2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
canim sanirim dedigin gibi gazdan cunku sabah kakasini yapiyo sanirim oncesinde gece o sikinti yapiyo . Sutun yetmedigini sanmam cunku emerkrn bogulcak gibi falan oluyo bazen. Soyle bi muslugu olsa da ayarlayabilsek

mastit olan arkadaşlar süreklı sağıyor musunuz gogsunuzu tekrar olmamak ıcın yoksa mastıt olduktan sonra sağmadan durabılıyor musunuz?
Çok yoruldum süreklı sağıyorum, olmamak ıcın. Pompayla gezıyorum her yere.Evden cıkamıyorum kı, sağmadan duramıyorum.

canim sanirim dedigin gibi gazdan cunku sabah kakasini yapiyo sanirim oncesinde gece o sikinti yapiyo . Sutun yetmedigini sanmam cunku emerkrn bogulcak gibi falan oluyo bazen. Soyle bi muslugu olsa da ayarlayabilsek
sütün yetiyorsa şanslısın kıymetini bil kaka da ne büyük dert dimi ya. bizimki her gün yapmıyor o yüzden yaptığında evde bayram havası resmen

bizimkide dalmiyor 9da uyutuyodum kucagimda iki pispisla simdi 10 bucuk oldu ayakta salliyom yatagina koyuyom aciyo gozlerini

Kizlar bu bebislerimizin uyku problemi nedir boyle. Bende 8 de emzirmeye basliyorum emerken uyuyor sonra yuz ustu yatiriyorum yatagina oh diyorum rahatim artik. Soyle bi uzanayim diyorum hop basliyo aglamaya gaz sancisi giriyor. Sonra kucagimda dolastiriyorum evde oyle uyuyor. Siry ustu hayatta yatmiyoo

Bugün saglikocagina gidip tartım 10 günde 200 g almış sadece ebe normal dedi ama canım sıkıldı benim

Canim bu sut yardimini bitek calisanlarmi aliyor
Hayır çalışmayanlarda alıyo, çünkü ssk ya başvurmaya gittim ben rapor parası ve süt parası için. Orda bi kağıt asmışlardı süt parası için çalışmayan anneler için gerekli belgeler diye

Canım gaz ilacı kullanıyor musun?
Birde rezene çayı versen yatmadan evvel dr na danışarak tabi..
Yüzüstü yatırma ya ;( bize yorum yapmak düşmez tabi de aşlah korusun zaten çok çok yorgunuz. Derin uyuruz falan...

Canım mastitkem sürekli sağdım ben. Bebeğin tüm sütü çekiyosa sağma bence. Yani göğsün doluysa sağ. Önemli olan sütü boşaltmak bunu bebeğin yapıyosa pompaya gerek yok. Ama yapamıyosa sağ tabi.

Bizde bu ay sonu başlayacağız. Bakalım ne önerecek dr muz?

bizimkide dalmiyor 9da uyutuyodum kucagimda iki pispisla simdi 10 bucuk oldu ayakta salliyom yatagina koyuyom aciyo gozlerini
Canım ayağında salladığında bebegını yastıga koymadan evvel battaniye (penye) koyuyormusun?
Ayakların onu ıstıyo yatak soguk. Bu sekılde sıcaklıgı dengelersen uyanmaz inş. Belkide yapıyosun bilmiyorum tabi

Canim gaz ilaci veriyorum. Doktor yatir bisi olmaz dedi. Yatagi yumusak degil kafasi gomulmuyo yani. Zaten ceviriyor kafasini massallah. Kollarindan destek alarak kaldiriyovkafasini gobegi ustunde duruyor. Ben hep yuz ustu yatirdim. Massallah kizima.

hayır olsun cnm
ben de bi kere bebeğimin kaybolduğunu görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…