göğsüm ağrıdığı zaman sağıyorum artık. Sanırım büyüdü ve hepsini bitiriyor. Bir de çok uyuduğu zaman göğsümde kalıyor o zamanlar sağıyorum. İnşallah olmam ve sen de olmazsınmastit olan arkadaşlar süreklı sağıyor musunuz gogsunuzu tekrar olmamak ıcın yoksa mastıt olduktan sonra sağmadan durabılıyor musunuz?
Çok yoruldum süreklı sağıyorum, olmamak ıcın. Pompayla gezıyorum her yere.Evden cıkamıyorum kı, sağmadan duramıyorum.
Yüzüstü yatırınca bğolma tehlikesi olmuyor mu. Bir de bizimki hiç sevmiyor yüzüstü yatmayı...Kizlar bu bebislerimizin uyku problemi nedir boyle. Bende 8 de emzirmeye basliyorum emerken uyuyor sonra yuz ustu yatiriyorum yatagina oh diyorum rahatim artik. Soyle bi uzanayim diyorum hop basliyo aglamaya gaz sancisi giriyor. Sonra kucagimda dolastiriyorum evde oyle uyuyor. Siry ustu hayatta yatmiyoo
Canim ben 7 yil Istanbulda gorev yaptim. Eger esim polis olmasaydi suan elazigda olmazdikKizlar gunaydin konu disi ama kusura bakmazsaniz ogretmen arkadaslara bikac soru sorucam ben hukuj mezunuyum fakat avukatligi hic sevmiyorum sinava hazirlnp pdr veya sinif ogretmenligi okumaya karar verdim fakat esimin isinden dolayi sadece istanbulda vazife yapabilirim sorum su ogretmenlikte istedigimiz sehri tercih edebiluyo muyuz atandigimiz yerde kac yil kalabiliyoruz birde dogu hizmeti var mi cvplarsaniz cok memnun olurum arkasalar3
Ama pdr oku bana kalirsa puani biraz daha yuksek ama okumasi da yapmasi da daha kolay.hayattaki tek pismanligim odur. Sinifci olunca 50 60 cocugun sorumlulugu oluyo ( istanbulda mevcutlar boyle ne yazik ki) ama pdr mis ac kapini takil odandaKizlar gunaydin konu disi ama kusura bakmazsaniz ogretmen arkadaslara bikac soru sorucam ben hukuj mezunuyum fakat avukatligi hic sevmiyorum sinava hazirlnp pdr veya sinif ogretmenligi okumaya karar verdim fakat esimin isinden dolayi sadece istanbulda vazife yapabilirim sorum su ogretmenlikte istedigimiz sehri tercih edebiluyo muyuz atandigimiz yerde kac yil kalabiliyoruz birde dogu hizmeti var mi cvplarsaniz cok memnun olurum arkasalar3
Öncelikle şunu söyleyeyim,işmi çok sevmeme rağmen milli eğitimin zorunluluklarından dolayı öğretmnelikten uzaklaştm. Neyse sen bunları düşünmüşsündür, ben senin sorularına cevap vereyim,İlk yıl eğer yeterli puan alırsan İstanbula bile direk atanırsın ve okulun doğu görevi kapsamına giriyorsa-ki sanırım İstanbul'daki okulların hepsi doğu görevi kapsamında-İşin kolay. Bence kpssden iyi puan al ve sadece İstanbul'u tercih et. İlk atamada başka bir yere gidersen İstanbul'a gelmek için en az iki sene İstanbul'dan ayrı kalmak zorundasın. Bir de sınıf öğretmenliği değil de pdr oku. Onların atanması daha kolayKizlar gunaydin konu disi ama kusura bakmazsaniz ogretmen arkadaslara bikac soru sorucam ben hukuj mezunuyum fakat avukatligi hic sevmiyorum sinava hazirlnp pdr veya sinif ogretmenligi okumaya karar verdim fakat esimin isinden dolayi sadece istanbulda vazife yapabilirim sorum su ogretmenlikte istedigimiz sehri tercih edebiluyo muyuz atandigimiz yerde kac yil kalabiliyoruz birde dogu hizmeti var mi cvplarsaniz cok memnun olurum arkasalar3
Ya benim bebeğimin de kakası mukuslu ve hala kabız, dr söyledik kakasını, bişi demedi. Lökosit dediğiniz şey nedir?Sümüklü (mukuslu) kaka eğer bebeğin genel halinde bi sorun yoksa, ateş, ishal, kusma yoksa sorun değilmiş. Geniz akıntısını yuttuğu içinmiş. Ama eğer halsi ateşli vs varsa mutlaka test yapılmalı. Oğlumun kakası mukusluydu tahlilde lökosit çıktı. Tedavi oldu. Düzeldi. Bu ara tekrar mukusluydu. Tekrar test istedik şükür temiz çıktı. Dr geniz akıntısı nedeniyle böyle dedi. Ama 3 haftayı aşkın süre mukuslu olursa yine gelin dedi
Canim 7den 11e kadar nasil dayandi uyumadan? Benimki 1.5saatten fazla duramiyo ondqn mi acaba 1 saatten fazla da uyumuyoWhisper84 bence çok güzel ıyumuş ondan uyumuyor. Arada uyytmaya çalışma yormaya çalışki tekrar uyumak için isteği olsun. Ben mesela bugün 7 de kaldırdım. Süt içtik damlalarımızı içtik babayla oyun oynadı nşraz daha süt içirdim oyun halısına koydum beşiğin içine küçük balonlar attım sonra mızıldanmaya başladı 11bucukta tekrar uyuttum. Muhtemelen 2 saat uyur.
