kızlar yürüteç aldınız mı bebeğinize? erkek çocuklara zararlı die duydum ama bi yakınımız 3.aydan itibaren torununa kullanıyor. ama onlar 3.aydan itibaren hep yemeklerden tattırmış biraz eski kafa bakılıyor bişey olmaz tatsn de die.
ben o konuda katıyım anne sütü vericem ilk 6 ay hatta vermeye kalktı çocuğun yemeğinden az bişey verdirtmedim.
kafam karıştı
Canım bende de aynı durum. Okula ikinci dönem başlayacagım. Şimdiden sut depolayım dedim fakat son 2-3 haftadır ancak yetiyor bebegime. Öncesinde sağıp dolaba atardım fakat bugunlerde sanırım çok içmeye başladı. Maalesef sagmaya sut kalmıyor Ne yapsakta arttırsakki ?
Aynen benim de sütüm inanılmaz azaldı bi yerde 3. Aydan sonra süt azalır yazıyordu doktora sordum yok öyle bir şey dedi ama benim sütüm bariz azaldı ne yapcaz bilmiyorum konu ile ilgili bir şey ogrenirseniz benimle de paylaşın lütfen. ..
kızlar yürüteç aldınız mı bebeğinize? erkek çocuklara zararlı die duydum ama bi yakınımız 3.aydan itibaren torununa kullanıyor. ama onlar 3.aydan itibaren hep yemeklerden tattırmış biraz eski kafa bakılıyor bişey olmaz tatsn de die.
ben o konuda katıyım anne sütü vericem ilk 6 ay hatta vermeye kalktı çocuğun yemeğinden az bişey verdirtmedim.
kafam karıştı
Yurutec bence çok gereksiz bir şey ve özellikle erkek bebekler için tehlikeli yumurtaliklari eziliyor diye duymuştum ben kesinlikle kullanmayı düşünmüyorum. Yemek tattirmaya gelince evet şimdi biz anneler hiçbir şey vermiyoruz ama rahmetli babannem kuzenim 40i cikmadan turşu suyu icirirmis maşallah bir şey de olmamış :) doğru bir şey değil evet sadece anne sütü vermek lazım ama çok mu kasiyoruz diye de düşünüyorum :))))
canım geçmiş olsun. inş normal çıkar herşey.
bende tek meme emzirdiğim için endişeliyim aslında yetiyo ama az almış 18 günde 200 gr. geçen ayda çok iyi almıştı
Yurutec bence çok gereksiz bir şey ve özellikle erkek bebekler için tehlikeli yumurtaliklari eziliyor diye duymuştum ben kesinlikle kullanmayı düşünmüyorum. Yemek tattirmaya gelince evet şimdi biz anneler hiçbir şey vermiyoruz ama rahmetli babannem kuzenim 40i cikmadan turşu suyu icirirmis maşallah bir şey de olmamış :) doğru bir şey değil evet sadece anne sütü vermek lazım ama çok mu kasiyoruz diye de düşünüyorum :))))
bence de kasıyoruz :) bende sizin gibi sadece anne sütü verme taraftarıydım. ama biraz daha gevşettim. öyle salçalı yemekleri tattırmıyorum ama salatalık olsun elma olsun sadece diline deydiriyorum (elmayı baya sevdi ) serçe parmağımın ucuna limon sürüp ağzına deydirdim zevkli oliyyyy
Kizlar 3. Ayda kan ilacina basladiniz mi? Dun kontrolde doktor kan ilaci yazdi. Saglik ocagi 4. Aydan itibaren veriyor ama biz 3.aydan itibaren oneriyoruz dedi. Baslasammi bilrmedim.
Gunaydin kizlar bisi sorucam size
kizim aksam 8.30 gibi uyuttum. Sonra gece 1.30 gibi ben uyanincaonu da emzireyim dedim uyksunda, sonra 5 te uyandi vecin gibiydi napyiysam 6 bucuga kadar uyumadi. Sizce kesintisiz gibi uyumis oldugu icin mi bu kadar erken uyandi. Normalde 6.30 gibi uyanirdi. Asiri uykusuz kaldim 5ten beri
Gunaydin kizlar bisi sorucam size
kizim aksam 8.30 gibi uyuttum. Sonra gece 1.30 gibi ben uyanincaonu da emzireyim dedim uyksunda, sonra 5 te uyandi vecin gibiydi napyiysam 6 bucuga kadar uyumadi. Sizce kesintisiz gibi uyumis oldugu icin mi bu kadar erken uyandi. Normalde 6.30 gibi uyanirdi. Asiri uykusuz kaldim 5ten beri
uykuyu yeterince almış herhalde bebiş :) benimki de uyanıyor genelde o saatlerde ben yanıma alıp koynumda yatırıyorum sabah. böylece bir-iki saat daha uyuyor. benim içinde inanılmaz keyif onunla uyumak
Kizlar gunaydin konu disi ama kusura bakmazsaniz ogretmen arkadaslara bikac soru sorucam ben hukuj mezunuyum fakat avukatligi hic sevmiyorum sinava hazirlnp pdr veya sinif ogretmenligi okumaya karar verdim fakat esimin isinden dolayi sadece istanbulda vazife yapabilirim sorum su ogretmenlikte istedigimiz sehri tercih edebiluyo muyuz atandigimiz yerde kac yil kalabiliyoruz birde dogu hizmeti var mi cvplarsaniz cok memnun olurum arkasalar3
Whisper84
bence çok güzel ıyumuş ondan uyumuyor. Arada uyytmaya çalışma yormaya çalışki tekrar uyumak için isteği olsun. Ben mesela bugün 7 de kaldırdım. Süt içtik damlalarımızı içtik babayla oyun oynadı nşraz daha süt içirdim oyun halısına koydum beşiğin içine küçük balonlar attım sonra mızıldanmaya başladı 11bucukta tekrar uyuttum. Muhtemelen 2 saat uyur.
Canım istanbulda nerde çalışscaksın ğuan sistemleri oluyor ona göre tercih yapılıyor vs bence direkt bir öğretmen arkadaş snlarsın ben öğretmen olsnarkadaşlarımdan kulak dolgunlupu bu şekilde duyuyorum Aavipek