Gecmis olsun insallah bir sey yoktur.Bizim 1. ay ve 2. ay kontrolunde doktor bebegin kalp atislarinin taşikardik(yani olmasi gerekenden cok attigini) soyledi biz de cok telaslandik ve bulundugumuz ilde bebek kardiyolojisi de yok bir hafta sonra Ankaraya gidip eko ve ekg cektirdik kan verdik hic bir sey cikmadi cok sukur.Yani bebeklerin kalplerinde o tarz ufurum tarzi seyler duyuluyo genelde masum oluyor endise etmeyin insallah bir seyi yoktur.Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin.Sut meselesine gelince de buyudukleri ve tamamini cektikleri icin sut az gibi geliyo bize ama az degil bence.kızlar çok moralim bozuk..
bugün rota aşısı için gittik doktor muayene etti kalbinde biraz üfürük duydu delik olabilir dedi çocuk kardiyoloğuna gidicez ultrasonla bakıcaklar
bide 18 günde 200gr almış az dedi 3tüpte kan verdik
geçen ay birayda 1200gr almıştı
çok üzgünüm çok
kızlar çok moralim bozuk..
bugün rota aşısı için gittik doktor muayene etti kalbinde biraz üfürük duydu delik olabilir dedi çocuk kardiyoloğuna gidicez ultrasonla bakıcaklar
çok üzgünüm çok
kızlar çok moralim bozuk..
çok üzgünüm çok
Sizin böbrekteki kalınlaşmayı ultrasonda mı gördüler?Bebisin sagligindan endise eden tum arkadaslara gecmis olsun. Insallah onemli bisi bulunmaz iyi haberlerini aliriz.benim bebisin de sag boreginde hafif kalinlasma vardi dr 6. Ayda bi daha bakariz demisti. Insallah o zamana normal cikar. Sut konusu bu ara benim de kafama takilyo.10 gunde 200 g aldi ve eskisi gibi emmiyo. 3 saat gececek anca oyle.oteki turlu ikiniyo sikiniyo tepiniyo emmiyo. Gece de bazen cok uyaniyo ama onda da oyle ac gibi emmiyo.kafam cok karisik gazdan mi sut mu azhayirlisiyla 6 aylik olsalar da bu sut gaz stresi biraz azalsa
Aylarkadaşlar çok geçmiş olsun
allah korktuklarımıza uğratmasın inşallah
allahım çocuklarımızla imtihan etmesin
birşey sormak istiyorum bu tespitle rutin kontrollerdemi yapıldı
yani öylesine doktora mı gidildi.
açıkcası yaşadığım yerde çocuk doktoru yok
ve allah korusun bir rahatsızlığı olmadan da durup dururken gitmiyorum doktora
sadece aylık kilosu boyu aşısına bakılıyor rutin o kadar
bu konuda diğer arkadaşlar napıyorsunuz
heray düzenli doktoramı gidiyorsunuz
Her ay götürüyorum. Kalca ultrasonu icin gittigimizde böbregede bakıldı. Pipide bisey çıkmıştı ondan istedi dr.arkadaşlar çok geçmiş olsun
allah korktuklarımıza uğratmasın inşallah
allahım çocuklarımızla imtihan etmesin
birşey sormak istiyorum bu tespitle rutin kontrollerdemi yapıldı
yani öylesine doktora mı gidildi.
açıkcası yaşadığım yerde çocuk doktoru yok
ve allah korusun bir rahatsızlığı olmadan da durup dururken gitmiyorum doktora
sadece aylık kilosu boyu aşısına bakılıyor rutin o kadar
bu konuda diğer arkadaşlar napıyorsunuz
heray düzenli doktoramı gidiyorsunuz
Canim pipide ne cikmisti tam olarak. Bizede su fitigi var dedi yumurtaliklarina bakarak 1 yaşında gecermis. İnşallah gecer.Ayl
Her ay götürüyorum. Kalca ultrasonu icin gittigimizde böbregede bakıldı. Pipide bisey çıkmıştı ondan istedi dr.
Selam canim bizde bugun 3. Ay kontrolune gittik rotavirus asimizi olduk. 700gr civari almisiz uzuldum. Cunku bu aydan sonra kilo alimlari azalacak dedi dr. Bizimkide eskisi gibi emmiyor zorla veriyorum ve cigligi basiyor. Gonlunu edip memeyi tutturana kadar canim cikiyor. Doktorda verme suresini uzat bakalim dedi. 3 saati deneyecegim. Hepimizin Allah yardimcisi olsunBebisin sagligindan endise eden tum arkadaslara gecmis olsun. Insallah onemli bisi bulunmaz iyi haberlerini aliriz.benim bebisin de sag boreginde hafif kalinlasma vardi dr 6. Ayda bi daha bakariz demisti. Insallah o zamana normal cikar. Sut konusu bu ara benim de kafama takilyo.10 gunde 200 g aldi ve eskisi gibi emmiyo. 3 saat gececek anca oyle.oteki turlu ikiniyo sikiniyo tepiniyo emmiyo. Gece de bazen cok uyaniyo ama onda da oyle ac gibi emmiyo.kafam cok karisik gazdan mi sut mu azhayirlisiyla 6 aylik olsalar da bu sut gaz stresi biraz azalsa
Ucu kırmızı sivilceye benzeyen bisey. Tam uç kısımda. Korkacak bişey yok ama erken sünnet olması gerekebilir dedi dr.Canim pipide ne cikmisti tam olarak. Bizede su fitigi var dedi yumurtaliklarina bakarak 1 yaşında gecermis. İnşallah gecer.
