eşinle gitmeye çalış, orada mecburen birine bırakman gerekecek.eşinin yardım etmesi her zaman mümkün değil ama mecbur kaldın mı yardım etmesi konusunda ısrarcı ol yoksa çok yıpranırsın .kızlar merhaba çok dişim ağrıyor ya bebeğe bakıcak kimsem yok nasıl gideceğim ben doktora((
idrarının renginde yada kokusunda değişiklik varmı ne kadar bi azalma var, bebişte sıkıntı varmı bunlara diikkat etSlm canlar bebegim carsamba gunu 3aylik olacak ama bizim gaz problemimiz hic.azalmadi 3 aylik olunca biterdiyorlardi. Sizlerde durum nasil. Bide iki gundur idrarinda azalma oldu terlemiyorda saat basi emziriyorum durduk yere nesen azalirki idrari bilen varmi acaba
Hanımlar bebeğim bu ay 500 gr almış 3 aylık kızım. Bir ayda yarı yarıya düşme neden olurki hastada olmadı son 15 gündürde sürekli memede idi anlamadım sütüm yaramiyorsa öncedende az alması gerekmezmiydi bu arada rota aşısınıda yaptırdik hafif gaz ve isal yaptı başka sorun olmadı.
bebegım memede uyudugu zaman omzuma alıyorum fakat her zaman gazını cıkarmıyor uyur halde.
uyanıksa eğer cıkıyor.
Siz napıyorsunuz yatırıyor musunuz uyuyorsa memede?
Hanımlar bebeğim bu ay 500 gr almış 3 aylık kızım. Bir ayda yarı yarıya düşme neden olurki hastada olmadı son 15 gündürde sürekli memede idi anlamadım sütüm yaramiyorsa öncedende az alması gerekmezmiydi bu arada rota aşısınıda yaptırdik hafif gaz ve isal yaptı başka sorun olmadı.
arkadaşlar beni yanlış anlamayın ama bilmişlik olarak da algılamayın ama bebeklerin özellikle 0-2 yaş arası tv izletmeyin. çünkü tv otizmin ortaya çıkmasına sebep olabiliyor aman kızlar. beni yanlış da anlamayın lütfenaslında tv ye pek baktırma taraftarı değilim, benim kız en iyi o pozisyonda kakasını yapıp rahatlıyo , ayakta gezinirken ilgisini çeken ne varsa kilitleniyor, tv de ilgisini çeken şeyler arasında ilk sırada.
benim geceleri uyurken emiyor ve gazını çıkarmadan yatırıyorum sabah çıkarıyoruz pıt pıt
benim oğlumda aynısı geçen ay 1.5 kg almıştı, bu ay 750 gr almış
artık gittikçe de daha az alırmış zaten
e mantık olarak her ay 1 kg alsa 12 aylık çocuk 12 kg olurki o da pek olcak birşey değil
çünkü 18 aylık yeğenim 11 kg. ve bu kilo periyodunun tam ortasında, normal yani.
o periyuodu inceleyin arkadaşlar
buarada 2 yaşına kadar tv izletmeyelim lütfen, sonrasında da birlikte izleyip olanları anlatalım.
özellikle otizm için çok tehlikeli
tabi oda gezdirirken anlık bakıyorlar ona değil de karşısına oturtum, saatlerce bırakmayalım ilerleyen yıllarda
inşallah bulursun canımbenim iznim ocak 5te bitiyor 20 gün rapor almam lazım. Umarım bulabilirm
bebegım memede uyudugu zaman omzuma alıyorum fakat her zaman gazını cıkarmıyor uyur halde.
uyanıksa eğer cıkıyor.
Siz napıyorsunuz yatırıyor musunuz uyuyorsa memede?
Evet kız aynen benimde oğlum çok guzel kilo alıyordu ilk 6 ay ama kızımda 3. Ayda yarıya indi kilo alımı bizim doktorumuzda normal güzel dedi takviyeye gerek yok emzirmeye devamAynı şeyi ben soracaktım ki senin yazdığını gördüm canım. Bizimde perşembe günü 3 ay kontrolü vardı ve kızım sadece 500 gr almış, canım sıkıldı. Doktor anne sütü ile beslenen bebekler için 500 gr artış normal diyor ama abimiz ayda 1 kg alırdı, aynı anne, aynı beslenme tarzı, aynı süt, kıza niye yaramıyor anlamadım gitti. Galiba kızlarda kilo artışı daha az oluyor. Senin bebeğin de kız mydı?
süt yardımı öğretmenlerde de oluyor mukızlar ben hala süt yardımını alamadım hastanede raporu onaylamamış vs bişeyler diyorlar hastane ile görüşüorumonaylıyorlar yine olmuyo. verecekleri 103 tl ama nie devlette kalsın diyorum
sÜt yardımı kimlere veriliyor canım ?kızlar ben hala süt yardımını alamadım hastanede raporu onaylamamış vs bişeyler diyorlar hastane ile görüşüorumonaylıyorlar yine olmuyo. verecekleri 103 tl ama nie devlette kalsın diyorum
Benimde bebeğim mama bebeği bu ay sadece 550 gr almış.anlamadım bu kızlara noluyo???Aynı şeyi ben soracaktım ki senin yazdığını gördüm canım. Bizimde perşembe günü 3 ay kontrolü vardı ve kızım sadece 500 gr almış, canım sıkıldı. Doktor anne sütü ile beslenen bebekler için 500 gr artış normal diyor ama abimiz ayda 1 kg alırdı, aynı anne, aynı beslenme tarzı, aynı süt, kıza niye yaramıyor anlamadım gitti. Galiba kızlarda kilo artışı daha az oluyor. Senin bebeğin de kız mydı?
Bişi olmaz bence.Canim zaten tvnin karsisinda saatlerce birakmiyoruz tabi ki ama arada takiliyo benimki en azindan bi tuvalet molasi vermem icin. O kadardan da bisi olmaz umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?