2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Gozunaydin canim cok sevindim

Baska ne gibi belirtileri vardi canim

Yüzüstü yatırınca bğolma tehlikesi olmuyor mu. Bir de bizimki hiç sevmiyor yüzüstü yatmayı...
Yok canim ben dogdugundan beri yuz ustu yatiriyorum kafasini yan ceviriyorum daha rahay ediyor gazinida kolay cikartiyor. Simdi daha rahatim artik kafasinida tutabildigi icin kendi ceviriyor . Hrm kusma tehlikesine karsi onlem almis oluyorum.

Yüzüstü yatırınca bğolma tehlikesi olmuyor mu. Bir de bizimki hiç sevmiyor yüzüstü yatmayı...
yeni doğduğu zamanlar göğsümde yüzüstü uyumayı çok seviyordu ama şu an hiç sevmiyor o şekilde durmayı bile. ayrıca gece o şekilde uyuması bence de tehlikeli.

ne güzel bir haber geçmiş olsun :)

amin. sizin adınıza sevindim , inş diğer arkadaşların bebişlerininde bişeyi yoktur.

Gözün aydin bebegin baya uyuyomus nasıl oldu

Cok sevindim gozun aydin. Allahim butun bebeklere şifa versin:)

BEBEKLER NE KADAR KİLO ALIR
• Bebek 10-14 günlükken doğum ağırlığını yeniden kazanır.
• İlk 3 ayda günde 30 gr ya da haftada 150-250 gr alır.
• Sonra ki 3-6 ay arasında günde 20 gr ya da haftada 100-150 gr almaya devam eder.
• 6-9 ay arasında günde 15gr. kadar tartı alırlar; ancak bu düzenli bir alış olmayabilir. Ayda ya da haftada bunun ortalamasına denk gelecek şekilde kilo da alabilirler.
• Bebekler 9 -12.aylar arasında 12g / günde tartı alırlar.

http://www.mutluweb.net/projeler/annebebek/manset/bebek/incele.asp?id=432

Bunu ben de okuyup rahqtladim canim. Artik Ilk aylardaki gibi 1 kg 1.5 kg almicaklar. Aylik 600 g gayet normal

Gözün aydin bebegin baya uyuyomus nasıl oldu
Canim 5te uyanip yeni gune baslamasin da ben gece 2 3 kere kalkmaya raziyim. Valla her aksamki gibi masaj ninni meme o sekilde 8de uyutup 11 gibi ruya beslenmesi sonra 2de bi 5te uyanip emdi dun gece. 7de de resmen uyandi. Bu sekilde olsun canima minnet

Canim bizim kizda aksam 8 de emmeye basliyirdu yarim saat sonra uyuyor. 11 gibi ben yatmadan emziriyoum sonra ucde emziriyorum bide 6 da enson 7-8 arasinda uyanirdi. Bugun altida uyandi hala uyumadi . Uykusuzluktsn gozleri kizardi ama inatla uyumuyor. Kakasini yapti gszini cikartti gozle goulur bi derdi yok.gibi ama anlamadim

tekrar geçmiş olsun çok sevindim iyi çıkmasına

Herkese geçmiş olsun kızlar. Bebişlerimiz hiç hasta olmasın

edsofi bebek mesela koltuklardan filan tutunup yan yan yurume asamasında bu oyuncağa tutunun ileri yuruyerek pratik yapar. Oyuncak ona göre tasarlanmıştır diye düşünüyorum canım dengede kalmayıda öğrenir deneye deneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…