2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Cnm cok tesekkur ederim bu aksam vericem siparisi

Bide kizlar sizinkilerde kopuruyormu bizimki sanki sabun yutmus gibi tukurukler köpük köpük:)
Cok nadir kopurdugu de oluyo canim ama benimki emme konusunda saka gibi yaa agzinda meme agu gugu konusmaya calisiyo gulucukler falan hayir baska zamanlar cuvala girdi sanki sut icmesin de naparsa yapsin

Bizim de kopurme oluyo bazen bixim emme degil de cok fena uyuma problemimiz var bi turlu dalamiyo memeyi agzindan atiyo habire en az yarim saat sslliyom sinir olmaya basladim artik((

BIzim de kopurme oluyo bazen bixim emme degil de cok fena uyuma problemimiz var bi turlu dalamiyo memeyi agzindan atiyo habire en az yarim saat sslliyom sinir olmaya basladim artik((
Ooo o ayri bi mesle zaten ben de tum gun uyutmak Icin cebellesiyorum. Kucukken uyutmak buyuyunce uyandirmak icin ugras annelik nasi bisi yaa allah annelerimize saglik versin gercekten anne olunca anliyo insandaha iyi

Bizim de kopurme oluyo bazen bixim emme degil de cok fena uyuma problemimiz var bi turlu dalamiyo memeyi agzindan atiyo habire en az yarim saat sslliyom sinir olmaya basladim artik((
bizimkide dalmiyor 9da uyutuyodum kucagimda iki pispisla simdi 10 bucuk oldu ayakta salliyom yatagina koyuyom aciyo gozlerini

Ek gidami kaç ay kaç gunlikki

süt yardımı öğretmenlerde de oluyor mu

sÜt yardımı kimlere veriliyor canım ?

süt yardımı nedir? doğduğu zaman bana para yardımı yapmışlardı ama, onu da eşime yazacaklarına bana yazmışlar

herkese veriliyor olması lazım öğretmen ayrımı varmı haberim yok ama 170 i arayıp öğrenebilirsiniz bilgi veriyorlar orda süt yardımı yada emzirme yardımı olarak sorabilirsiniz

Gunaydin kizlar
benim kiz gece 1den sonra her saat uyaniyo yaa bazisinda duymamazliga geliyorum bazisinda biraz kucagimda tutup birakiyorum kimisinde de de ac mi diye emziriyorum sabah 7ye kadar bu maraton. Gozleri kapali ama surekli tepiniyo mizildiyo niye olabilir sizce sizde de benzer seyler var mi?

gece sütün az geliyor olabilir yetmiyordur belki bebişe. sütün varsa diğer ihtimal gazı olabilir benim kızım gazı olduğunda öyle gözleri kapalı tepiniyor kucağımda sırtını pıt pıt yapıyorum ya da bacak egzersizleri yaptırıyorum karnına doğru o zaman iyi geliyor. sab simplex zaten başımızın tacı :)

bir ruya gordum resmen kabustu. ben ogretmenin ama bu yil ise baslamicam ucretsiz izindeyim. nerden bilincaltima islemisse ben ise baslamisim. kizimi da yanimda goturuyorum anasinifinda uyduruktan bir kanepe var emzirip ona yatirip derse gidiyorum tenefuste yanina geliyorum ansinifi cocuklari onu yere dusurmusler. kizim daha bebek ama korkusundan gelip bana sariliyo. sonra ben onu orda yalniz birakamiyorum aliyorum derse goturuyorum. sinifa giriyorum bu kez ogrencilerim beni unutmus bana kizginlar kimse ayaga bilr kalkmiyo beni dinlemiyorlar sevmiyorlar artik.. offf kabus gibiydi iste. anne olmak cok zor calisan anne olmak bes kat daha zormus yaaa

Ah canim yaa ben de oyle ruyalar goruyorum ya bogazina bisi kaciyo ya yere dusuyo bilincalti iste korkular.. allah tum ruyalarimizi hayra cikarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…