mastit olan arkadaşlar süreklı sağıyor musunuz gogsunuzu tekrar olmamak ıcın yoksa mastıt olduktan sonra sağmadan durabılıyor musunuz?
Çok yoruldum süreklı sağıyorum, olmamak ıcın. Pompayla gezıyorum her yere.Evden cıkamıyorum kı, sağmadan duramıyorum.
Benim de sag oyle canim. Az gelse bile Ilk onu ver Istahla emiyolar basta sonra digerine gec oyle yapa yapa biraz duzeldi benimbeim sol mememden süt gelmio küçük kaldı ne yapıcam bilmiyorum
Benim de sag oyle canim. Az gelse bile Ilk onu ver Istahla emiyolar basta sonra digerine gec oyle yapa yapa biraz duzeldi benim
kızlar çok moralim bozuk..
bugün rota aşısı için gittik doktor muayene etti kalbinde biraz üfürük duydu delik olabilir dedi çocuk kardiyoloğuna gidicez ultrasonla bakıcaklar
bide 18 günde 200gr almış az dedi 3tüpte kan verdik
geçen ay birayda 1200gr almıştı
çok üzgünüm çok
canim cok gecmis olsun. İnsallah biseyi yoktur. Allahim korusub bebislerimizi saglik sihat versin. Bu ay genelde herkeste var problemi bizimkide az aldi
Geçmiş olsun inşallah yanlış anlamıstır dr. Kardiyologtan sonra yaz bize. Benim bebegime de böbrek ultrasonu çekildi bir bobreginde hafif büyüme var dediler ve çocuk nefrolojisine yönlendirdilerkızlar çok moralim bozuk..
bugün rota aşısı için gittik doktor muayene etti kalbinde biraz üfürük duydu delik olabilir dedi çocuk kardiyoloğuna gidicez ultrasonla bakıcaklar
çok üzgünüm çok
kızlar çok moralim bozuk..
çok üzgünüm çok
Geçmiş olsun inşallah yanlış anlamıstır dr. Kardiyologtan sonra yaz bize. Benim bebegime de böbrek ultrasonu çekildi bir bobreginde hafif büyüme var dediler ve çocuk nefrolojisine yönlendirdiler
Geçmiş olsun inşallah yanlış anlamıstır dr. Kardiyologtan sonra yaz bize. Benim bebegime de böbrek ultrasonu çekildi bir bobreginde hafif büyüme var dediler ve çocuk nefrolojisine yönlendirdiler
arkadaşlar çok geçmiş olsun
allah korktuklarımıza uğratmasın inşallah
allahım çocuklarımızla imtihan etmesin
birşey sormak istiyorum bu tespitle rutin kontrollerdemi yapıldı
yani öylesine doktora mı gidildi.
açıkcası yaşadığım yerde çocuk doktoru yok
ve allah korusun bir rahatsızlığı olmadan da durup dururken gitmiyorum doktora
sadece aylık kilosu boyu aşısına bakılıyor rutin o kadar
bu konuda diğer arkadaşlar napıyorsunuz
heray düzenli doktoramı gidiyorsunuz
cnm rota aşısı için gittik aşıdan önce muayene etti kalbini dinledi orda söyledi aslınd ahep aynı doktora gidiyoruz daha öncede dinlemişti ama hiç bişey dememişti.
c.tesi gidicez bakalım haber veririrm.
Anca onu sen anlayablirsin canm azaldigini hissettiysen azalmstir. Arttrmaya calisirsin . aman tek derdin bu olsun canimiKizlar size bisey danismak istiyorum. Ya bundan bir ay onceye kadar oglum emdikten bir saat sonra bile bir biberon sut sagardim simdi 50ml Zor cikiyor. Cok uzuluyorum. Bazilari diyor ki artik buyudu hepsini cekiyodur ondan o kadar az sagiyosundur diyo ama bana sutum cok azalmis gibi geliyor. Ne yapcam sizlerin de oyle azalma durumu oldu mu yaptiginiz biseyler varsa bi akil verin lutfen
Canım bende de aynı durum. Okula ikinci dönem başlayacagım. Şimdiden sut depolayım dedim fakat son 2-3 haftadır ancak yetiyor bebegime. Öncesinde sağıp dolaba atardım fakat bugunlerde sanırım çok içmeye başladı. Maalesef sagmaya sut kalmıyorKizlar size bisey danismak istiyorum. Ya bundan bir ay onceye kadar oglum emdikten bir saat sonra bile bir biberon sut sagardim simdi 50ml Zor cikiyor. Cok uzuluyorum. Bazilari diyor ki artik buyudu hepsini cekiyodur ondan o kadar az sagiyosundur diyo ama bana sutum cok azalmis gibi geliyor. Ne yapcam sizlerin de oyle azalma durumu oldu mu yaptiginiz biseyler varsa bi akil verin lutfen
Canım iyi düşün iyi olsun. Allah ın izniyle hiç birşey çıkmayacak. Kalbini ferah tut. Canını sıkmamaya çalış. Allah hepimizin yardımcısı olsun.kızlar çok moralim bozuk..
çok üzgünüm çok
Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildirkızlar çok moralim bozuk..
çok üzgünüm çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?