2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Gecmis olsun insallah bir sey yoktur.Bizim 1. ay ve 2. ay kontrolunde doktor bebegin kalp atislarinin taşikardik(yani olmasi gerekenden cok attigini) soyledi biz de cok telaslandik ve bulundugumuz ilde bebek kardiyolojisi de yok bir hafta sonra Ankaraya gidip eko ve ekg cektirdik kan verdik hic bir sey cikmadi cok sukur.Yani bebeklerin kalplerinde o tarz ufurum tarzi seyler duyuluyo genelde masum oluyor endise etmeyin insallah bir seyi yoktur.Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin.Sut meselesine gelince de buyudukleri ve tamamini cektikleri icin sut az gibi geliyo bize ama az degil bence.

çok geçmiş olsun, inşallah ultrasonda sağlıklı çıkar, sen kendini çok üzme hala bizim hissettiklerimizi hissediyorlar, Allah şifalar versin inşallah da minik bebeklerimiz sapasağlam büyüsünler...

Rumuaeinizi hatirlayairm cok yazamasamsa arada takip ediyorum..sutunun azaldigini dusunen arkadasim..artik bebekler buyuugu we ceneleri kuvvetlendigi icin hepsini cekiyoarlar..bende gunde 200cc dolaba atardim artik 50 cc atiyorum..we goguslerde eskisi gibi sut beklemio.dikkat ettiysen goguslerinde kuculmustur..artik bebek cektikce sut uretiliyor o yuzden rahat ol bebek doyuyordur depolayamayalimda doysunlar napalim

Burcum86 cnm
Cok gecmis olsun ins doktorun yaniliyordur ins ciddi bisey yoktur iyi dusun iyi olsun..18 gunde 200 grama degilde totalde ne almis ona bak..tam
Bir aylik olunca saglik ocagina git tart o onemli..bnm oglumda ben ewde tarttim 300 gr almisti biray dolunca tarttik 800 almis..ayrica gecen ay cok aldigi icin bu ay az alabilir ikisinin toplamimbile gayet iyi su an..bide eskisi gibi kilo alamazlar artik buyume yawaslae..lutfen sutum
Azaldi die dusunme sut isi moral isi biliyosun

Geçmiş olsun canım. Şu an 6 yaşında olan oğlumda da 3 aylıkken üfürüm var demişlerdi. Aynen senin gibi çocuk kardiyoloğuna gittik biz de. Ama bu yeni doğanlarda sıkça rastlanan bir durummuş. Hiç bir müdahele olmadan 1 yaşında kendiliğinden kapandı delik. Kızım doğduğunda da çocuk doktoru üfürüm var dedi ama biz abiden tecrübeliydik. Bu sefer hiç stres yapmadık. Son kontrolümüzde doktor hiç birşey duyamadı. Bu sefer kardiyoloğa bile yönlendirmediler. Sen de canını sıkma, moralini yüksek tut. Delik olsa bile kendiliğinden kapanıyor.

Sizin böbrekteki kalınlaşmayı ultrasonda mı gördüler?

Ayl
Her ay götürüyorum. Kalca ultrasonu icin gittigimizde böbregede bakıldı. Pipide bisey çıkmıştı ondan istedi dr.

Selam canim bizde bugun 3. Ay kontrolune gittik rotavirus asimizi olduk. 700gr civari almisiz uzuldum. Cunku bu aydan sonra kilo alimlari azalacak dedi dr. Bizimkide eskisi gibi emmiyor zorla veriyorum ve cigligi basiyor. Gonlunu edip memeyi tutturana kadar canim cikiyor. Doktorda verme suresini uzat bakalim dedi. 3 saati deneyecegim. Hepimizin Allah yardimcisi olsun

Canim pipide ne cikmisti tam olarak. Bizede su fitigi var dedi yumurtaliklarina bakarak 1 yaşında gecermis. İnşallah gecer.
Ucu kırmızı sivilceye benzeyen bisey. Tam uç kısımda. Korkacak bişey yok ama erken sünnet olması gerekebilir dedi dr.

Rota virüsü sağlık ocağında yaptirmiyomusunuz? Hastanede nasıl yapıyolar aşıyı siz mi alıp gittiniz?

Canım iyi düşün iyi olsun. Allah ın izniyle hiç birşey çıkmayacak. Kalbini ferah tut. Canını sıkmamaya çalış. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir

çok geçmiş olsun, inşallah ultrasonda sağlıklı çıkar, sen kendini çok üzme hala bizim hissettiklerimizi hissediyorlar, Allah şifalar versin inşallah da minik bebeklerimiz sapasağlam büyüsünler...

kızlar çok teşekkür ederim. allah razı olsun yarın sabah gidiyoruz inş iyi çıkıcak.
kan değerleri çok iyi çıktı çok şükür.
allah kimseyi evlatları ile sınamasın.

canım geçmiş olsun. inş normal çıkar herşey.
bende tek meme emzirdiğim için endişeliyim aslında yetiyo ama az almış 18 günde 200 gr. geçen ayda çok iyi almıştı

Selam canim bizde bugun 3. Ay kontrolune gittik rotavirus asimizi olduk. 700gr civari almisiz uzuldum. Cunku bu aydan sonra kilo alimlari azalacak dedi dr. Bizimkide eskisi gibi emmiyor zorla veriyorum ve cigligi basiyor. Gonlunu edip memeyi tutturana kadar canim cikiyor. Doktorda verme suresini uzat bakalim dedi. 3 saati deneyecegim. Hepimizin Allah yardimcisi olsun

kızlar yürüteç aldınız mı bebeğinize? erkek çocuklara zararlı die duydum ama bi yakınımız 3.aydan itibaren torununa kullanıyor. ama onlar 3.aydan itibaren hep yemeklerden tattırmış biraz eski kafa bakılıyor bişey olmaz tatsn de die.
ben o konuda katıyım anne sütü vericem ilk 6 ay hatta vermeye kalktı çocuğun yemeğinden az bişey verdirtmedim.
kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…