Tv programında dinledim doktoru. Erkek çocuklarına kesinlikle zararlı dedi. Kısırlık yapıyormus. Ben kullanmıycam..
Yurutec bence çok gereksiz bir şey ve özellikle erkek bebekler için tehlikeli yumurtaliklari eziliyor diye duymuştum ben kesinlikle kullanmayı düşünmüyorum. Yemek tattirmaya gelince evet şimdi biz anneler hiçbir şey vermiyoruz ama rahmetli babannem kuzenim 40i cikmadan turşu suyu icirirmis maşallah bir şey de olmamış :) doğru bir şey değil evet sadece anne sütü vermek lazım ama çok mu kasiyoruz diye de düşünüyorum :))))
bence de kasıyoruz :) bende sizin gibi sadece anne sütü verme taraftarıydım. ama biraz daha gevşettim. öyle salçalı yemekleri tattırmıyorum ama salatalık olsun elma olsun sadece diline deydiriyorum (elmayı baya sevdi) serçe parmağımın ucuna limon sürüp ağzına deydirdim zevkli oliyyyy
Kizlar 3. Ayda kan ilacina basladiniz mi? Dun kontrolde doktor kan ilaci yazdi. Saglik ocagi 4. Aydan itibaren veriyor ama biz 3.aydan itibaren oneriyoruz dedi. Baslasammi bilrmedim.
Kizlar bebeklerinize devit damla veriyo musunuz
Slm kizlar benim bebegimin kakasi sumuksuydu bugun hast. Gonderdim bezini doktoor 17 tane tahlil vermis. Canin sıkıldı ind. Biseyi cikmaz.
Yurutec yerine yurume arabası almayı düşünüyorum bence çok daha güzel denge ve beceri kazandırır ve de kız- erkek farketmez zarar verecek bşr yanı yok. İkeadan alıcam sanırım.
Yurutec yerine yurume arabası almayı düşünüyorum bence çok daha güzel denge ve beceri kazandırır ve de kız- erkek farketmez zarar verecek bşr yanı yok. İkeadan alıcam sanırım.
uykuyu yeterince almış herhalde bebiş :) benimki de uyanıyor genelde o saatlerde ben yanıma alıp koynumda yatırıyorum sabah. böylece bir-iki saat daha uyuyor. benim içinde inanılmaz keyif onunla uyumak
Cok sevindim cnm masallah Rabbim tum yavrularimizi korusunkızlar sabah gittik kardiyoloğa..
allahıma bin şükür hiç bişey çıkmadı.
ama ömrümüzden ömür gitti ağlıcaktım nerdeyse
akciğerlerindeki atar damardaki kan sesini duymuş doktor oymuş
herşey normalmiş.
Rabbim yavrularımızı korusun.
Gozunuz aydin çok sevindim bir sey cikmadigina.kızlar sabah gittik kardiyoloğa..
allahıma bin şükür hiç bişey çıkmadı.
ama ömrümüzden ömür gitti ağlıcaktım nerdeyse
akciğerlerindeki atar damardaki kan sesini duymuş doktor oymuş
herşey normalmiş.
Rabbim yavrularımızı korusun.
Ya benim bebeğimin de kakası mukuslu ve hala kabız, dr söyledik kakasını, bişi demedi. Lökosit dediğiniz şey nedir?
Kabiz olmamasi icin kendiniz kabizmissiniz gibi her gun kuru kayisi,kayisi suyu tuketin bol su tuketin corba ve sebze tuketin oyle olunca cocuk da duzene giriyor bir de firsatiniz varsa bebisle yuruyuse cikin ya da evin icinde gezdirin ya da sallayin hareket ettigi icin hem gazi az olur hem de daha rahat kaka yapar.Yüzüstü yatırınca bğolma tehlikesi olmuyor mu. Bir de bizimki hiç sevmiyor yüzüstü yatmayı...
-alıntı-Ya benim bebeğimin de kakası mukuslu ve hala kabız, dr söyledik kakasını, bişi demedi. Lökosit dediğiniz şey nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?