aldım http://www.babymall.com.tr/PLY-182214/playgro-mutlu-ciftlik-isikli-ve-sesli-oyun-halisi.html suan indirimde. Bebiş kendine kendne tum gun oyalanıyor. çok faydalı birşey. Ekstra bir kaç oyunca daha alıp tepe astım çok ilgisini çekiyr.
ardını ara tabı canım, o senın hakkın.kızlar ben hala süt yardımını alamadım hastanede raporu onaylamamış vs bişeyler diyorlar hastane ile görüşüorumonaylıyorlar yine olmuyo. verecekleri 103 tl ama nie devlette kalsın diyorum
biz bir defaya mahsus dogum parası alıyoruz canım, ben aldımsüt yardımı öğretmenlerde de oluyor mu
oyun halısına yatıyor, genelde anakucagına yatırıyorum ama bır defa kucagıma alıp oturur pozısyonda durunca hıc yatmak ıstemıyor sureklı aglıyor.ödumuz kopuyor kucağa almayaSelam kızlar :)
Bebişlerinizle nasıl oyun oynuyorsunuz ? Ben oyun halısına yatııyorum orada kendi kendine çok fazla zaman geçiriyor benim oynamama fırsat kalmıyor. fakat çok az konuştugum için bebiş farklı sesler çıkartmıyor. Sizler bebişlerinizle nasıl zaman geçiriyorsunuz ?
sevgiyle kalın :)
ebebekten aldım buradakı arkadaslardan bırı tavsıye etmıştı,sağolsun.bright starts markası cok memnunuz.kızım bayılıyor. baka baka sesler cıkarıyor onlara. 69.90a almıştık.Kizlar oyun halilarini nerden aldinuz bide kac paraydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?