2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canim ben ara ara dagiyorum ama genelde en son sol göğüsu emzirdiysem sonra yine soldan basliyorum boylelikle o goguste cok sut birikmiyor

kızlar çok moralim bozuk..
bugün rota aşısı için gittik doktor muayene etti kalbinde biraz üfürük duydu delik olabilir dedi çocuk kardiyoloğuna gidicez ultrasonla bakıcaklar
bide 18 günde 200gr almış az dedi 3tüpte kan verdik
geçen ay birayda 1200gr almıştı
çok üzgünüm çok

canim cok gecmis olsun. İnsallah biseyi yoktur. Allahim korusub bebislerimizi saglik sihat versin. Bu ay genelde herkeste var problemi bizimkide az aldi

Canım bebışın orda yazan mıktar kadar mümkün deli ıceMez mama..o kutuda yazanlar benim bildiğim kadarıyla hıc anne şutu ıcmeyenler ıcın..bebışlerımız okadar mama ıcerse bızı emmez

Geçmiş olsun inşallah yanlış anlamıstır dr. Kardiyologtan sonra yaz bize. Benim bebegime de böbrek ultrasonu çekildi bir bobreginde hafif büyüme var dediler ve çocuk nefrolojisine yönlendirdiler

Geçmiş olsun inşallah yanlış anlamıstır dr. Kardiyologtan sonra yaz bize. Benim bebegime de böbrek ultrasonu çekildi bir bobreginde hafif büyüme var dediler ve çocuk nefrolojisine yönlendirdiler

arkadaşlar çok geçmiş olsun
allah korktuklarımıza uğratmasın inşallah
allahım çocuklarımızla imtihan etmesin

birşey sormak istiyorum bu tespitle rutin kontrollerdemi yapıldı
yani öylesine doktora mı gidildi.
açıkcası yaşadığım yerde çocuk doktoru yok
ve allah korusun bir rahatsızlığı olmadan da durup dururken gitmiyorum doktora
sadece aylık kilosu boyu aşısına bakılıyor rutin o kadar
bu konuda diğer arkadaşlar napıyorsunuz
heray düzenli doktoramı gidiyorsunuz

size de çok geçmiş olsun cnm haberdar et sende mutlaka.
sağsalim atlatalım şu günleri çok zormuş
allah hepimizin yardımcısı olsun

cnm rota aşısı için gittik aşıdan önce muayene etti kalbini dinledi orda söyledi aslınd ahep aynı doktora gidiyoruz daha öncede dinlemişti ama hiç bişey dememişti.
c.tesi gidicez bakalım haber veririrm.

cnm rota aşısı için gittik aşıdan önce muayene etti kalbini dinledi orda söyledi aslınd ahep aynı doktora gidiyoruz daha öncede dinlemişti ama hiç bişey dememişti.
c.tesi gidicez bakalım haber veririrm.

hayırlı haberlerle gel inşallah
yavrularımızı allah korusun

Kizlar size bisey danismak istiyorum. Ya bundan bir ay onceye kadar oglum emdikten bir saat sonra bile bir biberon sut sagardim simdi 50ml Zor cikiyor. Cok uzuluyorum. Bazilari diyor ki artik buyudu hepsini cekiyodur ondan o kadar az sagiyosundur diyo ama bana sutum cok azalmis gibi geliyor. Ne yapcam sizlerin de oyle azalma durumu oldu mu yaptiginiz biseyler varsa bi akil verin lutfen

Kızlar 8 saat ağlama nobetidenn sonra bebeğim yeni büyüdü. Çok kotuyum. Artık en en en son cagre bebekler için olan anason vericem . can cekisti resmen gazdan

Anca onu sen anlayablirsin canm azaldigini hissettiysen azalmstir. Arttrmaya calisirsin . aman tek derdin bu olsun canimi
A

Canım bende de aynı durum. Okula ikinci dönem başlayacagım. Şimdiden sut depolayım dedim fakat son 2-3 haftadır ancak yetiyor bebegime. Öncesinde sağıp dolaba atardım fakat bugunlerde sanırım çok içmeye başladı. Maalesef sagmaya sut kalmıyor Ne yapsakta arttırsakki ?

Canım iyi düşün iyi olsun. Allah ın izniyle hiç birşey çıkmayacak. Kalbini ferah tut. Canını sıkmamaya çalış. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir

Arkadaşlar süt depolarken önce dondurduğunuz sütü bebek kabul ediyor mu kontrol edin. Benim bebeğim küvözdeyken dondurup götürdüğüm sütleri içiyordu sonra eve geçince göğsümden içti hep bazen süt olmayınca dondurduğun sütlerden vermek istedim kesinlikle kabul etmedi. Bir sürü sütü döktüm ( küvözde çok çok az içiyordu ve o sıra çok sütüm vardı çok ca depolamıştım) boşa emek verdim poşetledim sürekli makine ve biberonları hijyenik tutmak için zaman harcadım. Maalesef kızım kesinlikle içmedi onun için önce deneyin ona göre depolayın birde poşetleri bızluğun boş bir yerine yatay halde serip dondurun o şekilde dahs çabuk çözdürülüyor ince bir şekilde donduğu için

Bebisin sagligindan endise eden tum arkadaslara gecmis olsun. Insallah onemli bisi bulunmaz iyi haberlerini aliriz.benim bebisin de sag boreginde hafif kalinlasma vardi dr 6. Ayda bi daha bakariz demisti. Insallah o zamana normal cikar. Sut konusu bu ara benim de kafama takilyo.10 gunde 200 g aldi ve eskisi gibi emmiyo. 3 saat gececek anca oyle.oteki turlu ikiniyo sikiniyo tepiniyo emmiyo. Gece de bazen cok uyaniyo ama onda da oyle ac gibi emmiyo.kafam cok karisik gazdan mi sut mu az hayirlisiyla 6 aylik olsalar da bu sut gaz stresi biraz azalsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…