Canım iyi düşün iyi olsun. Allah ın izniyle hiç birşey çıkmayacak. Kalbini ferah tut. Canını sıkmamaya çalış. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir
Gecmis olsun insallah bir sey yoktur.Bizim 1. ay ve 2. ay kontrolunde doktor bebegin kalp atislarinin taşikardik(yani olmasi gerekenden cok attigini) soyledi biz de cok telaslandik ve bulundugumuz ilde bebek kardiyolojisi de yok bir hafta sonra Ankaraya gidip eko ve ekg cektirdik kan verdik hic bir sey cikmadi cok sukur.Yani bebeklerin kalplerinde o tarz ufurum tarzi seyler duyuluyo genelde masum oluyor endise etmeyin insallah bir seyi yoktur.Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin.Sut meselesine gelince de buyudukleri ve tamamini cektikleri icin sut az gibi geliyo bize ama az degil bence.
çok geçmiş olsun, inşallah ultrasonda sağlıklı çıkar, sen kendini çok üzme hala bizim hissettiklerimizi hissediyorlar, Allah şifalar versin inşallah da minik bebeklerimiz sapasağlam büyüsünler...
Geçmiş olsun canım. Şu an 6 yaşında olan oğlumda da 3 aylıkken üfürüm var demişlerdi. Aynen senin gibi çocuk kardiyoloğuna gittik biz de. Ama bu yeni doğanlarda sıkça rastlanan bir durummuş. Hiç bir müdahele olmadan 1 yaşında kendiliğinden kapandı delik. Kızım doğduğunda da çocuk doktoru üfürüm var dedi ama biz abiden tecrübeliydik. Bu sefer hiç stres yapmadık. Son kontrolümüzde doktor hiç birşey duyamadı. Bu sefer kardiyoloğa bile yönlendirmediler. Sen de canını sıkma, moralini yüksek tut. Delik olsa bile kendiliğinden kapanıyor.
Rota virüsü sağlık ocağında yaptirmiyomusunuz? Hastanede nasıl yapıyolar aşıyı siz mi alıp gittiniz?
Cnm biz eczaneden aldik 170 liraydi sanirim saglik ocaginda vurdurdukRota virüsü sağlık ocağında yaptirmiyomusunuz? Hastanede nasıl yapıyolar aşıyı siz mi alıp gittiniz?
Evet canım ilk ay kontrolünde sınırda çıkmıştı Dr takip edelim dediSizin böbrekteki kalınlaşmayı ultrasonda mı gördüler?
Bebisin sagligindan endise eden tum arkadaslara gecmis olsun. Insallah onemli bisi bulunmaz iyi haberlerini aliriz.benim bebisin de sag boreginde hafif kalinlasma vardi dr 6. Ayda bi daha bakariz demisti. Insallah o zamana normal cikar. Sut konusu bu ara benim de kafama takilyo.10 gunde 200 g aldi ve eskisi gibi emmiyo. 3 saat gececek anca oyle.oteki turlu ikiniyo sikiniyo tepiniyo emmiyo. Gece de bazen cok uyaniyo ama onda da oyle ac gibi emmiyo.kafam cok karisik gazdan mi sut mu azhayirlisiyla 6 aylik olsalar da bu sut gaz stresi biraz azalsa
Selam canim bizde bugun 3. Ay kontrolune gittik rotavirus asimizi olduk. 700gr civari almisiz uzuldum. Cunku bu aydan sonra kilo alimlari azalacak dedi dr. Bizimkide eskisi gibi emmiyor zorla veriyorum ve cigligi basiyor. Gonlunu edip memeyi tutturana kadar canim cikiyor. Doktorda verme suresini uzat bakalim dedi. 3 saati deneyecegim. Hepimizin Allah yardimcisi olsunBebisin sagligindan endise eden tum arkadaslara gecmis olsun. Insallah onemli bisi bulunmaz iyi haberlerini aliriz.benim bebisin de sag boreginde hafif kalinlasma vardi dr 6. Ayda bi daha bakariz demisti. Insallah o zamana normal cikar. Sut konusu bu ara benim de kafama takilyo.10 gunde 200 g aldi ve eskisi gibi emmiyo. 3 saat gececek anca oyle.oteki turlu ikiniyo sikiniyo tepiniyo emmiyo. Gece de bazen cok uyaniyo ama onda da oyle ac gibi emmiyo.kafam cok karisik gazdan mi sut mu azhayirlisiyla 6 aylik olsalar da bu sut gaz stresi biraz azalsa
Devlet karsilamiyor canim. Ben 147tlye eczaneden aldim. Hastanede dra yaptirdim. Bu arada acibadem sigortayla % 75ini karsilattik.Rota virüsü sağlık ocağında yaptirmiyomusunuz? Hastanede nasıl yapıyolar aşıyı siz mi alıp gittiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?