gece sütün az geliyor olabilir yetmiyordur belki bebişe. sütün varsa diğer ihtimal gazı olabilir benim kızım gazı olduğunda öyle gözleri kapalı tepiniyor kucağımda sırtını pıt pıt yapıyorum ya da bacak egzersizleri yaptırıyorum karnına doğru o zaman iyi geliyor. sab simplex zaten başımızın tacı :)
canim sanirim dedigin gibi gazdan cunku sabah kakasini yapiyo sanirim oncesinde gece o sikinti yapiyo . Sutun yetmedigini sanmam cunku emerkrn bogulcak gibi falan oluyo bazen. Soyle bi muslugu olsa da ayarlayabilsek
canim sanirim dedigin gibi gazdan cunku sabah kakasini yapiyo sanirim oncesinde gece o sikinti yapiyo . Sutun yetmedigini sanmam cunku emerkrn bogulcak gibi falan oluyo bazen. Soyle bi muslugu olsa da ayarlayabilsek
herkese veriliyor olması lazım öğretmen ayrımı varmı haberim yok ama 170 i arayıp öğrenebilirsiniz bilgi veriyorlar orda süt yardımı yada emzirme yardımı olarak sorabilirsiniz
Kizlar bu bebislerimizin uyku problemi nedir boyle. Bende 8 de emzirmeye basliyorum emerken uyuyor sonra yuz ustu yatiriyorum yatagina oh diyorum rahatim artik. Soyle bi uzanayim diyorum hop basliyo aglamaya gaz sancisi giriyor. Sonra kucagimda dolastiriyorum evde oyle uyuyor. Siry ustu hayatta yatmiyoo
Hayır çalışmayanlarda alıyo, çünkü ssk ya başvurmaya gittim ben rapor parası ve süt parası için. Orda bi kağıt asmışlardı süt parası için çalışmayan anneler için gerekli belgeler diye
Kizlar bu bebislerimizin uyku problemi nedir boyle. Bende 8 de emzirmeye basliyorum emerken uyuyor sonra yuz ustu yatiriyorum yatagina oh diyorum rahatim artik. Soyle bi uzanayim diyorum hop basliyo aglamaya gaz sancisi giriyor. Sonra kucagimda dolastiriyorum evde oyle uyuyor. Siry ustu hayatta yatmiyoo
Canım gaz ilacı kullanıyor musun?
Birde rezene çayı versen yatmadan evvel dr na danışarak tabi..
Yüzüstü yatırma ya ;( bize yorum yapmak düşmez tabi de aşlah korusun zaten çok çok yorgunuz. Derin uyuruz falan...
Canım mastitkem sürekli sağdım ben. Bebeğin tüm sütü çekiyosa sağma bence. Yani göğsün doluysa sağ. Önemli olan sütü boşaltmak bunu bebeğin yapıyosa pompaya gerek yok. Ama yapamıyosa sağ tabi.
bugün tam 100 günlük :) doktor kilo alımı az diye önerdi başlamamı. ben de bir haftadır elma armut suyu içiriyorum. püreleri de kaşık ucuyla tattırıyorum şimdilik. 15 gün meyveden sonra 15 gün yoğurt var sırada.
Canım gaz ilacı kullanıyor musun?
Birde rezene çayı versen yatmadan evvel dr na danışarak tabi..
Yüzüstü yatırma ya ;( bize yorum yapmak düşmez tabi de aşlah korusun zaten çok çok yorgunuz. Derin uyuruz falan...
Canim gaz ilaci veriyorum. Doktor yatir bisi olmaz dedi. Yatagi yumusak degil kafasi gomulmuyo yani. Zaten ceviriyor kafasini massallah. Kollarindan destek alarak kaldiriyovkafasini gobegi ustunde duruyor. Ben hep yuz ustu yatirdim. Massallah kizima.
bir ruya gordum resmen kabustu. ben ogretmenin ama bu yil ise baslamicam ucretsiz izindeyim. nerden bilincaltima islemisse ben ise baslamisim. kizimi da yanimda goturuyorum anasinifinda uyduruktan bir kanepe var emzirip ona yatirip derse gidiyorum tenefuste yanina geliyorum ansinifi cocuklari onu yere dusurmusler. kizim daha bebek ama korkusundan gelip bana sariliyo. sonra ben onu orda yalniz birakamiyorum aliyorum derse goturuyorum. sinifa giriyorum bu kez ogrencilerim beni unutmus bana kizginlar kimse ayaga bilr kalkmiyo beni dinlemiyorlar sevmiyorlar artik.. offf kabus gibiydi iste. anne olmak cok zor calisan anne olmak bes kat daha zormus yaaa