Cnm cok tesekkur ederim bu aksam vericem siparisiCanım cırtcırtlı müzik aparatı var ortasinda kırmızı Işık yanıp sönüyor istersen onu çıkartıp ana kucaginada takabiliyorsun oyuncaklarinin hepsi ayrı özellikte bir diş kasiyici bir çıngirak bir içinde düdük olan bir oyunca birde ellediginde içinde naylon olan bir oyuncak birde ayna var bunların hepsini çıkartıp ayrida oynaya biliyor ben 150 liraya almıştım aldığımda pahalı gelmişti şimdiki fiyatına değer ha birde müzik Kutusu ister devamlı çalıyor istersen bebek vurdukça çalıyor onu arkasından ayarliyorsun daha kızım vuramadigi ve Keşfetmedigi için ben devamlı çalan ayarda kullanıyorum biraz karışık olduysa kusura bakma :)
evet bizimde bazen köpürüyor :)Bide kizlar sizinkilerde kopuruyormu bizimki sanki sabun yutmus gibi tukurukler köpük köpük:)
Cok nadir kopurdugu de oluyo canim ama benimki emme konusunda saka gibi yaa agzinda meme agu gugu konusmaya calisiyo gulucukler falanBide kizlar sizinkilerde kopuruyormu bizimki sanki sabun yutmus gibi tukurukler köpük köpük:)
Bide kizlar sizinkilerde kopuruyormu bizimki sanki sabun yutmus gibi tukurukler köpük köpük:)
yalancı emzik vermeyi denedin mi?Bizim de kopurme oluyo bazen bixim emme degil de cok fena uyuma problemimiz var bi turlu dalamiyo memeyi agzindan atiyo habire en az yarim saat sslliyom sinir olmaya basladim artik((
Ooo o ayri bi mesle zaten ben de tum gun uyutmak Icin cebellesiyorum. Kucukken uyutmak buyuyunce uyandirmak icin ugrasBIzim de kopurme oluyo bazen bixim emme degil de cok fena uyuma problemimiz var bi turlu dalamiyo memeyi agzindan atiyo habire en az yarim saat sslliyom sinir olmaya basladim artik((
Çok tatlilar diyimi yaa bizimkide dun anneannesinin yanagini emmeye calisiyodu:)kendi elinden başka benim elimi kolumu parmağımı omzumu emiyor yahu :) bi memeyi öyle iştahlı emmiyor deli :)
bizimkide dalmiyor 9da uyutuyodum kucagimda iki pispisla simdi 10 bucuk oldu ayakta salliyom yatagina koyuyom aciyo gozleriniBizim de kopurme oluyo bazen bixim emme degil de cok fena uyuma problemimiz var bi turlu dalamiyo memeyi agzindan atiyo habire en az yarim saat sslliyom sinir olmaya basladim artik((
:) EE bide insanin gazlı bebeği olunca böle oluoCanim ben hergün fırsat buldukca giriyorum herkesin mesajını tek tek okuyorum birde sohbet devamlı olsa süper olur malum havalar soğudu bebislerden dışarı çıkamıyoruz
Ek gidami kaç ay kaç gunlikkibizim 600 grama düştü bu ay. acayip sıkıldım. doktor ek gıdaya başla dedi meyvelerle. elma ve armut suyunu üçer gün verdim bile şimdiden. kızımın boyu uzun hiçbir zaman tombiş olmayacak dedi doktor ama annelik işte :)
bugün tam 100 günlük :) doktor kilo alımı az diye önerdi başlamamı. ben de bir haftadır elma armut suyu içiriyorum. püreleri de kaşık ucuyla tattırıyorum şimdilik. 15 gün meyveden sonra 15 gün yoğurt var sırada.Ek gidami kaç ay kaç gunlikki
süt yardımı öğretmenlerde de oluyor mu
sÜt yardımı kimlere veriliyor canım ?
süt yardımı nedir? doğduğu zaman bana para yardımı yapmışlardı ama, onu da eşime yazacaklarına bana yazmışlar
evet aynı durum 15 gündür bizdede var kıyafetlerini benim yerime kendisi tükürüğüyle yıkıyor. :)Bide kizlar sizinkilerde kopuruyormu bizimki sanki sabun yutmus gibi tukurukler köpük köpük:)
gece sütün az geliyor olabilir yetmiyordur belki bebişe. sütün varsa diğer ihtimal gazı olabilir benim kızım gazı olduğunda öyle gözleri kapalı tepiniyor kucağımda sırtını pıt pıt yapıyorum ya da bacak egzersizleri yaptırıyorum karnına doğru o zaman iyi geliyor. sab simplex zaten başımızın tacı :)Gunaydin kizlar
benim kiz gece 1den sonra her saat uyaniyo yaa bazisinda duymamazliga geliyorum bazisinda biraz kucagimda tutup birakiyorum kimisinde de de ac mi diye emziriyorum sabah 7ye kadar bu maraton. Gozleri kapali ama surekli tepiniyo mizildiyo niye olabilir sizce sizde de benzer seyler var mi?
Ah canim yaa ben de oyle ruyalar goruyorum ya bogazina bisi kaciyo ya yere dusuyobir rIya gordum resmen kabustu. ben ogretmenin ama bu yil ise baslamicam ucretsiz izindeyim. nerden bilincaltima islemisse ben ise baslamisim. kizimi da yanimda goturuyorum anasinifinda uyduruktan bir kanepe var emzirip ona yatirip derse gidiyorum tenefuste yanina geliyorum ansinifi cocuklari onu yere dusurmusler. kizim daha bebek ama korkusundan gelip bana sariliyo. sonra ben onu orda yalniz birakamiyorum aliyorum derse goturuyorum. sinifa giriyorum bu kez ogrencilerim beni unutmus bana kizginlar kimse ayaga bilr kalkmiyo beni dinlemiyorlar sevmiyorlar artik.. offf kabus gibiydi iste. anne olmak cok zor calisan anne olmak bes kat daha zormus yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?